Защо женените мъже с афери винаги остават при съпругите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо женените мъже с афери винаги остават при съпругите си?
преди: 14 дни, 20 часа, прочетена 1647 пъти
Темата е за вас, женени мъже с извънбрачни връзки. Връзки, не просто секс. Каква наистина е причината да оставате при съпругите си, при положение, че не сте емоционално безразлични към любовниците си? Дори в семейства без деца се случва същото. Само някаква отговорност и страх да оставите сигурния и дълго граден дом ли е, или все пак изборът ви има и не толкова прозаична страна?
Обичате ли ги наистина тези съпруги въпреки всичко, или предпочитате да си живеете нещастни и да търсите нещо встрани, да ви зарежда. Как решавате, че повече си струва животът с жената, а не с другата, в която сте влюбени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 дни, 8 часа
hash: e4b2731151
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   А ти каква наистина е причината да се превръщаш в парцал и да си нечия любовница? И после на всичкото отгоре да си недоволна!
Защо крадеш чужди мъже?

 
  ...
преди: 14 дни, 8 часа
hash: 02c3e259bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   От опит ще ти кажа - такива мъже не заслужават внимание изобщо и ако жените бяха умни, нямаше да се задоволяват с това да го играят втора цигулка. Женените мъже никога не напускат съпругите си, освен ако същите не са супер западналите и няма как да им направят нищо. Кой според теб би искал да дели имущество и да се подлага на срама пред родителите и семейството си заради една лека жена, ходеща с омъжен мъж? Като за начало, жененият мъж не уважава любовницата си и това трябва да е ясно. А оттам трябва да ти стане ясно и че това не е любов, не е и връзка. Просто забавление встрани от брака, което внася живина и им прави връзката по-поносима. Съпругата винаги е съпруга, а любовницата - любовница, освен ако любовницата не е супер топ мацка с огромен капацитет и не му замотае главата от раз
и не я определи сам за себе си като съпруга номер 2, което е рядкост. Минавали са ми и такива примери, естествено - мъж да напусне жена си за любовницата и да се ожени за нея, но в случая жената се беше изцяло занемарила и го оставяше да прави каквото иска, с когото поиска и му имаше доверие, че той ще я обича вечно, едва ли не.
Е, да, но не. :)
Но, общо взето, така всеки мъж си прави избора - по това дали според него любовницата става за нещо друго освен за временно задоволяване на нагоните, или за нещо повече. И отговорът повечето пъти е отрицателен. Никой няма да си рискува спокойствието и семейството, без значение дали има деца или не само, защото има хубава опция, в която да си топка чушлето от време на време и да разнообразява.

 
  ...
преди: 14 дни, 6 часа
hash: 18e4b69eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Не съм курварин и не съм изневервал, но ще ти отговоря.

Все едно да питаш защо като ни е хубаво на почивка, не си останем цял живот на почивка, ами пак се връщаме у дома. Любовницата е като почивката, готино е, забавно е, но няма как да продължи вечно, защото имаме нужда от надежден човек, който знаем, че не го вее вятър на бял кон, а може да се разчита на него. На любовница как да разчиташ? Тя не е за сериозна връзка, а за кеф, без значение какво ти казват. Самия факт, че се е хванала с женен, говори колко е сериозна, колко може да и се има доверие и колко може да се разчита на нея да е до нас и в трудни моменти

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 5 часа
hash: a766699a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   А съпругите им на тия мъже защо са се хванали с тях, седят при тях и им търпят изневерите?

 
  ...
преди: 14 дни, 1 час
hash: 85ddd1e27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   4, доста от тях не знаят, не се ли сещаш. Искат надежден човек. Това е истината. Любовницата не е надежден човек и човек, на който може да се разчита иначе не би станала любовница

 
  ...


...
преди: 14 дни, 20 мин.
hash: c73a08d242
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това е състояние на духа да се съединява с много духове (женски)! В дома женския дух отдавна е "прочетена книга" и тръпката е рутинна. Пълната тенджера и изпраните чорапи не са любов. Всичко е казано, а мълчанието е оглушително. Но поета е казал- който не понася, да се изнася!

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 23 часа
hash: 04c81550ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Всичко зависи от жената.
Ако любовницата е същото мрънкало като съпругата… защо да сменя едното с другото?
А масово жените днес са едни и същи - изискващи, сърдити, намусени, нещастни и вкопчени в мъжа.. сякаш той може да ги направи щастливи.

Аз също имам връзка с обвързан човек. Самата аз съм омъжена. Доставяме си удоволствие, споделяме си. Той ми се оплаква от жена си, аз от моя. Но не сме тръгнали да си разваляме животите. Пълна дискретност.

Ако един мъж напусне семейството ЗАРАДИ друга… след време ще я намрази. Подсъзнателно ще очаква тя да е перфектна. А такива няма. Важи и обратното. Ако една жена зареже един за друг, веднага прехвърля на този друг отговорността да бъде по-добър. Това в един момент до напрежение, до скандали и т. н
Никога не бих си оставила мъжа заради любовника. Никога не бих позволила и на него да остави жена си заради мен.
За такива връзки трябва и ум… не става само с егоизъм

 
  ...
преди: 13 дни, 23 часа
hash: 3fc8bc95e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   На мъжът си още в началото казах така: не съм жената тип "маминка" ако искаш да палуваш навън, ще приема, че сме в отворена връзка.
"Няма да има скандали, нито тежки разговори, дори може би няма да разбереш, че знам. Вариантите после са два:
1. Тръгвам си без обяснения
2. Щом имам вече същата свобода, няма и да се лишавам от допълнителни "екстри" и аз.
Напълно свободен си да правиш каквото и с когото поискаш, няма да вляза в ролята на пъдар. Напълно свободна съм и аз да правя каквото искам. От теб зависи донякъде какво ще искам аз. "
Ами не ще да се възползва от правото на свободен избор...
В безусловната любов има някои важни условия!

 
  ...
преди: 13 дни, 22 часа
hash: df806f07f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Защото тоя мъж не е прост. Няма коя да му готви после, да му чисти, да го пере и да му гледа децата. А и не му се дават пари за развод, издръжка.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 22 часа
hash: a2dc57c4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Има много готини видеа по темата на един руски психолог. Потърси Сатья Дас в тикток или ютюб

 
  ...

...
преди: 13 дни, 20 часа
hash: 11db7bcb11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Понеже имам такива познати мъже ще кажа.
Защото им е сигурно, но това не значи, че жените им не правят паралелно същите неща.
2 от жените на мои приятели, които правеха точно тези неща ме желаеха силно, но аз не се пусках само защото са ми приятели. Познайте на колко други като мен са се пускали и са правили неща.

 
  ...
преди: 13 дни, 20 часа
hash: a7b6d0bd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   абе номер 3, ти уж нямаш опит ама от опит говориш. Кат' всеки втори българин :)

Иначе това е проблем, време е да се разреши мъжът да има повече от една законна жена.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 16 часа
hash: 9f30518f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Защото искат много, хем жена, хем още ако може няколко.

 
  ...
преди: 13 дни, 16 часа
hash: 3c0347193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Няма такова нещо, 90% от мъжете, които имат приятелки, не желаят да се развеждат. Като правило те си обичат семействата и съпругите, а приятелките са просто, приятелки, които правят секс при удобни случаи. Някои случай се търсят и създават, а други са спонтанни, но важното е момента да не се изпусне. Същото се отнася и до жените, те са в сходно положение. Никой нищо не иска да разваля. Това са емоции, който са възникнали спонтанно, понякога са продължителни, понякога са по -краткотрайни. Всичко зависи от нагласата и обстоятелствата на двамата участници. Връзката е чисто сексуална и повърхностна. Може би в това е тръпката, случайността. Не, че със съпругите си не правят същият секс, но тук елемента риск придава някакво друго усещане. Мъжът по принцип е една гадинка, важното за него е да си поглади егото. Има много случай когато жените от другите му връзки отстъпват на съпругата му по интелект, ум, кариерно израстване, привързаност и обич към него, грижовност, домакински умения, , но той се хванал с някоя друга. Там хоризонта на развитие на събитията е кратък. С една дума, като цяло физически жените са почни еднакви, емоциите, чувствата, интелекта, възпитанието, образованието, културата, характера ги отличава една от друга. Твърди се, че Стамболов искал да изчука Мара Белчева, но тя му набила на главата една ваза, а той се оттеглил. Когато се среща с тайфата блюдолизци поставя на един задачата да му намери някаква проститутка. След като свършил водевила, казал "Каквото у царицата, такова и у магарицата" //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 13 дни, 15 часа
hash: 66dbb4e275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Пълни глупости! Любовницата е най важното за един мъж и това е била от край време.
Мъжа я глези, разбира я, успокоява я, до нея е, въпреки че много се говори как тя видиш ли е сама на празници, ами не е! Вече мъжете обожествяват любовниците си и много често се развеждат заради тях, процента които седи със жените си е поради някаква причина, най често финансова.
Има много семейства, при които мъжа се ходи, жената също, но седят заедно, за да не ги обсъждат хората, децата да пораснат, да не разделят пари, бизнес и т. н.
Любовницата си прави каквото иска, стига да му е вярна, защото женените и възрастни Господа са чувствителни на тази тема, те искат да са единствени и дори мацката да кривне, мъжа ще я прибере обратно защото е влюбен в нея, тя вече му е вкарала самочувствие и някакво чувство за величие, чрез нея той се смята за Бог.
Ако я загуби, той ще се комплексира и изпадне в някаква криза, че не става за нищо, щом тя си е тръгнала.
Има всякакви истории, но като цяло ако любовницата му влезе под кожата, няма отърване от един успял и възрастен женен господин.

 
  ... горе^

...
преди: 13 дни, 12 часа
hash: 3fc8bc95e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Ще цитирам неща, които съм чувала, пък ти си прави изводите за какви хора става дума.
Любовта не е за вкъщи.
Тя е майка на децата ми, с другата мога да правя всичко.
Все едно отварям шоколадови бонбони с различни вкусове и всеки е изненада.
Все е уморена- това е мъж "патриарх" който лежи изцяло на неин гръб.
Все ме занимава с проблеми--също "патриарх" който не пипва "женска работа" - инвалидче.

Тестове!!! И бъдете откровени със себе си!

 
  ...
преди: 13 дни, 11 часа
hash: 85ddd1e27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   16, влюбен, вятър. Безплатна проститутка. Ако е толкова влюбен от любовница ще стане жена му. Всичко друго са оправдания. Обичал я бил: да си го кажем честно, обича й дупката, а повечето такива са адски смешни любовници колко влюбени били в тях и ала бала. Ако е влюбен един човек зарязва всичко и не си му вече любовница, а жена, но това не е по темата

 
  ...
преди: 13 дни, 11 часа
hash: 18e4b69eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   13, коя точно дума от "не съм изневерявал" не ти е ясна.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 11 часа
hash: 0aaeffe7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Предполагам ти си любовницата и си наранена, че мъжът с който се пръцате, не желая да остави съпругата си. :) Познах, нали? Така. Никога няма да я остави заради любовница. Днес си ти, утре ще е друга. Любовниците са преходни. Побързай, намери си мъж, преди да си станала стара мома.

 
  ...
преди: 13 дни, 10 часа
hash: 15925e98d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Заради децата и по финансови причини

 
  ...

...
преди: 13 дни, 10 часа
hash: 327311ebc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 8 - много вярно и точно казано, сякаш сте в ума ми и сте го написали от женска гледна точка. Аз съм в същата ситуация като вас обаче от мъжката страна

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 9 часа
hash: c3deb5d8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   До 8. И аз разсъждава като тебе, докато мъжът ми не разбра. Просто на момента се изнесе. Разведохме се. Любовникът ми се уплаши, въпреки че не съм го притискала с нищо и напълно забрави за мен. Тежък развод. Продадохме всичко и поделение парите. Синът ми остана с него, а дъщеря ми при мен. Децата са ми вече големи, дъщеря ми замина при брат си и баща си в чужбина, а аз останах сама. И сега като се замисля какво съм търсила от любовника си, не мога да си отговоря. Вината е изцяло моя.

 
  ...
преди: 13 дни, 9 часа
hash: 0150497c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Първо - повечето любовници са омъжени, така че въпроса ти може да се отнесе и към тях.
По принцип хората започват извънбрачни връзки под влияние на хормоните и никой не мисли сериозно за чувства. В 99% от случаите - връзките са на основа секс и нито единия от двамата не желае да се развежда.
Развода е травматично преживяване - от опит ти го казвам. Живота ти се преобръща наопаки и става съвсем различен и не вярвам някой да си го причини по желание.

 
  ...
преди: 13 дни, 8 часа
hash: 29da7afdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Защото мъжете трудно живеят сами.
Психически са по - лабилни, ако са сами.
И никой не им дава гаранция, че ако се разведат, другата ще остане до тях цял живот. Затова, причината е тази.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 5 часа
hash: 29da7afdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До номер 23:Когато изневерява, човек трябва да знае и на кого изневерява. На някой, който няма никога да прости или на друг, готов да се бори за брака си.
Вашият бивш мъж е бил с огромно честолюбие. Но... събрано в мъжкия му атрибут. Примитивно. Дори не се е запитал дали сте имала някакви чувства към любовника или не. Нито пък той е имал към вас. Ако ги беше имал, щеше да някак да прости.
Не съжалявайте за такъв мъж. Краят не е просто заради изневярата, краят е от голямо Его.
Вярвайте, че ще дойдат по-добри дни.

 
  ...

...
преди: 12 дни, 22 часа
hash: f1b05a5f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   do 25,
според мен точно на жените ще им е много по-трудно да живеят сами. И затова когато имат мъж който горе долу в повечето случаи се съобразява с тях, гледат да не го изпуснат, че знаят че друг едва ли ще се върже на манипуалцийките да се съобразва с тях. Естествено пробват да манипулират любовниците си или потенциалните такива и като разберат, че няма да стане и си налягат парцалите.
За жените колко са лабилни когато са сами да не отваряме дума. Защото мъжкото приятелство се различава мъничко от женското. Мъжът винаги ще ти помогне. А жената винаги ще намери извинение да не ти помогне.

 
  ...
преди: 12 дни, 21 часа
hash: e097026f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   До №16 ""Пълни глупости! Любовницата е най важното за един мъж и това е била от край време. """ Не е точно така. Мъжът обича съпругата си като правило, а в любовницата си се влюбва. В повечето случаи чувството към съпругата е за цял живот, дълбока обич, нещо като жерава под пепелта, а към любовницата е нещо като бърз и бурен пламък, но краткотраен, а след време емоционално изчерпан или пък задоволен, отново се прибира в тихото и сигурно пристанище и така, до следващият рейд в житейското море. Както съм писал някои случаи са толкова внезапни и неочаквани, че направо са изумяващи. Даже и на срамежливите мъже могат да се случат. Някои от приятелките остават с дълбоки чувства към мъжът, въпреки, че вече не са секс партньори. Тя може да съветва мъжът по житейски, емоционални въпроси, може и да им приятно понякога да бъдат няколко блуса плътно прегърнати и тихичко до си припомнят, някои мигове, когато са били заедно. Мъжът уважава нейното мнение и взема под внимание нейните препоръки. Е, има го и обратният вариант, даже да са се разделили, както се казва по по взаимно съгласие, без сърдени и обиди, но някои жени притаяват нещо като омраза към бившият И любим и откровена омраза към новата му изгора. Има случаи, когато някоя намразва и съпругата на любовника си, след раздялата, а преди това се е отнасяла повече от ласкаво към нея в изказванията си. Най-леки и приятни са случките в командировка в чужбина, някога в Съветският съюз, всичко е детерминирано от престоят и сърдене няма, е малко тъга остава. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 20 часа
hash: 114dc04584
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторката -
Като разбрах за любовните излияния на мъжа ми към любовницата му, се запитах защо изобщо е прекратил нещата с нея и е останал с мен. Същите думи говореше на мен в началото на отношенията ни.
Навремето, когато бях необвързана и имах чисто сексуални връзки, мъжете не са ми сваляли звезди. Винаги са били кавалери, правили са ми комплименти и съм получавала мило отношение от тях, но при положение, че сме се разбрали, че правим просто секс и аз така или иначе "им пускам" и без да ми се кълнат във фалшива любов, не виждам защо трябва да го правят.
С една дума - мисля, че мъжът ми наистина е бил влюбен и не е говорел просто така. Любовницата му не е от тези, които си лягат с някого само ако го обичат, така че сексът си му е бил в кърпа вързан и без да я лъже. Оттам и чуденето ми защо е преценил да остане с мен. Не делим имущество, нямаме деца.
Благодаря за коментарите, темата е интересна за дискусия и встрани от моя частен случай.

 
  ...
преди: 12 дни, 19 часа
hash: b42cb0dab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   4- В същия ред на мисли - а любовниците защо ходят с женения мъж, понякога и с години като виждат, че не оставя жена си заради тях? Има случаи, в които мъжът дори не я лъже, а и казва директно, че няма да се разведе.
Колкото до изневярата, реално погледната той и на любовницата изневерява - с жена си. Да не мислиш, че в къщи не правят секс? Даже и забременяват съпругите си по време на страничната "връзка".
Истината е проста - който изневерява с теб, изневерява и на теб.
И никой не обича да си усложнява живота с излишни драми заради едно *бане.

 
  ...
преди: 12 дни, 18 часа
hash: 3e8cad5a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   16, глупостите ги пишеш ти... 90% от мъжете изневеряват просто за разнообразие и не любовницата, а семейството за тях е на първо място. Ако една извънбрачна връзка се проточи по-дълго и любовницата омръзва също като съпругата. И развод и посмъртно няма да има. Има много жени, които са си пропиляли най-хубавите години да чакат мъжът да се разведе. Хитрите жени, които са решили да разведат някой мъж действат бързо-докато е още влюбен и заблуден и лесно се манипулира. Двама наши много близки приятели точно така ги разведоха любовниците им. И двамата после горчиво съжаляваха.

 
  ... горе^

...
преди: 12 дни, 15 часа
hash: 4cc846a286
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До 23 от 8

Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
Прекрасно знам какво може да случи. Любовникът ми също.
Но аз съм му заявила абсолютно категорично, че остана ли сама - връзката ми с него приключва. Няма да съм онази незадоволената, която постоянно чака и т. н Ще си потърся друг партньор.

Бракът ми отдавна е приключил. Заедно сме поради практични причини. А с любовника ми е вълнуващо, забавно, страстно. Даже си мисля понякога, че ако го няма да съм се развела отдавна.

Връзката ни с него е вече над две години. Създали сме си ритъм, изговорили сме какво, как. Той с жена му също не иска да се разделя. Но аз не настоявам за това. Каква ми е работа да се бутам там и да му вкарвам идеи? !

Не мога да живея и да се притеснявам какво ще стане утре. Утре може да ме няма. И мамка му настъпвам газта докрай. С този полу оборот в задръстването на брака ми… не е хубаво.

 
  ...
преди: 12 дни, 15 часа
hash: 66dbb4e275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Ако не му е важна, какво прави при нея, а не е до жена си и семейството си?
Защо ако е щастлив, ходи при друга и има много случай говорим за години да е с една и съща любовница, не я е сменил? Защо? Ако няма чувства го прави това?

 
  ...
преди: 12 дни, 10 часа
hash: 6474b0408f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Именно защото са привързани към съпругата си, а любовницата е само за секса.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 8 часа
hash: c3deb5d8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   До 8/32 и 26. Аз съм 23. Вече съм на 60 години, преди 12 години се разведох, така че нямам никакви очаквания от никого. Сама съм си добре, моля се децата ми да са живи и здрави и баща им също. Гледам с нищо да не ги притеснявам, да не съм в тежест за тях. С радост очаквам да се видим. Друг партньор и допълнителен стрес не са ми нужни.
До 26. Не всичко е толкова просто. Въпрос на психика и много други фактори. И да ми беше простил никога нямаше да бъде същото. Имах много време да размишлявам и установих, че е най-лесно да упрекваш човека до себе си. Хубаво е да се поставиш за секунда на негово място. Моето беше авантюра, тръпка и разнообразие, нищо повече, и за секунда не съм мислила да се развеждам, но когато се увлечеш винаги така става.
До 8/32. Твоето е различно. Желая ти да намериш щастието.

 
  ...
преди: 11 дни, 23 часа
hash: 9a74f138f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Има един роман от Агата Кристи -"Карти на Масата", та най добре е предварително или в самото начало на брака, в подходяща обстановка, да се обяснят на съпругата някои положения от съвместният им живот. Тогава не съществуваха или по-точно не бяха популярни такива понятия като феминизъм и неолиберализъм. Тогава съществуваха два пола жена и мъж и други отклонения от тази природна даденост нямаше. Редките отклонения като хомосексуалистите, съществуваха, но това не беше повод за гордост. Та още тогава обясних на съпругата ми, че тя винаги ще е моята обич и дете или децата ще са само от нея и мен. Ако някога установи, че не ме вече обича или иска да има и друга връзка, най-добре е да се разведем, защото в противен случай ще е лошо за мен, а за нея твърде възможно е да е още по- лошо, а на мен в затвора не ми се ходеше. Основно възпитанието ми беше формирано от двете ми баби, защото родителите ми бяха по цял ден на работа. Двете баби бяха с твърди характери, консервативни ценности, едната много ме обичаше, а другата почти не, но се грижеше за мен. Те ми формираха разбирането, че това, което е позволено и простимо на мъжът, не е позволено и простимо за жената. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 11 дни, 22 часа
hash: fc81f63a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До 23 и 35,
благодаря че разказа за твоя живот, за да може евентуално да си вземат поука повече жени.
Разказвай и на други до какво води гоненето на тръпка, авантюра и разнообразие.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 18 часа
hash: 3e8cad5a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   До 23-Госпожо, искрено ви съчувствам, заради една глупава грешка сте си разбили брака. А реално погледнато всички грешим. Не, аз не съм изневерявала никога, имам дълъг брак, понякога ми е писвало като на всички от битовизми, от сиво ежедневие, но и през ум не ми е минавало да кръшкам-просто се знам каква съм билка, че не е за мене това. Не мога да лъжа, не мога да лицемеря, не бих била способна да се чукам с любовник и като се прибера да се лигавя с мъжа си все едно, че нищо не се е случило. На мен за нещастие всичко ми се изписва на лицето-щастлива ли съм, гузна ли съм, гневна ли съм-личи ми от километри. А и да призная -познавам добре мъжа си, прекрасен човек е, но изневяра няма посмъртно да ми прости-също като вашия бивш съпруг. Нито ще крещи, нито ще ме тормози, нито ще ме бие-просто ще си събере багажа и ще си тръгне. Не си струва-откъдето и да го погледнеш. А за вас съвсем искрено ми е жал, заради една единствена грешка сте много сурово наказана. Защото имаме приятелско семейство, в което жената постоянно изневерява. Много пъти стига до ушите на мъжа и, но тя така го забаламосва, че тоя глупак вярва единствено на нея. Това е живота-истинските ку-ви се спасяват и излизат сухи от водата, а някоя наивница и веднъж да кръшне-ще има последствия. Благодаря ви, че споделихте историята си, силно се надявам да послужи за поука на някого, бъдете здрава.

 
  ...
преди: 11 дни, 16 часа
hash: 22e15529de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Номер 29, Авторката, въпросът ми е защо търпиш мъж, който ти е избеверил още преди да имате деца?
Може просто да е бил зарязан от любовницата.
Бих се разделила с него без да се обръщам назад.

 
  ...
преди: 11 дни, 8 часа
hash: 327311ebc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Не винаги остават при съпругите си но в повечето случаи да. Иначе обичаме адреналина и ни е заложено да "ловуваме" или по скоро да даваме обич (понякога съчувствие) понеже имаме в излишък. Животът е кратък и всеки си го живее както иска. Безгрешни хора няма и това също е причина да се търси разнообразие и друг "полъх". За съдбата не мога да кажа много уж всеки сам си я кове ама като ти поднесе изненада трудно се отхвърля...

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 7 часа
hash: 29da7afdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Именно защото са ''афери'', а не дълбоки чувства.

 
  ...

...
преди: 8 дни, 9 часа
hash: 47afb096ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Защото ги мързи- съпругата им трябва просто, за да готви и чисти, трябва слугиня, майката си е майка. Вие за мъжете не сте хора.
Така той си е супер, и се забавлява, и втората мама вкъщи му оправя мръсното бельо, всичко е за преимущество. Всичко е точно както иска

Това е истината

 
  ...
преди: 7 дни, 15 часа
hash: 3a07657bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Ами ако съпругата не готви и не чисти, защо стоят при нея?

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 10 часа
hash: b42f7ee555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Н 45, Любов? Макар и не коректна.

 
  ...
преди: 2 дни, 6 часа
hash: cf18d322e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Мъжете остават при тази, която е по-добра. Факт. Просто любовницата и тя е същата смотанячка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker