Много ли искам от живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ли искам от живота
преди: 2 месеца, 2 дни, прочетена 2694 пъти
Здравейте,
Аз съм на 21 години, студентка и проблемът е, че не успявам да си харесам никого за гадже. В университета ми изглеждат много смотани, повечето не се и поддържат, извън него не срещам никой подходящ също. Чудя се талкова много ли искам от живота. Искам мъжът до мен да е красив и поддържан, не е нужно да има плочки на корема и да има топ тяло на фитнес маниак. Достатъчно е да не е дебел, а слаб. Искам да не е плешив и да не е стар.
По отношение на характера, държа да се държи уважително с мен и да има топло и любяща отношение, каквото не сращам. Срещам хладно и безразлично.
Искам да имаме общи интереси. Аз обичам да ходя по дискотеки редовно, излизам на кафе с приятели, разхождам се в парка и гората и понякога ходя на спа и на шопинг. Играя билиярд и боулинг.
Искам с гаджета ми да излизаме веднъж седмично на дискотека, като той покрива разходите за това. Аз не пия много - една водка и сок ми е достатъчно. Искам да излезем и на ресторант някой път. Представям си едни хармонични отношения, които да се задълбочат и да заживеем заедно в един момент. Готова съм вече да живея с някого. За момента живея сама, тай като родителите ми са в чужбина.
Пропуснах да спомена за физическото привличане и химията помежду ни. За мен сексът е много важен и ако не ми харесва много с приятеля ми, рано или късно ще се разделим. Има момент на напасване, но ако не се получава, не се получава и само се мъчите заедно.
Прекалено много ли искам от живота : Млад, красив, да прави хубав секс, да ме води на дискотеки и редторанти, да се държи мило и уважително, да иска сериозна връзка с мен ииии разбира се - да не ми изневерява?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 40c5daad83
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

1.   Не. Но от българин няма как да го получиш. Хем отпуснати, хем стиснати, хем плешиви, хем сприхави.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 67cf2b006d
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

2.   Не искаш много. Просто повечето търсят същото като теб, а търсената стока бързо се изчерпва.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 35db505740
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

3.   Твоите желания всеки ги иска. Ама няма перфектни неща (включително и отношения) затова да, много искаш. Тва за дискотеките те разбирам, ама ако той не обича да ходи? Тва е едното, другото е, че защо всеки път трябва той да плаща? Не е окей това. Не е до тва, че "пия една водка със сок", ами самото отношение и жест, че той трябва всеки път да го прави. Еми не... пък и на 20 и нещо очакваш да е милионер ли? Ако искаш "sugar daddy" направо си търси такъв просто, не губи времето и нервите на невинни, млади момчета.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 7c0dcd95d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

4.   "В университета ми изглеждат много смотани"

Мале... и това ако не показва претенциите на днешната жена... В един университет има хиляди младежи, ако те ти се струват не достатъучно слаби и поддържани. Не знам на 30 и 40 как ще ти се сторят.

Според мен отиди в някое студио за модели, там е следващото място което дано те удовлетвори. Друго което мога да ти предложа е да си наемеш професионално жиголо. Да не би само мъжете да трябва да плащат за секс...

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 52c6d5787a
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

5.   Ами щом никой перфектен не те е взел, явно и ти не си толкова перфектна и трябва да направиш компромис с нещо.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: f9e2e9524d
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

6.   Много малко изискваш от мъжете. Трябва да изискваш 10 пъти по толкова, иначе не става. Задължително е мъжът да бъде съчетание от фотомодел и ходещ банкомат; хем да е изключително умен, но и изключително глупав, че да ти уйдисва на всичките прищевки. Да е лошо момче, но с теб да се държи като с принцеса, каквато не си. Да има 400 кв. м мезонет, в краен случай може да се примириш и с двуетажна къща с басейн в "Драгалевци", Свети Влас или Созопол. Кожената тапицерия на Бентлито му задължително да е червена, защото черното е скучно и се среща по-често. Този мъж-мечта трябва също така да те харесва винаги, без значение колко зле изглеждаш и колко зле се държиш с него. Той трябва да ти е вечно благодарен, че ти си вечно кисела и неблагодарна към него, независимо колко много прави за теб. Трябва да умее да те лъже умело, че си по-красива от другите жени и макар да държиш да бъде дискотечен тип мъж, виреещ редовно сред разголената плът на леко държащи се пияни жени, вЕрвай ми, той определено няма да зяпа подир тях, защото по някакво чудо е по-целомъдрен и от светец. Когато всичко във връзката ви е наред, ти трябва без никаква причина да я саботираш по възможно най-глупавия начин, иначе ще изостанеш от другите жени като теб, които правят същото. Няма да се цепиш от колектива, я! Успех и да пишеш догодина как са се развили нещата при теб с този ненадминато удачен подбор на мъже! :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: e211c8fed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

7.   Искаш нормални неща, намери си интересна за теб, работа, посети курс по танци, или се запиши на някакъв спорт, там може да откриеш, подходящ човек.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: d92555b1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

8.   И аз искам БМВ Е90 за рождения ми ден. Но сега сериозно, всеки човек си има изисквания и претенции в което няма лошо. Но замисляла ли си се какво можеш да предложиш на такъв човек, освен използвания ти полов орган?

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: bff806d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

9.   Множко искаш, като се поотъркаш в живота, ще разбереш, че не всичко става по поръчка или както си го представяш. Постави си 1-2 приоритета, най- много 3, които да покрива, другото е опционално както се казва.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 3787867de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

10.   Защо искаш от живота, а не от себе си? ! От теб зависи какви ще привлечеш. Какво общо има тук "живота" в твоите избори? !

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 042cd8c2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

11.   А ти какво предлагаш? Щото искаш от тука до небето.....а ти какво даваш в замяна....за мен си комплексарка и селска пръчка....искала тя......

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 41b47cbc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

12.   Всички искаме такива.
Има време, млада си още.
И аз искам мъж, дето обича да ходи на екскурзия поне веднъж, два пъти годишно, но не съм случила на такъв. Последно преди 6 години бяхме някъде само двамата.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 107539b247
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

13.   Просто на 21 имаш нереалистични очаквания в живота. Всеки иска. Сигурно всичко си зависи от личния опит, и не ми се ще да генерализирам много, но...
Все пак мисля че рядко някой получава нещо даром. За мен нещата, които говориш са пълни глупости, типични за един млад човек. Не целя да те обиждам. Глупости са, защото не ти носят нищо в перспектива. И разсъжденията ти са плитки.
Не знам как очакваш на 21 да излезеш с момче на 22 да речем, и да очакваш този да има някакъв капитал да те издържа едва ли не. Нали и той ще е студент, и на него родителите ще пращат пари.

А за едното питие, не мисля че сте чак толкова смотани... днешните 21-годишни. Едва ли месечният му бюджет ще пострада толкова от един жест към теб, още повече ако и работи, докато учи. За това, ако целия ти 'казус' е за едното питие, едното тъпо кафе.... е много плитко. Какви са тези момчета/мъже, които не биха те черпели едно тъпо кафе?

Идеята ми е да се развиваш и да гледаш да се осъществиш в живота. Да чакаш някой друг да ти оправя живота, забрави. В тоя живот на никого не можеш да имаш пак такава вяра.

На 21 е добре да се научиш да разчиташ на себе си, сама да си набавиш всичко, и след това да търсиш също друг осъществен човек като теб и заедно да изградите бъдещето си.

Виж, жена съм, и шок, ще подкрепя мъжете относно това че младите жени търсят често някой да ги забавлява, да дава, а те да взимат и взимат. Това са отношения тип покупко-продажба.

Естествено че ако имаш истински отношения с мъж, той ще се грижи за теб, но ти също ще се грижиш за него, и тогава няма да ти е самоцел някакво тъпо питие, а ще имаш много по-висши критерии относно вашите взаимоотношения.

Причината да не ги намирате, е в грешните ви мотиви и търсенето на любов като вид услуга - ти сама си го каза, да те води един път седмично на дискотека, един път на боулинг, един път на не знам си какво. Това е тип плиткоумно мислене, сори. То по тая логика, може да се пусне в джобса обява на занимател на млади студентки, тип жиголо.

И да, това са всъщност много ниски критерий относно мъж, защото ти не търсиш истински отношения, а някой да те забавлява докато си студентка. Мисля че донякъде ти е простено, защото все още си много млада и с детски акъл, но те съветвам да проумееш някои неща.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 17b793d306
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

14.   Не, не искаш много. Привличането е задължително за успешните връзки и дългият сексуален живот в брака.
Знам, че сега не ти е до брак и търсиш само гадже, но посоката ти на мислене е правилна.
Повечето връзки се разпадат именно заради това, че единият е влязъл във връзката, без да е имал химия с партньора.
Каква зодия си, ако не е тайна?

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 54de69ce77
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

15.   От написаното от Вас оставам с впечатление, че Вие сте скромно и високо стойностно момиче. Имате ясни, човешки цели, но за съжаление това общество, а може ли значителна част от светът са тотално морално разложени и тънат в някаква емоционална и нравствена разруха. Не променяйте изискванията си, те са нормални и истински, но за съжаление, поне това, което виждам, съвременните момчета са лигльовци, не могат да носят отговорност за постъпките си бягат при най-малката трудност и емоционално натоварване. Не знам дали това е от възпитание в семейството, дали са виновни електронните медии, дали е училището, дали са огромният брой разпаднали се и полу-разпаднали се семейство. Чудя се дали не е и това, че отпадна, и казармата. Някои смятаха, че казармата е загуба на две години от живота, но някак постепенно те приучаваше към лична дисциплина, чувство за отговорност, да носиш последствията за своите постъпки. Тъй като бях старшина-школник, а това е ПКВ. командваш и да носиш отговорност за още осемнадесет момчета на твоята деветнадесет годишна възраст с техните емоции, които не се отличават от твоите. Емоционалното и познавателно нива на всички е еднакво и мислите на всички се въртят като в омагьосан кръг. Като изключим мислите относно военната подготовка, физическите натоварвания, , специалната подготовка, желанието за малко да сме у дома, то всички останали винаги при всякакви условия мислехме основно за момичета/та/. Не, че имахме някакъв опит, по точно нямахме никакъв, всички бяхме девствени като току що паднал сняг, най-много някой да е би целунат от момиче и с това се изчерпваше нашият житейски и сексуален опит. Може да звучи смешно, но такава беше действителността.. Сега нещо не ми се виждат сериозни. Един пример, , както се казва взет от ежедневието. Жена ми е технически директор на голяма иновативна фирма. Един познат на дъщеря ни, който има малка фирма и е безказарменик, помоли да ходатайствам пред съпругата ми за един разговор с нея, за да получи възможност да се докаже. Въпреки уговореният час, той идва щастливо ухилен със закъснение от два часа. Съпругата ми много мрази неточността, смята, че това е проява на неуважение, липса на дисциплина и невъзможност да си организираш времето. Изглежда, че егоизма и безотговорността е отличителна черта, на значителен процент от момчетата във времевият интервал 20-30 години. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: b39476c837
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

16.   Реално искаш мъжка кифла. Ми то е пълно с такива. Само дето явно не ги превличаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 1f2d72c873
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

17.   Предвид какво представляват повечето мъже - да, и това е прекалено много. Мнозинството от тях си търсят тунингована мацка и може би не им правиш впечатление. Остави какво говорят за това, че търсят любяща и топла жена, защото това идва след външността, която е най- важна за тях. Просто голяма част от българките и българите са байганьвска сбирщина и понеже ти явно не си такава, ще ти е много трудно да си намериш дори средно качество мъж. Пробвай с чужденец. Сред чужденците има малко по- голям шанс да намериш приличен мъж, но внимавай да не попаднеш на някой боклук, защото боклуците сред тях са по- големи и от боклуците сред нашите мъже, а и са се научили да се прикриват добре, предвид феминистичните им гнусни правителства.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: d768dde939
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

18.   Точно така 11, а какво предлагаш освен совалката? Щото то нали има още милиарди аналогични совалки.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 71ce70cef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Номер 15, предвид липсата на опит с момичетата по твоето време, като си се запознал със съпругата си, тя имала ли е повече сексуални контакти? Ако да, това как те е накарало да се почувстваш?

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 часа
hash: 2cade5ee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Дали е много или малко зависи и ти каква си. Защото едно е това да го иска някоя готина и осъзната жена, друго е да го иска поредната кифла с нереалистично мнение за себе си.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 3 часа
hash: a889d7c5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

21.   Цялата драма е, че в социалните мрежи се нагледахте на това как трябва да живеете и как да цените себе си.
В резултат на това искате баш всичко. Дискотеките, почивките, дрешките, колата, апартамента, а вие да гледате от високо като някой мениджър, мислейки си че тия неща се случват от самосебе си. Ама не си давате и малка представа с колко труд и години работа се покриват тези масрафи с липси и без кой знае какъв личен живот.
За това трябва да намерим този, който да ни осигури всичкото това цяло, за да се чувствате щастливи и тъй като няма да го намериш, от сега ти го казвам, ще правиш компромиси с нещо, а кое е това нещо? Ми като не се появи красивия богаташ, ще търсиш който и да е богаташ, защото ти искаш, ама като гледам и не вкарваш емоция, ако те интересуваше емоцията, нямаше да ти пука дали ще си толкова оборотна, нищо че е демоде само да обичаш.
Накрая и ти ще се наиграеш с някой уж кинтаджия, дето като ти е от горе ще се обръщаш на другата страна да не го гледаш че ти е противен, ама ще свикнеш, налага се когато ще гониш стандарт, който сама не можеш да си позволиш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: f4e2bc420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   Относно любопиткото №19. съпругата ми е 4 години по-малка от мен. Има един израз на Хераклит " „Панта рей“. Вече съм го писал, но специално за Вас с клюкарските наклонности ще го повторя. Първата жена в живота ми беше бивша, много по-млада колежка на майка ми, повече от 10 години по възрастна от мен, с малко дете, разведена, дъщеря на дипломати от кариерата. Просто връщайки се от тренировка по джудо, някъде привечер, два месеца след уволнение, беше у нас и излезнах да я изпратя до тях, тя има хубав апартамент в центъра, покани ме да се кача, че беше студено и за да си поговорим, за казармата, за следването, за момичетата в групата. Пусна Pink Floyd, сипа "Реми Мартен", а на мен колко ми трябва, и нещата се случиха. Бях като в друго време-прострнствено измерение. Не вярвах, че ще представлявам интерес, но тази млада жена, някак ми отвори очите, непрекъснато ми обясняваше, нещо от сорта, "я се виж, височък си, толкова години тренираш джудо, парашутист си бил в казармата, а това впечатлява, следваш в най-престижният факултет/ФРЕ факултет радио-електроника/ на ВМЕИ/сега ТУ/, много си атлетичен, умен, възпитан и културен, от добро семейство и т. н. и т. н". На следващата година през лятото на международна студентска бригада в Бакьово, където имаше студентки от Латвия, от Москва, от Полша, от Унгария. Запознах се с латвийско момиче с теменужени очи. Някак като, че ли пелена се вдигна от очите ми. Имах няколко запознанства с чешки и "гедерейски" момичета на Златните. Със съпругата ми също се запознахме на бригада, но тя първи курс, а аз трети. Отличничка /пълна/ от елитна столична гимназия, почти съседи. На нейните родители апартамента е в "Изток", на моите в "Яворов". всички са починали. Отлична математичка и тренирала спортна гимнастика. Беше девствена- Бях първият, срамежлива, амбициозна. Баща И зам. министър. Тя е технически директор в иновативна компания, работохоличка, много организирана и подредена, направо плашещо. Доста асексуална. В института, в който работих и много бързо станах научен сътрудник, ръководител на програмен колектив от осем млади жени и трима мъже. Ходех от време на време в командировки в бившият Съветски съюз, някои от градовете бяха с ограничен допуск на чужденци, установих, че младите жени проявяват интерес към нас, бяхме им екзотични и интересни. В института винаги се много внимава, все едно се ходи по въже над дълбока пропаст. Обикновено се случваха някои неща на симпозиуми и конференции в МДУ "Жолио Кюри", но изключително внимателно / но винаги е имало и предварителни отношения/, или по вили, даже имахме и един апартамент, на колега, на който плащахме наем, но само трима човека, никакви масовки. Родителите му бяха в чужбина и той живееше в техният апартамент. Всичко е много дискретно, никакви промени в навиците и поведението. Така правеха тогава, младите мъже или попорастнали момчета. Пазехме достойнството на момичетата или жените. Достатъчно е. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 2cade5ee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   21, много добре казано. Само ще добавя, че може и да се подлъже по някой кредитен богаташ за един ден, който с бърз кредит си е купил 15 г. БМВ, което с малко тунинг да изглежда скъпо. После като мине магията, ще го подгонят мутрите да си искат парите.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 54de69ce77
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   До №17. Уважаема Black Sabbath, извинете ме за незнанието ми, но нали жените, искат феминизъм или аз нещо не разбирам. По всички медии се тръби за равни права на жените и мъжете, но какво се крие зад това. Има един анекдот ""Фирма търси да назначи, четири жени на пълен работен ден, за целодневно разтоварване на торби с цимент от 50 кг. Осигуряват се работно облекло, лични предпазни средства и редовни бонуси за преизпълнена работна програма". В нашето семейство съпругата ми получава три пъти по -висока заплата, като и моята е по-висока от средната за София. Просто тя е технически директор в голяма фирма и ръководи над 300 мъже. Та тя е разперила крила над тях като орлица, но има изискване, точност, изпълнение на поставените задачи и най-вече честност. Цени инициативата, не е дребнава. Никога не отказала да помогне на някои при нужда, независимо какъв е проблемът.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 33bfda74a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

25.   Истинита е, че всъщност искаш някой комарджия и наркоман с банан в който има пачки по стотачки. Не ни прави на луди защото много добре виждаме с очите си жените с какви отрепки излизат в 90% от случаите. Млади, красиви и свестни мъже има навсякъде, но най-вероятно ти не си цвете за мирисане щом получаваш студено отношение. Днес си на 21, но запомни, че утре няма да си и все по-малко ще ти търпят кофти характера.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 83f5f6cba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   18, не отговаряй на въпроса с въпрос, а с отговор! Какво предлагаш ТИ, освен станцията за кацане? Или си знаеш, че с нищо и затова не щеш да отговориш направо?

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: fe32e3eeb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Авторке прекалено материалистично и повърхностно гледаш на нещата!

На твоите години аз вече си търсех жена за своя съпруга - за създаване на семейство!

Най-важните качества в един мъж са следните:

1. Да е ДОБЪР - това въобще не го гледате, а това е най-важното нещо, за да бъде и всичко друго добро!
2. Да е БЛАГОЧЕСТИВ - понеже повечето жени не сте такива - съответно това не го цените, а то е много важно!
3. Да е СЕРИОЗЕН И ОТГОВОРЕН
4. Да ТОЧЕН и да ДЪРЖИ НА ДУМАТА СИ
5. Да е СКРОМЕН и СМИРЕН
6. Да е ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН
7. Да е ЖЕРТВОГОТОВЕН

Мога и още да изброя - но това са най-важните!

За външен вид - е по-добре да е съвсем обикновен, да не е красив или атрактивен за жените! Достатъчно е леко да ви допада!

Единственото, което одобрявам в изискванията ти е, че е добре да имате общи интереси!

Въпреки, че най-важното е да имате общи цели, възгледи, приоритети, и виждания по основните неща в живота: "да гледате в една посока"!

Това за "химията" и "физическото привличане" - е толкова нетрайно! И после като отминат страстите - какво правим?

А и точно тези жени, които най-много са ме привличали физически - бяха изключително неподходящи за мен! И аз винаги съм разсъждавал с разума си - и ги отхвърлях!

Така, че разумът - трябва да бъде водещия, когато човек започва отношения! И когато човекът не е подходящ - не трябва да ги започва въобще!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 669115ff41
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Десантчик, не поемай и ти мантрата на нискоинтелигентните, които само да разговарват торби с цименти могат и само това им е мерилото...
Феминизмът не отрича биологията, не отрича превъзходство във физическата сила на мъжете.
Мъжете (някои, малко са о ги има все още) са които искат мултифункционална робиня. А искат такава, защото са напълно неспособни нито сами да се справят с животите си, нито пълноценни партньори да бъдат.
Показал си вече малко повече неврони... Поддържа и ги, не пада на подобно ниво, не ти отива.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: cd2ccdcae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Ами как да ти кажа, доста искаш :-) Красив, поддържан, слаб, пък да те води по заведения и да плаща, пък и добър в леглото, уважителен, да иска сериозна връзка... За толкова изисквания трябва да си поне 9 от 10, а щом досега не си го намерила, вероятно не е така.
Понамали малко изискванията и нещата могат да се получат. То всички искаме много неща, но се задоволяваме с каквото има.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 1c202e6b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Не хванах вяра на “студентката“:
- Правопис. Ако една студентка пише с толкова правописни грешки значи българското образование не струва нищо... или студентите... или и двете..
- Десетки пъти “Искам“. Искаш изключително рядка стока, но предлагаш в замяна какво? Каквото имат всички като теб.
- В Прекрасният Нов Свят на равните права и задължения Той би могъл да ти купи водка, ако ти Му напълниш колата с гориво. Ще го оцени, повярвай ми! Защото всеки мъж се впечатлява като види Еднорог /в смисъл достойна жена/. Засега само сме чували за такава...
- На 21 години не е нормално да имаш розови очаквания и претенции за света около себе си. Базовите правила - че нищо не идва наготово, и че никога щастието не е пълно се усвояват още в началното училище...

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 1f2d72c873
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   24, на думи феминизмът се бори за "равни права" за жените, но първо има ли какво още да се изравнява? Може би някакви дребни неща, но мъжете и жените никога няма да бъдат напълно равни, поради биологични и физиологични причини и в това няма нищо неестествено. Да не говорим, че феминизмът е единият главен виновник за унищожаването на семейните ценности и моралните устои в обществото и нямам предвид, че трябва непременно да бъдем крайно консервативни, но без никакви задръжки и принципи сме за никъде, накъдето всъщност сме се запътили. Феминизмът и изобщо крайно лявата политическа концепция се бори за поставяне на жените над мъжете, особено над белите хетеросексуалните мъже, които са гръбнакът но обществото ни (да, мъжемразка съм, но го мисля), както и за издигане на хомосексуалните, небелите и - както българите ги наричат, ако че думата не е правилна - "джендърите" над останалите "нормални", ако че същите уж се борят за "равни права", но всъщност им се дават и ще им се дават все повече привилегии, защото се водят малцинства (независимо дали е по расов, етнически, полов и т. н. белег). В никакъв случай не казвам, че трябва да мачкаме гейовете, лесбийките, трансджендърите, както и всеки небял, роден или дошъл тук в Европа, но не съм съгласна с това да имат повече права от нас "обикновените" хора, просто защото са малцинствени групи и се водят потиснати (oopressed) от нас, злите бели "изроди". Нито съм съгласна аз като жена или пък която и да е друга жена автоматично да бъдем изкарвани невинни или да ни се дават привилегии, просто защото сме жени. Нищо равно и справедливо няма във феминизма, може би изключае в най- либералните му варианти, но пак си остава сбъркана идеология. Но радикалните феминистки, social justice warriors, intersectional feminism и други крайни разновидности на феминизма са си именно крайности, а в крайностите рядко има справедливост и равнопоставеност.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 7b96f04aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Не искаш много просто изискванията ти са несъвместими. Искай от мъжа да му се радваш на присъствието му. Какъв е смисъла да ти даде всичко което искаш, ако не чувстваш пресъствието му защо ти е тогава мъж!? Вземи си робот:) - - - -

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: f4e2bc420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Уважаема №28, това за торбите с цимент, беше анекдот, при това не мой. Жените край мен винаги са били много умни, високо интелигентни, с добро възпитание, четящи. Аз съм много по-възрастен от вас и имам наблюдение както още от училище/завършил съм елитна столична гимназия/, от следването в ВМЕИ. /ТУ/ факултет радио-електроника, от института, в който работих, а и от там където съм живял. Винаги съм смятал, че жените са по-ценният пол за продължаване на човешкият род. Този анекдот беше нещо като провокация. Забавни са ми тези жени, които презентират по медиите като "новите успешни" жени, с неправилен и гъгнив говор, с някакъв странен сленг и толкова богат речников фонд, че в сравнение с тях "Людоедката" Елочка от "12-те стола", може да се смята за Демостен. До №31 уважаемата "Black Sabbath", както очаквах Вашият отговор покрива около 95%, даже и повече, от моите виждания по този въпрос. Жените около мен са много умни, с математическо мислене, съпругата ми пълна отличничка, завършила елитна столична гимназия, влезнала във ВМЕИ с бал 36 от възможен 36. Същото се отнася и до дъщеря ни. Балдъзата ми завършила СМГ също с отличен успех, но не пълен. Същият факултет. И четиримата сме завършили Факултет радио-електроника. Дъщеря ни и с докторат по специалността направен в "Бялата Европа ". Винаги съм защитавал и помагал на жените, когато съм имал възможност и се е налагало, а те винаги са ми помагали в някои случаи. Програмният ми колектив в института, в който работех имаше осем млади жени, почти всички все още неомъжени, различни характери, умни, някои спортуващи и всяка искаше да ме променя по някакъв начин, съответстващ на нейните виждания. Няма нормален мъж, който да не харесва нормални жени, просто такъв не съществува. Не всички мъже харесват този медиен образ на жените, който налагат всякакви медии, а именно ниско образовани / не знаещи и глуповати/ или завършили разни, нищо не даващи като знание "университети", всичките задължително с дебели устни с размер, като на гумите на кариерен "БЕЛАЗ", с толкова силикон наблъскан в гърдите им, че силицият в този материал, може да осигури производството на десетки микрочипове с висока степен на интеграция. Колкото до Мендерастите, то тях понякога съм панатупвал, когато съм се връщал от тренировки и съм минавал през Докторското градина. Това е ставало само, когато са ставали много досадни и не вземат под внимание, че не ме интересуват техните предложения относно разни плочи /тави/ на състави, дънки и други корекомски стоки. Лесбийките в сравнение с Медерастите, може да се каже, че са ми симпатични. Е, понякога съм изпитвал някакъв имагинерен страх към жените, че не съм на тяхното емоционално ниво. Когато бях млад и само 26 години, току що завършил и започнал работа и ме взеха запас, на лагер за НВО, където трябваше да командвам към тридесет ученички, всичките към 9 години по-млади от мен. Е, тогава бях много притеснен или по-точно уплашен, защото не знаех какво да ги правя, как да командвам и как да се държа с толкова много, с високо самочувствие момичета, те не са призовани в армията мамчета и военни заповеди нямат тежест при тях. Е, тогава ми помогна с наставления и съвети тяхна учителка, почти моя връстница. Прави ми впечатление, че в различни реклами, задължително присъстват негри и като правило винаги бяла жена. Белият мъж е скрит някъде в ъгъла. Лично аз не харесвам негърките като жени, харесвам бели жени, славяно-средноевропейски, средиземноморски генотип, а не англо-саксонсият. Също харесвам, нежният монголоиден тип жени. Последното, според една колежка се дължало на произходът ми, защото прадедите ми били доприпкали на коне някъде от дълбините на Азия. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 3d3eba87a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Ти си много млада още, не мисли толкова.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: f4e2bc420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Е, браво №28, браво. Сега ще ми разрешите ли, след като нямам неврони, поне да имам няколко броя колкото да изпълнявам нещо като елементарни функции, да имам и някой друг синапс или не ми се полагат. Колкото до носенето на 50 кг торби цимент, направо съм корифей. Някога по време на тъмният социализъм с един колега ни изпратиха за 10-12 дни на бригада в строителството. Един прекрасен ден, един от техническите, каза нещо от сорта, "вие учените, утре ще товарите цимент". ЗИЛ "осмака" на заден ход със свален капак, плътно допира врата на товарният вагон и купона започва. На един ЗИЛ се товари 120 торби по 50 кг= на 6 тона. Товарим двама, аз и другото момче от института. То е не само товарене, а с торба в едната посока се ходят 7-9 метра, обратно без товар, и така шестдесет пъти на човек при един камион при товарене. При разтоварване също толкова в склада, цимента се напъхва навсякъде, вечерно време не мога да се измия. Така два пъти на ден и ако не греша така 2 или три дни. Сметнете колко торби са ми минали през ръчичките. Изглежда, че толкова добре се справяхме, че един циганин, бригадир на група цигани ни предложи да се присъединим към тях. Обяснявам му, че сме научни сътрудници, но той не разбира, чак като му казахме, че сме инженери, ни разбра. Като му казахме колко вземаме като заплата, половин час не можа да спре да се смее, само където не се затъркаля по земята от смях. Говореше, че в тяхната бригада ще вземаме поне три пъти колкото вземаме в института, а каквото сами си уредим, си е за нас. Е, почувствахме се оценени, но не приехме. Така, че с торби цимент не можете да ме изплашите, е вярно сега съм стар/дърт/. Заради други торби цимент, моето меко и отзивчиво сърце, с желание да помогна на други има шест дупки на дясната ръка между китката и лакътят и още три на лявата, там има и три дълбоки черти. Това го дължа да любимата си съпруга, която така успя да ме вбеси, че сам си ги направих. В дупките, кожата е някак по-тънка и косми не растат, изглежда, че цигарите /запалени/ са проникнали доста дълбоко и са изгорили луковиците на космите, но пък секса след това май си струваше, само където не всичко помня. И пак аз виновен. И май си беше така, като не мога да отказвам и си държа на думата. А интересното е, че аз не пуша, а цигарите бяха нейни "Сейнт Мориц". Всичко беше до болка банално. Така е, като се действа по натиска на емоциите и си вбесен, от собствената си съпруга. Съпругата ми е мултифункционален робот, захранван с неизвестен енергиен източник. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 421ad76da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   "Искам, искам, искам" - това разбрах аз. Ти кво предлагаш?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 001faf1d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Десантчик, посветил си ми 2 коментара, 28 съм.
Моля, не се прави на ощипан (позволявам си да говоря на "Ти") че в 2 коментара ми пускаш две "хлъзгави" изказвания, дори не са мнения.
Не забравяй, че тук четат и много млади хора, както и деца!
Не влизай в плоското "превъзпитаване" на зависимите неможковци, но от позицията на "патриархи".
Не само, че не превъзпитават в посоката, която искат и толкова се нуждаят, а отблъскват и отвращават и новото поколение. Те не го разбират по очеизбодни причини... Но ТИ- да!

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: f4e2bc420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   До уважаемата №28, Така и не разбрах пълно-форматно вашите коментари под №38. Не смятам, че използвам циничен и не премерен език, ако не сте съгласни с мен, отделете някога време за губене и послушайте не повече от 15-20 минути дебатите на така нареченото народно събрание. Освен селските диалекти от цяла България, ще се наслушате на скудоумни коментари на ниво селска кръчма, късно вечер след третата ракия /шльокавица/. Това, което Ви подразни в двете ми изложения беше реминисценция на нещо, някога преживяно и случило с мен, което проектирах върху съвременната реалност. Не претендирам, че съм възпитават според препоръките на Песталоци и Русо, а по-скоро по инструкциите на Макаренко. Все пак, аз съм с няколко неврона, нали така? Надявам се, че не Ви боли глава след вчерашните купони. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: fd4f471972
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Ок, десантчик, напълно си прав- н 28 съм.
Копирам частта, която ти си преведе според подсъзнателната си нужда, а не както е написано:
"Показал си вече малко повече неврони. "
Ти обаче имаше нужда да изкараш от себе си обида някаква, предполагам доста време е там, в теб и вече напираше от някъде да излезе, защо да не промениш смисъла на някой коментар, като го извъртиш на 180 градуса.
Не знам дали и сега нямаш нужда да обясня очевидното в тази част от коментарът ми, но...
Радвам се, че съм ти помогнала да се разтовариш.
Прав си и по принцип (за себе си) в няколкото коментара към мен, се изказаха различни персонажи, живеещи в теб. Може би преди и след "чашка за блясък в очите".
Няма лошо, дори и хубаво да става такъв купон в главата ти, никога не е скучно дори когато си сам, но не позволявай на тези персонажи изказвания след алкохол. По- добре май да си почиват в такива моменти.
Със здраве!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 170b274424
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   А ти предлагаш само един гол секс, доколкото разбрах. Мен лично не ме впечатляват жени, които предлагат само една гола путко. Сори

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker