Чувствам се неоценен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се неоценен
преди: 22 дни, 12 часа, прочетена 1559 пъти
Когато се запозная с някое момиче, винаги давам всичко на нея. Но въпреки това не ме харесват. Не пуша, не пия, не се държа лошо с тях. Но въпреки това ми отказват и си измислят глупави причини за това. Чувствам се недооценен. От две години е така, никоя не ме иска, а както казах, винаги им давам всичко. Писна ми да бъда самотен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 дни, 14 часа
hash: b7a928109e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Е да де, не им давай всичко, а гледай себе си. Нещата ще се наредят. Иначе не става...

 
  ...
преди: 21 дни, 14 часа
hash: 25acba147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Кое всичко? Пари, нали? Какви сваляш? Натоканки, нали?

 
  ...
преди: 21 дни, 14 часа
hash: 7a37596f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   "Не пуша, не пия, не се държа лошо с тях. " Оф, само като ти чета повърхностните разсъждения, ми е ясно. Забележи, че най-желаните мъже са такива, които се друсат, пият, псуват и третират жените като боклуци като цяло. Сигурно жените усещат, че се правиш на добро момче и на кавалер, само за да си с тях на всяка цена, т. е. изглеждаш им отчаян, закъсал. Възможно е и нещо във външния ти вид да ги отблъсква. Много мъже нямат реална самооценка и си мислят, че жените са длъжни по default да са с тях, защото се държат добре, а те примерно да са с наднормено тегло или друг физически недостатък. Жените не харесваме мъже, които "дават всичко за нас" и се държат като закъсали.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 13 часа
hash: 516ae05936
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Абе що се държите като госпожици. Самотен бил, раним, а давал всичко. Какво ви има?
Докато се чувстваш самотен и търсиш все ще направиш грешен избор, ще се метнеш на първата ковра и ще те правят на маймуна. Не ти връзва, щото си лабилен, както ти му викаш самотен, отегчаваш жените на макс.
От мъж.

 
  ...
преди: 21 дни, 13 часа
hash: d2e1ed84d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Еми и на мен някои типове са ми предлагали всичко, ама не става, просто не става. Предпочитам да излъжа отколкото да си губя времето. За излизане с накой просто по милист и от съжаление ще почета книга, ще гледам филм, или ще уча чужд език. Ако ще и милиардер да се, като не ме кефиш, не ме кефиш. Точка.
ж26

 
  ...


...
преди: 21 дни, 11 часа
hash: 764adbe587
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Щото избираш само хубави, айде някой нас да ни избере, щото сме добри момичета само? Всеки гледа външния вид, айде чао.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 9 часа
hash: 8baff1fcd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Какво е "всичко" според и за теб?
Ако включва досаждане, да и дишаш въздуха нон-стоп... Такива никоя не трае.

 
  ...
преди: 21 дни, 8 часа
hash: 7a37596f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   "Винаги им давам всичко. " - А те дали го искат това "всичко" от теб точно? Ако беше готин мъж, сами щяха да ти се лепят и да те занимават жените. Не ти го казвам за да те обиждам, а за да се замислиш защо не те искат и какво може да направиш по въпроса. Познавам толкова мъже, които са същите депресари като теб, и все лошите жени не ги искат, а не се поглеждат в огледалото. Не се и замислят да работят над себе си и да се подобряват, като започнем от хигиена, външен вид, дрехи, и стигнем до държание, поведение и интелект. Жените не са ви длъжни да ви харесват, само защото сте "добри момчета" (в повечето случаи само вие си мислите, че сте такива). Както вие имате стандарти и предпочитания и не бихте се занимавали с грозно и дебело за вас момиче, така и жените имаме очи и уши и не искаме някой грозен мърляч с 0 поведение и маниери, само защото ни се мазни и си мисли, че жените като благотворителност трябва да му пуснат... И какво е това "всичко", което им даваш, при положение, че дори не тръгват с теб и не сте имали връзка? !

 
  ...
преди: 21 дни, 7 часа
hash: 3779225c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   3 - И какво от това, че мъжът е с наднормено тегло? Какво променя това? Примерно, ако е 1. 80 м. и тежи 82 кг. това се води наднормено тегло. А ако е 1. 80 м. на 94 кг., тогава? За да не е с наднормено тегло трябва да е 1. 80 м. на 72 кг. - такъв повече ли ще ти харесва, отколкото да е 82-84 кг.? Смисъл, какво променят тези килограми? Явно си някаква още много малка и повърхностна.

"Жените не харесваме мъже, които "дават всичко за нас" и се държат като закъсали. "
- А това е супер тъпо и просто изказване. А какво сакаш? Бой?

С много голямо самочувствие си, а не струваш и на половината на това, което си мислиш, че си.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 6 часа
hash: b7ca1cef4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Просто не са били твоите жени. Случва се на всеки. Няма "химия".

Номер 6 е много права. И сред нас има добри жени, които дават всичко от себе си, обичат истински, нямат лоши навици, лошо минало, лоши намерения и прочие. И... понякога с години удряме на камък.

Точно ти като мъж би трябвало да го разбираш много добре - вие като не харесате една жена като жена, ако ще да е комбинация от ангел, доктор на науките, с усет за бизнеса, фурия в кухнята, перфектна майка и прочие... няма да стане и толкова, поне не и дългосрочно. И ако няма обиди към жената, а уважителен отказ, аз лично го намирам честно и почтено. По-добре е от залъгване, секс 1-2 пъти "по милост" и зарязване, в търсене на правилната.

Така би следвало да постъпват и всички жени, когато усещат, че мъжът не е техният.

Не се озлобявай към жените като цяло, защото това би било голяма грешка. Всеки има право на избор и право да каже "не".

Съвсем друг е въпросът, ако има злоупотреби вече във връзка - с доверието, с отношението, с чуждите пари и т. н. Но за (не)харесването не трябва да се сърдим.

А и понякога, колкото и да е абсурдно, нещата се случват точно, когато си се отказал и нищо не чакаш от никого.

 
  ...

...
преди: 21 дни, 3 часа
hash: 7a37596f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   9, без да ме познаваш, тръгна да преценяваш колко струва, при това с убеденост, което ми говори за страшни комплекси. Изказването за наднорменото тегло ли те засегна? Ами да, както вие не искате дебели жени, и жените принципно не искат дебели мъже. Аз съм "повърхностна и малка", ок. Когато вие мъжете говорите така за жените всичко си е в реда на нещата, но аз нека да съм повърхностна, просто защото казах, че ако авторът не ги кефи външно и като маниери, каквото и "всичко" да дава, и колкото и да се мазни, няма да има файда. И да, мъже, които се мазнят постоянно лъхат на закъсалост и отчаяние, и не харесваме такива мъже! Защото са фалшиви, и обикновено такива се оказват най-големите насилници впоследствие. Елементарният ти мозък веднага реши, че единствената алтернатива, която можем да искаме е бой...

 
  ...
преди: 21 дни, 3 часа
hash: 5d84714c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Пич, няма как да те харесват, ако не си с брутална физика, ръбеста челюст, татуси и т. н.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 3 часа
hash: 4fd5dd8d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 9 от 4.
Всъщност е точно така и не виждам защо се налага да квалифицираш. Какво като мъжа е с наднормено тегло?
Първо това значи, че няма да е таргет на почти нито една жена, освен ако не е паралия. Но дори да е, то това значи че пак няма да е емоционален и сексуален таргет, просто ще е финансово интересен, което значи че ще те котка някоя и ще се прави на загрижена за да си я отглеждаш, докато ти си луд по нея и се счупваш да харчиш за да я задържиш. Така тя ще си играе на топло и студено, ти няма да знаеш къде се намираш и ще си дадеш и двата бъбрека ако трябва за да е финансово спокойна тя.
Същото това се отнася и за другото което си цитирал, което е факт, че нервността, неуравновесеността се усещат и отблъскват, да не говорим за чистото досаждане. Факт е че ако някоя жена хареса някой мъж, то не е нужно той да прави крачка, тя сама ще се присламчи към него ако го иска.

 
  ...
преди: 21 дни, 1 час
hash: 5fc0c7ff17
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Подобни постове са ми любими.
Така става, когато не се интересуваш дали една жена те харесва, а слугуваш само на собственото си его, че щом ти си я харесал, е длъжна и тя да те хареса.

 
  ...
преди: 20 дни, 21 часа
hash: f0079f920d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не са били твоите. Не се обезкуражавай.

 
  ... горе^

...
преди: 20 дни, 19 часа
hash: 1c6e437700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Повечето жени се впечатляват от "лоши момчета" - такива, които се държат малко грубо и надменно. Ако си прекалено мекушав и "добър", най-много да се вземат за "приятелка".
Пробвай да си по-нахален и нагъл. Разбирам, че е трудно ако си възпитаван добре, но пробвай. Примерно на една жена ако и кажеш "имаш страхотен задник" ще се впечатли повече отколкото ако и кажеш "имаш страхотни очи".
Ако а поканиш да идете в някоя кръчма с евтино пиене и кофти музика, ще се впечатли повече отколкото ако я поканиш в скъп ресторант за непушачи.

 
  ...
преди: 20 дни, 17 часа
hash: b4c37c4a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   стига мрънка, мрън мрън.
Жените обичат не лошите момчета, а добри момчета които само в определени ситуации се държат като лошо момче.
И тук вече е майсторлъка. Да разбереш в кои ситуации трябва да се държиш като лошо момче, и в кои - това е тъпо.
Чети женски списания, слушай и гледай на какво от арсенала на лошите момчета се кефят жените и какво супер ги дразни. И си готов.

 
  ...
преди: 20 дни, 12 часа
hash: 70e3afc86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Явно не ти е достатъчно дебел портфейла

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 11 часа
hash: f1deda26bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ако нямаш самочувствие, отчаян, нямаш позиция и позволяваш да те мачкат, не цениш времето си и го даваш цялото за приятелките си, тичаш подире им, наистина ще те имат само за приятел. Важи и за двата пола. Хубаво е че се раздаваш, но всичко трябва да има граници. Връзката започва, когато имаш уважение към себе се, принципите си, времето си и личното си пространство, в противен случай просто се раздаваш еднолично и грабят от душата и любовта ти с пълни шепи. Дори и да намериш момиче, което да цени това, което й даваш, тя пак ще има усещането, че е с безличен човек, а не с личност с тежест на характера и. думата, което даже е по- важно за мъжете.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 20 дни, 5 часа
hash: d5935b5a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До 13 от 9

И ти звучиш като по-малък или с не достатъчно житейски опит. Казваш, че ако не съм бил "фит", нямало никоя да ме иска сексуално. Виж, аз нямам такива притеснения относно себе си. Ако някоя се впечатлява толкова много от мъжката физика, то или е още малка, или незряла и инфантилна. Ако на тебе идеята ти е да впечатляваш жените с мускули - успех. Но не всеки има някакъв супер ген, който да му позволява визуално да е желан от всички жени. Даже такива са супер малко. Не знам, обаче, какво става, ако на тебе и на такива като тебе някой ден ги застигне някаква болест или контузия. Защото във фитнеса стават много тежки контузии, някой от които са до живот. А ако заболееш? Тогава явно сексуалният ти живот ще приключи според твоята логика. Ако сега си на 20 или 28, кой ти гарантира, че на 35 няма да получиш заболяване, което да не ти позволява да тренираш? Знаеш ли колко много болести има, които ще те превърнат в труп? А ако се потрошиш някъде? Дори във фитнеса може да ти се случи! Тогава ще гледаш през крив макарон дъмбелите.

С тези примери искам да ти кажа, че мисленето ти е като на 20-годишен, на който всичко му е наред и не се е сблъсквал с нищо по-сериозно в живота. Мъж не се става във фитнеса. Да си мъж е характер, който се изгражда в сблъсъка с живота. Ако твоята физика ще задържи една жена, то тая жена трябва да е лишена от мозък. Не че ги няма предостатъчно такива в днешно време.

В заключение ще ти кажа, че може да си блъскал 20 години във фитнеса и да не можеш да се сравняваш по мъжество с други мъже.

Относно твърдението ти:

"Факт е че ако някоя жена хареса някой мъж, то не е нужно той да прави крачка, тя сама ще се присламчи към него ако го иска. "

Веднага ти давам пример. В гимназията имаше една съученичка, която много ме кефеше и я харесвах. Първоначално правих някакви опити да се сприятелиме, но не получих отклик от нея. Бързо се отказах да правя опити поради незаинтересованото ѝ поведение. В началото на 12 клас разбрах от нейни приятелки, че страшно много ме харесвала! С нищо не беше го показала това харесване и влюбване. С нищо! Ако беше направила и най-малката крачка към мен, аз щях да свърша останалата част и да станеме гаджета. Ето ти един пример, с който ти доказвам, че твърдението ти не е правилно.

Очевидно е, че нямаш достатъчно житейски опит и си живееш с някакви свои си заблуди. Очевидно е и, че нямаш достатъчно опит с жените.

Жените сега имат цялата свобода да избират мъжете. И ти чакаш като някаква примадона да бъдеш избран! Запита ли се какво се случва, когато жените имат избор? Аз ще ти кажа - разбити семейства, деца, лишени от родител, деца, които не са възпитани, бездетност, демографски срив, опростачване, липса на уважение към по-възрастните, всевъзможни заблуди, каквито и ти имаш, в младите поколения. Живеете си в някакъв свой си свят. Ето, жените имат право на избор. Ти ще се възпроизведен ли? Някоя ще те поиска ли? Аз, ако съм на мястото на някоя жена - определено не. Чакай да те избират, нахлузи си найковете, вдигни си чорапите на Найк така, че всички да ги виждат по улицата, вдигни си анцуга на Найк да ти стои като потури, за да се вижда емблемата на Найк на чорапите ти, вземи си Айфонче като някое кифле и не му мисли. Ще се изтрепят за тебе. А пак, ако имаш и стегнато дупе, направо ще си топ.

***********************

До 11

Елементарната си ти. Още си 20-годишна и си мислиш, че някой ти е длъжен да ти се доказва. Когато, а то няма да стане, ме догониш в живота, тогава ще имаш основание да изискваш от такъв като мене. Съберете се с този, който чака да го изберат в темата. Еднакво т*пи, неопитни, заблудени, важни, но същевременно и абсолютно незначими в живота сте. Ще се радвате на семейно щастие.

И накрая ще те попитам нещо - хипотетично, ако сме заедно с тебе и ти родиш някой ден и след раждането не можеш да смъкнеш килограмите заради хормонални проблеми и/или отключиш проблеми с щитовидната жлеза, които са изключително често срещани при жените и се превърнеш в типичната лелка с двойна гуша и нагънат корем и двоен задник, то тогава аз трябва ли да те зарежа? Защото според твоята логика, да, определено имам правото да те изхвърля, независимо че си майка на децата ми и че сме женени от 10 години, примерно. Помисли си върху този въпрос! Не че имаш някакъв шанс с мене.

Дали няма да ти се наложи да го изживееш същия сценарий напрактика?

 
  ...

...
преди: 20 дни, 4 часа
hash: 1c00b877e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   А ве 9... ти "умен" ли си или "да". 82 кг. мускули на 1. 80 м. ръст са нещо много по-различно от 72 кг. кокали или 94 кг. лой на същият ръст. И то не само визуално.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 4 часа
hash: 7a37596f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   21, точно това щях да кажа. Аз съм момичето, което 9 напада. Но реших, че няма смисъл. Говори някакви малоумни неща за килограми, а аз просто казвам, че дебелите мъже/хора е нормално да не са много харесвани.

 
  ...
преди: 20 дни, 1 час
hash: 68a80a9031
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Защо жените харесват опасни типове?
Когато една жена е в стая в с мъже и там има всякакви, нейното внимание най-вероятно ще се спре на тоя, който изглежда най-опасен - голям, силен, гледащ лошо, псуващ, с татуси... Абе като главатар на банда.
Логиката е - на него никой не смее да му се опъне, значи аз ще съм в безопасност при него.
Рядко се замислят че тоя същия едва ли ще се трогне от нейната красота, ако реши да я разпори и зарови в гората. Но... Кога ли жените са мислели логично? ...

 
  ...
преди: 19 дни, 22 часа
hash: e9542c6ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Добър не значи немъжествен. Ако някой има брада, татуси и мускули, това не значи, че е мутра. Не ви ли омръзна да повтаряте тези клишета?
За мен темата е безсмислена. Не мога да давам мнение за някой, който не познавам на базата на пет реда и да гадая защо жените не го харесвали.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 15 часа
hash: 7a37596f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   25, то тия, които разпорват и заравят жени в гората обикновено изглеждат като примерни и добри момчета. Виж например Тед Бънди и повечето серийни убийци. Била съм с лоши момчета и престъпници, и от тях съм получила най-добро отношение като жена. Точно тия свестните на външен вид се оказват насилници в домашни условия.

 
  ...

...
преди: 19 дни, 12 часа
hash: e5dfa0e193
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   27, по твоята логика дай да те заключим в затвор пълен с убийци, изнасилвачи, канибали, некрофили, зоофили, педали, фетишисти и всякакви други извратеняци и да те оставим сама с тях за един ден, да видиш колко са "милички и добрички". Ще имаш много какво да разказваш, ако изобщо доживееш да излезеш...

 
  ...
преди: 19 дни, 12 часа
hash: 62e0824be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Н 27, потвърждавам с две ръце, точно така е.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 12 часа
hash: 7a37596f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   28, кой говори за педофили и канибали? !? Пак казвам, доста често точно тия свестни и прилежни, добре възпитани мъже се оказват подобни бъгавеняци. Била съм с разни побойници, ултраси, които са точно тия мъжкари с татуси, и не съм видяла нищо лошо от тях. Нито пасивна агресия, нито обиди, нито комплекси, а си бяха нормални мъже, които са ме карали да се чувствам желана и защитена. След тях се запознах с един със сериозна заявка колко е свестен и че е по-добър от тях. Не пуши, не пие, тренира. Оказа се болен нарцисист, който ме тормозеше психически, и се оказа, че следва 11-годишни деца в Инстаграм. Много по-лош от тия с татусите! "Лошо момче" няма нищо общо със зоофили и некрофили. Доста често лошото момче се оказва добър МЪЖ, а доброто момче се оказва слаб мъж, който избива комплекси. Не винаги, но често е така.

 
  ...
преди: 19 дни, 11 часа
hash: 21b6d6f48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   27, лошите момчета демонстрират добро отношение само привидно, защото са манипулатори. Като си получат своето или се ядосат за някоя глупост, стой и гледай колко добро отношение имат.

 
  ...
преди: 19 дни, 4 часа
hash: d2e1ed84d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   27 Точно. Психарите имат най-благ вид. Променят се според обстановката. Имам такъв случай с близка приятелка. Мъжът й изглежда пълна мижитурка - кльощав, прави се на скромен и срамежлив, а като останат само двамата става чудовище. Тя се задейства и съвсем скоро той няма да знае къде е. Но докато убеди какъв е всъщност много зор видя. Никой не й вярваше.

 
  ... горе^

...
преди: 14 дни, 16 часа
hash: f7b31443cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   За някои съм лошо момче, за други съм добро. Зависи от категорията, към която се целите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker