Влюбих се в него толкова много, но той си има приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в него толкова много, но той си има приятелка
преди: 1 месец, 26 дни, прочетена 1040 пъти
Здравейте на всички! Както се подразбира от заглавието, става въпрос за човек, в който се влюбих, но за жалост установих, че има приятелка. Става въпрос за мой колега, който е с година по-голям от мен, влюбих се в него още първия път, когато го видях. Дотук добре, обаче установих, че си има приятелка, разбрах от Фейсбук, а наскоро и колегите го потвърдиха. Чувствам се в безизходица, защото наистина много се влюбих в него. Той се държи доста внимателно, помага ми с някои неща, когато сме в една смяна, дори понякога ми помага без да съм поискала помощта му. Освен това си говорим, когато имаме възможност, например наскоро бяхме двамата в почивка и ми задаваше доста въпроси, не спряхме да си говорим през цялото време. Започнахме да си говорим още в самото начало, точно тогава той привлече и вниманието ми. Вчера бяхме в една смяна, тогава също ми помагаше, дори беше изразил мнение за това как се справям. Забелязала съм, че на моменти се приближава твърде много до мен, усмихва се, а вчера, когато бяхме успяли да си говорим отново, той изведнъж се появи и ми каза:, , Ооо", и го каза с доста интересен тон. Докато ми помагаше, без да иска ме беше бутнал по ръката, тогава за части от секундата ми я докосна. Не знам какво да мисля и как да тълкувам всичко, но не ми дава мира факта, че той е обвързан и че друга го има. Чувствам се някак странно, за съжаление няма как да го забравя, ако беше някой, който не се налага да виждам, щеше да е друго, но... той ми е колега. Знам, че никога нищо не се знае за в бъдеще, но те са заедно вече от доста време, мисля че беше нещо от сорта на 2 или 3 години, което доста ме обезкуражава. И не, нямам намерение да развалям чужда връзка, не съм такъв тип човек, но отношението му към мен ме кара да се чувствам още по-объркана, защото то ме кара да се влюбвам още повече в него, объркана съм именно заради мисълта, че има приятелка, а тази мисъл определено ме убива и не ми дава мира. Ще съм ви благодарна да изразите и вашето мнение. Благодаря предварително на всички!

Ж. 23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 26 дни
hash: d9c6e6097d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ако нямаше приятелка, нямаше да се влюбиш в него. Просто го мислиш за търсен и вървежен. Не му се бъркай във връзката, не си за него.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 5d5594e562
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Здравей! Почти всеки е преживял поне една несподелена любов! Радвай се на хубавите ви моменти заедно и бъди изпълнена с надежда, че ще се появи след време, , мъжът ти''

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 65829ec186
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Какво отношение? Че ти говори? Че неволно те е докоснал? То по тази логика всичките ми колеги явно са лудо влюбени в мен, а пък аз чак сега разбирам какво значело. Не се бъркай, където нямаш работа. Ако имаш малко самоуважение ще се насочиш към необвързан човек. Както си го харесала, така и ще спреш, но самонавивайки се колко си влюбена не си помагаш. Звучиш инфантилно и отчаяно, а си прекалено млада да се филмираш за такива глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: cb69e4f4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не си единствената. Аз съм в същото положение от едно 2-3 години и не ме питай какво ми е имайки предвид, че съм гей и съм хлътнал по човек, който най-вероятно е хетеро... няма как да стане работата. А даже не сме си и говорили, само дето се е случвало да ме викне да му пазя във фитнеса и до толкова.
Хората казват то времето лекува, то това минава от себе си и дрън дрън та пляс.. да бе, сигурно година не го бях виждал и пак не си го избих..
Вариантите са два, поне на теория, защото на практика не ми се е удавало възможност да ги пробвам:
Намираш начин чисто приятелски да си близо до него. Така опознавайки го ще можеш да видиш всичките му кусури и ще спреш да го идеализираш. Никой не е съвършен, въпроса е влюбените, загубените да намерим начин да го усетим.
Другия вариант е, дет се вика, любов се лекува с друга любов. Това разбира се обаче не е концерт по желание, но ако намериш друг, който да ти грабне сърцето ще си го избиеш.
Дано се отървеш, но за едно нещо може да си горда. За разлика от повечето жени, очевидно знаеш и много бързо разпознаваш какво искаш и какво харесваш, а това е доста рядко срещано качество сред нежния пол и много хора биха го оценили.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: cb0c5e518d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ех, как обичам такива “колежки”, които не знаят за какво се ходи на работа и защо са там. Не се занимавай с обвързани мъже, че той може да е тих и спокоен, ама на теб да ти се стовари Ада като разбере приятелката му. Имай уважение към останалите, преди всичко се водиш жена, а дали ще се държиш като такава или като уличница вече е въпрос на възпитание. Такива изцепки не приключват добре и ще има да те сочат с пръст. На 23 години нямаш ли приятелки, социален живот, не излизаш ли по срещи с други мъже? С мъжа ми съм от както бях на 21, вече 6 години и ако някоя като теб си помисли такова нещо на работа ще и покажа много бързо мястото. Не се меси в чужди отношения и ако до сега не си разбрала разбери, че щастие не може да се гради върху чуждото нещастие.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 728ddf937e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5, не се изсилвай чак толкова да "стоварваш Ада". Ако има нещо да става, няма да е без участието на мъжа ти. Колкото и жени да му се навъртат, независимо на работа или другаде, ако иска ТЕБ и обича ТЕБ, то значи няма какво да те притеснява. Но май те тресе безпокойството, затова и така остро реагираш. Поработи върху собственото си самочувствие на ЖЕНА, преди да сипеш толкова груби коментари.
Към авторката: Според мен се държи чисто приятелски с теб този колега. Нова си и е искал да ти помогне да навлезеш в нещата, което по принцип не всеки би направил, но и не тълкувам като нещо специално, защото все пак сте в един екип и е в реда на нещата да си съдействате. Може и да има някаква доза симпатия, но едва ли нещо повече. Стой настрана за момента, това е моят съвет, а по-нататък времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 9a476470b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Напълно съм съгласна с номер 6, и аз смятам, че въпросната госпожа е реагирала доста остро спрямо мен. Начинът по който пишеш, показва че ти самата имаш някакви страхове и опасения и по този начин си ги избиваш извън теб. Ако твоя мъж държи истински на теб, той ще има очи САМО за теб, както е казал и номер 6. Чак да ми се стовари ада е доста пресилено, и знаеш ли защо, защото ти самата не можеш да знаеш дали няма да попаднеш в някаква такава ситуация, никой нищо не знае! Ника бъдем реалисти!

От авторката

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 1dc1242a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не е морално да се бъркаш в чужди отношения. Най-малкото, че любовта трябва да е чиста и да започне в чистота, а не по този отвратителен начин протичаща паралелно с още един човек.
Иначе аз съм жена и моя приятел е хубав, има мръсници, които нямат срам и се предлагат. Честно да ти кажа, осъзнавам, че мъжа би бил виновен, но гнева в такива ситуации е толкова заслепяващ, че е изцяло ориентиран върху жената. И кел файда, че после ще се опомни, след като те е поляла с киселина или запалила жива. Хората сме откачили, а ти не си морална. И добронамерено ти го казвам като на сестра, не като на другата мръсница, недей да си играеш с огъня. Това е като да си достатъчно смел да се заяждаш докато шофираш и някъде да те размажат с метална тръба.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 76a81f4d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке. Представи си че ти някой ден си имаш приятел и някоя като тебе се влюби в приятела ти..
Как ли би ли се почувствала? Замисли се.. Защото кармата няма да те под мине. Гарантирам ти.
Пък и си мисля че го искаш щото не може да го имаш.
То жените сте повечето такива.
Искате мъже дето не може да имате.
Мазохисти.. Стой те си сами. По добре ще е за вас

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: db19d23cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Поредната отишла да се озърта и търси на кого да си даде шундата вместо да работи. Такива фльорци са много "обичани" от екипа. Внимавай да не те разберат каква върти опашка си. Като нищо биха те изгнонили на часа. Човекът в обвързан, а тя от едно нормално колегиално отношение се е вкарала във филми. Налягай си парцалите, защото приятелката като нищо би дошла да обърше пода с теб. Аман от шафрантии.
ж, 25

 
  ...

...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 2f476aecc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Така, мисля че няма повече какво даа се коментира, особено заради последните три коментара, да не говоря за последния. Не знам кой е шафрантия и кой какво прави, но миличка, явно не си прочела както трябва историята и не си разбрала смисъла. Не трябва само да се чете, но и да се разбира написаното. Както казах, аз нямам никакво намерение да развалям нечия връзка, нито да разделям хората, просто описах как се чувствам, но това не означава, че ще направя нещо такова, казах, че не съм такъв тип човек и не ми е в стила. За пръв път чувам да гонят от работа заради такова нещо, освен това аз не бих правила нищо, аз се държа съвсем приателски с него и нито бих му се натискала, нито нищо друго, което не е редно. Лек ден ти пожелавам, и малко внимавай с думите, соито използваш, защото не си знае дали няма да пострадаш някъде, и не, не те заплашвам, просто си го знай за твое добро :). Айде, честити ти Сирни заговезни и да ти е простено всичко, което наговори тук :)

От авторката

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: ed1407ae30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Авторке, въобще не им обръщай внимание, тук очевидно са писали хора с нула опит в реалния живот. Въобще не са способни да анализират правилно ситуацията, а камо ли да дадат съвет. Ето какво ще ти кажа аз (смея да кажа че имам много правилна морална и етична преценка в живота). Много внимателно обаче прочети така че да ме разбереш правилно!
Първо, ние по-зрелите хора (тези над 30), знаем много добре че докато даден мъж/жена не е семеен (разбирай подписал брак), този човек по документи се води сам, несемеен т. е. по законов път няма никакви задължения или отговорности към друг човек като наследяване в случай на смърт, разрешение за посещение в болницата и взимане на важни решения като донорство, операция в случай на инцидент на партньора, както и други отговорности, които съпътстват семейния живот като отглеждане на децата, общо жилище, общи житейски цели и тн.
Това, което искам да ти кажа с горното е, че ние по-зрелите хора виждаме младите по по-различен начин т. е. докато не сте подписали, нямате дете, вие сте просто едни млади хора, които са в интимна връзка, която евентуално ще прерасне в нещо повече, евентуално не. Ако не прерасне, това автоматично се превръща в едно загубено време и за двете страни, да, несъмнено и опит и уроци от грешките. Но... има едно голямо но. Това, което ме притеснява мен в случая е че точно поради някакъв грешно възприет морал, много млади хора пропиляват шанса си да бъдат именно с човека, с когото е трябвало да бъдат.
Важното в случая е наистина да се изберат партньори, които ще искат да са цял живот заедно, а не да се разведат на втората година от брака си (например). Имам чувството че много хора не осъзнават това нещо и седят с години във връзки с хора, с които не си пасват, и когато реално срещнат своя си човек, те не правят нищо по въпроса и така всички свършват с неправилния за тях човек. За правилна преценка, и мъжът, и жената трябва да са достатъчно осъзнати личности, за да не се възпират от обстоятелствата, които почти винаги са такива, каквито ти си описала. Такива са, защото повечето нормални хора почти винаги са във връзка т. е. идеални обстоятелства почти никога няма. Затова аз малко го отчитам като псевдо морал това, което са ти написали в темата.
Кое обаче е моралното в случая? Със сигурност не е морално да започваш паралелна връзка с колегата си. Не е морално да си лягаш с него, да флиртуваш и да се опитваш да го разделиш с приятелката му. Възможно е връзката му да не върви, и ако той се раздели с нея, тогава вече може да опитате. Възможно е обаче абсолютно всичко да е наред с връзката му, и тук, внимание! В такъв случай със сигурност трябва да се отдръпнеш и да го забравиш. Бъди приятел с него, и наблюдавай. Има една истина, в която съм се убедила. Ако даден мъж иска дадена жена, винаги ще направи крачка. Запомни го. Това, което той трябва да разбере от теб е че си сериозна, не си падаш по изневери, втора цигулка и прочие. Тогава ако наистина е сериозен към теб, той сам ще напусне връзката, която не го удовлетворява, и ще иска да бъде с теб. Така че в този смисъл, ти няма за какво да си напрегната или да се чудиш. Общо взето ти нищо не трябва да правиш, освен да му бъдеш приятел. Той със сигурност ще усети че го харесваш, тези неща се познават, така че по неговите действия ще разбереш дали е твоят човек или не. Псевдо Моралистите само ще им кажа един хипотетичен сценарий в който се оказва че авторката и момчето, в което е влюбена, са взаимно влюбени, след година той се разделя със сегашната си приятелка (тоест едно напълно пропиляно време за него), а през това време авторката е хванала някакво гадже просто ей така, и те двамата пак се срещат и нищо отново, този път защото пък авторката е обвързана. А реално им е било писано да са заедно, но просто винаги са били обвързани с неподходящи хора, или просто за да не са сами.
Разбира се, казах да прочетете внимателно коментара ми. Нищо от това не важи ако партньорите са женени! Тогава изобщо не е редно да си правите илюзии че ще бъдете с този човек, но именно това е разликата между брака и връзките. Човек докато не се ожени/омъжи търси своя постоянен партньор, предполага се че е този, с когото иска да остарее заедно (въпреки масовите разводи, говорим за оптималния вариант, в който двама души действително остаряват заедно) и затова е редно да има свободата да го търси, като спазва етични и морални принципи (в случая авторката ако наистина смята че това е нейният човек, то следва да изчака и види какво ще се се случи, без да предприема користни действия като съблазняване, флирт и тн). Но ако му покаже същността си, приятелство, един верен човек отсреща, той на тази база може сам да прецени първо дали се намира в реална връзка, в която иска да бъде, второ, дали иска да я продължава, и трето дали иска да бъде с авторката.
И само да добавя че щом момичето се е влюбило и прекарват толкова време заедно, надали това момче се държи само колегиално, това са наивни приказки на хора без опит в живота. Общо взето мъжете обръщат внимание основно ако имат интерес от дадена жена т. е. опипва почвата. Но тук има голяма вероятност той да е кръшкач, женкар, и това е, което авторката трябва да разбере. Ако е така, да се дърпа настрани и да го забравя. Но е възможно и двамата да са свестни хора, и той да се намира в неудовлетворяваща връзка, а вие с псевдо морала си да настройвате авторката да се самобичува едва ли не че се е влюбила. Много плоско.
Пс, и само авторке да ти кажа последно, аз лично познавам женени двойки с деца, които когато са се срещнали първо, са били в други връзки, които впоследствие прекратяват и затова именно от опит говоря, не личен, но достатъчно примери имам пред себе си. Повечето нормални хора почти винаги са обвързани, с тези логики на хората направо... много са ми глуповати. Може би грешката е че именно не трябва хората да се обвързват с някого просто ей така, но масово го правят. То и оттам идва проблема, вместо да изчакат да срещнат точния човек, се хващат с някого просто така, за да не са сами.
Лесно е да се установи кой вариант е при вас, просто трябва да наблюдаваш и изчакаш. По никакъв начин няма да нарушиш никакъв морален кодекс и нито пък си виновна за чувствата си (човек не може да си заповяда в кого да се влюби и в кого не, смешно е).
Дано постът ми е разбран правилно, и най-вече без да се експлоатира в грешна посока. Подчертавам че НЕ съветвам авторката да руши чужда връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: ecc39367aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Никога не съм предполагал, че ще бъда близък с друга жена освен съпругата ми. Но се случи. С моя колежка станахме приятели. Отстрани погледнато съм сигурен, че изглеждаме зле за пред хората. Говорим си много, държим се за ръце, прегръщаме се. Абе като двойка сме си. Не съм крил нищо от това от моята съпруга. Двете с нея се познават, аз ги запознах и дори излизат по женски. Никога не съм я опипвал или пък тя мен, не сме се целували дори по бузите и общо взето между нас няма нищо сексуално. Всичко това донесе само позитиви за брака ни. Започнах много повече да ценя всеки един миг с моята съпруга, тя също стана доста по активна. Изобщо нямам намерение да и изневерявам. Колежката ми е здраво стъпила на земята, говорим си честно и откровено и вярвам, че тя също няма скрити желания към мен. Отстрани обаче колегите шушукат, че сме развратници и тн... А същите тези хора действат уж скрито, пък всички им знам кирливите ризи само половинките им не ги виждат.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 943cdc3974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Първият коментар изчерпва темата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker