Архитектка на повикване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Архитектка на повикване
преди: 22 дни, 9 часа, прочетена 2779 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 45 г. с нормална работа и статус. Жена ми е хубава, атрактивна и сексапилна жена на 38 г., архитектка е, но работи в къщи, не поддържа офис, а ходи по офисите на клиентите си. Те са предимно богати семейни мъже с бизнес, с хубави офиси, пращат коли с шофьори да я вземат и връщат, понякога организират работните си срещи с нея по обед в ресторанти, а два-три пъти и на работни вечери. Тя винаги отива с папки, лаптоп и т. н., делово облечена, изглежда всичко нормално и работно.. Напоследък се концентрира върху големи проекти само с двама-трима сериозни клиенти и срещите са предимно с някой от тях. И тук започнаха някои озадачаващи промени... Преди година си купи през фирмата си доста скъп джип мерцедес. Каза ми, че е на изплащане, че бил с някои фабрични дефекти и преоценен, т. е. много изгоден, и и трябвал за обикаляне по обектите. Забелязах също, че има нови златни бижута и то с диаманти, за които пък ме замота, че били много добри имитации за по 50-100 лв. Един от клиентите и пък, уж нямал пари да и плати проектите и и дал на безценица, пак през фирмата и, един апартамент в сградата си в кв. Лозенец. Реших да проверя тази работа.. Оказа се доста голям луксозен тристаен апртамент с два гаража, който струва сигурно колкото 10 проекта като нейния. Порових се малко в разни регистри и открих, че има още един апартамент в затворен комплекс в Драгалевци и къща 150 м2 във вилно селище в Св. Влас на морето, където също имаше някакъв клиент.. И всичко това без да ми каже и дума по въпроса. Използвах контакти в банката, която знам, че ползва и щях да припадна-оказа се, че фирмената и сметка е фрашкана с пари-близо 350 000 лв. И това, като имаш предвид, че постоянно ми мрънка колко трудно ги изкарва и колко трудно си прибира парите от клиентите, защото била жена, разбираш ли...
Мисля да я проверя още малко за всичко това и ако се окаже, че е започнала да смуче здраво от няколко биберона, използвайки комбинацията от професията си и визията си, да се разделя с нея, въпреки, че имаме дете, нямам друг ход.
Дайте ми съвет, толкова много ли печелят днес архитектките или аз съм един обикновен глупак-рогоносец, със жена суперскъпо платена проститутка-архитектка на повикване от баровци?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 22 дни, 2 часа
hash: b4094031c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не знам колко взимат, но дали има мъже дето ще оставят на жена апартамент, само срещу секс, ти били го оставил ако имаше?
Тя какво казва?

 
  ...
преди: 22 дни, 2 часа
hash: ab699ed136
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Отказваш се от нея завинаги.
Отиваш събираш всички видове доказателства записваш я дори разговаряш с юрист и се развеждаш окончателно с нея.
Живях така до арест стигнах накрая любовника и ми се обади сега се ебът спокойно докато дете ми гледа как майка му се ебе. Забрави я така се почва и после спиране няма само проблеми.

 
  ...
преди: 22 дни, 1 час
hash: 5b99ca114f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не е проститутка, но се е забъркала със сигурност в "далавери" за които е по- добре да не знаеш...
Нямаш "баджанаци" но това, което се случва е по-сериозно и да... за твое и на детето добро, раздели се с нея.
Можеш да и клонираш телефона, но по телефон почти нищо няма да научиш, пък и пак казвам: по-добре е да не знаеш.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 1 час
hash: efccbe3b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ти сериозно ли мислиш, че на една проститутка на годините на жена ти, ще и платят услугите като и подарят апартамент за 350 хиляди? Жена ти да не би да е Парис Хилтън или Ким Кардашян?

Ако наистина жена ти разполага с тия имоти и движи такива суми, най-вероятно е забъркъна в някакви мафиотски далавери. Нали разбираш че ако някой баровец иска да се разнообрази с проститутка, няма да наеме точно жена ти при положение че редица по-млади жени се предлагат на много по-скромни цени. Абсурд да получава толкова дори като елитна проститутка.

Друг вариант е да е любовница на някой милионер. Много трябва да е влюбен в нея обаче.

Казвам ти, най-вероятно да върти някакъв нелегален бизнес с мафиоти и да пере пари чрез фирмата

 
  ...
преди: 22 дни, 1 час
hash: 19fd414ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Работя от няколко десетилетия в тази сфера в София, въпреки че имаме 8 служебни автомобила никога не сме изпращали шофьор или колега от администрацията да взема архитектите и да ги разхожда до обектите, нито когато става дума за целия технически проект, нито когато е относно интериорен дизайн.
Да, знам за една такава архитектка, която има син, омъжена е, но е любовница на банкер и на една от ключовите фигури в Столична община. Имаше закупено жилище в Лозенец на бул. Джеймс Баучер. С помощта на банкера. На нея й личи, че е златотърсачка, а и фрияолно поведение. Във фейсбук профилите всеки има снимка и снимка фон зад нея, които са първото впечатление за човека - нейната е полегнала в гръб по бански на плажа, но с долнище прашки, като че ли е с професия компаньонка, а не архитект. По-нататък има снимки със сина й.
Да, мисля, че с право се притесняваш.

Да се изготви технически проект за цяла сграда с всички специалности в момента варира от 16 до 20 евро на йв м по РЗП / разгъната застроена площ/. Изготвянето му и одобряването му отнема месеци и в него участват различни специалисти - ВИК, ОИВ, конструкции, електро и др. За интериорен проект обикновено се говори за обща цена и тя никога не е толкова висока колкото архитектурния проект за цялата сграда. Заплащат се и допълнителни посещения. Зависи откога работи, зависи дали е извършвала услуги срещу бартер, но ако се занимава предимно с интериорен дизайн - бяма как да получи цял апартамент и то в Лизенец, където цените през последната година скочиха до 4000 евро/кв. м.
На твое място първо бих взел ДНК проба от детето. Да не се окаже, че апартамента и джипа са подаръци от биологичния татко.

 
  ...


...
преди: 22 дни, 1 час
hash: e02253f778
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Лъжа. Няма банка, която да дава поверителна информация за сметкие на клиентите си, това е подсъдно. Пък било то и на съпруга. Лошо скалъпена фейк тема.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 26 мин.
hash: f1c7712327
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Измислени глупости на килограм.

 
  ...
преди: 21 дни, 20 часа
hash: 1b26d82830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако историята ти е истинска, не знам какво толкова се чудиш относно жена ти, то е ясно като бял ден. Аз жена да си купи скъп автомобил съвсем сама, без "помощ" от мъже не съм виждал. Говориме за наистина скъп автомобил, не за 10-20 хил.
Мотае те като стой та гледай. Имах едно време и аз вземане даване с една подобна жена, но нейните подаръци бяха в доста по-скромен размер и все пак нямаше как сам да си ги купи, при условие, че работехме едно и също. Но мойто беше по скоро афера, а не сериозно гадже или жена, с която да имам дете.
Бягай с 200 не за друго, а за да спасиш и малкото останало достойнство, което имаш. Има страшно богати мъже, аз работя с такива и грам не се свенят да купуват подаръци на разни жени и да ги водят по екскурзии по острови, но всичко това си има цена и ти много добре знаеш каква е цената, която жената плаща в такива случаи. За жената на първо място е да е подсигурена по всякакъв начин, а мъжът е само допълнение и донор. Ако същия този мъж е някой омотан, който не знае къде се намира, още по-добре. Тя ще направи всичко, за да има сигурност, ако ти не можеш да и я дадеш. В нейните представи тя иска да има достатъчно пари, ако видиш ли един ден не сте заедно, а тоя ден може да дойде още утре, ако и скимне.

 
  ...
преди: 21 дни, 18 часа
hash: 7065094ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Измишльотини на квадрат.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 17 часа
hash: 7065094ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Имаш ли представа колко абсурдно звучи всичко това? !

 
  ...

...
преди: 21 дни, 13 часа
hash: 878286e040
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Човек, аз бих се притеснявал да не се е замотала в някви здрави далавери

 
  ...
преди: 21 дни, 13 часа
hash: a70322b517
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   За съжаление... , ако това, което описваш е вярно. Нещата са ясни.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 13 часа
hash: d90d9006c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   По всички параграфи съпругата ти не е честна а теб. Има нещо. Познавам доста хора с положение и пари и никой не никого не прави такива подаръци или дори урежданки на каквото и да било. При тази ситуация с имотите и с пазара и като знаем имотната мафия какви ги е забъркала вмомента, се случват някакви неща зад гърба ти.

И още нещо много интересно. И аз съм в тази сфера, макар и да не съм архитект. Работя по архитектурни проекти, но съм само до дизайна. Самото проектиране не е по моята част, но съм най-наясно от всички, които ще се изкажат за какво реално става дума. Жена ти лъже и маже и нещата са много по-сериозни. Знам колко струва подобна работа и 350 000лв, 150м2 апартамент в Лозенец и още един в Свети Влас са зверски много пари и няма как да се съберат с бачкане самичък. Защото знам какви са цените на този вид труд. Никой от мойте познати, изпълняващи скъпи проекти от години не може да си позволи за толкова отрицателно време такива имоти и суми. Да, някои от тях имат 2-3 апартамента, но не в София и не от сега, а от няколко години и са ги вземали на други цени.

Сега ще се втурнат една камара изроди от женски пол да ти обясняват как си комплексар и ще изкарат не нея виновна, че е крила от теб, а теб че си я проверил. Въпреки, че ако жените можеха да проверят колко реално пари имаше мъжа им, щяха да го направят без да им мигне окото. Ако можеха щяха да разберат всичко, самите те да крият.

Не казвам разведи се, но в момента, в който и кажеш, че знаеш за това, тя ще те изманипулира че ти си лошия, че си разбрал, а не че тя е крила и те е лъгала.

 
  ...
преди: 21 дни, 12 часа
hash: 2ad6822fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Глупости.

 
  ...
преди: 21 дни, 10 часа
hash: a1ca74b031
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Преди години имаше един такъв случай, мисля, че беше в някакъв малък град в южна България. Имаш една на 27-28 години - май беше председател на общинския съвет. С чисто нова кола, голям апартамент в затворен комплекс и т. н. Доколкото си спомням я застреляха до колата ѝ когато се прибираше, точно след като се беше издънила някаква сделка с общината за много пари. Медиите писаха доста за това, тогава. Мисля, че това вече е причина за притеснение. Защото ако човек, който се занимава с такива пари и имоти, накрая винаги "стъпва накриво" и си плаща за грешките

 
  ... горе^

...
преди: 21 дни, 9 часа
hash: f03fb29424
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Може и да има такъв момент но според мен не е само смучене.
Има далеч по-големи далавери и страшни работи. Според мен не е това.
То ако беше само смученето ясно.

Седни и си поговори с нея малко. Да не говорим какви хоризонти ти се отварят ако се окаже жена ти палава.

Дръж се там за нея просто да ти каже какво се случва. Що се отнася до секс... абе какво да ти кажа, не е свършил света, важното е да си отгледате децата и внуците.

 
  ...
преди: 21 дни, 9 часа
hash: 9c6f0bf5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Oт автора:

Аз не съм се интересувал от работата и и не съм се месил, защото тя не ми искаше пари за нищо, но явно е трябвало да се интересувам повече. Може наистина да се е замесила в някакви схеми с имоти и парцели, а може и някой от тези баровци да и е станал любовник, но знам от нея, че всичките и клиенти са семейни уж и ако има нещо, то е под секрет. Може и за това да си стои с мен-защото любовника или любовниците и ако са женени, тя си ги смуче и не иска от тях разводи и драми, а само се подсигурява материално... На два пъти ходи и на някакви изложения по професията за по няколко дни- в Милано и в Мюнхен, каза ми, че е с колежки, но може и да ме лъгала. Аз съм по цял ден на работа и не знам как минава денят и, тя разправя, че има много срещи навън и по обекти и т. н. Но тези придобивки и пари направо ме взривиха, наистина има нещо много съмнително...

 
  ...
преди: 21 дни, 8 часа
hash: 66ab1cd425
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Напоследък попрекалявате с измислени истории.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 2 часа
hash: 2ded0b93b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Архитектите печелят много. Ако наистина е добра, и работи по големи проекти, напълно е възможно да печели доста пари. От друга страна, богаташите с пари не са примрели за четиридесетгодишни хубавици, като е пълно с двайсетгодишни прасковки.

 
  ...
преди: 21 дни, 32 мин.
hash: a9ae03b49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ако е интересно - аз също ще разкажа - когато жената изкарва пари - те се "надува", разбира се ние сме - свободна демокрация и аз не мога да я "вържа" за - печката и "боса и гладна и бременна". Сега - зодиакално трябва да се подходи - колкото и да е странно, но зависи и от ръст и тегло също.

Аз имам 2 брака - сега съм си добре с втората, но първата не станаха нещата, това е живота - обича си един друг мъж, до едно време - не им пречех, така стават нещата в живота.

Рядкост е обичта.

Оковите на брака - но защо да ги разкъсвам втори път.

 
  ...

...
преди: 20 дни, 16 часа
hash: 2ba28e5f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз една година не плащах наем, докато следвах в София. Лягах си с хазяина, около 45 г., разведен. Оказа се готин и секса ми харесваше с него, стараеше се да ме задоволи. Накрая дори аз го търсех. За съжаление една разведена брантия с дете му завъртя главата и сделката ни приключи. Има гадни жени. ж32

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 16 часа
hash: ca51eeb898
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Това е сюжет от филм. Мерцедес, диаманти и скъпоценни камъни, апартамент в затворен комлекс, вила в Свети Влас и 350 бимки по сметка, сумата отиде към 2 милиона. Невъзможна сума за такава дейност.

 
  ...
преди: 20 дни, 8 часа
hash: 8dbde36d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Архитектите печелят добре, но тук по-скоро става дума за някаква схема за изпиране на пари, затова и жена ти не смее да ти се похвали - тези придобивки вероятно не са съвсем нейни, нищо че са на името на фирмата й, по-малко вероятно е да е нечия любовница и да са й подарени. Но бих препоръчал на автора да наеме някой детектив и за нула време ще стане ясно какво точно прави жена му.

 
  ...
преди: 20 дни, 4 часа
hash: 0a90b9ec6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Стига се оплаква. Радвай се, че не иска и ти да ѝ плащаш. Таковаш за без пари.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 4 часа
hash: c026b892fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   На всички в коментарите, които плюят автора, че си измислял, им препоръчвам да си инсталират социалните мрежи на телефона и да видят така наречените инфлуенсърки на какви дестинации ходят и в какви ресторанти ядат от сутрин до вечер. Това няма да можете да го направите дори с 1/50-та от вашата заплата, защото струва майка си и баща си... Някакви хора пък писали как така някой щял да подари на тая 40 годишна... ми ако е в схеми с мафията и я изполват, ще и подарят... На останалите как подариха, които не можаха да обясняат от къде са им парите :)...

Номер 23, ти беше тази, която

 
  ...

...
преди: 19 дни, 11 часа
hash: 61da5c4ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ами перат пари пич. Щом са и на фирмата, а там собствеността и контролът може да са замъглени, работата е миризлива. Семейства на такива хора могат да се считат потенциално запллашени.

 
  ...
преди: 19 дни, 9 часа
hash: 7065094ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Завършил съм архитектура и работя в сферата. Никога не съм срещал архитект с такива доходи. Дори и да има някой с подобно имущество, то едва ли е от проектиране на сгради. Има заможни архитекти, но те печелят от някаква шмекерия. Плащат ниски заплати, ако са в администрацията, прибират "под масата", имат връзки "с когото трябва" и т. н.

Освен това да се плащат такива суми на 38 годишна жена ми звучи странно. Не искам да обидя дами на такава възраст, но само със секс е абсурдно да се печелят толкова пари. Ако темата е истинска, може тази архитектка да е поставено лице и тези имущества да се водят формално на нейно име, като ги изпира със своята дейност.

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 11 часа
hash: 88fc4082de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Че, жена ти не цвете за мирисане е факт. Твърдението ви че сте успели да и проверите банковата сметка е несериозно, няма как да стане заради банковата тайна, освен ако банковата ви сметка е обща, но определено не го допускам? Жена ти не е толкова наивна да допусне подобно нещо? Съпругата ви се занимава с двойствена игра и в даден добър или по-скоро лош момент ще затъне. Играе Ва-Банк.
По-скоро си направете ДНК ТЕСТ на вас и детето ви? Не ровете в лайната, ще бъде във ваша полза.. С премълмаването си и вижавште си обяснения вашата съпруга можи би цели да ви предпази вас и детето от излишни главоболия. Вариантитя са, или е любовница на някой застаряващ Чичко-паричко, може и да са повече от един? Или има вероятност друт да е биологигичният баща на вашето дете.
Имам информация за една архитетка, и прочитайки вашата изповед
доста неща ми се навързват, но в крайна сметка това не е мой проблем. Пак ви повтарям, не си задаайте излишни въпроси, няма смисъл, прчииняват главоболие. Щом се разбирате със съпругата си, правите добър секс и се наслаждавате на животът, всичко друго е без значение. Просто го приемете за даденост.

 
  ...
преди: 17 дни, 7 часа
hash: 8fd2ea62e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Най вероятно е подставено лице на някой едър играч и тези апартаменти и придобивки просто не са нейни. Често се прави, такива имоти се записват формално на лица с чисто минало и извън схемата, за да не могат да бъдат взети по късно или се използват от публично личности или такива подаващи имотни декларации.
Най добре я притисни да си изпее всичко в какво се е забъркала, щото утре да не останеш изненадан ако ви запалят колата или ви гръмнат бомба под прозореца.
Дали се ш***ба не може да се каже със сигурност, но никой няма да и подари имоти за милиони просто така.
В единият от по горните коментари става въпрос за Пазарджик, там гръмнатата служителка беше шеф но ОбС до колкото си спомням и беше прецакала някакъв бизнесмен с около милион покрай имотни далавери.
В твоя случай едва ли е точно такава схемата, понеже жена ти не заема такава длъжност, но пак варианти за далавери има много.

 
  ...
преди: 16 дни, 15 часа
hash: 88fc4082de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До Авторът:Щом съпругата ви, ви държи настрана и далече от нейните далавери, означава че държи на вас и но семейството си.
Това и прави чест. Това с придобиването на луксозни вещи, банкови сметки, жилища и прочие е преливане от пусто в празно с цел облагодетелстване на някой, но не и на вашата съпруга. Тя обира трохите от масата и е поставено лице на някой или на няколко?
С чисто съдебно минало, малко известна, не се набива в очите на околните? Определено не вярвам да парадира със придобивкитя си?
Колкото до евентуалните нейни забежки с други мъже, и това го има и съществува. Какво толкова, нима вие не поглеждате настрани и не търсите да изчукате някоя жена? Вместо да го правите публично достояние, елементарно е. Седнете двамата със съпругата си, проведете един честен, непринуден разговор със всички наболели проблеми и теми които ви притесняват и вълнуват. Точни въпроси и конкретни отговори, включително и за мъжете около вашата съпруга.
Изневярява ли ви, има ли връзка с друг или други мъже, държанка ли е на някой, за удоволствие ли го прави или по принуда, или просто за лично облагодетелстване и т. н? Постъпете като мъж, който със сигурност обича съпругата си и държи на симейството си. Но забележете, щом държите на съпругата си и семейството, щом сте толкоаа загрижен, защо не се хванете в ръце и да направите необходимото, за да се почуства вашата съпруга поласкана, желана и
във всяко едно отношение? Във случаят самата тя разчита единствено на самата себе си, за да задоволи своите прищевки и егото си на жена? Вие като мъж и глава на семейството какво предприехте тези насоки? Самият вие твърдите че вашата съпруга не ви закача и не търси от вас никакви парични авоари и т. н.
Малко или много, и вие се облагодетелствате всекидневно по-един или друг начин от приносът в паричен и материален смисъл от доходите на вашата съпруга, без значение по-какъв начин са придобити? Със сигурност е така, но кой да го проумее? Като сте толкова загрижен се хванете в ръце и бъдете мъж на място. Колкото до детето, няма смисъл от ДНК тестове, не си заслужава. Само да ви попитам, за последно? Кога изведохте съпругата си на романтична вечеря, някога подарихте ли и нещичко от самият вас или поне букет цветя? Май не? Е това сте вие, днешните безхаберни мъже, липсва ви мотивацията, нагласата и най-вече желанието, а после жените ви виновни? Така е, жените ще се чукат ще носят пари в къщата, ще имат грижата за всичко, а мъжът ще рахатува блажено?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker