Възможно ли е жена да те отхвърли, а да има чувства към теб - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е жена да те отхвърли, а да има чувства към теб
преди: 1 месец, 26 дни, прочетена 843 пъти
Възможно ли е според вас една жена да ме отхвърли, а в същото време да има чувства към мен. Например, защото иска да има друг по-добър от мен, а в същото време тя да ме използва, когато има проблеми с другия? Какво мислите. Случвало ли ви се е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 25 дни
hash: c2fc954e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Какво значение има отговора?
Аз също съм бил отхвърлян, човешко е, случва се, но не си задавам такива въпроси след това. Може да ми е гадно, да е кошмар, но този човек за мен повече не съществува, камо ли да се чудя защо и какво било.
М43

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 2b3cf06fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Да, защото не вижда реципрочност. Ако си милееш за бившите, споменаваш ги, пазиш снимки, никоя няма да те търпи. Това са били моите причини- споменаване на бивши, снимки и прочие спомени. В даден момент ми е дотягало и спирам да оправдавам човека. Спирам да се залъгвам, че ги е забравил и ме иска.
Ако не вижда сериозност, ще те отхвърли.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 379ef43b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Щом те използва като резерва когато няма друга опция, значи не е за теб. Дали има чувства или не, не е важно, важно е, че не те уважава и не държи на теб.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: a8c051599e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Възможно е, въпреки че ти е дала шанс да вижда, че не си нейният човек.
Другото може да е омъжена.
Но да те използва, когато има проблеми с другия това не е признак, че има чувства, по скоро да си четка егото и да се начеше. Не го позволявай това ако си влюбен и прекъсни контактите си с нея.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: d888b3585a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Да, аз прекъснах контакт с мъж докато изпитвах силни чувства. Това беше може би най-тежкото ми решение, но се наложи да го взема с разума си и да потисна силните емоции, които имах. Направих го защото окончателно разбрах, че този човек въпреки привличането, което имахме, въпреки думите му за обич, всъщност не ме уважаваше, нито ме оцени като човек. Осъзнах, че щом на средна възраст не се е променил и не се е научил от грешките си, пак ще ги повтори, просто бяхме на различно ниво на емоционална зрялост. Това, което той наричаше любов, всъщност е било чиста проба манипулация, за да лекува нараненото си его от бившата и явно се опитваше да се лекува чрез мен и да си ме ползва за резерва. А това всъщност беше втори шанс, който му дадох, и той казваше, че няма да си позволи да ме изгуби втори път. Втори, защото преди години имахме връзка, тогава беше първият път, при който аз си тръгнах поради сходно несериозно отношение. Бях го преодоляла тогава, но грешката ми беше, че запазих някакъв минимален контакт с него, в смисъл, че останахме нещо като познати и то поради причина, че той ме търсеше, аз тогава бях на съвсем друга вълна. В един момент, необяснимо за мен, нещо се преобърна на 180 градуса и си помислих, явно това ми е любовта, щом толкова години не ме е забравил. Е, разбрах, чи явно има и такива психопати, които нямат проблем да търсят една жена с години и въпреки всичко да не изпитват истински чувства. Трябваше да го разбера по трудния начин и след втория опит, го зачеркнах завинаги, въпреки чувствата си.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 863d9aa2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не, не е възможно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: d99c04290d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Да, когато приходите на другия надвхърлят твоите.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 2189f880c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Всички жени са така. Имат цял отбор с резерви, за всякакви нужди и един главен играч. Общо взето всички заедно правят идеалния за нея мъж.
Или поне некачествените жени са така. Нормално е. Но това не значи че трябва да го търпиш, просто прекъсни комуникация. Ако стоиш и си чакаш реда - няма да го дочакаш. Винаги ще си на резервната скамейка. Жена, която те цени не се държи така. Дано да го осъзнаеш някой ден.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 0048635a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   До 5.
Някой да ти е споменавал, че не е хубаво да обиждаш някой, който ти си избрала? Много интересно как в няколко реда го обвини в какво ли не, чак психопат го нарече, а пък не си написала че те е обиждал или биел, много интересно.
Личи си че още се опитваш да се надъхаш, че си взела правилното решение, само че също така се вижда, че си много далеч от това да го забравиш. Е той е психопат, ти правиш каквото поискаш, вече този боклук не е част от живота ти и все пак си в сайт за споделяне бълвайки само шитни по негов адрес :) Много тъпа ситуация, продължавай така да видим до къде ще го докараш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 2b3cf06fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   9, психопатщината не е само физическо насилие и обиди. Много си ограничен. Психопатщина е и да лъжеш някой, че го харесваш, а го ползваш за заместител на бивши. Ако си мислиш, че това не наранява, тръгни с някоя, която още мисли бившия си. Да те видим после дали няма да си като парцал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker