Защо мъжете тичат по курви - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете тичат по курви
преди: 1 месец, 4 дни, прочетена 3975 пъти
Правите ли впечатление, че мъжете все тичат по курви, а даже често не могли да ги забравят. Е винаги съм се чудила защо. Защо не гледат нормалните жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 1 месец, 3 дни
hash: a6e37c9f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Защото такива жени са им ценни. Пък изневеряват ли, Любовта на живота им са. Реват, тръшкат се, страдат с години за такива.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: b13fd72cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

2.   Защото вече почти няма нормални жени.
Едно излизане с курва е по-евтино, от това което трябва да платиш за изискванията или истериите на някоя потенциална.
Аз ходя и ми е супер. Най-добрия ми приятел от 3 години е с жена, която изобщо не е за него, намеквано му е и до там, лудо влюбен. Вижда се че не са един за друг, тя си е типичната кифла, той добро момче. Угажда за най-малкото, плаща и всички прищявки, кола и купи, носи някакви наръфани дрехи и всичките си пари дава за нейните желания. На всичко отгоре последната година не е същия, тя му забранява да има приятели, станал е бледа сянка на това което беше. Тя не го обича и той го усеща, но е толкова влюбен, че не може да разбере. Само му мрънка и секса почти го няма.
После пак питай защо.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 96c8d9f8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

3.   Т. е. искаш да ми кажеш, че всички жени си падат по точни момчета, а не по батки, така ли?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 9070b1eb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

4.   Ти самата се запитай защо вие жените си падате по лоши момчета, наркомани и “нацепени батки” (които са еквивалента на курвите), които носят в живота им единствено драма. Така ще разбереш причините, поради които мъжете харесват курви или по-точно казано, жени с леко поведение. Общо взето от скука. Добричките средностатистически хора и от двата пола са скучни. В тях няма драма и съответно са безинтересни.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: ccfaab790f
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

5.   2 нормални жени има, ама според вас не, щото не са интересни.
Аз на мъжа ми нищо не съм му искала, ако искам нещо си го купувам, работя. Пък и не съм случила на даващ мъж.
Готвя вкъщи, но явно аз съм будалата.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 6c04197ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

6.   Пише "нормална" жена - такава, която никога не би изневерила на партньора си, обича силно и е читав човек, като цяло. Бившият ми ми изневеряваше близо 2 месеца преди да се разделим, накрая сам скъса с мен и ме разкара, обявявайки разпоретината, занимаваща се с обвързан мъж, за любовта на живота си ден по-късно. Няколко месеца след това се сгодиха официално. Хубаво, но някакво време по-късно се оказа, че я е разкарал по същия начин по който разкара мен (без да каже реалната причина) и ѝ е изневерявал със стара своя позната в продължение на цяла година и когато обявиха връзката си публично - новата пак се оказа любовта на живота му. Сгодиха се на следващата година и в момента са женени. Някои мъже просто си харесват уличници и така им е интересно - да им изневеряват и те самите да изневеряват. Някакво психично отклонение ли е това, не знам. Пък аз, "глупавата" и "нежеланата", съм си с един мъж вече 8 години след тази ситуация и чакаме дечо.
Не знам дали добре ти отговорих, но като цяло, голяма част от мъжете си падат по леки жени, защото те самите са такива. Всеки принципно е привлечен към характери, които отразяват неговия собствен.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: ddbc380216
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Ако имаш предвид по разни златотърсачки, че ходят, вероятно, защото са все пак красиви. Вероятно и защото другите не са му достатъчно красиви и затова е предпочел такава златотърсачка пред друга жена.

Аз лично от моя опит съм стигнал до извод, че ако имаш избор между такива жени, по-добре никоя. Едната не ме привлича физически и нищо не може да стане, другата ще ме обере до шушка и ще се срине каквото имаме набързо.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 50c2b11ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

8.   Пффф, кои са тези всички мъже? Само тези, които ти си си набелязала, нали? Иначе, сигурно, близо 50% от мъжете са свободни. И те ли търчат по "курви"? Значи по твоята логика излиза, че то свестни жени няма. Аз почти не мога да намеря жена/момиче, която да е необвързана. Дори и необвързаните правят секс без ангажименти. Далеч не е така при мъжете. Малък процент от нас 10-15% са сексуално презадоволени, 35% са във връзка и остатъкът от 50% се оправя кой както може. Някои ходят и по проститутки, но това не зависи дали си обвързан или не.

Т. е. излиза много по-важният въпрос - Защо жените търчат все след едни и същи мъже?

Защото, както разбра, 50% от мъжете нямат жена до себе си, а на практика всички жени правят секс. И как мисли - защо? Защото жените сте много читави ли?

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: e526ee44d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

9.   Защото са лесно достъпни, единственото им условие е да плащат.
Пък нормалните жени искаме да са отговорни, да имат цели и да се развиваме поне наравно, като живеем заедно, да поемат тяхната част от задълженията, да са бащи за децата си... А такива мъже вече са кът в България.
Сега излизат с номера "патриарси" нищо, че нямат и задника си да избършат, не знаят що е то патриарх, смятат, че е жената да ги отглежда като инвалидни паразитчета.
А, има ги и комплекса четата, за които е достатъчно да е хубава. Но ако е хубава и интелигентна, не им връзва. За това да е хубава и ако може да минава по-евтино. Ако се съгласи и да я обижда пред приятелите си "ехаа, вижте ме, де, вижте къв съм. " пичага" и всички малоумници се хилят и му завиждат.
Та, така.
Умната, хубава и с ценности жена, няма да ги допусне близо дори за едното здрасти.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 0e841d1fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   А защо курвите тичат по мъже?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: e6eb358064
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   A какво разбираш под “курва”

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 20ee484e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

12.   Защо? Защото повечето жени са все с претенции, това искала онова искала, боли я главата, това да и направиш онова да и осигориш и за всичкото това не искат да си мръднат пръста, защо всеки ден трябва да се готви, да се чисти, да не говорим за секса искат да си като Брад Пит а те как са няма значение, когато им кажеш че искаш някакъв по екзотичен секс започват с думите какъв извратеняк си и че те такова неща не правят, накрая на човек му писва и търси курвите и проститутки те, тях не ги боли глава, не мрънкат и правят каквото искаш, било то фетиши или нещо по така

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 4575b5f705
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

13.   А вие защо тичате по разни олигофрени, дебели, отпусни и западнали селяци, които ви третират като боклуци?

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: ec7e3ecf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

14.   Пак простотиите, че всички мъже обичали курвите. Сега сабатката пак ще се включи да приглася настървено на авторката, и да си слагат една на друга плюсчета, а на мъжете минуси. Скууукааа!

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 7c9afa0c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Номер 2, авторката не пита за платени жени, а точно за такива, които описваш в историята с твоя приятел. Защо се тичат по такива, които не ги обичат, а свестните не ги забязват?

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: c52e11c39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

18.   Че то остана ли някоя нормална? Още на 13 е думкана от поне минимум 4-5 души, проебе се и до там, а проебе ли се една жена, дори сопола не бих си метнал да помисля за нещо с нея, камоли да я заговоря! Мразя такива утайки!

Гаро

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 6ccd8c386c
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

19.   Номер 1 = Блак Сабат отново не си сдържа нервите. Твоята женска злоба се познава от километри.

Авторке, то вие нали жените сте "ангелчета" и стоите девствени до сватбата?

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 9b504b005d
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

20.   Какво разбираш под "курва" и "нормална"? В днешно време е малко трудно да откриеш разликата.

"Нормална жена" в днешно време според мен е курва с повече изисквания. Не, че и тя няма да ти изневери, не че и тя няма да те зареже ако и омръзнеш или спреш да печелиш добре. Не че тя ще те опознае като човек, не че ще те разбере и подкрепи в трудни моменти. Просто отгоре на иначе типично курвенско поведение, тя изисква от теб да бъдеш мъж от миналия век с класическите мъжки задължения. Ако питаш една модерна жена - а с какво точно ти ме облагодетелстваш в една връзка... Щурчета. Освен секс, нищо друго. Еми жена която може да ти даде само секс се нарича курва за мен. И от там насетне един мъж трябва да си прецени коя ще му излезе по-евтино и с по-малко проблеми.

Писах го и на една друга твоя колежка която се оплаква пък, че приятелят и избирал приятелите си пред нея. Момичета, мислете малко по рационално. Знам, че за всичко са ви виновни мъжете, и с тоя начин на мислене се успокоявате. Но реалността е изключително проста - ВСЕКИ си търси интереса в тоя живот. За да предпочете един мъж нещо друго, а не вас, значи му предлагате по-малко.

Повечето мъже всъщност си търсят "нормални жени", но просто такива няма, поне от мъжка/рационална гледна точка. Иначе във вашето си субективно виждане вие може да се мислите за "нормални", но за повечето мъже - не сте.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 3c0c141497
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

21.   Защото са курвари. Мъжете, които търчат по курви не уважават себе си и семействата си, лъжат като мишки жените си. С парите за тия парцали курвите, проститутките са могли да заведат децата си на море, дори да нямат деца, неуважение и нелюбов към жените. Такива мъже забелязвам остаряват рано и много им личи, че са бивши коцета и много им се иска, но са увехнали и гнусни. Използват ги за пари и те си го знаят.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 42fea875c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

22.   Тичаш по куриер, защото си разбран. Това е винаги причината за изневярата, ако си разбран вкъщи, няма да тичаш по куриер.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 60bd7b0449
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

23.   Ми щото курвите са по-сексапилни. Излъчването им привлича.
То е все едно да питаш защо много жени си падат по лоши момчета. Ми щото са по-мъжествени.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: be246234ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

24.   Защото си видяла разни курварчета. Има достатъчно мъже, които си седят на трите букви и си гледат семейството.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 39b5979f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

25.   Отговорът е много банален- защото такива им отърват на егото. Повечето мъже са първични и действат с егото си, а за тази цел такива жени са им по-удобни. Някоя, която не мисли много, действа им по първичните инстинкти, не е нужно да имат качества, за да я спечелят и да проявяват отговорност, пуска им секс и на тях им се вижда доста по-лесно с такава. Само че, както знаем безплатен обяд няма и това, което в началото им се е сторило удобно впоследствие им излиза през носа. И понеже курвата си е курва, започва да върти и курвенските си номера. И после слушаме "Тая каква курва е" и т. н. Еми къде сте гледали, положението става: "Га яде кюфтетата не рева". Има свестни жени, но е хубаво животът да ги събира със свестни мъже. Курварите да си ходят с курви и да не се бъркат двете категории хора.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 89385733b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

26.   Кажи ми една нормална която сега да иска семейство и деца. С тотално промити мозъци са и всяка иска да е инфлуенсърка или модел, но не и майка. Дори жени на по 30 не искат семейства... Сещат се на 32-35, когато вече никой не ги иска.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: a6e37c9f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

27.   19, не съм нея, ама съм виждала как мъже реват с глас именно за изневеряващи жени. Че се и пропиват, депресират. Не реват за вярната, всеотдайна жена, а именно за общата.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 68bf60abff
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

28.   Защото нямат качества да впечатлят нормална жена и да я задържат до себе си. И им е по-лесно да платят на някакъв ходещ преносител на болести да се облекчат за 15 минутии.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 96c8d9f8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

30.   6, а ти защо не скъса с него на момента, в който разбра, че ти изневерява? Ако си знаела и ги го търпяла, значи и ти не си читава.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 48376114f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

31.   Нищо подобно, тема провокация.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 09ef82da2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

33.   До 26
Веднага ти казвам - аз!
Мечтая си за следното: няколко деца, вкъщи ухае на сладкиши, децата се смеят. Мъжът се прибира. Посрещам го. Вечеряме. Говорим си. Децата заспиват. Ние се погушкваме, секс, почивка, разговор.
Ех…

Но не.. той се прибира намръщен, забравил е да ми се радва. Пускам музика и танцуваме с децата, той я гаси с думите: как можеш да слушаш тези глупости. Сервирам вечерята: много сол. Искам интимност: ти луда ли си

Той заспива, аз плача

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 87f7c301f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

34.   Авторката харесва мъже, които нея искат. Най вероятно тичат след някои красиви жени и на нея и става тегаво хахаха
Това което казваш не е вярно авторке. Не всички мъже тичат след курви. Но тези които не тичат след Курвите вие не ги искате. Просто е. Отговора супер лесен. Защ о изобщо пусна темата,?

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 10f1146410
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

35.   До 28. Звучи неправдоподобно това. Има адски много мъже, седящи сами, чакащи да се появи някоя която ще ги избере. Все пак не е тайна, че вие избирате.
В същото време масовката в БГ са жени, които дали ще са с 5 развода, 2-3 деца или 10 сериозни връзки все тая. Няма как мъж да повярва, че нашата не успяла да обича никой, или ако е обичала го е зарязала защото не покривал сметката, така и със следващия и по-следващия и точно в него ще се влюби безумно и ще спре да си мрънка и иска това, което е искала от останалите, ама не се е получило.
Така че за нормалната жена, не говорим да е слугиня, но да има някакво усещане и мярка, всички мъже се борят, ама са все по голяма рядкост. Разбира се която и да питаш е точно такава, ама реално не е точно така.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 24b95c51ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

36.   Ами, подбирайте си ги мъжете и престанете с обобщенията.
Като си падате по тъпанари, които мислят само с долната глава, такива ще са воечатленията ви

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 39b5979f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

37.   На мен ми се случи да се попадна на един такъв екземпляр, и то от най-подмолните - прикрит курвар. Явно му се искаше да го харесва свястна, нормална жена и в началато, за да ме успи играеше два, три месеца на читав. То не бяха обяснения в любов, то не беше чудо. Усещах с интуицията си, че нещо не е както трябва, но в самото начало, докато човек не познава добре другия е съвсем възмажно да се заблуди, особено когато имаш срещу себе си ошлайфан лъжец, врял и кипял в такива игрички. За жена с нормална ценностна система е трудно да предвиди още от ден първи, че срещу себе си има такъв болен мозък, не съм си и представяла, че човек може така с лека ръка да говори и търгува с думи за любов без въобще да ги изпитва. Е след като ме зарази с анални бактерии, от които получих цистит и го хванах в лъжи няколко пъти, прикличих контакт много бързо и безвъзвратно. Остана ми гадното усещане, че съм давала искрено и читаво отношение на някой, който нито може да го оцени, нито представлява стойност за него. Боклукът си остава боклук, както се казва, както хората са казали " Какво разбира свиня от кладенчова вода"

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 1738b6e828
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

39.   33 Стремя се да го правя

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 6613ff906e
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

40.   Ясно се очертаха двете основни групи. Само защо някои, слагат знак за равенство между курви и проститутки. Те са коренно различни, нали? . Най-грубо казано, така определената като курва, има друга редовна работа, с която се издържа, може да е плеймейтка, да е инфлуенсърка, да е чалга певица, моделка, тик-токарка и т. н. Основният им доход е от редовната работа, която е свързана с някаква дейност, а не с половите части. На проститутката основното И оръдие на труда е половата И система и чрез нея си вади хляба. Има и някаква преходна група. На запад има така наречената временна проституция, у нас също добива популярност.. Момичето следва, трябват и пари за по-лъскав живот, за повече развлечения и започва да се занимава със странична дейност извън лекциите и упражнения. Такова момиче какво може да предложи, ами тя няма никаква квалификация, трябва И някаква работа, която не е свързана с работно време и ограничения. Тогава може да стане: момиче на повикване, масажистка, ескорт или пък "актриса" във филмчета за възрастни. Като правило, след завършването изоставя тази професия, само много рядко може да прибегне отново към нея, в случай на нужда. Голяма част от българските момичета следващи в чужбина и желаещи малко по-добър стандарт се занимават с тази дейност. Трябва да се отбележи, че има мъже, които са много гнусливи, за да ползват услугите на проститутка. Да се допират до нея просто ги е гнус.. Проститутка?? Как пък не, да се завират в разни канали, които са част от анатомията И, а там са бродели стотици преди него, и да разчита само на няколко микрона латекс. Ами кожата на гърдите, ръцете, лицето.? Мерси. Винаги може да има връзка с колежка, много дискретна или колежки, още по-дискретни връзки. Друго си е общуването с умна и позната жена. Никой не афишира връзката, ако го поставите такъв мъж на полиграф, няма да има индикации, че има друга връзка. Такъв мъж не променя навиците си, облекло, лексика, използвани парфюми, време на излизане и на прибиране, никакви малоумни чатове, никакви имейли, всичко се изтрива, "хисторито" се чисти редовно /, то и без това няма емайли/, никакви биологични следи, никаква промяна на пулса при внезапен провокационен въпрос и т. н. Винаги готов с правдоподобен отговор, който може да бъде проверен. Не променя отношението към съпругата си, може само, ако е бил преди няколко часа с приятелката си, да се въздържи от секс със съпругата си, въпреки, че е взел душ, защото между двете може да има някаква биологична несъвместимост. Така, че не е хубаво да изкарвате всички мъже курвари. Такава връзка натоварват мъжът емоционално, но той не споделя връзката или връзките с приятели, защо знае "Днес приятел, утре враг". //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 407a759599
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

41.   28, не ми позволиха да ти отговоря ама ще се пробвам пак, нишо не губя.
Така наречените "нормални жени", не сте кой знае колко по-"нормални" от "ненормалните" проститутки, защото лапате същата бройка пишки като тях, че и по-голяма, и това, че го правите безплатно, не ви прави по-малко курви от тях. Даже предпочитам тях пред вас, защото те поне са честни и почтени и си признават, че са курви, а не лъжат, не лицемерничат и не ти се правят на невиннички и добрички, а като се обърнеш за 1 секунда да изфраскат 10 пишки зад гърба ти, докато не гледаш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: f9783ac45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

42.   Много хора в темата вече са дали отговор защо толкова много жени имат погрешното схващане, че "всички мъже са курвари" (защото се занимават изцяло или предимно с курвари, а не с нормални момчета и мъже, съответно все от курвари си патят), но ще добавя и нещо относно написаното от номер 37.
За пръв път чувам за свястна жена, която бърза да пуска отзад. Ако жена има в началото лоши усещания за даден мъж, но вместо да го опознае по-добре и да се увери дали опасенията ѝ са верни, тя въпреки това предпочете да му се дупи, значи е дошло времето да си вземе поука за необмислените си действия и занапред да не слага каруцата преди коня.
Друг, огромен червен прожектор е и самото поведение тип (цитирам номер 37) "с лека ръка да говори и търгува с думи за любов". Кога ще спрете да бъркате първичното си хлътване с истинската любов? ! Редовна женска грешка. Любовта се поражда въз основа на множество преживени моменти заедно и трайно се показва с действия, а не се обяснява с леко изречени думи.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 6b853fd947
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

43.   35 според мъжете в този сайт, жените избирали за кекс, а мъжете за връзка. Последно кое е? Или е както ви е угодно та вас?

И от кога мъжете чакат да ги изберат??? Че те бетер жени тези мъже, щом не полагат малко усилия да спечелят жената.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 24bb4c1e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

44.   Щото е лесно. А с нормално момиче тряват усилия, докато с жрицата, вадиш парите и готово.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 0de4530478
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

45.   Към 42 Един мъж винаги ще намери оправдание за непочтеното и неискрено отношение на друг мъж и ще изкара виновна жената, ясно е. Ако беше обективен би могъл да каже, че е доста малодушно мъж да лъже жена на тема чувства и като цяло да играе, за да си получи секса. Това да не би да е много достойно за уважение? ! Мисля, че вътрешно знаеш отговора, но нали сте мъже, трябва да се подкрепяте. Не е ли по-човешко да не залъгваш и да кажеш просто на жената, че имаш интерес за неангажираща връзка, или поне чрез действия индиректно да й го покажеш, за да има и тя информиран избор дали я устройва или не. Или щом се отнася до мъж- целта оправдава средствата? ! Страшно п.. кенско ми се струва някой да се прави на палячо, да предизвиква чувства само за да си чеше егото, без намерение да отвърне със същото. Според теб излиза, че е ок мъжът да се държи както му скимне. Съжалявам, но моралните категории, от типа: не лъжи, дръж се с увяжение към човек, който нищо лошо не ти е направил и т. н., важат и за двата пола

 
  ...

...
преди: 1 месец, 22 часа
hash: 5e64547b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

46.   30 от 6 - За подвизите му разбрах впоследствие, иначе определено щях да скъсам с него, да - никога не бих търпяла такова отношение и той беше наясно с това. Мисля, че ако се беше позамислил/а малко повече, щеше и сам/а да се сетиш. :)

 
  ...
преди: 1 месец, 19 часа
hash: 68bf60abff
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

47.   41 "лапате същата бройка пишки като тях, че и по-голяма, " Да твърдиш подобно нещо е повече от нелепо. Да, тези от чалготеките са такива. Но тук говорим за друг тип жени, които най-вероятно не си срещал, а няма и да срещнеш. Както казах много от вас нямате капацитета. Всичко при вас опира до парите - или се хвалите колко много имате, или сте комплексирани колко много нямата. И оттам сте озлобени към всички, защото смятате че са като вас. И пак ще повторя - на такива като теб им е по-гот да дадат 50 лева за 15 минути отколкото да трябва да мислят с какво да впечатлят класните жени. А те, повярвай, не се впечатляват от това че си платил манЖата в ресторанта или че предлагаш екскурзиика. Това могат и сами да си позволят. Друго се иска, друго, но някои цял живот не разбират какво. Затова си остават стари ергени, възхваляват проститутките, присмиват се на семейните мъже, които са отдадени на деца и съпруги и плюят по жените във форумите. Като наближат 50-те се събират на пейките около блоковете, за да пиянстват.
от28

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 часа
hash: f9783ac45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

48.   Номер 45, прочети отново мнение 42 съм - ако трябва и 10 пъти. Пишеш съвсем различни неща, които не са свързани с изразеното от мен мнение. Или имаш предвид някое друго мнение, или не искаш да си признаеш, че отговорността за следните съдбовни решения е само и единствено лична и ничия друга:
- кой кого ще избере пред всичките си кандидати и кои ще отблъсне;
- дали ще приема някакви си лесно подхвърлени приказки за любов само на доверие, без да са доказани във времето с действия (особено предвид споделеното от номер 37: "Усещах с интуицията си, че нещо не е както трябва" и "с лека ръка да говори и търгува с думи за любов");
- дали прибързано ще си разтваря дупето пред все още неопознат човек.

Къде отива и поемането на отговорност при грижата за личното здраве? Това също е право и задължение на всеки отделен човек. Имало ли е предприети от двамата лабораторни изследвания, преди да се вземе решението за анално съвокупление? Не живеем във времената, когато вашите баби и част от вашите майки са се пазели девствени до сватбата за единствения мъж в живота си. Повечето от сегашните млади жени са започнали половия си живот "с батковци" още когато са били на по 12-15 години, а на 20-годишна възраст бройките им са повече от броя на годините им. Сега ще се обади някоя 35-45-годишна жена да твърди, че тя е била само с 1-2 мъже през живота си, но за всички е ясно, че такива жени едва ли са повече от 5% спрямо всички останали, а сред двойно по-младите жени този дял е още по-малък.

Когато бях в 6 клас, почти всички момичета от моя клас, без само 2 от тях, загубиха девствеността си, бързайки да си лягат с най-големите олигофрени, грубияни, женкари, побойници, двойкаджии и наркомани от горните класове, че и с някакви мъже на по 20-30 години. И това се случи още през онези години в началото на 90-те, когато все още имаше някакви запазили се от предишния режим нравствени устои. В 9 клас пък моя съученичка на 14 години (дете на самотна майка) забременя от 30 и няколко годишен циганин и напусна училище в началото на 10-и клас. В наши дни положението е много по-изтървано и благодарение на телефоните в ръка първокласниците знаят повече креватни техники от своите родители, а момичетата все по-рано разтварят краката си, но (забележете! ) не за добрите, романтични и всеотдайни момчета, а за... малкия процент нахални боклуци с душа на помияр, към който вкупом се стремят.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 месец, 17 часа
hash: d5b3773480
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

49.   Тичат само за секса. Но си обичат чистата и неопорочена майката на децат им.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 часа
hash: 0de4530478
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

51.   Към 47 Много точно казано. Мъжете без качества най-много плюят и търсят вината другаде, защото е по-лесно, отколкото да се замислят какво не е наред при самите тях и какво биха могли да подобрят, за да им се получи със свестна жена. Естествено, че такива ще възхваляват курви и проститутки, не очаквам повечето да кажат " Еми аз, понеже съм боклук, пияница, грозен, смотан или нещо подобно, за това ходя по курви". Да си ходят, като минат 50ка и клюнчето почне да виси, пътят е ясен... точно с пияниците по пейките.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 12 часа
hash: 0764df8b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

52.   Какво се иска, номер 47, за да впечатлиш подобна жена?

 
  ...
преди: 28 дни, 23 часа
hash: 9e39afa0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

54.   Не им стига кръвта за двете глави, накрая от две, ни една не работи достатъчно добре...
Едната глава е привлечена от красиви, дори и пластмасови да са жени, винаги така е било и така ще бъде, другата се "влюбва" в тип мама- да се грижи за дома и него, да не му създава проблеми в НЕГОВИЯТ личен живот когато има възможност а такъв, да роди и гледа и децата, така се чувства още повече "мъж" и след родителите си като е увиснал на жената, само ще чака тя да отгледа децата, че да скочи на техният гръб.
За съжаление голяма част от българските мъже са така.
А заради тази голяма част вече много жени не искат и да пробват дали някой не е изключение.
Кофти гени, които са в процес на заличаване, натурално си отпадат.

Жената е създателка, жената е енергия от цялото, портал към... А мъжете като цяло са земя. Жената е която дава тази енергия на мъжът, а на бг мъжете вече се отказва тази енергия... Което ги прави още по-агресивни, не знаят, че насила могат да получат само негативна енергия, която ще им донесе такава центрофуга във вибрацияте на атомите, че завършват по-зле и от паразит без приемник.
Жените знаете за какво говоря.

 
  ...
преди: 28 дни, 14 часа
hash: 6613ff906e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

55.   Има жени, който грабват сърцето на един мъж от първият път. Не говоря секс, а за интелектуален контакт и душевна топлота. Край такива жени, мъжът по някакъв начин е привлечен от тях, чувства се умиротворен и на ТИ с вътрешният си мир. Не го разбирам противостоенето мъже срещу жени и обратното. По принцип мъжът обича следните жени :дъщеря, съпруга, сестра/майка и разбира се бабите си. Чувството към тях е обич, но с различни нюанси. В другите жени, той се влюбва, желае ги, има желание да прави секс с тях, но не е онова чувство като към изброените по-горе. Има един израз в романа "Пастири на нощта" от Жоржи Амаду -"Един мъж не може да спи с всички жени на света, но поне може да опита" Изглежда, че не положих достатъчно усилие, трябваше повече да се постарая. По някакъв странен начин, в ценностната система на жените, думичката обич, като, че ли има по друг и по-лековат смисъл. Няма как след като сме правили секс с една колежка на един симпозиум, тя да се надвеси над мен и да ме пита "Ти обичаш ли ме"", ами не е честно. Аз обичам дъщеря си, тогава малко момиче, съпругата ми, но колежката я много харесвах, привлича ме, сексуално много си допадахме, като ключалка и ключ, действа ми по някакъв еротичен начин, но определено не я обичам. Трябва да се разбере, жените и мъжете са двете страни на една монета, наречена живот-това е нормалното. Няма ли я едната страна на тази "монета", няма живот. Лично аз съм получавал повече честни съвети от жени, повече безкористна помощ, закрила, подкрепа от жени, отколкото от мъже, които са ми приятели. Много по-малко съм получавал удари в гърбът и предателства от жени, отколкото от мъже. Имам приятелка жена, с които се познавам от детските години и когато ми потрябва помощ и компетентен съвет, от нея го получих, въпреки, че през годите сме били понякога по-близо, друг път, по-далеч. Като казвам само приятели, заедно сме израснали, врата срещу врата-това е някаква форма на близост, на носталгия, знам ли аз. Даже понякога, като, че ли съпругата ми ревнува, въпреки, че знае, че никога нищо не е имало//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време".

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 8 часа
hash: db2c3fec18
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

56.   Жена съм. Семейна. Щастлива.
Покрай работата ми при мен идват мноооого жени, които споделят.

Не би било смело ако кажа, че има два типа жени. Като това не е по рождение. Всяка може ( с правилната настройка) да скочи в другия тип.
Те са “лесни” и “трудни”

Лесните ги наричат с грозни имена, като в този пост. Но дали баща ѝ би го казал, брат ѝ, най-близкия ѝ човек. Тя е “лесна”, защото преследва определен стандарт, наложен от чалга културата. Тя е секси, отворена. Носи кожени клинове и котешка походка. Тя е на лов. Не за мъже. Тя е на лов за щастие… просто не го разбира. И ето тук е проблемът на тези жени - те вътрешно са се превърнали в мъже. Те завладяват, преследват, съблазняват. Те използват секса за разменна монета и търсят да си купят щастие. Не зная ни една, която е успяла. Да! Имат всеки мъж, да могат даже да разведат някого. Те дават, дават, дават. С надеждата, че ще получат… любов. Но не я получават. Известно време всичко е добре, а после мъжът бяга от тях.

И другите жени.. “трудните”. Те нямат нужда от валидация, защото обичат себе си. Те привличат слабите, наранени мъже като магнит, защото мъжът някак усеща, че с тази жена, той ще възвърне мъжкото в себе си. Има една песен на Михаил Белчев “ Ние можем да имаме много жени”, която отговаря перфектно на въпроса от какво има нужда един мъж… от тази жена, която ще каже: “Стани! ”, щом клекнем, когато се целят в челата ни. Трудните жени вдъхновяват мъжете, правят ги герои. Това е класната жена, която няма да таковаш на задната седалка. Не защото тя е ледената кралица, а защото мъжът просто не иска да я мине на седалката. Иска тя да му се отдаде, да го желае с всяка фибра на тялото си. Иска да я спечели. И тогава вече тя може да каже: “Да направим нещо мръсно. Карай някъде на скришно”

Скъпи мъже, търсете и се борете за вторите. Защото първите трябва да лекувате. Трябва да загубите време, а и себе си. И пак няма да успеете. Колкото и да сте привлечени. Защото тя трябва да се излекува сама, за да стане уверена, обичаща себе си жена, която знае магията на истинското даване и получаване.

 
  ...
преди: 28 дни, 7 часа
hash: 0de4530478
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

57.   Към 48 от 45 Никой не спори, че отговорността е лична и една жена трябва да впряга всеки път всички природни инстинкти, интуиция и интелект, за да отсее кой става и е сериозен и кой не в намеренията си и съответно кой е надежден за баща на децата й. Само че това по никакъв начин не изключва това, което имах предвид. А именно, че в едни взаимоотношения между мъж и жена, всеки от двамата от гледна точка на морала носи своята отговорност дали подхожда почтено или не в тях. То, за това неслучайно се наричат " взаимоотношения", защото предполагат взаимност. Не съм съгласна да се омаловажа ролята на мъжа в едни отношения, все едно той е някакво инфантилно същество, което може да си плямпа какви ли не глупости, лъжи, манипулации и т. н. щуротии на една жена и това само по себе си да не е морално укоримо. Точно защото отговорността е лична, такава носи и мъжът, избирайки си дали да лъже и да се държи фалшиво, само и само за да отчете бройка. Медалът има две страни.

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker