Имах отношения с чеченка и сега ме е страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имах отношения с чеченка и сега ме е страх
преди: 1 месец, 24 дни, прочетена 985 пъти
Започвам от далеч - бях в Белгия в един от по-големите градове, в който има различни емигранти, както и доста украинци, беларуси и прочие, араби, дагестанци и чеченци. Работя там. Срещнах едно момиче, което се придвижваше с патерица в парка и нещо се препъна, като по филмите се запознахме. Тя ми заговори на развален английски, забелязах, че меси и руски и някакви странни думи, започнахме да обсъждаме различни неща - предложих да я заведа на кафе и се разбрахме. Даде си телеграм, настоя да не е Инстаграм. Пишехме си и така започнахме да се занимаваме. На флиртовете ми тя отвръщаше. Искам да подчертая, че момичето има физическа травма в следствие на тежка катастрофа.
Сега признавам си спал съм с различни рускоговорящи, те сами са си идвали, но това ми се видя много свестно девойче. Ще спестя информация за срещите ни, от които разбрах, че е родена в Русия, но не е рускиня, като не казваше произхода си и не съм ровичкал. Все по някакъв много завъртян начин ставаха, муден, овърташе. Да подчертая беше скромно облечена, но не забулена и изобщо не съм се ровил, любовта ми завъртя главата. Стигна се няколко пъти да правим секс, нежно и внимателно. Стеснителна беше, въпреки ще първа търсеше контакт. Много по-яко от някакви мастии, които ти предлагат порно удоволствия. Не беше девствена май, поне не съм разбрал.
Не даваше да я взимам или да отивам до дома й, където й да е бил. Все се чакахме или на странни места, или тя идваше до моя комплекс и не казваше къде живее. Дойде време обаче да се прибирам за коледните празници и започна да ми прави нервни сцени, аз я убедих, че ще се върна, но да определим какво сме, защото имахме хубави моменти, но всичко около нея беше мистериозно. И така... В последствие разбирам, че с брат й са чеченски емигранти, съвсем не радикални, той има някакво гадже украинка, но все пак с много странни порядки. Добавя ме от своя ИГ тя и виждам знамена на Чечня, на Дудаев техния лидер повреме на войната и разни други цитати и едити, по-обрано поведение. Забулена никога не е била. Тя ми говори за семейство и как поради инвалидността й, не се е намерил мъж и е в по-различна ситуация, затова трябва да се съобразявам и не съм този, който ще преценява какви сме, едва ли не определя, че съм й годеник, което ме уплаши. Аз се и ядосах малко и я подхванах, че не е девствена ако е мюсюлманка и не виждам от къде идва проблемът да не се обявяваме като бъдещо семейство, за няма и месец връзка. Чакай, аз нищо не знам за тяхната култура. Говорим си на развален английски, като аз отделно знам други езици, и тя руски и чеченски явно. Разсърди се, прибра се и същата вечер брат й ми пратил покана в Инстаграм, пробва езиците и с английски стана спорът. Защо съм разстроил сестра му, в последствие аз отвърнах, че тя ме е подвела и овърта, кой знае и с други дали така не е постъпила и превеждам той отговаря тя има лошо здраве, имала е труден живот, ще си спи с когото иска, ти нямаш право да се възползваш от нея без да имаш намерения, била идеална домакиня и добро момиче, какъв боклук "западен" едва ли не съм да я лъжа. От профила ми не се разбира, че съм българин, но тя знае, ако й говори нещо. Някакво се разбрахме с него, уверих го, че я обичам и съм човек с морал, просто съм се усъмнил, защото неправилно е почнала връзката ни (бях честен де), той от там, че тя била наранена и като цяло си я оправдаваше като негово всичко.
Прибрах се на 23-ти декември и в шок блокирах и двамата. Не знам къде ми дойде тоя филм на главата. Е да, ама дойде тази година и искам да се върна да работя там, обаче как след всичко това. Притиснат се чувствах, нямам против връзка, но какви женитби и никакво разбиране не получих от тия след нейната криза и неговата пълна защита. Иначе още имам чувства даже, бъдеще няма, но и това ме мъчи.
Сега някои подробности. Нито приличат на бойци, нито на араби, в частност тя и брат й от неговите снимки са много бели, русоляви, той има набола цялостна брадичка и като нищо минава за някакъв европеец, а тя е много бяла и с пъстри очи. Полиглоти са, видях и неговите снимки с неговата приятелка, ами като нищо ще помислиш, че все са украинци да кажем ако не разгледаш контента и не се запознаеш. Никаква следа от родители. Тя открито криеше, че е именно чеченка. Какъв е планът не знам? Да я вземе някой, който тя иска заради здравословното положение ли. Не знам.
И помиярски ли постъпих, това също мисля. Досега с момичетата, с които взаимно сме искали само секс е било едно, тук излизам боклукът. Мога ли спокойно да се върна? Как да я забравя отделно? Аз вече улях нещата яката. Иначе на 24 съм, тя на 25, брат й е по-голям, 28-29 някъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 23 дни
hash: 30c4ea1a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Защо да се чувстваш виновен? Да, жалко за момичето, че е в такова положение, но ти не си длъжен да се ожениш за някой, който не искаш, а и тя първо, че е скрила произхода си от теб, второ, че е малко неадекватно да има големи очкавнаия от връзката ви, след като тя е била краткотрайна и не сте си обещавали нищо.
Ако на всяка цена е търсела нещо сериозно е трябвала да ти го каже още преди да си легне с теб.

От това, което разказваш и двамата ми идват доста странни и дори, да не ти изглеждат като типичните "радикализирани ислямисти", никога не знаеш на какво са способни тези хора.
Препоръчвам ти да не се занимаваш повече, защото да не стане после така, че да не можеш да се откачиш. Или ако се откачиш, да ядеш чеченски тупаници от брат и и брачедите.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 65744daa95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Чеченците са отмъстителни. Аз на твое място не бих се върнал. И да, постъпил си помиярски, не, че те упреквам, но ти питаш, явно така го чувстваш.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: dff43b8477
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   А бе... Различна култура са... Няма как... Нормално е да имаш някакви пререкания. А и ако имате дете, то няма да се възпитава по християнските и европейски ценности, а по ислямските... Както вече няколко пъти съм виждал.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 470ace88ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Да, помиярски си постъпил, като повечето съвременни мъже. Като искате секс, платете на проститутки, а не да използвате уязвими момичета без сериозни намерения. Така е било в миналото и не е зле да ви се припомни. И да, закъсал си го

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 8130773554
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хората имат морал. Не само да се шибат само с някакъв и да си играят на неангажиращи връзки.
Ти си типичният бг мъж, умиращ от страх от връзки. Браво на брат и! Защитил я е както подобава на брат. Ако имаше повече като него, светът щеше да е по-хубаво място. Подиграл си се с нея.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 866a3fb57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До 5,
И как точно се е възползвал, ако не е тайна? Нито я е свалял като някой "играч", още по-малко пък е тръгнал да я оставя до "драмата" с ислямизираното им мислене.... Тя си е виновна и се прави на жертва... сори!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: dff43b8477
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До Номер 5, уязвимото момиче нарочно се е спънало и паднало пред автора, защото изглежда добре. Кой мъж е спал с различни националности жени по чужбина? Щото познавам не малко хора и много малко освен ако не са живели там с години... И имат някакъв кръг от хора. Щом автора е спал с различни жени, значи изглежда добре. И чеченката го е харесала.

Жени, разберете, че вие давате секса. Вие държите контрола върху него и ако сте използвани или ако някой спи с вас, не е длъжен после да се жени за вас. Ми може да не му харесате. Ама той не бил ви оценил... Еми шанс... И вие не оценяте всеки мъже, които правят много неща за вас. Има много мъже които искат да се занимават с вас, но вие ги вкарвате във френд зоната и не ги цените.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 67123f99af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Цитати на Дудаев... Пич, разбирам, млад си и не ги помниш тия събития (то и аз не съм престарял), пък и на запад яко ви промиват мозъците с мулти-култи, ама земи се стегни малко.
Тия ако не съвсем радикални, то са салафити, което си е общо взето същото. Очевидно път назад към днешната Чеченска република в РФ нямат. А като гледам, не са и са се вписали особено в белгия или там където сте. То хубаво, ама преди да извадиш ху*я, трябваше да помислиш малко, ако не знаеш да попрочетеш малко, пък тогаз.
Сега не разбирам какъв ти е проблема, имаш чувства ли, в село някакво ли живеете та въпроса ти е как ще се върнеш?

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 9427706882
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   За жалост добре са те обработили. Търсили са някого, който да обвържат с това момиче и да е отговорен за нея, да се грижи за нея. Във вашето семейство командите ще идват от баща и и брат и.
По-добре не се завръщай там, че ще те принудят да се омъжите и после тормозът започва. Търси друго място, махай ги тия от телеграм и инстаграм и за друг път си опичай акъла.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 53e4420b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   По принццип съм съгласна с коментарите. Обаче ми прави впечатление нещо друго...

Момиче, което хем е с увреждания, хем от консеративна среда, но оставено да се разхожда само и да заговаря първа мъже.

Тя не му казва още в началото за произхода си и очакванията в нейното семейство. Не му изяснява, че заради травмата не може да си намери мъж, а в тази общност това е голям проблем за жените. Не е отклонила секса. Даже не е и девствена.

И изведнъж... тя е наранена, използвана, чакала сватба.. И авторът е притиснат. И се страхува.

Защо ли ми прилича на схема? И който от оплетените от нея мъже е най-страхлив, бързо-бързо ще скокне да възстанови поруганата чест на чеченката и да се оженят.

След още някой месец може и бременна да се окаже...

За мен има измама тук.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: ba9a363fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Чеченците са най-верните другари, и най-лошите врагове. Постъпил си като типичен недорасляк - чук и чао, което в мюсюлманските страни не завършва добре.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 8b6833ed8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора. Аз исках връзка точно с това момиче и казвам Ви, тя съзнателно или несъзнателно беше загадъчна и тези неща като ги разбрах, се уплаших. Исках просто да споделя и говорим, тя започна с драмата и ултиматума. Точно от такова добро момиче нямаше да желая само секс много ясно, на мен не ми е нужен, не се хваля, но изглеждам добре да и жените обикновено първи идват към мен. Рядко свястна, но с различни порядки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker