Дали наистина има сериозни намерения? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали наистина има сериозни намерения?
преди: 23 дни, 8 часа, прочетена 549 пъти
Добър вечер, съфорумници! В историята ми става въпрос за един човек, който описва, макар и леко загадъчно, че има сериозни намерения към мен, или по-скоро на моменти е по-загадъчен, а не постоянно. Първоначално ми каза, че се надява да съм готова на нещо по-сериозно. Нека отбележа, че той живее в чужбина, прибира си рядко, най-вече Лятото, но сме се виждали. Да, някои ще кажат, че ще е много трудно да се поддържа връзка от разстояние, но всяко нещо има плюсове и минуси, а и с много упоритост и постоянство, нещата ще станат, разбира се ако е писано да се случи нещо сериозно между нас. Не, не е никак лесно, но ако и двамата са силни и държат истински един на друг, защо не? Знам много такива хора, които поддържат такава връзка. Известно време с него не бяхме общували поради нещо незначително до някаква степен, не знам точно как да се изразя, но се оказа, че няколко месеца по-късно, този човек продължава да ме иска, или поне така изглежда, а и както казах, той заяви директно за намеренията си. Ходили сме заедно на кино, дори сме имали моменти на близост, т. е. сме се целували. Не сме имали връзка, а просто явно някакво привличане, сякаш нещо ни е теглило един към друг, тогава не бях сигурна какво точно усещам, но сега сягаш съм доста по-сигурна и наясно. Тогава не знам той дали е изпитвал нещо, но сега сякаш виждам, че нещо изритва, колкото и на моменти да е по-дискретен относно това. Какво е вашето мнение, би ли се получило нещо и сериозно ли би било според вас? Благодаря предварително на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 22 дни, 16 часа
hash: 1e690573c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Това звучи като трафик в най-лошия вариант и като измамник в най-добрия. Измамник в смисъл женен(най-безобидното), или иска да те завлече само с пари, а не цялостно.
Колко време си го виждала реално? Какво знаеш за него? Изпитвал нещо. Я прочети за романтични измами в нета.

 
  ...
преди: 22 дни, 16 часа
hash: fef808ac45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Има голямо привличане между вас, харесвате се взимно, а същевременно се питате кой/и и какво мисли/т за вас? На мен ми прилича на такова, че си осъзнала, че си готова (за секс). "Ч-ка ти се яко" (така да се изпазя), а същевременно искаш да е с него, защото много го харесваш.
Амиии, какво да ти кажа!? Значи вероятно му е дошло времето!!!

 
  ...
преди: 22 дни, 14 часа
hash: 9f7a73219f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пиша това като страна от подобна връзка. С партньора ми се запознахме случайно онлайн, той е чужденец. Още при първия разговор постави картите на масата - харесвам те, искам да те видя, ако привличането между нас и на живо е такова, каквото е онлайн, готова ли си да се преместиш при мен и да се оженим. Към този момент той беше на прага на развод след 12-годишен брак, жена му беше изневерявала, докато той е отсъствал по време на няколко месечни командировки. Плюс други проблеми. Известно време си пишехме, и просто отидох при него за 10 дни. В момента, в който го видях, знаех, че това е моят човек. Усещането и за двамата беше все едно сме се познавали цял живот. Каза ми - бих ти предложил брак веднага, но искам да го направя, когато официално се разведа. Е, разводът му вече е факт. След 2 месеца заминавам при него. Нито за миг не съм съжалила за импулсивното си решение. Но ви казвам, че отношения на разстояние са истинска мъка и изпитание, което не е за всеки, а разделите след всяка среща са... Много трудни...

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 14 часа
hash: de553169f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Много приказки, малко нещо съществено. Ти самата като не си наясно и не познаваш добре човека, откъде да знаем ние дали ще се получи нещо сериозно? Боб ли да хвърляме?
Нямате никаква връзка, някакво познанство, кино, целувки, писаници от разстояние и намерения на думи- това може да доведе до нещо повече, може и да не доведе.

 
  ...
преди: 22 дни, 13 часа
hash: 709f2d7de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За мене той няма сериозни намерения. А тези разсъждения, които си правиш ти, че ще е трудна връзката, но няма да е невъзможна съм сигурна, че не си ги обсъждала с него и не знаеш неговото мнение. Предполагам, че си малка, защото не знаеш, че един мъж дори да те целуне, дори и да си легне с теб, дори и връзка да има, това не означава, че има сериозни намерения. Мъж, който действително има сериозни намерения, ти ще го знаеш, няма да се чудиш. Той ще ти го покаже, че те иска. Другото е да си запълни времето като се прибира.
Това, което ти можеш да направиш е да го питаш директно какво правите и какви са му наметенията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker