Как да разбера, че той ми изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбера, че той ми изневерява
преди: 28 дни, 12 часа, прочетена 875 пъти
Здравейте! Историята ми ще е кратка. На 21 години съм и имам дете на 8 месеца, с бащата от време на време се разбираме. Помогнете ми като ми кажете как мога да разбера дали той ми изневерява. Шестото ми чувство това ми казва и никога не ме е лъгало, той се държи надменно и безразлично към мен и това ме срива. Пишат ми други мъже и той изобщо не проявява никакъв интерес, не ме пита кой ми пише и въобще не ми взима телефона, за да провери, както правеше преди. Преди ми викаше, обиждаше ме и ми взимаше телефона, а сега е спокоен и това ме съмнява, не че искам да се караме, но ми е странно. Според вас това поведение на какво се дължи, има ли си друга. Говорила съм с много хора и ми казват, че може да му е направена магия, ама как така да му е направена магия, не вярвам в тези неща. Очаквам вашите коментари и моля ви не ме критикувайте, и преди да напишете да говоря с него, пробвала съм много пъти, но той не иска да ме чуе и просто отива в другата стая, не желае да комуникираме, за да изгледам недоразуменията помежду ни. Наистина много благодаря на всеки, който прочете историята ми докрай. Не се чувствам добре с него и не се чувствам жена и щастлива. Това е, благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 27 дни, 18 часа
hash: 3e367467a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако е готин, висок и има пари със сигурност ти изневярава. Или към това ако добавим развити социални мрежи.

 
  ...
преди: 27 дни, 16 часа
hash: f7b18505ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Защо въобще ти е такъв човек? Остави настрана дали изневерява или не, но описаното отношение към теб не е нормално. Така или искаш да прекараш живота си, такъв пример ли искаш да вижда детето ти? Вземи се в ръце и го разкарай.

 
  ...
преди: 27 дни, 15 часа
hash: 391a5cc7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   "Пишат ми други мъже и той изобщо не проявява никакъв интерес, не ме пита кой ми пише и въобще не ми взима телефона, за да провери, както правеше преди. Преди ми викаше, обиждаше ме и ми взимаше телефона, а сега е спокоен и това ме съмнява, не че искам да се караме, но ми е странно"

Е, писнало му е! Ти какво очакваше? Цял живот да дебне кой ти пише, да си трови нервите, да се карате за това, че ти не си знаеш мястото и мярката? !
Ами на всеки ще му писне.

Жена съм

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 11 часа
hash: bf096c7d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Може и да не ти и да е теб все още само заради детето, но вече да не се интересува изобщо от теб... Явно сте сбъркали здраво и двамата с избора си на партньор.

 
  ...
преди: 26 дни, 23 часа
hash: 41f84956ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дали изневерява не ти е никакъв проблем. Изневярата е следствие, не причина. Опитваш се само него да го изкараш виновен за лошите ви отношения. Основният проблем е, че това не е твоят човек, твърде млада си и си го избирала по несъществени критерии. Ще ти се наложи да пораснеш. Не се чувстваш жена, щото не може да го контролираш.
Какви са тия мъже, с които си пишеш? ! Искаш да го накараш да ревнува и тутакси да се уплаши, че ще те загуби? !
Примири се. Не настоявай насила да говорите, няма да стане. Покажи му на практика, че си грижовна и отговорна майка, жена, домакиня. Дръж се нормално, уважително и виж какво ще стане. Подозирам обаче, че той е разочарован от живота с теб. Ако и той е млад, и той не знае къде се намира. Въобще става сложно. Помисли кое ще е най- добре за детето ти, ти си на второ място. Ако няма насилие, вербално и физически, ако няма алкохол и прочее зависимости, ако детето расте в спокойна среда- бъди търпелива и си дайте малко време, а ти спри да се филмираш и погледни себе си. Успех!

 
  ...


...
преди: 26 дни, 20 часа
hash: 08607fc190
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не знам как се внедрява, че изневярата е следствие на проблеми в семейството. Изневеряват к... ри и к... ви, а ако имаха толкова големи проблеми в семейството да са се разделили. Напротив на изневеряващият мъж, примерно, му е изгодно да му готвят, чистят и да си вижда децата всеки ден, но и да го прави с някоя левовата, дето мисли, че защото е красавица го правят с нея, а то е защото е лесна.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 19 часа
hash: a3e9f9144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И като не се чувстваш добре и си нещастна не ти ли идва на ума да се махнеш от него? Дори да се убедиш, че ти изневерява, какво ще направиш? Доколкото разбирам ти нямаш брак с него, но даже и да имаш, насила не можеш да го задържиш. Просто той вече не е във връзка с теб. Може да е с друга, може и да не е, но не е с теб.

 
  ...
преди: 26 дни, 10 часа
hash: 4c38b4f856
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 5 човек трябва да си бъде и той на първо място, така че слагам мен и детето на първо, нима аз не съм човек и не заслужавам щастие ли, един живот живеем. Благодаря ти за съвета ще дам време и няма да го притискам. Нямаш право да съдиш след като не знаеш в какво положение се намирам и колко всъщност ми е трудно. Благодаря за отделеното време!

 
  ...
преди: 26 дни, 8 часа
hash: f206dc98ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От всичко разбрах, че на това се надяваш. Звучи така, сори...
И много е лесно да се каже сега ''не съм щастлива''. Преди няколко месеца като се въргаляхте в леглото защо беше щастлива със същия човек?

 
  ... горе^
преди: 24 дни, 20 часа
hash: 08607fc190
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Наеми дедектив в ден, в който имаш съмнения, снимките ще получиш по имейл, има шанс да ти изневерява и да не е точният ден, но ако имаш съмнения за точно определено време, пробвай. Но наемането не става от днес за утре трябва поне седмица по-рано да говориш.

 
  ...

...
преди: 24 дни, 15 часа
hash: c8c6414b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Здравейте мили хора! Аз съм авторката и ще ви споделя, че снощи съм плакала 4 часа от обида, тръгнах да се разходя до Billa-та в нашия град вярно е, че беше към 21:00 часа, но исках да подишам чист въздух и да остана на саме с мислите си, бях се изкъпала и гримирала и тръгнах да си купя кайма за сандвичи. Той започна да ми говори ужасно грозни неща и започна да ме заплашва с това, че ще ми събере багажа и че ще звъни на майка ми да си ме прибере. Каза ми и, че не му пука за мен и това е така, защото снощи плаках 4 часа и той нищо не направи, за да се почувствам по-добре, обвини ме в това, че ще се видя с друг. Кажете ми това нормално поведение ли е?

 
  ...
преди: 24 дни, 15 часа
hash: 3d819031c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 11 ако работят заедно детектива няма да помогне

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 17 часа
hash: f1f0eac625
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нито твоето, нито неговото поведение е нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker