Егото разваля взаимоотношения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Егото разваля взаимоотношения
преди: 11 дни, 1 час, прочетена 501 пъти
Здравейте, бихте ли ме посъветвали как да се справя с его ли е какво е не знам. Ситуацията е следната: запознах се преди месеци с жена, в която в началото бях яко хлътнал, но с течение на времето споровете с нея, умишлените дразнения ми дотегна и не е както в началото. Доста съм особняк и имам мания всичко да е по график, план, контролираш типаж съм и ревността ми е от тва че имам комплекс за притежание. И може би заради това не съм стигал до сериозна връзка, но с нея можеше и все още може, но знам ли какво ме спира. Тя ме излъга, че е девствена и съответно като разбрах се погнусих от нея. Мисълта, че го е правила с предишни просто ме отвращава, опитвам се да си контролирам мислите, но ме избиват.
Разказва ми какво що е правила и сякаш след това загубих уважение и с др очи гледам на нея. Гледам и снимките и не съм със същите мисли за нея както преди, а е гнусене каква е всъщност. Най-гадното е, че ѝ правя оценка на живота-как си го живее и т. н. и не че го омаловажавам, но не е от хората със стремеж, стимул, не е хубаво да сравнявам, но го правя, явно е отишло отношението ми към нея. Но бих останал с нея докато не я намразя. Дори нямам очи да и го изрека пред нея.
Някво докато е с мен си мисля така ли е била с други. Но въпреки тва как да намаля това его, определено ми пречи на взаимоотношения и камо ли за връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 дни, 15 часа
hash: 183254eb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не е его, а комплекси, това трябва да търсиш-приемеш и оздравееш.
Така или иначе обаче, щом изпитваш гнус към нея.. това няма да се промени. Ето една възможност за оздравителният ти процес-късай навреме, не си товари съзнанието с повече гнус за теб, не губи и нейното време.

 
  ...
преди: 10 дни, 14 часа
hash: de5236a642
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Страдаш от ОКР /обсесивно-компулсивно разстройство/.
Съжалявам, но не е нормално, защото открай време е изключително трудно да срещнеш и да се задържиш с човек, с който си подхождате в секса и извън него, и да останете заедно за цял живот.
Имаш две алтернативи - или да си купиш нова секс кукла от секс шопа, или да се лекуваш, защото дори и да срещнеш девствено момиче, с което да си подхождате, с мсниире си ще й превърнеш живота в ад.

 
  ...
преди: 10 дни, 13 часа
hash: 573a64ab39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   С тази няма нищо да ти се получи - това е ясно.
А за егото? Не го махай. Мъжко е. Въпросът е, че трябва да го превърнеш в градивно. Да ти служи, а не ти на него

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 12 часа
hash: 5c2422d72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Приятел, в тази ситуация по-голяма тежест на вина има приятелката ти само заради факта, че те е гледала в очите и те е излъгала за нещо толкова важно за теб. Аз бих скъсал с нея. Но да бъдем реалисти, и ти си имаш своите минуси. Като човек, преодолял този проблем, първо ще ти кажа, че вече си на правилния път, тъй като осъзнаваш проблема. Това, което ми помогна да превъзмогна егото си специално за ревността и притежанието, беше въпросът "с кого тя предпочита да бъде". Ако прекарва повечето от свободното си време върху теб, а не с други, няма повод за притеснение. Нищо друго не е важно. Дали си говори с други мъже (естествено по нормален начин), или е била с други няма никакво значение, защото избира теб. Това си е даже комплимент. Естествено не бъди ларш на тия неща, интересувай се с кого излиза, иначе може от изневиделица да ти сервира някоя лоша новина и усещането не е приятно. Ако обаче започне да намира някой друг мъж за специален, това си е неин проблем, не твой. Така си показва истинските цветове и няма как да го контролираш, вероятно и ще направи същия номер на новия. Важното е как да не се стигне до там, а то става като не предаваш тази комплексарска енергия върху нея. Просто трябва да си стабилен и докато тя прекарва повечето си свободно време с теб и те уважава като мъж и ви е готино заедно, не го мисли толкова. Почнеш ли да го мислиш, увеличаваш риска мислите да станат реалност.
Сега за оценката на живота й, това донякъде е плюс, тъй като се интересуваш за развитието й. Но пак - не можеш да го контролираш. Давай й съвети, интересувай се, но ако не те слуша, не го приемай лично. Някои жени са просто такива. Дори и да я изконтролираш, нищо позитивно няма да излезе. Текущият й характер е нейното истинско лице и колкото и да я променяш, тя ще се чувства най-щастлива каквато е била преди, а не след промяната. И някой ден ще се появи мъж в живота й, който ще я предразположи към истинското й лице и сам можеш да си отговориш с кого тя ще е по-щастлива. Затова не се стреми да променяш хората, а си намери правилния човек

 
  ...
преди: 10 дни, 12 часа
hash: 3a836fc629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е само его, болестно състояние е. Пробвай с читав психолог, проблемите ти са сериозни. Лекувай се, ако искаш сериозна връзка и на жената да и е хубаво с теб. Успех!

 
  ...


...
преди: 10 дни, 12 часа
hash: 278cef4c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А ти беше ли девствен?

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 11 часа
hash: 578be9e1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Това не е его, а психопатия. Ти девствен ли си? За сватбата ли се пазиш? Или имаш стабилен километраж?
Мама и тати не те хвалиха и не ти показваха любовта си, нали?
Няма оправия. С теб ще е някакъв ад.

 
  ...
преди: 10 дни, 11 часа
hash: da340c82c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти също можеш да си гнусен за нея и всяка друга жена от гледна точка на това че си си завирал пикалника къде ли не. Като искате девствена замслете се какво предлагате отсреша - инфектирани и протекли пикалници. Търси психиатър, сам няма да се промениш от нищото.

 
  ...
преди: 10 дни, 10 часа
hash: 47d805885a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз бих препоръчал на хора които не четат психология да не използва сложни думички като "его". Защото е все едно да говориш за полупроводници, без да разбираш от електротехника. Бай Тошо имаше една известна мисъл по темата...

Човек винаги има его, и всеки мотив се базира на етото му, т. е. е егоистичен. Двата ти его мотива са - хем искам да спя с нея, хем сега като знам какви ги е правила с други ме е гнус. Проблемът ти е, че не знаеш коя страна на собственото си его да слушаш, коя е по-силната. Това води до нерешителност, и една жена го вижда като слабост. Жените може да са слепи за неща като интелект, морал, отговорност, личност ама слабостта на една мъж веднага я надушват... Една жена може да търпи насилник, пияница, простак... само не може да търпи слаб мъж. Ако не си забелязал - същото е в политиката, защото нородът като съвкупност има женска психика. Така че трябва да решиш кое е по-важно за теб и да го следваш. Както жените си имат претенции - да е 1. 90м, да прави много пари, да е уверен, да е силен... еми и мъжете трябва да имат претенции към жените. Ако не можеш да държиш на собствените си изисквания значи си слаб мъж, не че трябвало да си "преодоляваш егото". Друг е въпросът, че ако търсиш девствени в днешно време, девствен ти ще си умреш... Надявам се виждаш какъв е "матриала". Егото ти трябва и да се примири с изборът който има. Само децата викат - искам, искам и се тръшкат.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 9 часа
hash: dd6947fb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Напомня ми на описанието на мъж "Дева"... :)

 
  ...

...
преди: 10 дни, 7 часа
hash: 276d4126e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съжалявам, но в някои отношения си ужасен. Според мен, за доброто на момичето и на теб, се разделете! По-добре сега, отколкото да 'и стъжниш живота. Не знам как се държиш с нея, но само от написаното ми биеш на човек със "силно изразени" токсични черти. Всеки има своите недостатъци, все пак, но най-хубаво при теб е, че ги осъзнаваш. Остра съм, но това е, за да разбереш още важни неща. А и какво очакваш? Жената да няма бройки ли? Че какво лошо има, освен ако не са "прекалено много". Да, грешка е, че тя е лъгала за такава глупост, но ти покажи уважение, любов! Виждам, само като чета, че надали имаш много от това към нея. В крайна сметка се разделете!

 
  ...
преди: 10 дни, 4 часа
hash: 6c24e89ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Остави я и не я занимавай със себе си, ако обичаш. Потърси психолог - така можеш да си помогнеш. Съвети тук няма как да са ти от полза, ти си тежък случай.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 2 часа
hash: a1cb2d9705
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мисълта, че го е правила с предишни просто ме отвращава, опитвам се да си контролирам мислите.

Не си добре! За лечение си, особняк, с идеали от 16 век, нахален и заядлив.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker