Моля за съвет относно приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет относно приятелката ми
преди: 11 дни, 5 часа, прочетена 718 пъти
Здравейте, моля за съвет. На 25 години съм работя и уча в друг град от родния ми. Имам съмнения относно връзката ми, но не искам да казвам на близките ми. Поради една причина, може да намразят момичето, а аз я обичам. Ще започна с историята за запознанството ни. Ще си кажа всичко, за да може да разберете цялата ситуация. Миналата година октомври сестра ми се причести и тя да учи в този град и отиде на общежитие. На някакво събиране в блока се запознава с момиче ( сегашната ми приятелка) също първа година, допадат си и идва покана сестра ми да се премести в тяхната стая. От там стават приятелки и се заговарят за братята си. Трябва да спомена че тя към този момент си има приятел от около 6 години. Ученическа любов от нейния си град.
Един ден след работа сестра ми ме покани ма дискотека, на която ще бъде и тя там. През вечерта не си разменихме много думи, все пак е дискотека. На следващия ден бях на работа и беше кошмарно, но по едно време това момиче ме последва и започнахме да си пишем. До края на деня се разбрахме да излезем вечерта, нищо специално, просто обикаляхме града с колата. Излязохме още няколко пъти, допаднахме си и тя сложи край на връзката си( към момента на нашето запознанство те бяха се скарали. 6 годишната им връзка е била с 6-7 прекъсвания. ) Цветя и рози първите два месеца дори не бяхме се карали за нещо. Към средата на януари той имаше рожден ден и тя ме попита дали може да му се обади, да му честити. Аз нямах проблем, понеже със забраняване до никъде няма да го докараме. Тогава той почнал да я преследва, са и звъни. Единия ден когато се прибирала с влака той я чакал на гарата. Отишли да пият кафе. По това което тя ми разказа само толкова. Но явно не е било така. Следващите дни започна да се държи малко по студено. Ескалацията дойде, когато единият ден заяви, че ще ходи на дискотека с приятелка. Аз не и казах нищо, защото и друг път е излизала с приятелки, на които вярвам. Следващата сутрин нямаше никакви вести от нея, а по принцип всяка сутрин се чуваме. Към обяд звъннах на сестра ми и тя ми каза всичко, че бившият и я преследвал и т. н. Излязох от работа, видяхме се и в крайна сметка каза, че иска с мен. Блокира бившия навсякъде, говори с него, че иска да има нищо общо с него. Каза че е няма никакви интимни контакти с него. Следващите три месеца всичко беше прекрасно. Наистина сме един за друг. Подхождаме си във всяко едно отношение.
Преди два ни си разменихме телефоните за един изпит, защото моят беше по добър. От скука се разрових и о чудо. Установих че тя е ходила на дискотека с него, нея вечер и след това е спала у тях. След изпита я взех и говорихме за това. До последно отричаше да е имало нещо, но накрая си признах след като го изрових доказателства от чатовете. Говорихме доста. Тя каза, че се е случило веднъж и тогава е разбрала не вече няма нищо към него и не изпитва нищо. Не исках да правя проблеми за нещо от преди, а и все пак бях прекъснал 6 годишна връзка. Въпросът е че ме заболя от лъжата и, понеже бях и разказвал как завърши предишната ми връзка (с изневяра). Не съм простил напълно, но са кажем че се сдобрихме. Обаче нещо ме глождеше отвътре. Датите нещо не съвпадаха в главата ми. Разрових се из чатовете ни и о чудо. Дискотеката беше на следващия ден, от чата че са правили секс. Звъннах и да я попитам дали е сигурна, че е бил един път. Няколко пъти каза потвърждаваше, ама като и показах нещата си призна че са били два пъти. Една след друга вечер.
Моля за съвет какво да правя. Някой имал ли е подобен проблем. Много си я обичам и ми се искаше изобщо да не бях ги разбирам тези неща. Благодаря
П. С Извинявам се ако има правописни или граматически грешки. Бързах да го кача.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 дни, 21 часа
hash: f3d63e4151
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Значи да разбирам правилно:
1. Тя е заедно с онзи 6-7 години;
2. В един момент отношенията им не вървят и започва да търси друг - този друг се оказваш ти;
3. Оставя него и тръгва с теб, като 2-3 месеца всичко е наред;
4. Решава да го потърси отново, като за повод намира рождения му ден;
5. Ебе се с него, за което те лъже няколко пъти;
6. Сега отново е с теб.

Според мен тя се разделя с него, защото нещо не се разбират, но не приключват отношенията си на практика, просто ги паузира и си намира теб за между другото. След това се свързва отново с него, наебават се, опитала се е да бъде с него отново, но той и е теглил една. След като не и се получава сметката идва ред на вариант 2 - ти.

Един съвет от мен: никога не се захващай сериозно с момиче, което оставя приятеля си за теб, защото ще направи същото и с теб.

 
  ...
преди: 10 дни, 20 часа
hash: d0faa12459
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Проблема не е в теб, въпреки че си и нарушил личното пространство като и влизаш в чатовете. По твоята история ми звучи, че това момиче е доста объркано. 6 години никак не са малко за връзка. Емоционално и дори подсъзнателно, без да осъзнава, тя е привързана към него все още.
Работа с такова момиче да си нямаш.
Да, твоите чувства са искрени, но нейните не.
След тази дълга връзка, веднага да се хване с теб?
И този секс по време на ВАШАТА връзка??
Не се занимавай с това момиче, тя още го обича, въпреки да отрича. Казвам го като жена на 23г. Знам от опит. Бях в дълга връзка и ми бяха нужни най-малко 8 месеца до година, за да се възстановя напълно. Да съм чиста пред себе си и пред партньора ми, че няма да мисля за бившия и да правя такива проблеми на него и на себе си.

 
  ...
преди: 10 дни, 20 часа
hash: 7ba9f360d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Заради такива като тази, за жените се има много лошо мнение!
Ти ми изглеждаш много добър човек, и ще ти кажа направо, ти си трето колело. Тя продължава да прави секс с него, продължава да излиза с него, при първа възможност. Тя прави секс и с двамата ви. Обаче.. ти си човека да решиш, дали да продължиш да бъдеш трето колело. Когато те прочетох направо ме заболя. Ако разбера, че гаджето ми си пише с бившата.. това ми е достатъчно да се разделя с него. Там където е текло, може пак да потече! Ако нямаш против, да делиш остани си с нея. Но... ако искаш честни и сериозни отношения, НЕ Е тя човека.

жена на 27

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 19 часа
hash: 67cf09e719
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Съжалявам да го чуя.
Много сложна ситуация.
Лично според мен и кажи че ти трябва време и си дълбоко огорчен, че те е излъгала и то два пъти.
Отдръпни се и проследи реакцията и. Не и прощавай лесно, защото ще го приеме, че си слабохарактерен.

 
  ...
преди: 10 дни, 18 часа
hash: 3583a35bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Както е зарязала и старото гадже, така и теб може, така че не се учудвай, ако и това стане, не бих и вярвал аз на думите, доказана лъжкиня е явно.

 
  ...


...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: 2c2a665d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Работата е такава - много иска да е с теб, защото след като е преспала 2 пъти с бившия, пак са се скарали.
Тая работа я пиши бегала, тя на практика си е търсила да има нещо, но не се е получило. Днес с бившия, утре с някой нов ще търси да "провери дали няма нещо към него".

Не си губи времето, дори да си допадате във всички други параграфи. Това изобщо не значи че сте подходящи един за друг, особено при положение че тя не само не те уважава, но изобщо не държи на теб, щом няма скрупули да ти слага рога за щяло и нещяло.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 13 часа
hash: 87ab4c002a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Какви са тези детски истории? Хората деца имат на вашата възраст, а вие се държите като деца. Цялата ситуация иди ми дойди ми подхожда на тийнейджъри около 15 години. Приятелката ти е инфантилна, опива се от това, че бившият я преследва и се държи като дете. Губиш си времето с нея, можеш да имаш сериозна жена.

 
  ...
преди: 10 дни, 12 часа
hash: ffec84d52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Брат какво да ти кажем, те нещата са ясни! Става ясно
, че я обичаш но се пренебрегваш и то доста. Не може да се чука когато и с който иска, да те лъже и ти да си окей, все едно нищо не е станало. Остани сам съм себе си и си помисли добре, дали наистина е окей това и дали няма да продължи да се праска с който си иска.

 
  ...
преди: 10 дни, 9 часа
hash: d234c633aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За да ти изневери с бившия значи все още има чувства към него, а и сексът с него й е хсресвал. Вероятно между вас има известни проблеми - или не я задоволяваш, или и даваш поводи да се чувства несигурна - заглеждаш се по други, говориш за други. Като проследявам написаното от теб до момента, ми изглеждаш сериозен човек, затова съм склонна да мисля, че сексът между вас все още не е стигнал дотам, че тя да бъде задоволена по начин, по който ебила вече
Възможно е отношенията й с бившияи да приключат дотук, но е възможно и да продължи да изневерява.
Прецени си дали искаш да се бориш за нея и дали си заслужава.
Ако искаш, тогава трябва да изясниш кскво куца в секса между вас - предигра, целувки, гслене, определени видове секс, продължителност на акта и т. н.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 4 часа
hash: 9fbbe5c225
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Толкова ли няма жени за теб, че се задържаш при такава. Замисли се какво толкова я прави ценна за теб - емоцията, секса? То всяка жена може да го предложи това. И можеш да се разбираш със всяка жена, стига да имаш подход. За мен текущата ти приятелка не предлага кой знае какво, само излишен стрес. Това не е любов. Още като разбрах къде сте се запознали ми стана ясно. И не мога да разбера как още можеш да я гледаш в очите, след като те е лъгала изневерила. На 25 не трябва ли да приоритизираш работата си, защо се занимаваш с недорасли жени?

 
  ...

...
преди: 9 дни, 23 часа
hash: 63087ff260
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Съпер стандартна ситуация и нищо кой знае колко драматично. Приятелката ти е то тия, дето грабят с пълни шепи от живота, без много да го мислят, тъпи, ама някак решили че всичко им се полага. Сменила 200 човека, изцицала тоя квот можала, писнало и търсеща някакво разнообразие. Лъжеща на всяка крачка, ръсеща много мъдри думи, в същото време сам виждаш, че до каквото се докосне увяхва.
От друга страна ти, балък от класа, набутал се доброволно в тази ситуация, правещ се на закрилник, с тя на жертвата дето всички са против нея, история по-стара от света. И тъй като си пренебрегнал всички индикации че таз не става, сега си се увъртял и обясняваш колко много си чувствал, а в същото време акъла ти казва да не се вкарваш в тов кошмар.
Не знам какви емоции имаш, но ако искаш да нямаш бял ден, продължавай в същия дух, да си мъж назначи да взимаш решения с главата си, не да се правиш на женчо.

 
  ...
преди: 1 ден, 23 часа
hash: 0552806197
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В една книга на съвременен БГ автор пишеше нещо от сорта на - “Не започвай да ровиш, ако не си сигурен че няма да можеш да си тръгнеш ако попаднеш на нещо, което не ти изнася”. Според мен времето ще покаже имате ли бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 12 часа
hash: 3fc65b0598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Полигамни сме. Не е лесно една 6 годишна връзка да приключи. Не мисли че на нея също не и е трудно, даже ми изглежда яко объркана, защото не знае какво да прави.
Изисква се време... а такива неща се случват. Всеки си учи уроците и ти и тя. Все някак нещата ще се наместят

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker