Гадже украинец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гадже украинец
преди: 1 месец, 4 дни, прочетена 2870 пъти
Някоя жена тука тук имала ли е специфично с украинец някакви взаимоотношения, особено връзка, но и само сексуални? Много са хубави, забелязах, че доста момчета/мъже в 20-те си се опитват да спасят живота си и са пръснати, в София поне има стабилно. Много красиви мъже, не тъмняги като балканците, нито пиячи като нападателите им. Отскоро време излизам с един, на 24 години като мен, много възпитано, хубаво и начетено момче. Планираме заедно стига да се получат нещата да занинем в западна страна, тъй като знаете по един по-самотно, а нямаме братя и сестри.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 66

преди: 1 месец, 4 дни
hash: 817c5f68f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

1.   Украинците и руснаците (аз почти не правя разлика между тях) са доста свирепи хора. Пият почти всички. Бият се като животни. Способни са на огромни издевателства и престъпления. Можеш да влезнеш в някои телеграм канали и да се увериш сама. Още от малки са много агресивни. Не случайно в Украйна се случват такива неща. Тези "хора" там са изверги. Руснаците не им падат под нивото. Затова са се хванали гуша за гуша и не се пускат.

Ако на това му викаш възпитани, хубави и начетени мъже - давай. Взимай един такъв.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 64f0036ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Съжалявам, но не харесвам нито украинците, нито украинките.
Не харесвам чертите им!
Разсъжденията ти са повърхностни!
"Тъмняги като балканците". Азиатците също са с тъмни коси и тъмни очи, но чертите им са други, циганите са с тъмни коси и тъмни очи, но чертите им са други. 80% от населението на зенята са с тъмни коси и кафяви очи, но изобщо не означава, че си приличат.
Украина е сред страните с най-много носители на HIV вируса
Като искаш връзка, да се тества първо.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 725d2309c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

3.   Жените украинки са страхотни, много по-красиви от нашите индивиди тук. Притежават страхотен чар и женственост за разлика от нашенката. Мъже, взимайте си украинки и се откажете от българката! Желая ви успех!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: f549413493
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   За мъжете не знам, ама за жените украинки и рускини се носи много лоша слава вече. Изневеряват редовно, ходят по различни мъже и са златотърсачки.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: e032f0bf9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Давай, не го изпускай, тъкмо да разчистиме малко тая страна от нискокачествени жени. А нас тъмните балканци не ни мисли.
А иначе да не забравяме и друго, добре че дойдоха масово руснаци и укранци, че да видиме и ние малко истински и естествено красиви жени.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 68be822385
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Авторке, между руснаците и украинците няма никаква разлика. Както и между рускините и украинките. Всичките са от един дол дренки. Агресивни, емоционално неуравновесени, егоцентрични, своенравни и не дай си Боже, да наливат и на алкохол. Разбирам разни наивни мъже, които се хващат с рускини и украинки, но такова чудо чужденка да се хване с руснак/украинец е наистина рядко срещано. То даже имаше една приказка, че украинка не е народност, а професия.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 558f769aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Няма свободни и евентуално "хубави" български мъже, че тръгна да търсиш украинци. Е, да - друго си е с чужденец. Някак по-така е. Трябва да си готина в квартала, пред комшиите.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: b7f88157e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Ми аз съм мъж и съм имал връзка с украинка - преди войната беше това.
Ами мн са близки до нас като култура и манталитет. Така, че такава връзка си е окей според мен.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: d2848e48cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Украинците пият точно като руснаците!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: a2cebe0d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Разлика между украинци и руснаци няма. Долни алкохолици са и двете нации. Бял ден няма да видиш с тях.

Моя приятелка се омъжи за руснак. Търпя му пиянските изпълнения 2 години и го изрита навън. За какъв дявол ти е подобен пияница? Какво - семейство ли ще правиш с тоя? Ужас!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 038aae1c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   В действителност не можем да слагаме народностите под общ знаменател, но принципно в моето училище имаме двама украинци братя. По - големия, който е в моя клас е супер нервен и избухлив почва да се бие с всеки, ако нещо не му е на кеф. Крещи и вика и дори не си прави труда да отвори един учебник, а брат му е тих, спокоен ученолюбив. И макар и двамата да са пълни противоположности се държат мило с момичетата. Но в съседното до нашето училище абсолютно всички украинци са арогантни и си правят каквото им е на кеф. Може би такъв им е манталитета. Не знам. А за руснаците мога да кажа, че са доста особени. Лично според моето впечатления когато съм гледала как една приятелка си пишеше с руснак, той беше хладен и по остър с държанието си. И особено като съм гледала клипове където ги спират по улиците и им личи по жестовете че са по студени като държание. Но стигаме до темата че тези неща са строго индивидуални, но връзката с различни националности е по - сложна. Първоначално може всичко да върви, но в последствие се започва трудностите и различията. Геополитиката, манталитета, националното мислене на един народ, традициите и още много определят средностатистическият човек. Изключения има но са рядкост. Но иначе ти пожелавам късмет и дано го откриеш

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 038aae1c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   В действителност не можем да слагаме народностите под общ знаменател, но принципно в моето училище имаме двама украинци братя. По - големия, който е в моя клас е супер нервен и избухлив почва да се бие с всеки, ако нещо не му е на кеф. Крещи и вика и дори не си прави труда да отвори един учебник, а брат му е тих, спокоен ученолюбив. И макар и двамата да са пълни противоположности се държат мило с момичетата. Но в съседното до нашето училище абсолютно всички украинци са арогантни и си правят каквото им е на кеф. Може би такъв им е манталитета. Не знам. А за руснаците мога да кажа, че са доста особени. Лично според моето впечатления когато съм гледала как една приятелка си пишеше с руснак, той беше хладен и по остър с държанието си. И особено като съм гледала клипове където ги спират по улиците и им личи по жестовете че са по студени като държание. Но стигаме до темата че тези неща са строго индивидуални, но връзката с различни националности е по - сложна. Първоначално може всичко да върви, но в последствие се започва трудностите и различията. Геополитиката, манталитета, националното мислене на един народ, традициите и още много определят средностатистическият човек. Изключения има но са рядкост. Но иначе ти пожелавам късмет и дано го откриеш

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 629ddd9fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   По-бели са като цяло, но това не ги прави по-красиви. Като цяло ги има всякакви, важното е конкретният човек да е читав. На мен лично жена ми е украинка и съм доволен от начина по-който изглежда и се грижи за семейството ни. Какво повече мога да искам?

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 9357eef52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

14.   Съдейки по войната която се разиграва и не и се вижда края... украинците са още по-глупава и свирепа версия на руснаците. Руснаците поне се пробваха да избегнат войната. Знам че медиите ви промиват мозъчетата, че руснаците са "нападателите", и ви спеставят статии само от преди 5-6 години как украински неонацисти гориха и издевателсваха над други украински граждани с руско самосъзнание. Ако не знаеш 10 години украинците обсрелваха собствените си региони Донбас и Луганск. Както навремето Милошевич, и НАТО го бомбардира. Украинщината се базира на Бандера, който е фашист избил маса и народ. Това са им двата исторически образа на Украйна - фашизъм и комунизъм. А корупцията надминава даже България.

Иначе да, и украинците, и руснаците са добре изглеждащи хора. Украинките и рускините са сред най-добре изглеждащите жени в света. Ясно че момчето е "убаво", ама за твое добро не си измисляй несъществуващи качества...

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: d524a7306a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Щом ти харесва момчето - какво питаш тук? Другите украинци какво те интересуват?

Работя с няколко украинеца, имам и братовчеди от смесен брак - хора като нас - няма голяма разлика. Руснаците са същите - славяни - не виждам особена разлика. Вярно е, че са по-светли, но това е нормално - все пак живеят на север. Ние сме си по-скоро средиземноморски тип.

На запад не ходете докато не свърши войната, защото нищо чудно да започнат да събират украинските мъже и да ги пращат насила на фронта. То и у нас ще дойде - ама в България е такъв батак, че по-лесно ще се скрие.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 2f2c2290f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Бих подкрепил всеки, който емигрира от тая хубава страна.

Много любов и успехи ви пожелавам.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: c251996f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

17.   Авторката е. Първо коментиращите мъже, вие шанс с мен нямате, не искам да се заяждам, а момчето го познавам от истинския живот, не от чат, не от интернет, където не си търся партньори. Ако имате късмет, вземете си украинки и рускини, ще се радвам. По-полека с изказванията обаче. И не, не съм длъжна да съм с българин или да живея в България. Тук съм заради семейството си и той така, и временно защото наистина тук надали ще започне насилственото събиране на украински мъже. Но в бъдеще поглеждаме алтернативи. Той още 2022 е дошъл и общуваме на руски и английски.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: f549413493
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   От 4. Аз съм излизал с украинки, ходих с украинка немного време. Ненаситни са по отношение пари. Уж много скромни и добри, а очакват да им плащаш всичко. Това включва и разходи по излизания, ваканции и т. н.

Проверих, разводите в Украйна и Русия са над 70%. Предполагам, че това с парите е една от основните причини. В момента, който мъжът започне да буксува (да не може или да не иска да плаща за тези простотии), търсят друг или просто го зарязват и си гледат сами децата.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: b05fcc4e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Здравей, авторке, аз съм мъж и доскро имах връзка с украинка, която трая 8 месеца. Още ми е тъпо и съжалявам, че се разделихме, защото се разбирахме много добре.
Моята беше с дете. Бащата на детето, украинец, и бивш нейн съпруг ги е изоставил заради друга и е заживял в чужбина. Така ми каза и съм склонен да й вярвам.
Жената е изключително свястна и порядъчна, образована е, умна, освен това е и красива. Избягали са от войната от Одеса първоначално тук в България и така се запознахме. Избягала е заедно с майка си и детето, баща й е останал там, тъй като, като мъж, няма право да напуска и се води от запаса.
Аз лично винаги съм смятал украинците за по-близки до нас, отколкото руснаците. Самият факт, че са приютили над 200 000 бълагри (бесарабски) и си ги приемат като част от тях, без да ги ограничават в изучаването на български език и в изпълняването на българските традиции, говори много за близостта на двата ни народа и отношенията на взаимно уважение. На моята бивша приятелка сестра й е омъжена за бесарабски българин, там в района на Одеса точно са най-много като бройка. Украинците са близки до нас като манталитет и като начин на живот, лично се убедих в това.
Трябваше да се разделим обаче, тъй като отношението към тях тук, най-вече към детето не беше от най-добрите, и те трите решиха да отидат в Западна Европа. Жената работи сега там и са на квартира. Предлагаше ми да отида с тях, но тук имам болни възрастни роднини, за които трябва да се грижа и нямаше как пътищата да не ни се разделят.
Имам и един приятел, който е женен за украинка доста преди да започне войната от 2022г. и имат 2 чудесни деца, които говорят свободно и двата езика - и български, и украински.
Съгласен съм с коментари 11 и 13 - не трябва да слагаме цели нации под общ знаменател. Освен това, това, че на моята бивша приятелка бившият мъж украинец ги е зарязал, не значи че и твоят ще го направи някой ден като/ако ви се роди дете и ще ви нарани. Ако си с българин, има шанс дори и физически да те нарани, защото има една част от "мъжете" тук, които възприемат насилието над по-слаби като проява на "мачовщина" и "мъжество". Това обаче също съвсем не значи, че всички български мъже сме такива.
Както и да е - да не се отплесвам много. Съветът ми е - ако се харесвате и разбирате с момчето, дайте шанс на връзката си, вижте накъде ще ви отведе. Живеем в отворен и космополитен свят, не ги слушай хората, които казват - "нямаше ли българи за теб? ", защото със сигурност ще има и такива. Ако сте щастливи заедно, дайте шанс на връзката си и се движете напред с малки крачки.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: c6aab0c782
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

20.   Ето, авторке, веднага си показа рогата. "Ние сме нямали шанс да сме с тебе! ". Пхахаха. Я пак? Ти за каква се мислиш? Какво си постигнала в живота? Поредната надута, празноглава кифла като тея от Ергена, където ги гледаме как се излагат пред цяла България.

Ти си явно точно като тази Габриела, която лъжеше и мажеше как нямала гадже, после сама си изплю лъжите. И тя викаше как другите момичета нищо не са постигнали в живота в сравнение с нея. А тя какво реално е постигнала? Че е любовница на ЧУЖДЕСТРАНЕН футболист в Лудогорец, който мяза на някаква латиноамериканска утайка, който ѝ е осигурил студио за красота? Аууу, футболист! Аууу, чужденец! И ти така - "он бил чужденец. Ние няма шанс с тебе! ". Хахаха

Авторке, простите, комплексирани хора не е нужно да ги видиш в лице, за да разбереш колко са зле.

Т

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 1e06b1cb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Някога по време на социализма съм бил командировки в бившият Съветски съюз където се монтираха системи разработени от нашият институт. Като цяло командировките бяха в РСФСР, тоест Русия. Но от съветска страна имаше колеги и от другите републики. Имаше две украинки, едната беше идвала на почивка в България и непрекъснато е интересуваше, кой от нас е ерген. Изведнъж всички се оказахме женени с поне две деца. Имахме доста емоционални преживявания с руски момичета. По някаква случайност две от командировките бяха в така наречени, градове с ограничен достъп. Случвало се е още първата вечер, при посещение на ресторант-дискотеката към хотела, на масата, която е "резерве" само за нас и на която сме с един колега да се приближат две млади рускини, с интелигентни физиономии, облечени в крак с тогавашната мода, ботушки на висок ток, хубави поли, блузи или поли. Рускините са на нашите години, демек 28-29 години, казват, че са конструкторки. Водим си приятелски разговор, в който засягаме различни теми като литература, музика, мода, начин на живот, споделяме за какво сме в този, затворен за чужденци град, те са изненадани.. В началото някои неща им звучат екзотично, обясняваме за нашият бит, доколкото мога да го опиша. Те са любезни слушателки, внимателни и нежни, танцуваме някой блус, притискат се към нас, мили са, топлият им дъх гали ухото.. Пропуснах да кажа, че тази дискотека -ресторант е нещо като любимо място на местните "неформали" и разни други отворковки, и любители на западният начин на живот. Аз тогава говорих руски, толкова добре, че ме смятаха за гражданин на Съветският съюз от някоя от прибалтийските републики. Докато си говорим, а колегата ги черпи с "Боро", идват други колеги, включително и първата ми научна ръководителка. Времето напредва, рускините си тръгват, все навън е към минус 20-22 градуса, аз като прилично възпитан от майка ми отивам до гардероба, подавам номерцата, държа палтата при обличане, целувам ръцете, а едната ми подава листче с техните номера и имена, и покана, че ако имаме желание да ни покажат градът, те с удоволствие, ще ни го покажат. Когато се връщам на масата има смесена реакция, някои от юнаци коментират, че в градът сме по-малко от 12 часа, а аз вече съм "забил" момиче, което не е вярно. Някогашната ми научна ръководителка със загрижен и доброжелателен тон ми заявява, да внимавам и да не си разбивам семейството, ами и аз не искам да го разбивам. Е, бяхме млади и момичетата или по-точно младите жени, ни привличаха неудържимо. Та те толкова мили, а освен това си далеч на 3000 километра, че повече от къщи. Беше хубаво остават спомени.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 029fb8eb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

22.   Страхотни са! Красиви, стройни, интелигентни, възпитани, светли с хубави очи. Като цяло страхотни хора! И мъжете и жените. Не като нашите аборигени остригани, мургави, намръщени, с просташко селско излъчване..

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: ee2148d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   "Изневеряват редовно, ходят по различни мъже и са златотърсачки. "
Значи са досущ като нашенките хаха.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: f549413493
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   От 4 до 23. Не са. Нашите златотърсачки изобщо не се занимават с мъже с доход примерно под 8-10 хиляди на месец. А украинките и рускините хващат някой мъж със среден или малко над среден доход и го тормозят постоянно за пари. Не говоря за дребни работи като бонбони, цветя или да отидете 1-2 пъти на заведение в месеца. Там си играят на едро. Заведения, кина, музеи, ваканции, хотели. Няма спирачка, докато не сложиш спирачка. И много лъжат, ама много. Че не били за парите, само искали мъжът да се докажел така, че ставал за брак. Възползват се просто, докато могат. Нашенките са много по-честни в това отношение. Казват си какво очакват и това е.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: c251996f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Авторката е пак. Не съм кифла, нито човек със самочувствие без покритие просто много интересно как преценявате, че жена, която не познавате, е спасителен план за всеки български инсел. Темата ми беше насочена към жени били с украинци и евентуално мъже, знаейки нещо за тях. Слабо ме интересува комши какво ще каже, щото най-малко живея на прости хора за мнението, нито пък животът ми е закотвен в България. И не, не заемам страна в конфликта, нито мразим руснаците - бившата му е била рускиня, не украинка или американка. Разделили са се по други причини. Интересно ми беше да питам, щото за мъж българин с жена украинка много случаи, знам и жени българки с мъже руснаци и беларуси, но нищо за украинците мъже. Той има приятели руснаци, но нито той е върл бандеровец, нито те пруский патриоти. Да не обръщаме темата в политическа.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: ee2148d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   12 така е но пък ако се оженил за човек от другия край на България япак разликите са една бездна. Да речем какво е общото между Сливница и Варна? Изостанало в 90-те градче дето дори река няма и третия по големина град на море. Съвсем различна култура, манталитет и мироглед.

Или пък Видин и Пловдив - освен, че и двата града са на реки нямат нищо общо.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 19fee91ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   В Украйна, Русия и Беларус си е чист матриархат, което означава, че жените ползват мъжете като ходещ банкомат или донор за деца тоест като ресурс, който те да управляват. Имат много добре развити методи за манипулация - чрез секс, свирки, готвене, интелигентни разговори и романтика. Нямат никакви табута на тази тема, защото са си и доста ебливи. Там никой и не ходи по проститутки, достатъчно е да посетиш някой нощен клуб и да знаеш да танцуваш и ще намериш някоя. Както се досещате има немалко изневери и затрити бракове. Там доста бързо и непремислено се женят (някои даже на 18), бързо се и развеждат. Мъжете са им праволинейни и тип добряци, там няма батки и мачовци, много лоялни приятелства имат, голямо значение за тях има лоялността и саможертвата. Спокойни са, много трудно се палят, но стане ли това може да убият човек Имат също склонност към алкохолизъм, наркомания и самоубийства.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: ca4889074b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

28.   Не бе, идете при украинци, турци и секакви чужденци.. направете Българите в България малцинство, щото български мъже няма.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 8b152cbce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

29.   Украинец да вземе нашенска БГ овца при наличието на 150 пъти по красиви сънароднички - значи трябва да е или много изпаднал или да има други подбуди- гражданство или някакво прикритие!

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: f6f226512c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

30.   28, отиди ти при чужда, ама явно като не те бива, не ставаш нито в България, нито при филипинките. Ганьовци.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: d3c44a6972
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   До 25/авторката. Много ти се иска да има български жени с украински мъже нали. Да, ама няма такива за твое огромно нещастие, и никога няма и да има. Има само украински жени с български мъже, защото техните мъже президентът им не ги пуска да бягат извън страната и ги мобилизира да се бият във войната и все повече от тях умират, и остават само жените и децата. Украинските мацета масово нямат къде да отидат и бягат в България, за да търсят спасение и убежище от войната и някой, който да им гледа децата, и масово раждат по още едно дете и на някой българин, за да го умилостивят да гледа техните. Българите се възползват от бедственото положение на безпомощните украинки, за да ги изнудват за секс и да им раждат деца, и с това българското черно, циганизирано население постепенно се избелява и се прочиства от всичката цигания и чалгария, която му бе наложена от запада през последните 35 години. Което е добре като се замислиш, ще ни се изчисти генофонда от черни, мургави, кафеникави, брадати, остригани като за казарма ганчовци с анцуг и маратонки, псуващи, плюещи и слушащи чалга по улиците и ще се възроди пак в бялата, арийска, висша раса, която бяхме преди.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: b53c3e24a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   29, има много връзки и бракове на украинци и руснаци с българки, при това хубави и успешни мъже, познавам такава женена двойка. Аз самата не съм красавица, средна хубост, и са се занимавали с мен руснаци и украинци, при това готини мъже с положение, професия, популярни и харесвани. Не всичко е външен вид. Те може да живеят сред красавици, но да нямат такива елементарни повърхностни виждания като теб. Сам руснак ми е казвал, че никога не би взел рускиня за жена!

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: f549413493
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   До 31. Цветът на кожата пък какво значение има? В Испания да не са много бели? Ама Испания е по-напреднала страна от Украйна, Беларус или Русия.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 3934cf92c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

34.   До 22

Страхотни са! Красиви, стройни, интелигентни, възпитани, светли с хубави очи. Като цяло страхотни хора! И мъжете и жените. Не като нашите аборигени остригани, мургави, намръщени, с просташко селско излъчване..

Благодарен съм, че не се заномавам с българката. Само като и чуеш грозния, гнусен език, който ползва и ти е ясно всичко друго.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 029fb8eb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

36.   28 и какви са българските мъже? 90% остригани като за казарма, прости, необразовани, храчат се по улиците като пълни селяци, с просташко изражение, нагли, агресивни, запуснати, дебели с шкембета, на събитие ще отиде по черна тениска, анцуг и маратонки. Много хубави мъже си имаме..

 
  ...

...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: d3c44a6972
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   От 31 до 33 - ми не, Испанките не са бели - черни са като кюмюр и грозни, също като вас. То затова и никой мъж отникъде не ги ще, даже и техните сънародници. Ти да си чула някой мъж откъдето и да е, да си фантазира за испанки, португалки и др. жени от черни, циганяви националности? Не, всички мъже искаме шведки, норвежки, рускини и украинки, красиви, млади, свежи, нежни, светли, руси, синеоки мацета, че и с благ характер и добри сърца. Нормално е всеки да бяга от гадното и да ходи при хубавото. Не можеш да накараш насила един мъж да остане при някоя негърска маймуна или испанска циганка, грубовата, скулеста, мъжествена, с повишени нива на тестостерон и миришеща на пот. Това е гадно и мъжете просто не го възприемаме. Те техните мъже не ги щат, та камо ли другите.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: b0cdabc946
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Не мога да разбера защо всичките подобни теми се израждат до "черни, остригани Ганьовци" или "меркантилни курви Ганьовки"... Това са крайни, абсолютно несъстоятелни твърдения. Има ги всякакви и навсякъде. Ако случайно покрай вас са все такива, то замислете се дали вие не привличате само такива или пък самите вие не сте близки до този тип хора. И тук, и в чужбина, и в Украйна, и в Русия, и в западните държави има ВСЯКАКВИ типажи. Въпрос на лични качества и на късмет е да попаднете на човек, който да отговаря на вашите представи за добър партньор и реално няма никакво значение каква народност ще е той/тя. Аз лично намерих в лицето на една украинка моята сродна душа и това беше преди повече от 10 години. И двамата вече бяхме достатъчно зрели, за да осъзнаем, че сме един за друг, че можем да създадем успешно семейство, така и стана. Но хора всякакви, други не са имали такъв късмет и е нормално у тях да избива повече жлъч и агресия към представители на различни народности или дори генерално към противоположния пол. Та така че, хора, ако нещо не върви, ако сте нещастни, то явно трябва да промените нещо в себе си, защото пак казвам успешната връзка е въпрос на късмет, но и на лични качества. Успех на всеки потърсил щастието!

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: d8cb7fb5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Потвърждавам написаното от 24. Мой познат беше женен за украинка, споделяше, че за тях мотото е "Мъжът е длъжен". Ако работят, го правят за удоволствие, а мъжът е длъжен да опъва и да им осигурява живота. Явно е национална черта там, като гледам поведението на Зеленски. Целият свят им е длъжен

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 979d94b6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   38 си живее в негова вселена. Пич, ако късмета и личните качества са евфемизъм за пари съм съгласен с тебе. В наше време връзките са лични интереси.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: bd288ae02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Авторке не се сърди, но не вярвам да си по красива от украинка. Гарантирам ти че излезе ли на пътя му една от техните ти ще си вече история.
Използвате временно.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 22 часа
hash: d3c44a6972
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   32: "има много връзки и бракове на украинци и руснаци с българки, при това хубави и успешни мъже, познавам такава женена двойка. "

"Аз самата не съм красавица, средна хубост, и са се занимавали с мен руснаци и украинци, при това готини мъже с положение, професия, популярни и харесвани. "

"Сам руснак ми е казвал, че никога не би взел рускиня за жена! "...

И като се събуди чаршафът беше в гъза ти, нали? Мечтай си, Ганке, мечтите са безплатни.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 часа
hash: 629ddd9fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   До 40 от 38. В такъв случай аз живея в някакво друго време, в което нямаме допирни точки. Не твърдя, че парите нямат значение, естествено че имат, но сам разбираш, че за да имаш достатъчно пари, не казвам много пари, а просто достатъчно за твоето семейство, отново опира до лични качества и късмет. Но щастието само по себе си не означава лични интереси и пари, щастието е себеусещане за пълнота, за това че животът ти е изпълнен със смисъл, че близките ти, хората около теб те ценят и обичат. Наистина ти желая да погледнеш нещата от друг фокус и да почувстваш какво имам предвид.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 часа
hash: f549413493
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   До 37. Говориш някакви тъпотии, дори бих казал расистки глупости. Част от известните личности дори ходят на солариум, за да не са твърде бели. Красотата е субективна. Ирландки и англичанки също са бели, но не са възприемани за най-красивите. За мен най-красивото е също жената да има някакъв тен.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 часа
hash: f549413493
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   От 24 до 39. Това ви го казвам от личен опит. Една нормална жена, колкото и да очаква мъжът да плаща, ако има елементарна емпатия, или ще се хване с богат мъж, за когото това не е проблем, или тя самата ще плаща понякога от неудобство и притеснение за финансовото състояние за мъжа си. Все пак парите на нормалните мъже в България се изкарват с труд, усилие и инвестиция на време. Един нормален човек оценява това и дори да разчита на дохода на съпруга си, гледа да е по-скромен.

При украинките и рускините си длъжен да го правиш това. Ако случайно останеш без работа, намалее ти дохода или откажеш да плащаш за някоя тяхна простотия (не необходимост), просто търсят друг мъж. Няма симпатия, няма емпатия, няма в добро и лошо. Да не говорим, че в тези приложения за запознанства, се натъкнах на 5 украинки, които са обвързани или омъжени. Ама то е така, като нямаш елементарна емпатия към съпруга си и неговото финансово положение (това не е твой проблем), ти губиш вече всякаква емпатия и чувство за мярка. От там започват и изневерите. За мен руското и украинското общество са тежко пропаднали и дори в България сме поне едно ниво на тях. Пак ще кажа, нашите златотърсачки изобщо не се занимават с нормални мъже. Дори те са по-добри от разни украинки и рускини. Дори и на тях би им станало неудобно да се хващат с някой мъж на среден доход, да го молят като просяци за пари, са му се умилкват и после да изневеряват и да ходят веднага при друг. Спестяват си го това и директно си търсят мъж с пари.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 часа
hash: f549413493
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   От 24 до 39. Другото е, че при нашенките си личи коя ламти за пари. Натокани, направени, префърцунени. А украинки и рускини уж изглеждат като абсолютно нормални жени, но изобщо не са.

За мен това си е една от основните причини за толкова многото разводи в Русия и Украйна. Гледат си на мъжа като на банкомат. Той естествено не може да се жертва цял живот, ако има нормална (пък и добре платена работа) работа и връзката потъва от един момент нататък. Ако нямат деца, тръгват директно да се занимават с други мъже и да изневеряват, защото са много, , наранени" от това, че мъжът не изпълнявал, , задълженията си" да им плаща тъпотиите. Ако пък имат деца, го зарязват и си ги гледат сами.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 18 часа
hash: f549413493
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   От 4 до 41. Първо, не всички украинки са красиви. Второ, красотата се заплаща яко при тях. Затова не бих се изненадал някой нормален мъж да предпочете българка пред украинка, пък и украинката да била много красива.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 часа
hash: e99f9afdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   42, абсолютно всичко от това, което съм написала е истина. Сега това, че на теб не ти изнася не е мой проблем. Ако видиш мъжете, които са ми обръщали внимание от Русия и Украйна ще се сринеш, като гледам колко си комплексиран и женомразки настроен. И българите, с които съм била, ако ги видиш, ще се сринеш.

41, то винаги ще има по-красиви - било то украинки или някакви други. Това не значи, че ще зареже жена си заради първата срещната.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 часа
hash: a499e370f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   От 37 до 44
Стига ревахте за някакъв несъществуващ "расизъм", просто казвам истината. А тя е, че никой нормален мъж не би предпочел испанска черна грозна циганорка с гърбав нос, пред хубава бяла, синеока, руса рускиня или украинка. Белите жени като цяло са по-женствени и с по-високо ниво на естроген от черните и мургавите с повече пигментация по кожата. А тия в Холивуд се пекат на солариум като влашки циганки, защото такава е наложената мода там, която е твърдо расистка, анти-бяла и насочена срещу белите хора и естествената красота на белия човек. Искат да превърнат всички хора в маймуни, че да не са само те черни, това е.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 часа
hash: 0ebc0e4897
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Авторката е пак. Първо, усещам някаква завист. Защо да иска украинка или рускиня, той иска живот на чисто. Вие по красота ли само си избирате жените? А пък ние да не ви избираме по красота, а първия чехъл да вземем? Ние да отидем в Белгия заедно, пък ако е речено да се разделим, все ще се разделим. Не го ползвам за пари, нито той мен, в нашия случай наистина беше по привличане и любов. Както е нормално поне при младите хора. Аз пари си имам. Бях много по-мило настроена, но явно всяка тема гъмжи от инсели тук и някакви забили, които коментират не по въпроса. Благодаря на хората, които споделиха опит и случки все пак!

 
  ...
преди: 1 месец, 14 часа
hash: 19fee91ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   До 45 и 46: Както казах в пост 27, по тези ширини жените са много директни и те вкарват или в категорията "банкомат" или в категорията "мъж с качествени гени", от които искат деца. Тоест едната категория мъже ги използват за пари, другите за секс и потомство. Ако те оцени в първата категория мъже (на руски е Алень) ще ти разкаже играта финансово, а ако си от втората категория мъже (тип Джокович или Григор Димитров) ще те използва за деца, които може тя да си ги гледа и като самотна майка. Там повечето жени предпочитат да си гледат децата без ничия помощ. Така им се е приспособила културата след многото войни, революции и репресии, при които именно алфа мъжкарите са били избити и много жени са били принудени да живеят сами или с разни пияндета.

 
  ...

1-50 от 66
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker