Късметлия съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Късметлия съм
преди: 11 дни, 15 часа, прочетена 992 пъти
Истински късметлия съм. Имам най-страхотното момиче. Много я обичам тя мен също. Бих си дал и живота за нея. Тя за мен също. Преди да я срещна не вярвах, че съществуват хора като нея. Най-много харесвам добротата в нея. За мен това е най-важното за един човек. Не ме интересува една жена колко е красива, умна, богата, успяла, какъв страхотен секс прави, ако я няма в нея добротата. Смятам, че съм късметлия защото в днешни времена смея да твърдя, че 90 процента от жените са боклуци. Продажни крви. Прости феминистки. Нямат уважение към мъжете. Ако имат такова имат предимно към боклуци, които ги третират като боклуци. 90 процента от жените днес гледат на мъжа като продайдер. Какво може да и даде като материална блага. Това си е жива проституция. Имам комшийка бяла нидерландка. На 30 години има дете от негър. И за 10 години съм виждал как поне 30 различни негъра са илизали от апартамента и. И това са чужденците по, които точите лиги. Моето момиче е българка. Изключително скромна. Макър никога да не съм я ограничавал какво да си купува. Женени сме. Имаме едно дете. Имаме обща банкова сметка. И всеки си има карта към тази сметка. Всъщност всичко е общо. Няма мое и твое. Не мога без нея. Както и тя без мен. При нас формулата за услех, че всеки си знае ролята. Мъжът мъжката, жената женската. Мъжът е водещата фигура жената го следва и не се опитва да му се налага и противоречи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 32 мин.
hash: f8fcbf2a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Браво на вас. Дай Боже всекиму.

 
  ...
преди: 11 дни, 3 мин.
hash: 8e9df46e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Интересно е как някой може да заяви, че друг някой би умрял за него.
Как пък си толкова сигурен?
Женените мъже не наричат жените си момичета.

 
  ...
преди: 10 дни, 22 часа
hash: cdb1cf0349
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Еха, тъкмо си помислих "бравооо, едно хубаво нормално семейство, щастливи" а то се оказа "щастливец" с подчинена...

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 22 часа
hash: 36b9f2a8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Щом всичко ти е наред, защо пишеш тема във форум като този? Принципно тук не създават теми хора без проблеми, нали се сещащ? Когато един човек е щастлив, няма нуждата от това да го разтръбява и да "два пример" как се прави, нито да плюе по другите какви са били, а неговото е най. Иначе поздравления - хубаво е хората да се ужават и обичат в едни взаимоотношения. Обаче правиш лошо впечатление с темата, като цяло. Жена ти може и да е добра, но ти не мисля, че си като нея в това отношение. Надявам се да си добър с нея поне. :)

 
  ...
преди: 10 дни, 16 часа
hash: c5ff810da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Хубаво, ама, щастливците не пишат в сподели-то, защото животът им е пълен и пълноценени си имат достатъчно занимания. Щастието прави хората спокойни, лъчезарни, емпатични и т. н. Ти дойде да обясняваш за коврите. Когато някой ми отговаря на незададен въпрос, значи някъде го стяга чепикът. Доста агресия има в теб. Горката ти жена, скоро ще направи грешната стъпка и ще го загази. Щом си толкова щастлив, гледай себе си, а не кой с кого си ляга.

 
  ...


...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: c03fe182fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти няма как да знаеш 90 на 100 от жените какви са. Много жени с мъже и дете разполагат само със собствените си пари и не копаят в обща сметка, мъжът най-много още да вземе нещо за хапване, ток, вода. Така че твоята умница, ако си тук да я похвалиш как е най-немеркантилна сред жените има и повече. И ако си толкова влюбен къде ти шарят очите да гледаш колко негъра влизат в апартамента на съседката ти и що за успокоение за връзката ти е да пишеш в анонимен сайт така. Предлагам ти да го пуснеш в пост в Фейсбук: с името си, така хем булката разбрала колко хубави неща пишеш за нея, хем всички твои колежки, познати и приятелки ще разберат от поста ти, че ги мислиш за к*рви. Но не ти стиска, нали?

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 14 часа
hash: c01a042eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ох, чичакът, който е виждал жена само на картинка, пак седнал да плюе жените!

 
  ...
преди: 10 дни, 13 часа
hash: 6eef0d5c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Какво лошо има, мъжа да е щедър и да си позволи на жената да разполага с парите му. Аз много пъти съм имала нужда от пари, моят мъжж не ме е питал даже. Намирам си начини и се оправям до заплата, но пък остава това, че мъжа не се сеща нещо да предложи или да попита. Всеки е сам за себе си. Парите са най- важни....

 
  ...
преди: 10 дни, 10 часа
hash: 78e58659a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не я разбирам тая логика да трябва да си нещастен, че да пишеш тук. Или някой се припозна, или хората не търпят чуждо щастие. И аз съм писал подобна тема и коментарите бяха същите завистливи и нещастнически.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 10 часа
hash: 74ec1ea203
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Според мен авторът е написал всичко това защото докато си е търсил жена е видял грозната истина за жените и сега когато най-после я е открил е решил да излее болката и обидата които явно е изпитал от комуникацията си с повечето жени и да похвали жена си разбира се. Аз също съм съгласен с него. Бях за кратко в разни сайтове за запознанства и това което видях е точно това което той казва. Повечето жени се държат и имат поведение и начин на мислене точно като на проститутки. Тук в този сайт също има не малко жени с подобен начин на мислене а може би и живот. Просто прочетете някои коментари и ще ги забележити. Не знам защо се обиждат на авторът че е казал една макар и грозна истина. Едиствено за процентите не съм съгласен с авторът. Надявам се да не са повече от 60% защото тогава не знам какво бъдеще ни очаква с подобни жени и какви деца ще родят.

 
  ...

...
преди: 10 дни, 2 часа
hash: 053ea26a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Браво на автора, случил на момиче, че в последните десетилетия под влияние на преверзният, американогейският феминизъм и неолиберализъм, положението с отношенията жени- мъже, получиха някакво ненормално развитие. Чувствата като обич, любов някак изчезнаха и отношенията придобиха някакъв меркантилен и търговски вид. Сега първото изискване към мъжът е богат и за да не звучи всичко толкова алчно и търговско ориентирано, второто е да е висок. Обич, любов само пречат на търговското споразумение. Съдейки от моят личен, семеен опит, мога да кажа, че съм случил на съпруга, има и малко до уточняване, дали тя е случила на мъж. Не съм бил от най-образцовите съпрузи, в много случаи поведението ми е било укоримо. Съпругата ми е с твърд характер, технически директор в голяма иновативна фирма, вече на възраст. Имали сме проблеми в съвместният ни живот, тя на млади години беше и изключително ревнива. Така, че авторът да се радва и да се отнася с уважение към съпругата си, че такива, каквато я описва вече са рядкост като черни диаманти, иначе меркантилни курви с кофата на "Катърпилър" да ринеш. Разбираемо, че иска да сподели своят късмет и щастие. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 дни, 11 мин.
hash: 5716d78faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Авторе и аз съм така в моето семейство, слава на Бога!

Но бъдете внимателни, защото истинската любов се нуждае от постоянна грижа и поддръжка!
Трябва и двамата да го знаете и да го имате предвид!

Ако единият от вас приеме нещата за даденост - всичко ще рухне!

И понеже при мен това е от много години - ще ти кажа да знаеш, че трябва да положите любовта си на духовни основи, защото плътските страсти намаляват и отшумяват с времето. Човек се пресища, всеки ден луканка, луканка... и накрая вече не иска луканка, а му се яде обикновен боб - разбираш ли ме какво имам предвид?

А здравата духовна основа е Господ Иисус Христос!

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 23 часа
hash: 89a3f6f4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Поредната тема провокация на някой самотен смотаняк.

 
  ...
преди: 9 дни, 10 часа
hash: fdfbec184e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не смятам че това е поредната тема провокация. Провокация е за тези които се припознават в думите на автора. Затова и така реагират и пишат подобни коментари. Освен това не вярвам че някой мъж ще тръгне да си измисля разни подобни истории(освен ако няма някаква цел или изгода).

 
  ...
преди: 9 дни, 8 часа
hash: c0b2b5e472
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ха-ха, авторе, има и по-скромни от твоята жена, пазаруват за мъжа, за детето и нямат обща семейна сметка.

 
  ... горе^

...
преди: 8 дни, 23 часа
hash: afb027258c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Дано не се доказваш пред жена ти с тази тема.

 
  ...
преди: 7 дни, 22 часа
hash: 9e9a1e802d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   От Автора

Много злоба и ненавист в коментарите. Прави ми впечатление, че човек когато е след оплюван, а когато е добре пак е оплюван. Понеже чета в сайта, че много хора имат проблеми с връзките си, или с намирането на човек, с когото да съзрат семейство. И мисля, че нашата успешна формула може да им бъде от полза. Всеки сам си преценява разбира се. Едно нещо ще ви кажа. Уважавайте повече себе си, уважавайте и човека от среща и може и да ви се получат нещата. Забравете за ,,мое и твое,, в едно семейство, ако искате да имате здраво такова. Семейството е споделяне, най-вече и грижа за другия и вяра в Бог нашия създател.

 
  ...
преди: 4 дни, 21 часа
hash: 56e7851991
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Това ли са най-големите достойнства на една жена в днешно време - да не иска нищо и да слушка? От кога да си безхарактерен и скромен са качества? А замислят ли се някои мъже, че жената, която не иска и не очаква нищо от тях, всъщност ги смята за временно явление в живота си и няма сериозни намерения към тях?

Злоба в коментарите няма. По-ското историята звучи злобно. Пак същите абсурдни обвинения към жените. Златотърсачки и прочие. Какво точно жена може да вземе на болшинството мъже, че ми стана любопитно? От какво толкова се страхувате?

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 1 час
hash: f5b351b556
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Чудя се как не ти писна да пишеш теми, за да "затвърдиш" посланието си. Хората, които са доволни от живота си, просто го живеят и не чувстват нужда непрекъснато да налагат мнението си на околните. Донякъде дори ми е тъжно за теб. Надявам се един ден да намериш покой!
Ж

 
  ...
преди: 2 дни, 15 часа
hash: f3eefe280b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Много от женските коментари са пропити с толкова злоба, цинизъм и омраза, че наистина се чудя как масово ви смениха чипа на почти всички от женски пол. И какво болно поколение се ражда и възпитава от такива майки, жалка картинка.

 
  ...

...
преди: 2 дни, 3 часа
hash: 3e94911c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Н 21 "И какво болно поколение се ражда и възпитава от такива майки, жалка картинка. "
Сам го казваш и пак не схващаш- именно де, майката сама си гледа и децата, а мъжът си вее "байрака". Масово такива "семейства" в Бг.
И продължавате да се чудите защо не ви искат българските жени.
Че за какво сте им? !

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 15 часа
hash: 56e7851991
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Не го интересува авторът колко е умна и успяла жената до него. Интересува го да не му иска пари, а само да дава. Аз поне не видях някакви положителни качества, любов не се усеща изобщо. Късметлия, че не се е охарчил.

Поредният..

 
  ...
преди: 22 часа, 7 мин.
hash: 9e9a1e802d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От Автора до 23

Само да те светна, че аз в момента на 100 процента издържам жена ми и детето ми. А и нямам спомени жена ми някога да ми е давала пари. Винаги е било обратното. Нещо ме бъркаш с поредния льольо, който си издържала до като той е лежал по цял на дивана и е пиел бира и гледал мачове.

 
  ...
преди: 18 часа, 30 мин.
hash: f5131f2cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От човекът с коментар 12

Авторе, аз не съм ти написал негативен коментар, а конструктивен - насявам се, че си го оценил!

Не се ядосвай на коментарите, че някои са негативни!

Просто хората тук не обичат, когато се пуснат теми, в които успял в нещо човек се мъчи да им го покаже като пример! - Възприемат го като самохвалство.
Пиша ти го от опит, защото и аз бях пуснал 1-2 теми, в които бях споделил жизнен опит - и някои хора ме оплюха...
Но това е животът!

Хайде, не се коси и весело посрещане на Великден!

 
  ... горе^
преди: 16 часа, 6 мин.
hash: f3eefe280b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 22 - с жени, които са се познали сами в описанието ми, не намирам смисъл да се опитвам да водя диалог. Дано превъзмогнете собствената си само-омраза и се радвам, че не съм до човек като вас!

 
  ...

...
преди: 15 часа, 55 мин.
hash: f3eefe280b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Номер 22 - можеш само да си вееш завистта и злобата към хора, които са имали късмета да попаднат на половинки, които ги ценят и уважават.
Каквото сме ние, това и привличаме към себе си, ако сме злобни, завистливи и лоши, привличаме негативното в живота си и това е вселенски закон, не са ви виновни мъжете, че едно 90 процента сте паднала маса и тотал щета.
С какво ще грабнеш един мъж, с това, че си злобна и негативна ли? !
Каквото давате, това ви се връща, като не ви харесва това, което получавате, променете начина по който откликвате на света, почнете промяната от себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker