Той не ме уважава и не ми обръща внимание вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121487)
 Любов и изневяра (29783)
 Секс и интимност (14401)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6486)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18599)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не ме уважава и не ми обръща внимание вече
преди: 2 месеца, 6 дни, прочетена 1951 пъти
Здравейте! И преди съм била в токсични връзки и са ме наранявали, но никога не съм писала в интернет, за да се оплача. За първи път ми е. Хора помогнете ми! Връзката ни не върви от много време. Прочетете историята ми и ми дайте съвет. Благодаря предварително! Не искам вече да съм с него, той ме наранява с държанието си. Още от самото начало отношенията ни не вървят, лошото е че имаме дете и е още по-трудно да се махна от него при положение че сама с дете няма да се оправя, а и нашите са на мнение че трябва да съм при мъжа ми и че никой мъж няма да ми гледа детето. Прави са, но аз съм нещастна с този човек. В началото се карахме, биехме се, обиждахме се и така знаех, че той има чувства щом се ядосва. Но от скоро той не проявява никаква инициатива спрямо мен, внимание не ми обръща, секс не сме правили от три месеца, а аз имам нужда от него. Говорили сме много пъти, но не можем да се разберем. Аз отдавам това неразбиране на голямата разлика във възрастта, 11 години ни е разликата. Аз в началото тръгнах с него, защото бях самотна след скорошна раздяла, а по-добре е било да не излизам с него. Но уви времето не мога да върна. Всеки ден се чувствам зле, оплаквала съм се и на нашите и на неговите роднини, хората винаги са се отзовавали, но не могат да решат нашите проблеми. Той изобщо не желае да ги решим, имам чувството, че той или си има друга или вече няма интерес към мен или нарочно се държи така, за да го зарежа и за да изляза аз лошата в случая. Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 6 дни
hash: df3615ca64
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Нямаш нужда от мъж, а от помощ. Ти поначало не се обичаш, пък какво остава за друг. Имаш мисленето на жертва. Биел те, защото имал чувства? !
Приоритет трябва да ти е детето, ти си майка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 8ac7565cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Е какво да мислим ние, при положение, че когато е трябвало да мислиш ти, не си го правила. В началото още не вървяло, някак ще стане баш за теб чудото и всичко ще тръгне после по мед и масло.
Бързате да намерите някой да ви гледа и сега нито образование, нито пари, ей там ти е проблемът и си седяла с него точно за да те гледа и да дава. А сега ми кажи с какво да ти помогнем и как.
И на там ще е пак така, няма как да седнеш да учиш тепърва, като няма кой да ти гледа детето, а и да те издържа следващите 5 години за да се изучиш и после докато се развиеш професионално пак да ти плаща докато това стане.
За това се е видяло че ще ти трябва друг спонсор, който пак да покрива всичко, да гледа дете което не е негово, ама ако може и да те уважава и да не се сърди.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: f58bb69e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Какъв съвет да ти дадем? Стягай се, започвай да учиш усилено чужд език - най лесния вариант. Търпи го тоя бунак докато учиш, след това го махай Намираш работа в кол център - не е най-доброто, но заплатите са добри, а нямат и толкова претенции. Можеш да си на 6, 8, 12 часа, можеш да си от дома ти. Така ще можеш да си покривш разходите. Аз за друг съвет не се сещам. Другият вариант е да търпиш тоя мухъл. Не мисли за мъже на тоя етап. Стъпи си на краката първо и никога повече не изпадай до там да зависиш от мъж. Не пренебрегвай кариера или образование заради мъж никога повече. Това е най-голямата грешка, която може да направи една жена.
ж, 26
.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: d08cf0f7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Махай се, един живот имаме.
Имам приятелка с две деца, мъжа и изневеряваше и го остави. Намери си друг и имат дете. В момента тя не работи, мъжа до нея ги гледа всички.
Да, трудно е с дете, но не е невъзможно.
А мъжа как ще реагира?

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 5d3367b8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Мисля, че той също не се чувства добре според теб мислиш ли че му е приятно да се кара и да се бие с теб съгласи се с него трябва да почиташ мъжа си бъди си Горна, че в духовен план той е по голям от тебе и каквото и да ти се случва не трябва да мислиш само за теб кажи му така когато ти не можеш да вървиш ще се опирам на мене, а когато аз не мога да вървя ще се опирам на тебе силата е когато един друг се предържате да не паднете (се пазите от грях) Той пази тебе от грях и него си като не искате да правите секс за да станете по силни, няма връзка в която има грях и да може да просъществува за това ако искаш отношенията ви да вървят трябва да се пречисти те и да споделяте обща любов (грижата ви за детето) е на първо място всеки път когато се сетиш за детето ти трябва да забравяш за теб и да си повтаряш една мисъл след като не съм те питал дали си искал да дойдеш на този свят, а с баща ти сме те поканили без да те питаме дали искаш ще се грижим за теб до като можем. А относно това, че не си щастлива в мъжа си , щастието може да си го и живяла сега може да е дошло време за разлата за това, че с когото и да си ще се чувстваш по същия начин. Трябва да се научиш да гледаш да мъжа ти като на тебе тогава ще се грижиш по добре за него когато не можеш му казвай исками се да направя повече за теб, но в момента не се чувствам добре и не мога., ще дойде ден когато ще можеш повече и за него е същото то да не мислиш, че той не би искал да направи повече за теб!? Просто в този момент толкова може и толкова прави отценяй това което прави за теб след като още е с теб значи не се е отказал да прави колкото може...

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 289eea2f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Трябва да я искате тая връзка и ти, и той. Ти си направила своите пет крачки към него, изчакай без пришпорване да видиш дали той ще направи своите. След децата мъжете стават апатични към жените си и техните нужди, ходят често при роднините си, липса на секс или искат секс от нея в момент, когато е най уморена. Да не се забравят изневерите. От нищото да се държи така според мен не вярвам. Успокой топката и го остави той да се бори за връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 154f4ca66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Не знам кой продължава да внушава на жените дори и в наши дни, че без мъж едва ли не ще умрат. Какви са тези родители, които натискат очеизвадно нещастната си дъщеря да стои при мъж насила. Защо, да не кажат нещо "хората" ли? Нямало да те "вземе" друг мъж с дете ли? Да не си предмет, че ей така да те взимат? "И преди съм била в токсични връзки".. И ЗАЩО? !

Явно си от малък провинциален град и там все още набиват на момичетата "традиционните ценности". Може да е последният боклук, може да те счита за част от мебелировката, движима собственост, безплатна прислуга, но нали имаш статуса, няма да те подиграват, че си стара мома..

Ако продължавате да търпите, така ще е. Ще си вярват такива псевдо мъже, че няма къде да бягате и ще ви насилват. И нито имате семейство с такъв, нито реализация, нито щастие. И детето расте жертва. Но вие си трайте цял живот.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: e5c1a66b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   А защо се биехте? Кой инициираше скандалите? Защо? Дали пък не си прекрачила граница? Дали пък не си го обвинявала за своите си грешки или за такива на бившите ти? Не знам. Задай си тези въпроси. Никой не е длъжен да те обича, че дори и само да те търпи, независимо от характера ти.
Само да изискваш не става. Ако някой дойде при теб и ти каже - искам това, това и това, каква ще е твоята реакция? Ще имаш ли желание да ги извършиш тия неща? Не мислиш ли че трябва да станеш по-добра, такава че той сам да иска да прави всичко което ти е нужно...
Имаше едно изказване от една мацка - всички ми казват колко съм хубава и все ме питат защо си нямам приятел. Ами явно не е заради външния ми вид, заради характера е.

Ако следваш съветите на жените тука - една ти казва да го зарежеш и да започнеш да работиш за да се издържаш сама, точно следващата ти казва да си намериш друг, за да те издържа той... Лудница...

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: a7ec93e8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Благодаря за отделеното време и за съветите, които ми дадохте, ще се замисля сериозно над положението в което се намирам. Детето ми е приоритет, аз понякога мисля, че той ревнува от детето. Детето не беше планирано и за двама ни е стресиращо, защото отговорността да си родител е голяма. Определено ни трябва време да свикнем и да се опознаем, при нас всичко стана много бързо. Избързахме и това ни е грешката, но трябва да се напаснем съгласна съм. Но вие дами ще одобрите ли мъжа ви да излиза сам с колата за дълго време и да не ви е предупредил преди това къде отива. Той стана тих и потаен, а преди не беше такъв. Плаша се от поведението му и съм огорчена. Дамите, които са го преживяли ще ме разберат. В този живот трябва да сме щастливи дори и ако имаме дете или деца от въпросен човек с когото не се разбираме най-добрият вариант е да се разделим с него, защото животът не ни е даден, за да се търпи. Отново благодаря на всички, които отделиха време да прочетат историята ми и които ми влязоха в положение и се опитват да ми помогнат. Бъдете здрави!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: c15bd5919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   Авторке, явно живееш в твой нереален феминистичен свят, и си въобразяваш че жененият мъж ще търпи такова нагло женско поведение! Казваш, че сте се биели? !? Какво ще рече това? Как смееш да посягаш на мъж и да си мислиш, че той ще те пожали? Ти луда ли си? Биели сте се, и кой е отнасял боя?

"Но вие дами ще одобрите ли мъжа ви да излиза сам с колата за дълго време и да не ви е предупредил преди това къде отива. "

Ето това е женсско безобразие! Къде се намираш ти, че да държиш сметка на мъжа си къде излиза и какво прави? Той е мъж, не е жена, и ще прави каквото си иска и каквото сметне за добре. Явно не си разбрала, че мъж жена не пита, жената е тази която, трябва да иска разрешение от мъжа и да обяснява какви ги е вършила, а мъжът решава как да я накаже, ако си го е заслужила. Авторке, проявата на женско неблагоразумие и мания за женска власт над мъжете е причината за днешното положение на женския пол. Докато не се изкорени из основи тоя феминизъм, заразил като тумор обществата нарекли се "демократични" щастливи семейства рядко ще има, а жената винаги ще е по-нещастна от мъжа.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 87d7efb40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   13, дано да нямаш деца. Не е нормално това.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: a7ec93e8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Номер 13 явно си мъж и затова си настроен негативно към написаното отгоре, не може един мъж да е във връзка и да прави каквото си поиска без да дава обяснения, ами след като има човек до себе си е длъжен да уведоми, не е ерген вече. Вие имате изкривено и нереално мислене!
Номер 14 имаме едно дете.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: c15bd5919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Кое е ненормално № 14, защо искаш да нямам деца? Имам две отдавна пълнолетни деца и дори чакам внуче. Ти феминиска ли си, че си против мъжкото господство над женския пол? Така било е, така е, и пак така ще бъде!

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: df3615ca64
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   16, горките деца. Ако са жени, живяли са в ад. Ако са мъже, в рай. Горката майка на тия деца с такъв тиранин.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 92fdf3db55
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

18.   13 само комплексирания човек се опитва да се налага и да владее някой друг, за да докаже на себе си, че струва нещо.

За съжаление това е масов проблем на българите!

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: c15bd5919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

19.   18, комплексирани днес са само жените, въобразили си, че са равни и равностойни с мъжете. Масов проблем е за женския пол, който не иска да проумее, че мъжът е много по-стойностен от жената, по-силен е физически и умствено и винаги ще я владее. Дори и в библията е обяснено защо, макар и метафорично.
17, днес жените реват за феминистични закони за репресии над мъжете, чрез които да се гаврят с мъжкия авторитет и да налагат матриархат. Това е грешката на извратения 21 век, където жената вместо да бъде сложена където и е мястото либерастията я издига в култ. Един вид реваншизъм, заради много вековната "тирания" на мъжете над жените. Само дето не им се получава и до края на годината статистиката ще отчете броя на неблагоразумните жени, осмелили се да се правят на мъже и пренесли се в отвъдното.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: df3615ca64
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   19, децата ги е отгледала майката, нали? Ти си само донора.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: a344b00e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторке, би ли изяснила какво очакваш и изискваш ти от съпруга си?
Съобразно личните ти разбирания за брака, връзката и семейството.

Например, да не излиза без теб или ако го прави да ти казва винаги къде, с кого и за колко време отива.

Да ти обръща повече внимание, да разговаря с теб не само за битови теми, да те пита имаш ли нужда от нещо, или от неговата помощ за нещо.

Ако е така, в това няма нищо лошо по принцип и ако се опиташ да му го кажеш, а той не възприеме този разговор за нормален, е очевидно че не сте един за друг.

Освен това би ли изяснила, какво очаква, и какво изисква той от теб?

За какво се карате най-често?

Да си по-добра и по-отговорна домакиня и майка например.

Да харчиш по-малко или да си по-отговорна към общите ви финанси или имущество, например.

Рядко нещата между двама души създали дете и избрали да вървят заедно през трънливият път на живота нещата се случват или ескалират от само себе си.

Разбира се характерите, ценностната система ако щеш са определящи, но винаги има някаква често съвсем незабележима на пръв поглед причина, която да експонира лошото у всеки от нас.

Ако дадеш малко повече подробности за ситуацията, може би хората четящи и пищещи тук ще са ти по- полезни по някакъв начин, ти самата да разбереш къде точно е проблема на връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 часа
hash: c15bd5919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   20, донора монора тук има огромно значение. Аз съм ги създал тези деца, без мъжко семе жените ще раждат само венерически болести. А, жената е длъжна да се грижи за децата и за дома, който мъжът и е предоставил. Така че, мъжът е този, който има много по-голям принос от жената в създаването на човешки фактор, а мъжките бебета са шест пъти по-ценни от женските, защото продължават рода с Y-хромозомата.

 
  ...
преди: 2 месеца
hash: 246a39dbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   До номер 22. Жал ми е за жена ти.. Не си попаднал на силна жена да те бие по 3 пъти на ден та да ти дойде акъла... Жените не са зъдължени да раждат деца. Аз не искам да раждам деца, за какво са ми. Жените аме равни на мъжете, а такива многознайковци с разбита психика като теб по-добре да си мълчат. Като жените не сме хора правете си сами децата тогава. Като мъжете са в култ, то скючи брак с мъж тогава по-добре. Разни пиклльовци се имате за много важни без покритие... Като о си женомразец, не занинавай останалите с глупости.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: eefacf9ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Трябва, уважение към живота на другите хора, това е ключът към щастието, с обиди и отношение зле, нещата не се получават, трябва баланс да има, тактичност и деликатност.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: c15bd5919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   23, много си устата ма! Я се чуй само, да попадна на жена, която да ме бие по три пъти на ден, за да ми дойде акъла. Тя не се е родила още такава, която да може да ме набие, а ако опита да ми посегне, ще и е за последно. Жените ако не искат да раждат, каква е ползата от тях тогава? Ти щом не щеш да раждаш, никой мъж няма да те вземе, ще си останеш стара мома с котките у дома до кончината ти. Жените ще сте равни на мъжете ама друг път. Сега освен да ви пребиват друго няма да спечелите с това ваше равенство, пък ти си мечтай да можеш да пребиеш мъж, че и то по три пъти на ден. Ще стане когато цъфнат налъмите. Брак на мъж с мъж или на жена с жена е извращение, което го налагат тези жени с равните права. Но и на това ще му дойде краят, феминизмът и либерастията няма да са вечни. А, ти като си мъжемразка изяш се от яд, никога няма да имаш качествата на мъж, а една жена без мъж е нищо!

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 246a39dbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   До 25... Аз съм номер 23. Била съм се с мъже и съм им надвивала. От малка цепя дърва и съм носила тежките чували с картофи. Бъркала съм бетон с баща му, работила съм с машини. Като единствено дете на възрастни ридители съм вършила и женска и мъжка работа. Имам здрави и силни ръце. Мъж си имам. Мъжа ми е признал, че съм по-силна от него. Ако има нешо тежко или буркани за отваряне се справям аз. За да защитя близките ми хора съм способна да те изям с дрехите. Тенирала съм и бойни изкуства. Заповядай да си премерим силите. Аз съм си намерила подходящия мъж, кохто ми угажда и помага за всичко вкъщи и гови и чисти и не иска деца. А ти едно яйце не можеш да изпържиш и еда риза не можеш да изгладиш.. Гоейата ти жена. Да ти ражда деца и да ти е прислужница и да я командваш. Трай си там и си избивай комплексите на друго място. Несъм мъжемразка, да дойде някой да се разправя с мъжа ми ще го завра в кучи задник. За него съм нежна и мила и му нося да хапва в леглото, защото и той за мен прави същото. Не бих му посегнала защото не искам, а не защото съм слаба. Когато живееш с някой сте равни и се уважавате. Научи се да уважаваш жена си

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: c15bd5919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Я слушай 26, ако ще и над 30 вида бойни изкуства да си тренирала ще те просна като чувал с картофи. Дано владееш бойното изкуство "бягам бързо", че ще ти се наложи, ако имаш "късмет" да ме срещнеш и да ме предизвикаш. Все още вдигам 190 кг. от лежанка или три пъти по 170 кг. Правя над 100 лицеви опори за около 3 минути или 29 само с една ръка-дясната. Хайде кажи ми къде кога и как можем да се срещнем за да ме набиеш. Но понеже знаеш, че това е невъзможно дрънкаш глупости... щяла да ме набие, щото била по-силна от мъжа си и се е била с мъже, които побеждавала. Те тия мъже сигурно са били болни или инвалиди за да можеш да ги набиеш. Заради такива хвалипръцли като теб мъжете бият жените и после насилието над жените непрекъснато се увеличавало. Жалко за мъжа ти, ако наситина е такъв лигльо-олигофрен, който и жена му може да го набие, но подозирам, че си измисляш такива небивалици. Все едно ти си с тестостерона (с два чифта тестиси), а мъжът и е с естроген и прогестерон, сиреч мека китка или джендър, щото сега така е модерно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: d0e887fb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   До номер 27. Не ме е страх от теб и с удоволствие бих премерила сили. Относно мъжа ми и други не си измислям. Не всички мъже са охранени шопари по 150 кила. Време е да отидеш на психолог или психиатър. Имаш сериозен проблем. Жените и мъжете са еднакви по сила и дори жените са много по-умни от мъжете.. Мислиш, че като имаш един увиснал хуй си хванал Бог за шлуфера, жалко!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 0e83ee92a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Искрено ме забавлявате №29. Не знам какво се изучава в часовете по биология и анатомия, в съвременната американогейска и неолиберално-демократична учебна програма. Мъжете и жените не са еднакви по -сила, има редица биомеханични фактори, както и в самата анатомия на двата пола. Не става въпрос само са прословутата Y-хромозома, но също до обем на белите дробове, , като при мъже те са с по-голям обем, повече кислород, по-бързо окисляване, мускулните влакна при мъжете са с по голямо напречно сечение и дължина и по-бърз момент на съкращаване, костите на мъжете са с по -голяма плътност и по-здрави и тежки. Мускулната маса от общото тегло при мъжете е значително по -висок процент от общата маса на индивида, а това рефлектира върху физическата сила. Средно мъжете са 2, 3 до към три пъти по -силни от жените. Съпругата ми като ученичка е тренирала спортна гимнастика, за тогавашните си килограми, преди ставните изменения за теглото си беше доста силна. Години по-късно, но все още млади, след една конференция в МДУ в курорт "Дружба" /Константин и Елена-сега/, така се случиха нещата, че няколко вечери правехме секс с една колежка. Когато се прибрах от гузна съвест, от някакво смесено чувство на вина, отидох и И купих пералня "Перла-04". Тежи 96кг, сам си я натоварих в колата, даже не скъсах седалката, сам я разтоварих, сам я качих седемте стъпала до асансьора, сам я вкара у нас, съпругата ми с труд може да я помести. Бил съм на бригада в строителството по комсомолска линия, изрично искаха мъже. няколко дни дали бяха -два или три, отивахме на сточно гара с един ЗИЛосмак, , полежавахме вагона плътно на заден ход и веселбата започваше. Торбите цимент тогава бяха по 50 кг, камиона събира по 120 това са шест тона. По 60 торби на човек вдигаш носиш на 6-7 метра, и така шестдесет пъти, след това в склада се повтаря при разтоварване но само, че се носи няколко метра повече. Сутрин един, следобед още един. Изморително, а по принцип на съм от лигавите и претенциозните, цимента се завира и под дрехите и е гнусно. Девет години тренирах джудо още от ученик /бях пъпчив и се криех от момичетата, а тогава малко момичета го тренираха/, след това в казармата две години бойно самбо в парашутно-десантният батальон. Много пъти са ми скачали и момичета и жени и защо го правят-загадка. За съпругата си разбирам, прибирам се след полунощ, миришех на дамски парфюми и купона е готов. Тя три пъти ми е налита два пъти с нож, а един път с остра отвертка. Не вика, гласът И тих, но толкова твъд, че може да среже стъкло. Хайде при случаите с ножове, успявах да И и ги отнема преди да се нарани, само в един от случаите имаше основание за необуздана ревност. Но с отвертката прояви, креативност, издебна когато си събувах джинсите и съм хем наведен, хем в неустойчиво положение и едва в последната секунда я видях, та успя добре да ме драсне, при това близо до юголарната вена. Разбира се кръв, вайкане, сълзи, разкаяние, , но пък секса беше всеотдаен. Е, винаги има за какво да се захване да си урежда сметките с мен. За колежките не знам какво ги караше да ми налитат-сигурно добротата ми. Съседското момиче, което тренираше в една вътрешна школа на МВР, баща и беше генерал от службите, а с нея сме израснали от малки. Тя пък за какво-нямам представа, чувствам я като по-малка сестра, водеше ме като неин кавалер на купони на нейният клас от езиковата. Тогава след нейното изпълнение, тя се разсърди и тъй като бяхме на вилата на родителите И, не ми сложи да ям. Все пак обидно е, цупи се цял ден, ама защо все на мен се случват. Другите минават между капките, а аз винаги виновен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време" //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 382f7252f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   "Мислиш, че като имаш един увиснал хуй си хванал Бог за шлуфера, жалко! "

Е те това е 29, направо ме разби! Ти от къде знаеш дали *уя ми е увиснал? Явно много ти се иска да провериш дали това е така. Само че аз не искам спарушена вмирисана мида да ми се натиска по този начин. Няма да те огрее.

" Жените и мъжете са еднакви по сила и дори жените са много по-умни от мъжете.. "

Това кърти не само мивки ами асвалта! Те щото жените са еднакви по сила с мъжете постоянно биват пребивани от бой, а и дето са много умни и се надяват гнусните женски закони да ги спасят от женска наглост и гавра с мъжката сила, често се пренасят в отвъдното. Вярно е, че не всички мъже са по на 150 кг., но дори и тези огромни мъже са способни да забият някоя нагла и устата жена като теб, като гвоздей в кисело мляко. На психолог трябва да отидеш ти, след като твърдиш, че не те е страх от мен, без да си ме видяла. Тежа около 100 кг., без нито грам излишна мазнина. Знаеш, че няма как да те намеря и да ти покажа кон боб яде ли, за да видим дали няма да те е страх от такива като мен.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: d0e887fb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Номер 29 съм. Относно номер 30 има вярно в това, което казваш. Но има разлика от преди и сега. Мъжете преди са имали тежка работа и са възмъжавали рано. Сегашните пикльовци, които седят само пред компютрите и си бръснат цялото тяло как да бъдат силни. Труда прави човек силен. Ако една жена е работила много, вдигала е тежки неща и е трябвало да бъде мъжа в един дом, макар и по неволя, то тя е по - силна от този дето по цял ден лежи.
До номер 31 - не ти искам увисналия член. Не съм заревала за теб. Имам си мъж, който изпълнява тези си задължения.
Нагъл и тотално с объркани представи си ти. Не само физическата сила а и хитроста са важни. Една мечка как се надвива, освен физически и с ума. Мечтай си че си нещо повече от мен. Мечтите са безпатни. Бягай на лекар!

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: ff953750b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Уважаеми №29, респективно №33, Вие не сте ме разбрали. В случая, който Ви описах трябва да подчертая, че не сме хамали, а бяхме двама научни сътрудника, пратени на кратка бригада в строителството към15 дни.. Иначе по бригади като ученици или студенти, по принцип момчетата вършеха по-тежката работа защото така е редно. На една международна студентска бригада в Бакьово се бях запознал с едно момиче от латвийската група. Работата ни беше да копаем траншейки за засаждане на борчета. Нормата за момичетата беше двадесет метра, за момчетата тридесет метра. Копаех като малко багерче и нямах търпение да е върнем в лагера/бяхме на палатки, за да се видя с И---. то мен копаеше една колежка, слабичка, невзрачна, вдигне три-четири пъти кирката и почива. Стана ми жал, та И казвам, да отиде да приседне някъде където и хареса. Та започнах и нейната норма да изпълнявам, което не беше проблем, а тя се подиграваше, че работя, за да не мисля за И---. На всички бригади е така, няма момичета да работят в складовете за царевица, да вдигат чували, да носят кашони, когато бяхме в консервен комбинат и т. н. Момичетата трябва да се пазят от тежка работа, тя не е за тях, те са по-ценни. Имаше интересни случаи в казармата, тогава имаше едно упражнение, марш на скок, провежда се всяка седмица, гадно много натоварващо. Момчета в маскировъчни комбинезони, по тях автомат, сумка с пълнители, нож, манерка с вода, от носовете понякога тече кръв, размазваш я по лицето, но тичаш, това са 16 км. Сваряваш се комбинезона като телешко в тенджера под налягане, а сърцето е в гърлото, слюнка няма, а нещо като гумено, което горчи и не можеш да изплюеш. Време на под два часа. Миришем отвратително на момчешка пот, оръжейна смазка, кожа и вакса. Спираме някъде към 7 км, там има кът за почивка, юли месец, хората тръгнали към морето, понякога спират коли, а момичетата правят едни физиономии на погнуса и отвращение с подмятания каква " Какво гадна миризма". Ами миришехме, по- точно миришеха комбинезоните, които не е перат, а иначе кожата ни миришеше на оръжейна смазка, защото всички дрехи са пропити с нея. Но пък е обидно. Странно, при единственото ни "сблъскване" с чешки момичета, те не показваха отвращение, а по- скоро любопитство и като, че ли малко съжаление към нас-знам ли. Няма нормален мъж да не харесва нормална жена. Винаги високо сме ценели момичетата, но просто бяхме загубеняци. Двете години в казармата ни задържат емоционално -познавателното развитие, но пък придобивахме други умения и силно укрепвахме физически, като свиквахме на несгодите. Темата мъже срещу жени е провокирана от войнственият феминизъм. Та всеки мъж иска да има до себе си жена, ама истинска, а не лигла. Ама кой ще си бръсне краката и от какъв зор. Като млади смятахме, че "гедерейските" момичета, чехкинките харесват да сме космати, ама не бяхме достатъчно. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всякъде по всяко време

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 382f7252f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   29, 33, десантчика ти е обяснил подробно, защо жените са физически много по-слаби от мъжете. Въпрос на физиология е. Колкото и да се напъваш, какъвто и физически труд да полагаш, никога няма да имаш мъжка сила за каквато претендираш. Най-слабият физически здрав хетеро-мъж ще те пребие, ако има желание и го предизвикаш с простотията си за равна женска физическа сила. Говориш за женска хитрост и си права. Рядко има жени, които успяват да манипулират мъжете си и изглежда че, ти си от тях, щом мъжът ти е мухльо или мека китка и не те е набил до сега. Само че твоята "хитрост" не струва пред мъже като мен. Нищо няма да те спаси, ако наистина си толкова нагла и посягаш на по-силния пол. Ако изобщо някога имаш "късмет" да ме срещнеш, ще ти се случи случка, която няма да забравиш до живот, Ще те "милвам и галя" докато почнеш да заекваш. Мечтай си ти да си силна и да струваш колкото мен, мечтите както казваш са безплатни. И все пак иди на психиатър, докато не е станало твърде късно и не изядеш боя от някой "по-слаб физически от теб" мъж!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: d0e887fb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Номер 29 съм. До номер 34. За това, което казваш си прав. На мен просто се е налагало да върша тежки неща. За жалост в днешно време виждам много бръснати и епилирани мъже навсякъде. Ръце, крака, тяло. Аз лично харесвам натурално окосмени мъже. И модата и с голите глави не ми харесва. Аз съм родена 1990 година. Майка е ми е 1943. Разказвала ми е за бригадите. На момчетата наистина не са давали тежка работи. Редили са домати и ябълки в щайги. Тежка работа за нашето семейство винаги е имало. Като единствено дете на вързастни родители бях и момчето, което не са имали. Строеж на къща, ниви, животни, кой да ни помогне. Времената бяха такива и беше криза.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 0e83ee92a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   До №36 ЦИТАТ: ""На момчетата наистина не са давали тежка работи. """ Предполагам, че има грешка. Трябва да е обратно. / На момичетата не са давали тежка работа/. Момчетата трябва да работят тежката работа. Така е редно. Като правило жените /момичетата / са по-важни за продължаване на човешкият род. Чисто хипотетично, ако съм изправен пред тежък избор, да мога да спася само един човек, а пред мен са момиче и момче, без колебание ще спася момичето /жената/. Много уважавам работливите момичета с ясна визия за своето развитие. Моята съпруга като млада беше с визия за своето развитие. Технически директор е в голяма иновативна фирма, ръководи над 300 мъже. Полага грижи за тях, закриля ги, но само да да са искренни. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker