Съмнявам се в него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнявам се в него
преди: 29 дни, 22 часа, прочетена 784 пъти
Здравейте. Искам да споделя нещо. С приятелят ми сме от две години заедно и всичко е наред Разбираме се, , помагаме си и т. н. С 10 години е по-голям от мен.
Работим на едно място и честно казано сме нон стоп заедно с изключение на съботите, когато той ходи извънредно да работи.
Запознахме се с него в сайт за запознанства. Няма да крия че и двамата сме ревниви, но аз като че ли повече :).
Няколко пъти се случва да ми пишат във въпросния сайт, в който се запознахме (но аз не отговарям) и то в негово присъствие и той се дразни, а аз принципно не отговарям и заради неговото подрязване се отписах само и само да няма разправий.
Мина се известно време и една неделя както си спеше през деня и аз виждам, че на телефона му е сайта alo. bg и там обяви на платени жени. Аз бях направо втрещена и го събудих плачейки.
Той ми каза "А ти защо влизаш в онзи сайт в който се запознахме" Аз непрекъснато му обяснявах че НЕ ПИША с никой а той ми каза "Видя ли сега какво е?? "
След този случай (минаха вече 3 месеца от тогава) аз постоянно се съмнявам в него той да не продължава да влиза в сайта. Влиза в wc всяка сутрин уж "да си проверявал facebook" но знам ли? Дали не влиза в сайта за компаньонки да им пише?
Не знам.. искам да му имам доверие и да спра с тези съмнения че той пише с проститутки :(
Моля, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 29 дни, 8 часа
hash: 1524c67e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами НЕ СИ ПИШЕ с никоя! Но теб те гложди, имаш съмнения, нали? Щото защо иначе да е в този сайт?
Видя ли сега какво е?
С други думи - не прави това което не искаш да ти правят и на теб. Обратното си е чисто лицемерие.

Между другото, да ти е идвало на акъла че го е направил нарочно, именно за да ти покаже как се чувства когато ти си в онзи сайт и ти пращат съобщения? Не вярвам да смяташ че е толкова прост да си остави телефона с отворен именно тоя сайт, и ти случайно да го намериш и да го видиш....
Или смяташ че мъжете са изключително глупави и не разсъждават над тия неща, не могат да създават изкуствени ситуации за да си тестват приятелките? ... Сякаш това е запазена хитрост само за жените... доста наивно мислене.

 
  ...
преди: 29 дни, 8 часа
hash: f523b44d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   И двамата сте съмнителни. Хора във връзка, а единият зяпа компаньонки, другия-сайтови за запознанства. Не е нормално.
Явно и на двамата нещо ви липсва във вашите отношения.

 
  ...
преди: 29 дни, 8 часа
hash: ba5a725845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ма ти верно що влизаш в сайт за запознанства след като имаш връзка? К**венски истории - казвам ти го като жена.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 7 часа
hash: 5cebf3d5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не можеш ти да му казваш какво да прави или не прави, той е това, което е. Ти избираш да останеш с него или да си тръгнеш. Тук проблемът е не той какъв е, а ти как избираш да се чувстваш и мислиш. Ми и ти си била в този сайт, какво да си мислим за теб? ! Имаш проблем със самочувствието и въобще си емоционално нестабилна, т. е. не ставаш за връзка. Опитваш да го манипулираш и контролираш, нищо че и той не е цвете за мирисане. От какво те е страх? Само страхливците се опитват да контролират други хора.
Моят съвет е да го разкараш, да отидеш на добър психолог, да се поосъзнаеш и чак тогава да си потърсиш нов приятел, но не от тъпи сайтове! Действай! Успех!

 
  ...
преди: 29 дни, 7 часа
hash: 83dd58841d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Проститутки не си губят времето с писане. Като цяло и двамата не се наред - уж сте заедно, пък цъкате сайтове за запознанства. Явно ви липсва нещо в отношенията

 
  ...


...
преди: 29 дни, 6 часа
hash: f6d3832cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Влиза, да и доста тъпо се е измъкнал. Ти защо му вярваш, чче това е да ти го върне?

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 22 часа
hash: 7d5866c442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   А да се върнем на съществения въпрос – защо, след като си срещнала любовта, си продържила да влизаш в този сайт? Заради мъжкото внимание; за да имаш план Б; за да го накараш да ревнува?

Когато обичаш някого, сърцето ти принадлежи само на него и той за теб е целият свят, „само и само да няма разправий“ – еми то така... Ако го беше почувствала отвътре, щеше сама да се сетиш да се отпишеш.

 
  ...
преди: 28 дни, 17 часа
hash: 48e0f73339
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Зарязвай го веднага, най вероятно вече ти е изневерил с няколко и не си му интересна

 
  ...
преди: 28 дни, 6 часа
hash: ac38ff4e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Станало му е неприятно, че си била още в сайта за запознанства и ти е дал урок. Ефективен.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 10 часа
hash: 00987ae05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Не е точно така. Когато един мъж има любовница или приятел, с една дума прави секс извън семейството, но не с проститутка, а примерно с колежка, той се старае в къщи да е любезен, да е отзивчив, да прави комплименти и да оказва дребни знаци на внимание на съпругата си. Той не променя навици, лексика, старае се по него да не се забелязват никакви биологични следи. даже на директен въпрос ще отговори премерено и внимателно, без изненада, обида, все едно е нещо делнично. Понякога може да откаже секс, ако скоро преди няколко часа е правил секс с приятелката си и това не е, че не може, а за да не се окаже, че те двете със съпругата му може да имат някаква биологична несъвместимост. Може да го направи с презерватив, като сподели, че го прави с него, за да е по-дълго. Но никой мъж даже и на полиграф да го подложите не би трябвало да покаже отклонение. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 27 дни, 7 часа
hash: 9e100a6600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Влез в сайта kovri. info и ще разбереш много за това какво вършат мъжете зад гърба на гаджета/ жени. Обсъждат супер подробно впечатленията си от ползването на проститутки от alo. bg. Нямаш и на представа колко много им ползват услугите. Според мен ти е приложил тактиката " атаката е най-добрата защита" За да не се усъмниш, се е оправдал с теб. Щом казваш, че по цял ден сте заедно, значи няма много време и опции за странични свалки и гледа да удари нещо на бързо за половин, един час. Повечето, за да не бъдат хванати, ползват бърз секс с проститутка. Имаше един, който обясняваше, че търси някоя за рано сутрин- преди работа или в обедна почивка или в някой друг промеждутък, който няма да се набива на очи. Повярвай ми за такава изобретателност става въпрос когато трябва да шавнат, че идея си нямаш. Наблюдавай го по-внимателно, без да се издаваш и ако повтори му бий шута. Явно си му поомръзнала.

 
  ...
преди: 26 дни, 13 часа
hash: 6d453c6367
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А как ще спи спи с въпросната, като ние с него живеем заедно и сме нон стоп така. Тоест, работим на едно и също място, прибираме се заедно.
Къде е тази "възможност" той да ми изневери с такава?

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 11 часа
hash: 76e86c8908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз за първи път чувам проститутка да си пише с мъж.
Те са доста директни. Времето им е пари.
Здравей, много си хубава.
Здравей, 100лв на час.
Нещо такова е писането с проститутка.

Ако има любовница или е влюбен в друга и друга е влюбена. Там вече е друго. Ти ще заспиш, той ще стане да пикае и ще ѝ пише: лека нощ, липсваш ми. Ти ще отидеш на кафе, той ще ѝ звънне и ще отиде при нея. Ти ще се завъртиш нещо вкъщи, той ще изхвърли боклука и ще ѝ се обади.

Във вашия случай - не мисля, че става дума за изневяра. Човекът може просто да си гледа провокативни жени.

 
  ...
преди: 26 дни, 9 часа
hash: e42d4c83ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Е надали сте по 24 часа, 7 дни в седмицата нон стоп заедно. Все някога не е ли отивал за час, два някъде сам? ! Я на пазар, я да се види с приятел или роднина, или на спорт. Винаги може да се измисли някаква схема. Не ми казвай, че и до тоалетната ходите заедно. Ще ти дам реален пример, споделен ми от мъж: разправяше ми за негов приятел, който един ден го извикал да се видят и го помолил, понеже искал да ходи на курва и жена му да не разберяла, да лъже, че уж били заедно за някакви инструменти по магазините. Така че, на мъж вяра да нямаш, повечето са шушумиги.

 
  ...
преди: 26 дни, 5 часа
hash: f6d3832cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   13, има платени проститутки за 30 мин., дори 15 мин. Да отиде някъде веднъж час и половина с пътя и готово. Мъжете станаха изобретателни и рядко им се занимава с любовници, освен ако не са влюбени в тях, които са разходи, проблеми, а и на всичкото отгоре почти винаги ги издават на жените им като се скарат. Това да работиш и живееш с мъжа си според мен е грешка, защото си писвате. Думата ми беше за проститутките, често дори за 15-30 Мин. за тези, които нямат пари, време или и двете. Ако иска ще изневери, ако ще да сте дупе до дупе денонощно, веднъж ще каже, че отива до някой мол да разгледа вие ще седите в очакване, че иска нещо да ви купи да ви изненада, той ще се върне не си бил избрал нищо и в това време ще е изневерил. Не всеки, но много често ако мъж си мисли, че няма никаква възможност да го хванат, а проститутката няма да го издава, защото й трябва клиент, любовницата ще го издаде. Ако искате данни за проститутки, те уговарят часове във Вайбър, търсете следи там. Както и номера може да е записан уж с името на някой колега, търсете го в търсачката ако изскочи в ало. бг ето готово те там се рекламират

 
  ... горе^

...
преди: 26 дни, 3 часа
hash: ff1222fca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   13 - Ами защо го подозираш тогава? Пишел си бил, гледал бил... А пък ти какво търсиш в сайт за запознанства? И двамата сте съмнителни.

 
  ...
преди: 26 дни, 1 час
hash: f523b44d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   13, мъжете винаги намират начин. Я излизане с приятели, я мие колата примерно. Я отива да види родители, някой роднина. Я отива до магазина. За всичко си има начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker