Циганин ли е ?!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Циганин ли е ?!!
преди: 2 месеца, 15 дни, прочетена 945 пъти
Здравейте и честит национален празник!
Аз съм авторката на темата “Лош дъх и окосмяване”.
Помагайте със съвети. Много съм уплашена. Вчера се видях пак с въпросния мъж, отидохме на бар и на дискотека. Отначало той искаше да сме само двамата, но аз казах, че е по-нормално да сме компания в дискотека. Исках да ме запознае с приятелите си…. Накрая дойдоха и се оказаха…. Цигани. Черни, с татуси, единият изглежда все едно е излязъл от затвора направо. Аз бях в шок, но не го показах. Отидох до тоалетната да се освежа. Започнах вече сериозно да си мисля, че и той е циганин. Ужас! В същото време това е единственият човек, който изобщо се е държал сериозно с мен от година насам.
Преди това ходех с негов познат, но той ми изневери, лъга ме и се разделихме. Вчера той ми каза, че бившият ми бил наполовина циганин, защото майка му е циганка, а баща му турчин и аз тотално се филмирах. Не мисля, че си измисля, защото майката на бившия ми прилича на циганка във Фейсбук. Прекалено е млада, леко е мургава… абе има си типични черти. Бившият ми беше много красив, има бяла кожа, сини очи и прилича на турчин.
Въпросния мъж, с когото излизам в момента, има доста колеги цигани, предположих, че може оттам да ги познава. По-скоро се надявах. Изведнъж той ми изстреля, че се познавали от деца с тях, близки били и се разочаровах още повече. Това още повече ме навежда на мисълта, че и той е циганин.
Не знам какво да си мисли вече. Той е висок 190см., кожата му е чисто бяла, има зелени очи. Не прилича на циганин, но не познавам семейството му. Прави ми впечатление, че вместо “защото” казва “заквото” ….. това типично ли е за циганите, да подменят такива думи или може да е някакъв диалект? Ако го питам директно, ще отрече. Аз съм го питала дали има турски корени, защото с така модерната брада, която си е пуснал, малко прилича понякога на турчин. Отрече, каза, че е чист българин. Не знам какво да правя… много съм объркана.
Не мога да повярвам, че само такива гадни неща ми се случват. Харесвам много други момчета, те са софиянци, но са супер несериозни. Не мога да направя връзка с тях, сякаш само секса ги вълнува. И мене ме вълнува много сексът, но искам нормални отношения. Искам някой да ме търси и да ми звъни всеки ден, да се интересува от мен, да ми говори мило, да ме нарича коте, бебе итн., да си излизаме заедно насаме и с негови приятели и да живеем заедно.
Имам чувството, че вече само циганите и турците искат семейство и деца. Този ми говори директно за брак и бебета, изобщо не се стряска …. Ако сме се били познавали преди две години, досега сме щели да имаме деца вече. Обещава ми как нямало да ме предаде никога итн. Отношението му е перфектно, но не разбирам защо българите не се държат по тоя начин. Защо са толкова самовлюбени и разкарват всяко потенциално гадже на хоризонта и въртят по 5-6 само да секса. Аз ли трябва да им се набутвам, защото те не си мърдат пръста да ни се задълбочат отношенията? Иначе много ме харесват, но дотам. Наредили са по няколко секс приятелки за всеки ден от седмицата. Даже не си хващат по една за секс, омръзвало им. Еми аз ли бъркам някъде, че искам семейство и дете? Вече демоде ли е това?
Чувствам се сякаш трябва да се хвана с някой циганин, ако искам да направя семейство. Обаче знам, че ще сбъркам.
Дайте съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 8a4c49d821
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Стоп, спри се! Решения, взети от отчаяния и страх, обикновено водят до лоши последствия. А, сега хубаво помисли над следната приказка: “никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая”. Тези, които твърде бързо и твърде много обещават, не струват. Този или е психопат, които иска да те “впримчи” бързо-бързо с едно бебе, или е някоя друга гадна стока. Бягай и не се обръщай! По-добре сама, отколкото в този страшен филм.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: eff8422a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В днешно време има и цигани с доста пари, е като оня на морето с телешките пържоли за 500 лв. , така че това, че е 1. 90 м не е определящо, че не е, но вероятно е малко по-интегриран циганин. Държи се сериозно, защото те сваля, като се ожените ще ти направи 2-3 циганчета и това е.
Съчувствам ти за неприятния опит с несериозните мъже, но вероятно в някаква такава среда се движиш и ги привличаш такива, може би несъзнателно. И защо си мислиш, че всеки още в началото ще му е удобно да ти говори за семейство и деца.
Разшири си средата и типа хора, които търсиш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 37b6c01a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не се занимавай с цигани.
Аз имах циганка приятелка преди време - беше яко за известно време, но за сериозни неща не стават.
Много са различни от нас.
Всяка жаба да си знае гьола

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: ce7fc3c3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не бъркаш, че искаш семейство и дете, и че искаш някой да те обича, обаче... нали се сещаш, че целия ден няма как един мъж да ти звъни през 15 мин. или да ти пише. Ако работи, ами има места където не е прието и нормално да си чатиш и водиш лични телефонни разговори. Този твой приятел е разбрал какво искаш и къде ти е слабото място и ти приказва това, което искаш да чуеш.
Рибе се лови със стръвта която тя обича, а не с това, което рибаря обича.
От това, което разрправяш е ясно, че е циганин.
И аз не мога да търпя лош дъх, някакси ми е гадно, мъж съм, като усетя нещо такова от жена, не мога да правя секс с нея.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 3c5036b090
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Циганин е. Не се занимавай изобщо. Прави са горните коментари - ще ти направи няколко циганчета и шансът да те зареже сама да ги гледаш не е малък. Със сигурност не искаш това. Иска да те вплете в примка и ти да раждаш. Много нерелно звучи от негова страна.
По-добре бъди сама за малко, отколкото със циганин. За мен си е циганин. Бягай много далеч.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 95e302814a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Циганин или поне наполовина.
Венците му лилави ли са?
Кой българин ще движи с цигани?
Понеже работата ми е свържана със строителство, има и доста по-бели от останалите, с по-правилни черти и по-прилично поведение, но пак са су цигани.
Някои са или снесени с турци, или с българи.
Нали знаеш, че циганките правят безразборен секс, а и често проституират.
Отървавай се веднага от този.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 95e302814a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Защо не дадеш името му от фейса и с какво е облечен на профилната. По снимката ще ти кажем.
Нямаш ли родители, брат или сестра, роднини, приятели, на които да покажеш профилната му снимка и да ти кажат.
Сред турците например често се срещат сини или зелени очи. Сред тяка наречение цигански турци също. Те са смесени от цигани и турци.
Имах такива съседи бяха дори светлокестеняви със сини очи, и майката, и дъщерята.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: af3b7b490f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз по-скоро бих бил притеснен заради хората с които ходи на първо място. Казваш, че не били читави. Това не е добре, ако е така.

Иначе съм съгласен с някои коментари. Какво като ти говори за деца, търси те и ти дава внимание? Това не е никаква гаранция, че нещата ще станат. Аз дори със сериозни намерения да тръгна, мога да ги говоря тези неща на някоя жена, така да се държа седмици или месец, а после да се отдръпна, ако нещо не ми хареса. В самата връзка се разбира накъде отиват нещата и дали човекът е сериозен, а не в началото какво ти говорил.

Друг може да тръгне уж несериозно, дори да правите секс няколко пъти, а после да се влюби в теб и да те иска. Просто няма гаранции в тази работа. Аз тръгвам със сериозни намерения в последните си излизания, но нещата като не се получават, като сме твърде различни или не ме привлича жената, просто не продължавам.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: c6d67887d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Има готини цигани. Какво толкова. Хората на запад се женят за негри сирийци араби. А ти се плашиш. Ще ти разкажа нещо на бързо.

Преди 17 години се запознах с едно момиче от София. Допаднахме си взаимно. Обаче тъй, като знам, че не може да е с циганин реших да не и казавам, поне известно време да мине за да ме опознае малко. А днес, а утре минаха две години.

Разбирах ме се чудесно. Обичах ме се. Бях ме и двамата на по 28 години.

И един ден просто и казах. Тя не реагира странно. Само ми каза : Аз не мога да те Приема за циганин защото те обичам. И това беше.

Да ама нашата спидели на майка си.
И се почна едни разсъждения мислене. Ама майка и щяла да се поболее щяла да умре незнам си какви глупости още. Много плака горката. Е и аз също. Обичахме се.

Аз си тръгнах от тях с разбито сърце. Боже колко ужасно болеше.

Разделихме се през 2009 година.
Тя беше на 28 години, а роди чак през 2021.. На 40 години.
Майка и не можа да види внучка си защото почина.

Били са нужни цели 12 години докато намери мъж за да има и тя дете. Но най трагичното е тук, че майка и неможа да види единственната си внучка. Защото тя ни раздели тя манипулира собствената си дъщеря. Но дойде времето, когато си плати. Грях е да разделяляш хора, които се обичат.

Мисълта ми авторке е да не стане така, че да изпуснеш мъж, който те обича само защото е циганин. Би било много глупаво.

Не слушай хората. Живота ти не зависи от тях. Те дори не те познават нито пък ти тях.

Не се опитвам да те разобедя да си с него, само защото аз съм циганин. Не е така. Гарантирам ти.

Казвам ти го защото човек трябва да следва сърцето си, а не горското мнение.

Любовта е най-съкровенното чувство, което имаме на тази Земя. Затова не бива да и обръщаме гръб толкова лесно, особено пък за такива глупости.

Но все пак ти си знаеш. Животът си е твой.

Успех

Филип

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: eb5107de37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Циганин или не, ама Филип, коментар 9, е най-прав. Важна е любовта, важен е Човека насреща, да, понякога е много трудно да приемеш различните от теб хора, но да си против тях просто така, защото са различни, не е правилно. Ако различието е непоносимо, мога да разбера неприемането му, ама ако човекът е интегриран, ако разликата е само в произхода му, то какъв е проблема?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker