Как да се справя с daddy issues? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се справя с daddy issues?
преди: 11 дни, 3 часа, прочетена 655 пъти
Здравейте! Момиче на 20г. съм.
Смятам, че имам daddy issues. Баща ми беше изключително груб с мен, понасяла съм обиди, унижение, удари и доста бой. Понякога пиеше доста и пак ме е удрял, също така ме е гонил от у дома. Ходила съм при баба ми и дядо ми за подкрепа, но те само ми казваха да си мълча и да си “трая”, за да не му опетня хубавото име. Израстнах с психически и физически тормоз от негова страна. Брат ми също не ми помагаше, дори напротив, и той ми влоши емоционалното състояние. Сега се забелязвам, че ме е страх от мъжкия пол и от интимността. Мисля, че всеки мъж би ме наранил така, както баща ми (дори момчето да е на моята възраст). Плача всеки ден и се опитвам вътрешно да си помогна, но не успявам. Харесвам по-възрастни мъже попринцип, а тези на моята възраст по-малко.

Искам съвет от вас как мога да се справя с този проблем? Възможно ли е да се справя без да ходя на психолог? Някой оправял ли си е травмите, без психолог и какво му е помогнало? Моля ви, ще ви бъда много благодарна за коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 дни, 14 часа
hash: 4d2e7868c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Това, да харесваш по-възрастни мъже, няма нищо лошо. Вероятността по-възрастен мъж да се държи лошо с теб е много по-малка отколкото някой на твоите години.
Единственото, за което се сещам е да си намериш един, който да си струва и това ще те излекува. Без значение на каква възраст е.

 
  ...
преди: 10 дни, 14 часа
hash: c6cbfa2c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   И аз бях по същия начин. С много проблеми останали от нещото наречено мой баща. С времето осъзнах, че няма смисъл да се затварям и че по този начин изпускам хубавото в живота. Слава богу никога не ми се е случвало да имам човек до мен който да се дъжи като баща ми и дори да съм виждала наченки в мъж за такова държание ставам и си тръгвам. Сега имам късмета да съм с прекрсен мъж който ме гледа като
писано яйце.

 
  ...
преди: 10 дни, 11 часа
hash: 86c82f2715
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Решението на твоя проблем е следното:
обърни се към Бога от цялата си душа и сърце, повярвай в Него и се въцъркови в православната църква!

Защо в нея? Защото само тя в момента е наследник на древната апостолска църква, запазила е неповредено апостолското учение и преподава вярно Божието слово!

Между другото, ако направиш това - ще имаш и много по-голям душевен мир още в този живот! Защото няма да се страхуваш от нищо, ще посрещаш смело трудностите и изпитанията, и ще ги приемаш като нещо нормално, и няма да се тревожиш за нищо - защото ще се надяваш и уповаваш на Бога!

Като за начало е най-добре да отидеш да поговориш с някой по-опитен православен свещеник, и той вече ще ти каже какво трябва да направиш!


Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 11 часа
hash: 5c40ec238a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Изнасяй се, намери си работа, не го поглеждай повече и го остави да си умре сам. Това заслужават такива боклуци.

 
  ...
преди: 10 дни, 11 часа
hash: 1532e0a4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Психологът ще те изслуша и ще ти помогне. Няма нищо срамно да отидеш. Аз също съм ходил по други причини.

 
  ...


...
преди: 10 дни, 7 часа
hash: 406f3a00e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Психолог ще направи от теб лесбийка. Точно както правят от момчетата педалчета.
Навремето имахме приятели, вместо психолози. Сега вие младите сте единични клетки.
Този живот го имаме за да израстваме, а най добрия начин човек да расте е като се изправя срещу страховете си.
1. Научи се да разпознаваш мъжете.
2. Избери си мъж разумно. Не с оная си работа между краката, а си намери ПРИЯТЕЛ мъж, с който взаимоотношенията ви да прерастнат в любов.

Когато се влюбиш във въпросното момче ще разбереш, че баща ти изобщо не е извадка за всички мъже, а най обикновен мухльо..

М43

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 4 часа
hash: 0a860834cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ще ти дам пример от себе си имам абсолютно същия проблем. Бях на 20 когато започнах връзка с моя приятел в момента живеем заедно имаме и дете на 8 г. Аз съм вече на 30 мъжа ми на 60 никога през живота си не съм била толкова обичана и не съм обичала някой друг като него много сме щастливи и много се радваме на детенцето. За щастие мъжът ми е от щастливците, които не си показват възрастта, пък и е доста енергичен той е екскурзовод и много обича да пътува и ние с него понякога. Всичко е толкова вълшебно, дори и за миг не съжалявам, че съм с него. И толкова много се радвам, че се отървах от родителите ми при тях не усещах, че живея. Съвет от мен към теб само любов може да те излекува, намери си някой който ще те обича и уважа независимо възрастта. Също и ако желаеш може да посетиш някой психолог не знам дали ще ти помогнат, но нищо не губиш ако пробваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker