Конкуренция за жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Конкуренция за жени
преди: 1 месец, 7 часа, прочетена 2067 пъти
Забелязвате ли, че конкуренцията за жени се изостри кошмарно през последните 20г? Едно че младите жени са по-малко от мъжете на фертилна възраст, а един атрактивен мъж вече забърсва 3-4 на месец едновременно - като често жените сами го търсят. Това оставя много мъже сами.

Жената вече има безброй опции и то от най-атрактивните мъже в страната и чужбина. За всяка жена има огромна опашка от чакащи мъже.
Имам чувството, че социалните медии и тиндър ускоряват този процес. Много мъже не са виждали жена от години. Вярно ли е наблюдението ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 5 часа
hash: c3c1e67798
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

1.   Да, вярно ти е наблюдението и така и трябва да си бъде попринцип. Жените сме по-силния пол и според мен заслужаваме повече от мъжете. Мъжете трябва да ни искат, а ние да имаме избор с кой си лягаме. Естествено, че все повече мъже не са виждали жена гола- като не са атрактивни, умни или богати, трябва малко от малко да се пооправят. Аз лично не завися от парите на мъжа, нито от красотата му, но много ме впечатлява добрината и интелигентността. Друга жена пък ще търси пари, трета- красотата. На повечето мъже в България им липсва всичко.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 часа
hash: 1be3fdfa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Спри да слушаш простотиите на разни red-pill инфлуенсъри, тейтове, станове, николовци, шишковци, ами излез и докосни малко трева.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 часа
hash: 0225a01e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Има и много жени, на които не им се занимава с никакви мъже. Просто като сложиш на кантара нещата по-добре да са сами. А и фертилността вече е относително нещо. Една жена може да учи, работи, вдига стандарта си и до 40-43 след това да посети клиника и да си има бебе. Това е най-добрият вариант. Ето и певицата Росица Пейчева е бременна на 50. Медицината се развива с все по-бързи темпове и все в полза на жените що се отнася до забременяване.
А има и друг тип жени, които не искат деца и ролята на мъж в живота й също се обезмисля. За какво да имаш връзки, като не искаш деца?
Третият тип ти си описал.
четвъртият тип жени става все по-малко. Такива, които искат деца на всяка цена, независимо от какви бунаци раждат и после си блъскат главите.
Иначе аз съм между първия и втория тип. Ако сама не си вдигна стандарта няма да имам дете. На мъже не искам да разчитам за нищо.
ж, 33

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 часа
hash: ad1207e265
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Атрактивните и преди са "забърсвали" по няколко, ако им се е занимавало.

"Това оставя много мъже сами. " - все още няма разрешено многоженство... така че не оставя много млади мъже сами точно това.
Нежеланието на жените да се занимават с мъже, които не са много над тяхното ниво го прави (вдигат си самочувствието и си мислят, че са много харесвани и заслужават най-доброто, защото онлайн за секунди могат да си намерят стотици желаещи за тъпкачи). Накрая (към 40-така) доста от тях остават сами или хващат последния влак за сериозна връзка с първия случаен...

 
  ...
преди: 1 месец, 4 часа
hash: a4de2d311e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Ти жена/и имаш ли? Плющиш ли? Или само наблюдаваш хората? Ако при теб всичко е ок, няма какво да се интересуваш от другите и да пускаш теми. Това е личен живот- кой както се оправи.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 4 часа
hash: 275d382b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Моля някой да даде дефиниция за атрактивен мъж?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 часа
hash: 12afa1b11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Така е, тая тема е дъвкана много пъти. Това е положението.
И аз вече ги разбирам жените, даже не им се и дразня толкова като едно време. Всеки иска да води хубав живот. Когато масово мъжете не предлагат нишо особено, е нормално да искат този, който предлага разнообразие и стабилност.
Ти самия искаш ли нискокачествена жена? Предполагам не.
Ти ако беше жена, би ли излязъл с мъж като тебе или със себе си? Ама честно? Можеш ли да ги е’еш, така че да те запомни завинаги? Предлагаш ли достатъчно пари, за да не ти се налага да се чудиш как да свържеш двата края? За какво примерно мацката да избира мене и тебе, като има пичове, които им купуват коли за по 100 бона?
И да, социалните мрежи преебаха много отношенията, но трябва да се адаптираш, няма друг вариант.
Някои си го могат по природа, независимо имат ли пари или не, други надграждат и стават по-успешни с жените, а третите седят и мрънкат.
Имах един познат, на който му пишеха постоянно. Работехме една и съша работа, не е да кажеш до пари. После забогатя и жените се увеличиха оше повече Аз като имах също пари, пак си ме мотаеха.. Аз примврно и с пари и без пари съм си на един и съши хал, а не е да кажеш, че изглеждам зле, обаче това не е достатъчно. И пари като имам е съшото положението
Днеска имах разговор по работа с една уникална мадама, сигурно я свалят по 20 пъти на ден, но аз дори не си направих и труда, като знам отговора предварително. Това е положението пич, борбата на мъжете е със самите мъже, не с жените. Ставай все по-успешен и щастлив от собствения си живот и може и да имаш повече шанс.
Не знам къде живееш, ама примерно в София като се огледам, жените карат много по-нови коли от моята. Няма значение от мама и тате ли е или от гаджето. А тия, които пък си имат мадами със старите коли, просто си го могат и си ги свалят. Опитах се да се пречупя, промених се тотално и пак съшите резултати. Значи, или нищо не съм направил или просто толко си мога.
Наблюденията ти са верни, но нишо не можеш да направиш, дори и да се ядосваш. Колкото и да плюеме по жените, на тях не им дреме, шото ти се връшаш вечер в квартирата или панелката, а тя е с топ играча.
И няма нишо против той да върти 3-4, шото пак и дава повече емоция от обикновенния бачкатор.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 часа
hash: 908c2b7d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

8.   Напротив, аз лично мога да ти кажа, че когато съм драскал в тоя сайт 2008ма година, ми обясняваха с голямо задоволство, че такива като мен ще си останат самотни заради мисленето, но днес имам избор да отказвам и дори да се правя на недостъпен, а дори не съм с апартамент и кола. Надявам се, че ще зацепиш за какви времена иде реч вече. Жените са масово отблъсквани от богати мъже, от измислени плейбойчета и латентни гейове. Оставаме алфа мъжкарите, с високо наличие на тестостерон и развита физика. Брааат, жени ме карат по срещи и направо си ги сърби, а да не ти давам пример с мой приятел, който преди 7-8 години трошеше по проститутки, а сега си е хванал супер миньончето. Времената се променят полза на мъжете, ама на тези с отличаващо се мъжкарство. Колелото се върти, това е.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 часа
hash: f80088d17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Ами реално мъжете са повече от жените, така че със или без посочените аргументи статистически все ще има самотни мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 часа
hash: f29a517bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Ако сега е зле, още по-зле ще става, защото масово си платиха за мъжка рожба с инвитро.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 1 час
hash: 89ad251bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Аз съм жена и нямам огромна опашка от чакащи мъже.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 час
hash: e8fe67fbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   Вярно е, да. Има и нещо друго - това което аз или ти си мислим е "атрактивен" мъж, не е това което жените мислят. Мъжете с най-много опции са обикновено някакви селяндури, схемаджии и престъпници без никакви качества. Често високи на ръст и с татуси и това е. То поне да можеше да си хванеш девойка ако си умен, начетен, смел, атлетичен и т. н. Аз съм всичко току що изброено и единственото което ми се лепи са комарите през лятото.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 54 мин.
hash: e3456aca00
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Поредната измислена тема от сайта да събира коментари от цъкащи читатели.

номер 11 - сигурно си дебела

 
  ...
преди: 1 месец, 12 мин.
hash: e136fae381
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ако преди 20г си бил на 12 е нормално да ти се струва така. Нищо не се е променило. Млади и хубави жени има колкото искаш. Друг въпрос е, че няма да отидат там където ти смяташ да ги причакаш.

 
  ...
преди: 29 дни, 23 часа
hash: 5ca42cf94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Пълни глупости, жените са повече от мъжете. Наблюденията ти съвсем не са верни.

 
  ... горе^

...
преди: 29 дни, 22 часа
hash: b9fd32e5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Вярно е, но го има и друго: познавам жена с моделска външност и по-млада от мъжа си, той не е и богат, която му е вярна. Ще се запитал защо? Нарича се обич. Този човек й изневери и счупи сърцето й, тя защо не почна да ляга с всеки втори, като има опашка? Всеки решава дали ще си разтваря краката като проститутка, простете сравнението, но е много вярно за голяма част от днешните жени. Плитки са, лесни са и са като чипс: отваряш и е наполовина празен от съдържание. Затова търсиш, търсиш.... Ако си около и малко над 30 има минимален шанс да срещнеш свободна свястна, а дори да е такава има огромен шанс да те ползва като безплатен психоаналитик да говори за бившите си, да нямс желание да готви, защото ще си повреди маникюра, а децата, ако изобщо иска отлага за след 30 . С оправдание образование. Което ако не е медицина си е просто оправдание. С други думи, късмет. Ако е за секс и след две водки ще спиш с някоя, която почерпиш.

 
  ...
преди: 29 дни, 22 часа
hash: c34b909ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Аз на 33 свърших с мъжете и съм с един. Не мога да кажа, че са били много, макар да изглеждам добре. Повечето се пробват на средна хубост жени, защото по- хубавата ще ги отреже.
Не съм гледала кола и пари. Фейсбук нямам, не ми е интересно, когато имах ми пишеха много хора и така ми харесва без да имам.
Аз свободни приятелки нямам, мъже свободни познавам много.

 
  ...
преди: 29 дни, 21 часа
hash: daaf050365
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Прочетох няколко коментара на жени.. протресен съм от Вас! Вие направихте българският мъж пропаднал, слаб и отчаян! Една жена трябва да седи до мъжа си и да го подкрепя, да се развиват и бутат заедно нагоре, да градят семейство. Жените в последно време станаха едни и същи, визирам така наречените бизнес дами, сами щели да бутат, кариера на първо място, чинии не мие - под нивото й е, обича да си го слага без ангажименти с различни типове, след това да ги реже, не вярва в любовта защото видиш ли "нема читави мъже".. да ни говорим че сте еднакви, мазета :)) с миглите, устните, еднаквите чанти къде носите и тем подобни. Според вас заслужавате много повече, обаче истината е една. Жената не може без мъжа, скоро ще го разберете, идват кризисни времена в които мъжете отново ще станат това което трябва да са. Знаете поговорката, за мен много правилна: силните времена раждат слаби мъже, слабите мъже раждат слаби времена, слабите времена раждат силни мъже... И така се върти цикъла.. в последните години се нагледах на феминистки, то нема една където да иска семейство, искат пари и почивки.. не се самозабравяйте. Моят съвет към всички в тази държава, мъже и жени е намерете си човека за вас, градете заедно, имайте много деца, не се примирявайте ако нещо не ви устройва от към пари, обречете се един на друг, заебете измислените социални мрежи, това е нещо което аз самият искам да направя.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 21 часа
hash: 2cbe814332
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Опашка друг път.
Има много жени които учат и работят едновременно, не им остава време за срещи или отлагат обвързването за след време. Много обвързани двойки също има, не знам къде ги видя тези мъже борещи се за жени.

 
  ...
преди: 29 дни, 18 часа
hash: 4dc6c2cc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Това е една вечна тема, която постоянно се разисква в сайта. Мисля, че положението е сходно и от страна на жените.

 
  ...

...
преди: 29 дни, 14 часа
hash: f80088d17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Номер 3, когато ти се спука тръба, повреди електрическата инсталация, наложи да обзавеждаш дома си, пренасяш мебели, ще си поговорим пак на кого би и на кого не би разчитала.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 12 часа
hash: 68ca112cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   След около 30 годишна възраст мъжете са повече. Или да кажем се изравняват. След 40 според НСИ жените са повече (само дето тогава шансът им да имат деца пада под 30%). Но след 30 имаш повече мъже които са (сравнено с жените):

- в затвора или осъждани
- с инвалидност след трудова злополука. Или директно умрели.
- алкохолици
- наркомани
- с психични отклонения (или поне агресивните). Шизофренията засяга малко по-често мъже. Аутизмът също.
- спокойно можеш да изключиш мъжете под 165 от дейтинг пула. Никоя жена не ги иска с много редки изключения. Докато за жените ръста не е такава пречка.
- минималната или близката до минимална заплата също е пречка

Ако си мъж в 30-те (или дори ранни 40) и не си дебел, в добро здраве, не си джудже и изкарваш малко над средната заплата имаш много добри шансове да си намериш жена.

Отделна тема са рускините и украинките. 450 хил убити руснаци, 250 хил убити украинци - все мъже ергени и много от жените им са тук.

Отделно имаш опцията да се пробваш с ромка. Тъй като при ромите социалният статус е доста по-нисък за тях етнически българин е добра опция.

И отделно най-изпадналата категория жени - самотните майки във все още детеродна възраст - ако решиш, че е опция за теб.

 
  ...
преди: 29 дни, 10 часа
hash: 4166e8b209
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   до №1 - Тази събота ще бъркаме бетон 3 души, щом си по-силна от мъжете, ела да помагаш, плащам си!

 
  ...
преди: 29 дни, 9 часа
hash: 6e5273024f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Н 12, проблемът ви на вас мъжете е, че мислите ВМЕСТО нас.
Когато разберете, че какво вие си мислите, че мислим или трябва да мислим, няма нищо общо с вашите желания и/или мисли, че мислим с нашите си глави, чувстваме с нашите си си сърца и хормони... може би ще ви светне накрая.
Да, жените в определена възраст харесваме "лошите" момчета или поне с вид на такива. Но така и не разбрахте защо.
Вие с горната глава искате искате един тип жена, с долната съвсем друг тип ви привлича.
Е, нещо подобно, но много по-комплексно е при нас, защото ги има и инстинктите заложени в генетиката--"проект; укротяване на звяра; онзи който ще ни защити; страстният секс който предполага видът му; НО дори и доброто момче с лошо излъчване" т. н
Много под/съзнателни неща са, едва ли ще разбереш.
Ако обаче жената попадне на проста и сред тези, или агресивни психари, се насочва към другата крайност, където обикновено са истинските психопати...

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 9 часа
hash: 908c2b7d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Никой не си е платил масово за мъжка рожба с инвитро, а мъжете са по-малко от жените във всяка една държава. Във времена на толкова разнежени мъже, на всеки мъжага се падат повече жени от всякога. Темата е дезинформираща.

 
  ...

...
преди: 29 дни, 8 часа
hash: 8580842ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Статистиката че по принцип в бг се раждат повече момчета е вярна. Но дали един мъж е атрактивен зависи само от него самия. Другото е че не отразяваш факта че мъжете също могат да имат достъп до чужденка. Колкото и работещ-беден да е един българин, може да предложи сравнително добър по добър живот на огромен брой чужденки, които са от държави или населени места с по лоши условия. Защо е нужно да търси кифлоч от София, като може да си вземе жена от каспичан, якутск или монголия, която не предлага хиалуронови устни, но пък може да му бъде партньор в живота.

 
  ...
преди: 29 дни, 7 часа
hash: 6314ba4547
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Жените имат някакъв избор от желаещи за секс. Но за сериозни взаимоотношения, нещата са съвсем различни. Пълно е с разводи и раздели. Има и немалко самотни майки. Не мисля, че им е толкова лесно. Ако ще и най-голямата красавица да е, пак може да се хване с някой и да се стигне до провалена връзка и развод. Ако изискванията са им много високи, изборът им вече се смалява прекалено много. Да не говорим, че те са под повече напрежение от един мъж. Имат биологичен часовник и ограничено време да намерят мъж. Не ги слушай тези в коментарите, които говорят за инвитро. Бременност над 35 си е по-рискова с инвитро или без. Шансът за забременяване и с инвитро, намалява драстично над 38-39 години. А един здрав и нормален мъж, може да има деца без проблем на 40. Аз лично сам съм свидетел на жени, които от години са сами. Не защото мъжете нямали какво да предложат, а защото искат невъзможни неща. Да им плащал за всякакви простотии, да ги водил по почивки, да бил 100 процента сигурен, че иска да се жени за тях още в началото на връзката им. Да търпял и нервни изблици. При положение, че средната заплата в София е 2200-2300, а ти искаш стотици прищявки, кой мъж може да се хване на това?

Пък като мъж, аз не виждам голям проблем, ако искаш просто секс, да го получиш. Има проститутки, има жени за една вечер. Не е нужно дори да имаш някакви сериозни пари или хубава външност.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 6 часа
hash: 0225a01e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   21. Има хамали за тая работа - плащам и нямам грижи. Въпросът е че жените вече нямат нужда ежедневно от мъже. Ти и 23 можете само с черната работа да се похвалите. Черноработници винаги ще се намерят. В края на деня - пито платено, и кой откъде. Друга нужда от вас няма
от 3

 
  ...
преди: 29 дни, 6 часа
hash: c3d5541f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Няма нищо по-жалко от овехтяла кифла тип Маги от Ергенът, бързаща да хване последния влак.

 
  ...
преди: 29 дни, 5 часа
hash: 6e5273024f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Н 23, щом капацитета ти стига за бъркане на бетон- ок, поне нещо можеш да правиш. Не разбрах обаче защо викаш жена с по-добри възможности да пада на твоето ниво?
Бъркай си бетона и не занимавай хората със себе си.
Тя един ден като реши да забременява и ражда, няма да те вика да го износваш и раждаш ти, макар че явно не би отказал ако можеше...

 
  ... горе^

...
преди: 29 дни, 3 часа
hash: db801a38f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Н 21, ще разчита на някой, а който му е професия и разчита на клиенти за да има работа въобще. Тя ще си плати за да свърши работата и да си ХОДИ! Няма да го прибере в дома си. Схващаш ли разликата или ти е в повече? ! Тяя може да си плати услугата САМА, няма нужда от мъж, който да ремонтира или плаща на други. Това е което ви боде вас.

 
  ...
преди: 28 дни, 18 часа
hash: dd75212766
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Може и така да е в съотношението брой мъже/жени. Но дори и жените да бяха в пъти повече отново огромен брой мъже щяха да са сами. И тези мъже не са някои свити, смотани и бедни момче, а буквално една значителна част. Реално мъж с много сериозни качества, с богато дар слово, хумор, можещ да се справя с всичко в живота - от прости домашни задължения, до специализирана професионална дейност, дипломация и бизнес има нищожен шанс, с която и да е жена, сравнено с някой с брутална физика, татуировки, прически, бради и прочие. Колкото и идиотски да звучи е наистина така. Вторият персонаж дори да гледа тъпо, като теле в железница, без да може да върже две приказки на кръст, без да може да свърши нещо смислено, представлява желаният мъж на нашето време.

 
  ...
преди: 28 дни, 11 часа
hash: 7f6cca7de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Жените в днешно време правят лесния и удобен избор, нищо че са с неподходящите мъже и хем го знаят, хем знаят че няма да става по розово.
Навремето е било друго, дори в трудно време, с правилния човек, е нещото което не може да се замени като емоция, резултат и последици.

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 3 часа
hash: 3f1cfc7c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Не е вярно това!
Жените са повече от мъжете. Проверете статистика, преди да дръбкате подобни глупости.
Пълно е със свободни жени.
Пълно е и със самотни майки, разведни или такива, отегчени добезкрай от семейния си живот.
Социалните мрежи нищо не са развалили, дори са полезни.
Благодарение на тях аз имам достъп до много жени едновременно.
Някои са доста искрени и са ми казвали как са си прецакали живота с разни сладкодумни, лъжливи мишоци.
Никой не е длъжен да харесва или да се задомява с някого, който не е привлекателен за самия него.
Това не е вярно, че толкова жени желаят някой много над тяхното ниво.
Лично мен са ме харесвали жени, които са били много по заможни от мен.
Така, това за нормалните умни жени.
За съжаление поне половината от сегашните млади жени не стават за нищо.
Ебани и подмятяни, като скъсани вестници от от разни утрепки и мангали. Преносители на купища венерически болести. Нагли. Самонадеяни. Тъпи. Некадърни.
Те са точно тази група, която най се набива на очи и от там идва заблуждението, че картинката е такава.
Някои ден и тях живота ще ги здъвче и изплюе, като боклук, какъвто са в действителност.
Така че не се оплаквайте ами се старйте да гледате повече градинките с цветя а не кошчетата за боклук!

 
  ...
преди: 27 дни, 18 часа
hash: b6ea0a5001
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Принципно жените са повече от мъжете като бройка.
Не съм забелязал да има липса на жени.
За намериш правилния човек, трябва активно търсене. Не да хленчиш, че не можеш да намериш.

 
  ...

...
преди: 27 дни, 7 часа
hash: 625f9f53fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   То понеже е пълно с богати мъже. Толкова жени са принудени да си живеят сами, с куче или коте, или с мъж дето няма да им осигури дори половината от мечтаното. Даже много мъже ходят при компаньонки и не им се занимава с връзки. Нещо са ви грешни тенденциите. У нас няма да има такъв случай няколко мъже да се избиват за една жена, математика е.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 7 часа
hash: 5ced4b809a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Някога бях чел статистика, че на 100 момичета се раждат 103 момчета. Някъде към периода между 20-30 години, бройката се изравнява, след 40-те години жените са повече. Затова явление имало редица причини, като повече мъже загиват при трудови злополуки, пътно-транспортни произшествия, имунната система на мъжете не била толкова адаптивна и силна като при жените, все пак те носят девет месеца бъдещото човешко същество. Даже някъде прочетох, че след тежки и продължителни войни в един период се раждат повече момчета отколкото момичета, за да се компенсират избитите мъже. По какъв начин природата задейства този механизъм, нямам представа, както и дали е верен. Абе моят род по бащина и майчина линия най -близките до мен мъже са загинали или ранени. Според мен хубаво е жената и мъжът да вървят заедно през живота, ръка за ръка. А и още нещо, пак от статистиката, казват, че ако в едно семейство, в което е царяла истинска обич, подчертавам обич между жената и мъжът, ако жена първа почине то мъжът скоро след това също си заминава, е има изключения. Когато майка ми почина в сънят си, баща ми почина осем дни след нея. През цялото време казваше, че без нея не иска да живее. Ами те шестдесет години заедно през живота, бяха се слели в едно като дух. Нещо подобно и при родителите на съпругата ми, и там майка И почива, и пет години по-късно баща И. Дали това е закономерност не знам. Един мъж, с който сме израснали заедно от 8-9 годишна възраст се ожени за симпатично, добро и умно момиче- тя имаше някаква душевна доброта и топло и мило излъчване, хубава без да е натрапчива. Роди му две момиченца. По външен вид, той най добре го оприличавам с командир на немска подводница, както ги показват в историческите възстановки. Колкото мен висок някъде към 183-184см, строен, прилично широкоплещест, пеляво руса коса и сиво-сини очи. Двамата много щастливи, но се случва катастрофа, отиват в "Пирогов" и тъй като нямат видими наранявания, ги оставят да чакат, изведнъж жената повръща кръв, свлича е на пода и умира. Масивен вътрешен кръвоизлив. Той повече не се ожени въпреки, че беше към 33-35 години. Нищо не му е липсвало, добър материален статус, хубав с една леко северна хубост, сам си отгледа двете дъщерички, а дамско внимание определено не му е липсвало. Много години по-късно го видях с класна жена до него, определено 55 , но висока класа, не е от тези с устни, като гуми на кариерен самосвал. С една дума никой не знае какво му е подготвил живота. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 27 дни, 5 часа
hash: d8fd21d125
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Айде стига с тия измислени статистики.
Мъжете са повече до около 50 години, след това преобладават жените.
Проблема е че за една жена на 20 години се съревновават мъже не само на 20г, но та практика всечки в диапазона от 18 до 40... Така че не само младите жени са по-малко от младите мъже, но и конкуренцията от различни възрасти увеличава тази разлика.
Толкова за статистиката.
Дай на жената свобода, власт и пари и й гледай сеира. Държат се като тинейджъри, намерили пари на улицата - дай да ги похарчим за удоволствия.
Нямала нужда от това, нямала нужда от онова, щото можела да си го поръча ит. н. Разбити семейства, деца отглеждани само от властните си майки, превръщащи се в дегенерати и т. н.
Това че нямате нужда от мъже говори много лошо за вас. Явно гледате на мъжете само като доставчик на безплатни услуги и препитание. Нищо такова като другарство, семейство, общи цели не ви идва на акъла. Просто егоистични тинейджъри, само че прехвърлили 30те. И в такъв случай е по-добре че сте сами, вместо да почерняте живота на някой мъж.

 
  ...
преди: 27 дни, 1 час
hash: 520eece272
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Раждат се с 5-6% повече момчета. Мъжете почват да измират след 40- 45. Мисля че на 54 се изравняват и после мъжете намаляват. Това че има повече жени като цяло не ни грее понеже са над 50- 60. Важни са жените в детеродна възраст- докъм 35. Там вече конкуренцията е жестока, особено за хубавите жени.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 1 час
hash: cbe05f0fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Бих искал да попитам номер 1 на какви реални факти се базира това нейно твърдение, че "жените са по-силния пол".

Физически? Чудила ли се някога защо всичките професионални видове спорт си имат отделни мъжка и женска лига? Чисто хипотетично да си представим, че отбор мъже и отбор жени играят американски футбол, да речем. Какъв ще е крайният резултат, според теб?

Финансови? Знаеш ли на коя позиция се намира представител от женски пол в листата на "най богатите хора в света" която не е придобила богатствата си чрез мъж, по един или друг начин? А всички тези мъже които фигурират преди тази жена, те са там сигурно по чиста случайност? Шото капитализмът толерира слабите, навярно?

Интелектуални? Знаеш ли колко от удобствата които ти сега в момента така както си седиш с хубавичкото си телефонче в ръка, в хубавичкия си дом, и ни обясняваш колко си по силна, са директно или индиректно материализирани благодарение на мъж? Кой е проектирал телефона ти? Дома ти? Колата ти? Мебелите ти? Енергията която ползваш ежедневно?

Кулинарни? Като идеш на "фиешън" ресторант (шото ти си хай клас, не ходиш в кварталната механа като селяните, нъл тъй? ) главния готвач дали е мъж или жена, как мислиш?

Кажи ми 5 велики композитора които са оставили своята следа в историята. Имена като Моцарт, Шопен, Вагнер, Бетовен, Шостакович би трябвало да ти изкочат в рамките на първите 5 секунди. Сега ми кажи 5 велики композитори от женски пол. Колко време ти отне? Въобще успя ли да се сетиш за 5 жени без да се допиташ до търсачка?

Колко процента от войниците(които реално водят военни действия и умират, не ти говоря за всичките тия Мери Сю по филмите последно време дето тръшкат всички наред само щото са жени), пожарникарите, строителите, миньорите и много други важни и силови професии, са жени? Ти като си по силна, що не се пробваш в някоя от тези професии и да дойдеш да ни обясниш после колко ти е лесно в сравнение с тези слабаци, колегите ти?

И накрая за десерт - най сладкото - твърдиш, че цениш интелекта а говориш неща които просто не отговарят на елементарен реалити чек. Неща които би трябвало да са очевдини за всеки един средно интелигентен човек, било то мъж или жена. И се чудиш защо никой интелигентен мъж не останал в полезрението ти малко по дългичко, че да го оцениш подобаващо? Навярно щото просто 'мъжете в България не стават".

Едно хинтче от мен, въпреки, че едва ли се класирам според твоите стандарти, бидейки от България - и чужденец е слабо вероятно да ти върже. Освен ако нямаш някои конкретни чисто физически характеристики които нямат нищо общо със това което ти твърдиш, че цениш. Сещаш се кво имам предвид, надявам се. И нека познаем - ти ги нямаш. Или и чужденците се свършиха за теб? След изискана вечеря дето ти и твоя избраник се изтипосахте тунинговани като актьори, и след съмнително задоволителен но добре изигран секс, ти се изкъпа и застана дибидюс гола пред своя избраник, най накрая, и той следващите дни изведнъж стана "много зает"? Не ти се е случвало, сигурно?

Съвременните хора много обичат да се самозалъгват, че жалката позиция в която се намират, е следствие единствено и само на невероятно голямата липса на късмет. А всъщност вселената, а и особено човешкото поведение и съдба, са подвластни на съвсем логични фактори. Поради които всеки казус, стечение на обстоятелствата, и какъвто и още аскепт се сетите, си имат съвсем простички и реални причини. Просто хората не ги осъзнават и предпочитат да си изсмислят и вярват в илюзии. Защото е по лесно в сравнение с усилията и болката които те чакат, ако решиш да се изправиш пред грозната истина. Вместо да запретнеш ръкави и да я промениш. Вместо дори да я приемеш. Не - затова вече си имаме все повече психолози които да ни помогнат да осъзнаем най големите си слабости и защо правим това което правим. Щото сме "силни" ама не можем да разберем себе си дори, камо ли света.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker