Имам чувството, че ще умра сама.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам чувството, че ще умра сама..
преди: 12 дни, 2 часа, прочетена 1241 пъти
Здравейте!
Преминавам направо към темата. Аз съм жена на 30 години. Имам образование, работя си що-годе по специалността. Не съм кой знае какво на външен вид, според мен, но съм забелязала, че правя впечатление на мъжете. Тренирам 5 дни в седмицата. И тук идва омагьосания кръг - работа, тренировки, вкъщи. Започва все повече да ми тежи, че си нямам приятел. Искам да имам семейство и деца, но просто не знам къде да го срещна. Пробвала съм сайтове и е пълен провал. Последната ми връзка беше преди 2 години с бивш колега от работа. Няма да изпадам в детайли, само ще кажа, че бях доста наранена. Като човек съм затворена и трудно се разкривам, на моменти съм странна птица. Родителите ми са разведени и винаги ми е било доста трудно да се отворя към мъжете. Единствения мъж, към който съм отворена е мой приятел от детството. Ако продължавам по този начин, ще си умра сама, а не знам как да променя нещата..
Благодаря на който стигна до края!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 21 часа
hash: 72c27f0cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ако беше топ бръмчалка нямаше да си така. За свестните, за съжаление, никой мъж не се избива. И не е добър.
Защо не си с този приятел?

 
  ...
преди: 11 дни, 21 часа
hash: d049b0b81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Винаги съм смятал, че при вас жените е по-лесно. Не знам, на някои хора просто не им се получава. Аз съм същият. Или попадам на супер манипулативни жени, разбирай използвачки, или на някакви тотални надувки. Истината е, че човек, ако си пропусне шанса в университета, както направих аз, после става доста трудно.

 
  ...
преди: 11 дни, 21 часа
hash: 9fa5584157
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Знаеш ли, всички ще умрем сами. Това е заблуда, че ако си с някой няма да умре човек сам. Пълни глупости.
Но докато сме тук искаме да Не сме сами защото колкото и тъпо да звучи, страшничко си е да си сам.
Хилади, милиони хора има по света, които са сами.
Знам, че това не е за успокоение, но това е неоспорим факт.
Някои избира, а някой.. Като теб не искат да, са сами, но са объркани и леко се паникьосват.
Отговора ти на проблема се крие в текста, който си написала!!!
Прочети го отново. Мисля, че Ти знаеш къде да търсиш.

Успех

Филип

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 20 часа
hash: cf0d1662d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Здравей и аз съм в същото положение жена на 20 съм и аз постоянно така само че при мен е училище фиттес и вкъщи ако искаш може да сме си приятели

 
  ...
преди: 11 дни, 15 часа
hash: ec0ed86834
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   имаш ли месеста физиономия?

 
  ...


...
преди: 11 дни, 13 часа
hash: 742a093fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Всеки човек е странна птица. От малкото, което казваш се сещам само за това да добавиш някакво групово хоби, например туризъм, работа в полза на нпо, обществена кауза. С това няма да си намериш партньор, но ще увеличиш социалните си контакти, които водят до разговор и позициониране. Помисли с какво ти се занимава по метода на изключването и напиши тук за да получиш още обратна връзка.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 12 часа
hash: 2ee021f9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   За да си намериш някой, трябва да си готова за това. На теб да ти е добре сама, за да ти е добре и с някой друг. И на него да му е хубаво с теб.
Потърси читав психолог или опитай сама с много четене. Като за начало си намери приятелки.
Искаш ли нещо, първо трябва да дадеш. Ти какво можеш да дадеш на някой мъж?
Успех!

 
  ...
преди: 11 дни, 12 часа
hash: af620d2f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Най накрая поне един разбра къде и кога трябваше да си е намерил съпруга. Надявам се все повече да го разберат, а не само едните да се напиват безкрай, а другите да са заболи нос в учебниците и друго да не ги интересува. След това всичко приключва, защото никога след това няма да си сред толкова млади хора, все още идеалисти. След това всеки се превръща в сметкаджия, което пък отсрещната страна ги дразни, нищо че и той е сметкаджия.

 
  ...
преди: 11 дни, 9 часа
hash: 2c4b26c834
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм така, но съм мъж. :(

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 7 часа
hash: 334fce0852
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   От моя гледна точка, мога да ти кажа следното. Не се подавай на депресията и самотата. Тренирай, работи, чети и се забавлявай. Господ си знае работата и рано или късно ще си намериш приятел. Също съм съгласен че трябва да си увеличиш социалният кръг с допълнителни занимания.

Приключих наскоро дългодишна връзка, и на мен ми е неприятно че нямам жена до себе си, но си обичам работата и се спасявам с нея. Работя по 16 часа на ден и не ми остава време дори и за сън камоли депресия.

За да се промени нещо в живота ти, ти трябва да промениш нещо.

If nothing changes, nothing changes

 
  ...

...
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 42e367f592
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като ви слушам направи се плаша. Изобщо не смятам себе си за особено контактна, но ако искам нови запознанства, веднага намитам начин да се запозная, в парка, в училище, в интернет. Като ви чета, се оказва, че всъщност имам много приятели и чознати, с кпито поддържам контакти.
Бъдете себе си, говорете, покажете интерес и ще се радвате на интерес.

 
  ...
преди: 10 дни, 18 часа
hash: d566e2d6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Ами излез от омагьосания си кръг. Кой ти пречи? Ти нямаш елементарни умения да общуваш. Иначе щеше да излизаш с приятелки, вместо да блъскаш в някаква зала. И културни интереси нямаш щом не ходиш на кино, концерт, театър, представяне на книги и пр. Като се добави и затворен и темерутски характер, как мислиш дали много хора ще са привлечени от теб? И да се запознаеш с мъж, въпросът е как ще го задържиш и накараш да пожелае семейство и дете ТОЧНО с теб. Не е достатъчно само да ги искаш ти. Трябват усилия да излезеш от зоната си на комфорт, да работиш върху характера си, комуникацията с хората. Обяснението с родителския развод не е оправдание за цял живот, половината хора са от разведени семейства. Животът е такъв, какъвто си го направиш ти.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 7 часа
hash: 0b4010750f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 10, ти си супер!

 
  ...
преди: 10 дни, 6 часа
hash: 9a0827bb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Казвал съм го и в други теми. Жените винаги избират!
Ако си сама, значи никой не си избрала. Никой не ти е виновен.
Ето ти сама казваш, че имало интерес към теб и си оставяла впечатление у мъжете. Пробва ли да заговориш някого след като си оставила впечатление? Или си мислиш, че някой наточен батка ще дойде да те сваля и ще останеш без дъх? Това го правят само тъпаците..
Мъжете са уморени, миличка.. Истинските мъже изобщо не искат да се занимават. В днешно време се иска да проявиш малко повече усилия и ти самата..

 
  ...
преди: 10 дни, 4 часа
hash: 0ea36237cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   От вашето изложение в телеграфен стил или по-точно приличащо на военен рапорт, оставам с впечатление, че сте сериозно, отговорно, добре образовано момиче. Моята препоръка, ако изобщо може да се смята за такава е да не правите компромиси със своето разбиране за света и отношенията с хората. Вие сте в началото на най-хубавото десетилетие. вашата история в голяма степен се препокрива с тази на моята дъщеря. И т като Вас високо образована, софтуерен инженер, със специализация и докторат в чужбина, върнала се в България и работеща в чуждестранна фирма. И тя като Вас имаше проблем с първата си връзка, продължителна, с един лигльо. Дълго време, сама гради си кариера, , само си изграждаше живота, само си живееше. Намери се едно момче от този кръг, програмист, тихо скромно, интроверт, възпитано, ако го срещнеш на улицата може да го помислите за несретник, но е умен и начетен, те и двамата са много добре платени, но като цяло живеят нормален живот. Така, че не виждам основание при вас, за такива черни мисли. Само не се увличайте по разни сополивци, това са лигави, парцали и безказарменици. Те не държат на думата си, за тях дадена дума е просто звукосъчетание, лишено от смисъл, достойнство и емоционален заряд. Повечето мъже не знаят какво да ценят, включително и аз. Като правило това, което блести отдалеч, е просто стъкло, а не диамант. Жената до мъжът е най-важна, онази, с която ще прекара живото си. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 10 дни, 3 часа
hash: fcb14b7357
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Трябва да го търсиш, да ли по сайтове или извън тях трябва сама да се пребориш за щастието си. Ако чакаш той да те намери, наистина ще си умреш сама.

 
  ...
преди: 9 дни, 2 часа
hash: 3046649940
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Виж сега - на 30 си - още няма драма, но сега ти е момента да натиснеш здраво в тая посока.
Приеми го като работна задача - помисли какви мъже харесваш - като външен вид и като тип хора и помисли къде можеш да ги срещнеш.
5 пъти да тренираш седмично е прекалено много - намали ги до 2 да кажем.
Освободи си време да се записваш на разни курсове или хобита, където можеш да срещнеш подходящи мъже. Обличай се по секси. Общувай с повече мъже - заговаряй ги ти и ще станат нещата.

 
  ...
преди: 8 дни, 17 часа
hash: 9fa5584157
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Според мен имаш високи критерии.
Бих те нарекъл поредната мептателка. Явно много филми гледаш. В Реалният живот не се случват нещата така. Виждаш го и се влюбваш, а той ти слага света в краката. Оьне миличка.
Живота е много неприятно място. Всичко е много трудно. Дори и Любовта. Пътят не е прав към щастието. На мъжете им е писнало да ти тичат след която и да било и да се доказват и накрая да видят жената, за която биха дали всичко да се разхожда с някой наркоман и да го гледа в кърввсалите му очи колко е умен. Такива са повечето жени. Не казвам, че ти си такава, но нали знаеш? ! Между сухото, гори и мокрото.
Времената се промениха. Жените трябва да заговарят мъжете.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 19 часа
hash: cd54960a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пробвай планинарството. Подбери някой-друг водач, който организира групови изкачвания. Включи се в някой преход. Виж дали ти допада. Ако като изживяване ти хареса, записвай се на такива преходи. Там що-годе често има необвързани мъже на по 30-40-50 години. Може пък да си паснеш с някой. Ако това не се случи, поне ще имаш някакви готини изживявания извън ежедневието.
Аз съм със сигурност с по-кофти визия от твоята, но след година ходения с групи, първо че завързах страшно много познанства; второ придобих интереси и в други хобита; трето от скоро излизам с един мъж от тези групи. А аз не съм от жените, по които мъжете се заглеждат, така че ако се отворена към запознанства и връзки, би трябвало и за теб това да сработи. Но пак казвам - стига да ти допаднат преходите като хоби. Ако си жената, която нон-стоп мрънка и активно показва, че това не е нейното, надали някой ще се заплени от личността ти по простата причина че тези хора там това ги кефи. Не съм срещала до сега случай в който едновременно в група да има двама мрънкащи кога ще стигнем или за нещо друго, иначе и това би могло да ви сближи. Също така НЕ ходи с приятелка, защото това автоматично ви затваря като група в групата и доста по-вероятно е да не си вземеш нужната доза приказка с останалите присъстващи.
Преди това съм пробвала разни спортни занимания в зали, но там изобщо не съм успявала да опозная някой, дори и да е имало мъже.

 
  ...
преди: 5 дни, 9 часа
hash: ab98908145
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Авторке, идеално си описала днешното полжение на повечето жени. За да е така отговорът е много прост! Единствената причина е женската еманципация. Феминизмът насърчава жените да се държат вулгарно и нагло с мъжете, като им обещава защита чрез гнусни женски закони, предпазващи ги от посегателство при спор или конфликт, като жената винаги е права, дори и без доказателства за виновност от мъжка страна. Повечето мъже вече освен за секс за друго не се интересуват от жените. Обърни внимание, вече няма масово брачен съюз, живее се на семейни начала. Хайде сега помисли кой има полза и кой губи от това. След като жената омръзне на мъжа, той си вдига чукалата, оставя я сама с дете или без дете и отива при друга много по-млада и свежа. Сърди се не на мъжете, а на феминизма, защото еманципацията освободи и тях от семейни задължения. За това доста трудно ще си намериш мъж, който да те хареса и обича, както е било преди време. След като вече си на 30, можеш да си избереш живот без мъж, като прибегнеш към банка за сперма, за да не останеш съвсем сама и то ако имаш късмет, защото биологичният часовник тиктака и отброява времето, през което можеш да родиш и имаш деца.
Поздрави от Херкулес!

 
  ...

...
преди: 4 дни, 5 часа
hash: 6d8e9ce8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Мъж съм и колкото и тъпо да звучи, за една жена да остане сама дълго време причината винаги е една - виншен вид, и това го казвам с ръка на сърцето.

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 9 часа
hash: b545292bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   21, не е вярно. Когато бях в най-добрата си форма и много красива и млада, бях с години без гадже, защото бях затворена в себе си и поради други фактори. Когато напълнях и външния ми вид се влоши, съм ходила с много мъже и съм изживяла най-хубавите и значими неща в любовния си живот. Познавам много невзрачни и грозновати жени, които ходят и спят с мъже постоянно и красавици, които дълго време са сами. Примерно, първата ми съквартирантка беше като модел от Инстаграм и си беше перманентно самичка и беше девствена, докато съквартирантката след нея беше дебела и ужасна, а имаше гадже и ги правеше момчетата на луди. Друг е въпросът и, че една жена винаги може да не е сама. При жените самотата е избор. Колкото и да е грозна, дебела и стара една жена, винаги може да не е сама и да си има гадже. При вас мъжете не е така, затова така си мислиш.

 
  ...
преди: 3 дни, 6 часа
hash: 946c152d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Свестните момичета като теб са сами, ми прави впечатление, все пак имате критерии, не се задоволявате с всеки и това е хубаво, жената трябва да има самоуважение, ако няма достоен, по добре сама, а когато е писано човека ще се появи, млада си, живота у пред теб, горе главата, не знаеш кога ще ти кацне птичето на рамото, не се променяй обаче, дори и заради мъж, бъди си странната птица, който е определен за теб и такава ще те харесва.

 
  ...
преди: 2 дни, 42 мин.
hash: 1a29d3856d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   "не се променяй обаче, дори и заради мъж, "

Точно така авторке, слушай феминистките и ще си намериш мъж, когато цъфнат налъмите. Щом до сега не си го намерила, чакай докато "птичето" кацне на рамото ти, както се съветва номер 23. Много ще има да чакаш, само че погледни се на колко години си. Биологичният ти часовник тиктака, и след време ще разбереш че прекалената ти женска гордост без покритие те е обрекла на самота. Мъжете са независим пол, хвърлят семето си и почти не ги вълнуват последствията. В женската природа е жената да става майка. Всички други простащини сътворени от феминистките са вредни за женския пол. Ще си щастлива само ако някой мъж реши да те направи майка, но за да стане това, трябва да имаш женски черти и характер. Днес жените сами си повярваха, че са равни с мъжете и това доведе до последствията да остават без мъже, а мъжете стават все по-безгрижни и голям процент не желаят да се обвързват.
Дано схванеш за какво ти говоря!
Поздрави!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker