Колко от вас не са щастливи с партньора си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко от вас не са щастливи с партньора си?
преди: 1 месец, 6 дни, прочетена 966 пъти
Здравейте,
Имам наблюдения, че обвързаните жени са по принуда с някого поради липса на избор. Те имат биологичен часовник и знаят, че рано или късно трябва да се хванат с някого, без значение влюбени ли са или не, само и само де на са сами и да имат деца. Съмнявам се дори една моя приятелка да е наистина щастлива, но няма да си го признаят никога. И те си мечтаеха за готини момчета и сексапилни, ама като не им се получи, се хванаха с някакви задръстени и изпаднали зубъри. Лъжат и, че всичко им било наред в леглото.
Аз съм свободна, несемейна и сексуалният ми живот винаги е бил задоволителен. Никога не съм имала сухи периоди без секс, най дългият е бил три месеца. Намирам си гаджета, с които сексът е уникален - надарени, опитни сексапилни. Все още не съм се задомила, но смятам, че нищо не съм изпуснала. Спестила съм си един тъп и скучен живот, най вече съм си спестила да бъда с някого, с когото не искам и не желая за разлика от тях. Те вече са си съсипали живота и връщане назад няма. Вместо да търсят като мен по усилено и да се стремят да се развиват и да изглеждат възможно най добре, те си останаха на старото ниво, лека грозноватички, без кариера, с ниски заплати и със скучен живот. Все повече ми завиждат и вече се правят на интересни и не искат да се виждаме много много. Оправдават се с малките си деца, но аз мисля, че не е проблем да излезем в парка, проблем е, че като се видим само аз разказвам къде съм била, на колко много екскурзии, какво ми се е случило, а те няма какво да кажат, защото нищо не им се случва напрактика…..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 5 дни
hash: edb77aa836
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   И ти с цялото това щастие, кариера и най-вече екскурзии, щото си цъфнала, та се интересуваш от това другите как са, при това във форум за проблеми предимно, ама ти се хвалиш уж, ама се вижда че не е точно така, а виждаш че хем всичко ти наред, хем нешо не ти достига и сега чакаш някоя да ти напише че е зле, за да се зарадваш.
Повечето са като теб в днешно време, дали семейни или не. Меренето за щастие е в почивки и снимки от събития, ама после сте толкова щастливи че идвате да ръсите бисери тук или на женска сбирка.
Добре са само тия, дето не мерят нещата, защото не им се налага. Защото обичат този до тях и каквото и да става ще са с него. Ама за това се изискват едни други неща, много по-големи от екскурзиите.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: d4d5cc90f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Това или е провокация, или го е писала някоя заблудена жена да не казвам другата дума, че няма да я одобрят, която незнайно защо е много "щастлива", но иска потвърждение, че необвързаните са нещастни, за да докаже пред себе си, че не се е минала.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 82c5fbe39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, харесвам мъжа ми. Има си недостатъците, но никой не е идеален. Родих рано и не бих чакала идеалният. Ако искам на екскурзия, отивам.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 9683c50c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз съм щастлива и задоволена.
На мен децата никога не са ми били цел.
Постоянен оартньор търсех за секс всеки ден, ако мъжът йе може, значи не е за мен, но всеки намура точно това, което търси.
Нямам отговор на въпроса дали жените, които обичат секса привличат себеподобни мъже или мъжете се разпалват от такива жени, но във всичките ми връзки е имало мен го химия и много секс.
Не бих могла да бъда във връзка ссмо, защото и другите имат връзка или само защото мъжът отсреща много ме харесвал, бил добра оартия и бля-бля-бля... Ако аз не го харесван, ако не ми е тръпка, не влизам във връзка.
Омъжих се по любов и секс до ден-днешен не ми липсва, а наближава 50-те.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 6c6f188b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В момента, в който една жена си легне със втори мъж в живота тя намалява шанса за щастие в живота си наполовина..
При третия с половина на половината и тн

При 22рия ти мъж, надарен и сексапилен щастието ти трае точно 2 дни.
При 122ия ти мъж. , който и да е, щастие може изобщо да няма.
Вече ще си си създала един перфектен розов свят, с пухкави облачета в който има място само за мъже от списанията. В същото време на 40 ти вече ще приличаш на съсухрена бабичка. Искаш ли да ти кажа какъв е шанса ти да се задомиш и да имаш семейство?

Най доброто което можеш да направиш на този етап е да чакаш на опашката за сперма, от някой че*джия, и да възпиташ поредния джендър-наркоман, хедонист. Огледало на теб самата.
Това което вършиш с приятелките си е като да си пушач и понеже нямаш сили да се откажеш искаш да убедиш другите колко е готино и те да пушат. Спекулираш с тяхното доверие към теб, което няма да доведе до нищо повече от това да разбиеш живота им.

Тук 1 е прав. Факта че пишеш тук ОТ ЩАСТИЕ е показателен колко си паднала.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 969a8a5ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз не познавам жена, дето с напредване на възрастта да се "развива" и да "изглежда по-добре". Но пък съм виждал много, които активно се самозаблуждават че е така.
Мъжко мнение. След 25, всичко тръгва надолу - външен вид, характер, плодовитост, здраве, лоши навици и т. н.

А иначе по темата за семейството. Трябва да ти кажа че да имаш семейство, за което да се грижиш, е голямо богатство. Всичко останало изглежда напълно безцелно, на фона на семейството.
Има прекалено много свидетелства на самотни кукумявки в пенсионна възраст - трагична картина. Винаги приключват трагично и сами.
Трябва да ти кажа че майките се събират посемейно и с децата си и имат много общи теми за разговори. Ти си аутсайдера в случая, който се опитва освен това да създаде някаква завист тях, с бесмисления си живот. Децата растат. И като направят 15-18 години са достатъчно независими от родителите си, за да могат последните за си живеят живота свободно. И на почивки да ходят и на екскурзии. И всичко дето си мислиш сега, че те го пропускат, ще то наваксат в изобилие после. И ще има и с кого да го правят, за разлика от теб. Щото възрастова граница за екскурзиите няма, нали. Но за създаване на семейство... Ми, ще разбереш. И бая сълзи ще изплачеш.
Ама пък спомените от екскурзиите ще те топлят.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 2bc5d8f52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Адското щастие-станала си волна пеперуда и летиш от цвят на цвят. Кога запомняш всичките, които си прекарала? Ходила по екскурзии. Е, и? И семейните ходят. Може би не винаги на скъпи места, но ходят. Имат отговорности, а ти нямаш.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 9fff024256
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "обвързаните жени са по принуда с някого поради липса на избор"

Много обичам да чета жени и да анализирам речника им... И аз мога да кажа - задоволявам се тука с моята, щото примерно Клаудия Шифер е омъжена, и "нямам избор"... Чакам ги тия манекенки да се подредят и да си изберам, ама се ослушват...

Та тъй е и с вас. Чакате Брат Пит да дойде, ама... трябва да се задоволите, как беше - с мургав балканец. На какво прилича тая работа...

Другото интересно е, че цялата ти тема е проява на някаква форма на завист към жени които са решили да имат сериозна връзка и деца. Така е, за една жена под 40, няма по-лесно от това да си намери мъже за секс. Не се иска акъл, даже не се иска и да си красива. Все някой загорял ще те забърше и един два пъти ще има страст. Не си ли даваш сметка, че като не се иска нищо, и другите жени го могат? И все пак за избрали да имат връзка. Живеем във време в което всеки си прави каквото иска. Вместо да се радваш, че си живееш както искаш и никой не ти търси сметка, си тръгнала ти да търсиш сметка от жени които са направили друг избор.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 534d15450a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Темата вероятно е провокация, за да се ядосат много хора и от двата пола и да се заформи яростна дискусия колко не е права авторката. :)

Иначе няма нормална жена след тийн възрастта, която да счита, че "хубавите и сексапилни момчета", с които прави невероятен секс, но явно нищо друго не ѝ предлагат, са за предпочитане пред "задръстените и изпаднали зубъри". Много просто - зубърът първо е амбициозен да учи, после да гради кариера, та няма как да е изпаднал, нито е задължително да е несексапилен и т.н. С "лошите момчета" обичайно се случва обратното, ако си останат на това ниво и не поумнеят. Ако има нужните маниери и отношение към жената, то просто няма как, ако тя има нещо и "на втория етаж" да изпусне такъв мъж и да го счита за компромис. Само по-глупавичките жени няма да го оценят и попадат в клишето, че жените сме харесвали боклуци.

Второ, почивките няма да избягат и на семейните хора, въпрос на приоритети и разпределяне на времето. С малко дете просто не е моментът да се пътува, а отговорни родители не биха хвърлили дете на баби и гледачки, за да не изпуснели екскурзия. Като отрасне детето, ще пътуват и още как.

И не те "режат" за срещи, защото ти завиждат, а защото вече имат други ангажименти, различни от затварянето на нощни заведения и трупането на "бройки" и впечатления. И приоритет са мъжът/жената и децата. Хората днес имат възможност да "поживеят", да пробват, да натрупат опит, така че, повярвай, никой нищо не е изпуснал, че да го е яд.

Другото смехотворно е как ей така решаваш, че семейните приятели задължително не са щастливи, не правят секс, не се забавляват. Но нямало да си признаят. Както и по-нагоре писах - хората имат задължения и по-сериозни проблеми от това какъв готин пич са "забили". Който не е щастлив във връзката или брака просто слага край. Днес никой не те държи насила в отношения. Това, че семейните сме поуморени от задачки и проблеми не ни прави нещастни. Нормално е, когато не мислиш само за себе си да изглеждаш угрижен на моменти.

Колкото до "кариерата" тук пак няма как да прецениш кой колко е постигнал и колко е реализиран. Има хиляди причини една жена с дете да работи дадена работа - така са се договорили с мъжа ѝ, не е амбициозна за повече и това не е проблем, нуждите на детето го налагат и т.н. В даден момент това може да се промени. Но се труди да изкара почтено пари и това е достойно за уважение.

Дано е фалшива и провокативна тази история, защото иначе е много жалко и смешно мисленето на такъв човек (това не е до пол). Не е задължително човек да има семейство, деца и т.н. Обаче малко по-широк хоризонт не е зле да има. Хората, които не споделят твоя начин на живот, не са тъпи и задръстени, нито нещастни от избора си и ти завиждат.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: ac83eba9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Бъркаш се мила

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 1c2141c6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За да си с някои човек, значи си щастлив с него.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: b54ed76198
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Щом ти си щастлива, радвай се и не се интересувай от щастието на другите.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 87543348f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Дори и тук няма да си признаят всички, но всъщност неудовлетворените са повече и са предимно жени. Получава се така, защото жените подбират грешните мъже, които до други мъже са по-надолу в йерархията на природата. Получава се един голям абсурд при двойките, ала е доста сложна тема за обсъждане. Има си много точни мъже, но странно е как са сами, а в същото време е пълно с разни смотаняци, в които са видяни някакви трудни за виждане качества. Най-забавното е, че увереността на жените рухва след известно време в една връзка, тъй като мухлярчето с нея си показва недостатъците с изразителна простота. Абе, жените сами си правят живота сложен.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: dc36a7a5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Аз съм свободна, несемейна и сексуалният ми живот винаги е бил задоволителен. Никога не съм имала сухи периоди без секс, най дългият е бил три месеца. Намирам си гаджета, с които сексът е уникален - надарени, опитни сексапилни. Все още не съм се задомила, но смятам, че нищо не съм изпуснала. Спестила съм си един тъп и скучен живот, най вече съм си спестила да бъда с някого, с когото не искам и не желая за разлика от тях. "" И огромна вероятност да останете самичка, цял живот. Мъжете харесват к-рвите за временно разтуха и креватни игри, но много малко мъже се женят за парцали, в които един влак мъже са се изтривали. Една оборотна, остава впечатление за нещо мръсно, нечисто, а никой не иска да хукне по лаборатории за генетични изследвания, за да се отърве от непрекъснатата съмнение, а дете от кого е. Бъдещето принадлежи на "загубените зубъри", докато една к-рва се наиграе, само-похвали, друга зубрачка, която не е "оборотна" ще вземе "залуханият " зубър. Времето минава, влакът отпътува, а оборотната остава да стърчи самотна на перона. Е, има и светлина в тунела, "оборотната" да се омъжи за някой, който е бил лъскав и тя е още на пазара, да я пусне вече като завършена проститутка. Времето и гравитацията не прощават. Познавам такива, въпреки бравурните изказвания, въпреки хвалбата с парцалки и вояжи, когато престанат със само-възхвалите и когато сметнат, че никой не ги гледа, в огледа им се вижда пустота и тъга. - "Загубен Зубър"

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 4e3822c4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Е, браво... Щастливка. И до кога така? А, после?

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 140feed585
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз не разбирам защо мислиш, че всички зубари са скучни. Има хора, които просто искат да се учат и развиват. Не значи, че непременно са скучни. Те пак знаят да се забавляват просто искат да се изучат. Ако за теб забавен означава той да се подиграва на другите и да е някакъв клюкар да прави интриги и да плюе като каруцар, и да се държи като селяк, значи имаме различни разбираня за забавно. И точно тия сексапилните батките с татуировките точно повечето от тях са обратни или бисексулни. Много ме дразни това клише, че само интелигентните зубари били педали били лоши любовници, девстени. Само ще кажа че точно тия зубарите девствените са скрити лимонки и могат да бъдат много добри любовници, защото се въздържат повече и го подтискат. Ми те тия момичетата със зубарите може да са щастливи с тях и да се чустват обичани. Ти като търсиш мъже само за секс ще чустваш празнота реално на никй няма да му пука за теб. И кво като си хубава то хубоста е до време. Като остарееш и се збръчкаш ще видиш. Те повечето хубавици са глупави. Това е също може да е клише, но се случвало да виждам красиви жени но много тъпи. Направо малумни. И някои са гадни по - харатрер и просто ти се убива желанието да общуваш с такива. Освен да показват красота друго не могат. Нямат качества характер не се достатъчно умни да се справят в живота. Което ги прави жалки, защото разчитат на външната си опаковка. А именно само на красотата си. Хората ги харесват само заради опаковката не заради самите хора.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 236086cab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   "Аз съм свободна, несемейна и сексуалният ми живот винаги е бил задоволителен. Никога не съм имала сухи периоди без секс, най дългият е бил три месеца.

Аз съм семейна, с дете. Омъжена от 12 години и ако три месеца не правя секс ще полудея. Най-дългият ми сух период е бил около седмица, когато бях в болница :)))

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: a666043c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Значи омъжените жени ти завиждат че си пеперудка, която сяда на х** на всеки който я заведе някъде, а?
Нормално е да не искат да излизат с теб, едно че покрай теб може да им излезе име че вероятно и те биха били съгласни на оферти на оито и ти си съгласна, второ че ако излязат с теб ще са задължени да изслушат всичко което си получила срещу секса който си раздала наляво и надясно.
Разбира се когато си само с един и същ мъж няма да ходиш на толкова екскурзии, но пък варианта всяка екскурзия с различен мъж те превръща в *****

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 01f1941d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   - "Не е мое това, което виждате в мен.
Мое е това, което виждам аз във вас. "

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 639c1d0a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 6, съгласявам се с втората част. Само да вметна, че жените не са лъскава нова кола или друг неодушевен предмет. А хора с интелект и душа, също като вас. След 25-годишна възраст може да се каже, че станах човек. Преди това сама не знаех какво съм. Следва дългият път нагоре по стръмното, да си развивам интелекта и характера, както и професионалните умения. Да съзрявам. Уча се и надграждам. Никога не съм искала да съм само опаковка, която след употреба да смачкаш и захвърлиш. За да станеш пълноценен човек отнема време. А за писанията на авторката - познавам доста самотници. Повярвай ми, след някоя и друга годинка са печална гледка. Сами ми споделят колко са нещастни и самотни

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker