Приятелят ми заминава в чужбина и иска да спрем да се виждаме, защото го е грижа за чувствата ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми заминава в чужбина и иска да спрем да се виждаме, защото го е грижа за чувствата ми
преди: 11 дни, 21 часа, прочетена 744 пъти
На гаджето ми му се налага да замине за чужбина поради финансови проблеми, защото каза че е видял "накъде отиват нещата" (каквото и да значи това) и каза, че съжалява единствено за това как ще се чувствам аз и защото го е грижа, иска да спрем да се виждаме дотогава (имаше почти месец), защото ще свикна още повече с него и после ще ми е още по-трудна раздялата, затова ще е по-добре ако от сега свикна да го няма? (той казва, че е изпитал същото в минала връзка и знае че работи, затова ако някой беше постъпил с него така тогава, сега щеше да му е много благодарен).
Е.. въпросният месец мина. Беше много труден период за мен. Минах през всякакви емоции, мислех си какво ли не, плаках всеки ден, защото не можех да понеса, че си е тук, пишем си всеки ден и вместо да прекараме малкото ни останало време заедно, той ме отдели от себе си отсега и не даваше да се видим. Не ми се искаше да си го признавам, но накрая беше прав. Плана му проработи. Свикнах с мисълта да го няма, свикнах без присъствието му и спрях да плача. Той винаги е бил много умен и съобразителен и целеше точно това - да ме подготви от рано за този момент, за да ми е по-леко после. Винаги е твърдял, че ме познава по-добре от мен самата и знае кое е добро за мен. Не издържахме обаче и накрая настоях да се видим, защото все пак нямаше как да си иде без да се видим за последно. Посвети последните си 3 дни тук на мен. Ходихме на ресторант, на разходки, а вечерта сме се гушкали толкова дълго, докато не замина на следващия ден. Просто се беше предал и се беше оставил да правя каквото си искам с него, само и само да си наваксам изминалия месец, в който не бяхме заедно, както го бях помолила. Изглеждаше тъжен. По принцип той не е от хората, които говорят за чувствата си или знаят как да ги изразяват. По-скоро препочита да ги отрича, все едно ги няма (стрелец е). При него трябва да откриваш любовта му в някакви малки жестове, които прави.
Замина преди 1 седмица. Сбогуването ни също беше емоционално. Прегърнахме се силно, а той дори се насълзи, та чак си сложи слънчевите очила (което пак казвам е нехарактерно за него). През целия път ми снимаше границите, докъде е стигнал, какво е ял. Но... откакто пристигна, реши да направи същото и отново да спре да ми пише. Като го попитах защо прави така, той ми каза, че е за да свикна по-бързо с мисълта, че го няма. За съжаление е изключително твърдоглав човек, и щом е казал, че така ще прави, то така ще направи. Не разбирам какво му става изведнъж и защо го прави. На мен ще си ми липсва така или иначе. Но той отказва да го приеме. Не знам това ли е истинската причина. Мисля, че няма друга, защото няма смисъл щом ще заминава, а и когато бях в тях последния ден, всичко си беше, както си го заминах. Просто се надявах като замине да си пишем всеки ден, да ми разказва какво прави и как е там, не да спира контакт с мен, за да ми е "по-лесно".
Според майка ми го прави, за да предпази себе си и собствените си чувства, за да не бъде наранен отново, въпреки че никога няма да си го признае. Не обича да е уязвим и да показва слабост, защото може пак да бъде предаден като в миналото, въпреки че му казах, че съм готова да го чакам толкова дълго, колкото се налага, по простата причина, че не си представям друг на негово място. Това е първата ми любов! Той обаче не вярва, че бих го чакала и когато се видяхме за последно, постоянно ми говореше как сега ще срещна някой друг и ще го забравя. Мисля, че не вярва, защото съм с още млада (имаме 9 години разлика, на 20 и 29). Не знам...
Какво е вашето мнение, според вас това ли е истината, заради това ли го прави и правили ли са го и на вас? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 16 часа
hash: 686c344649
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Един мъж ако те обича ще направи всичко възможно да е с теб и ще иска да заминеш с него. Щом заминава без теб и даже иска да спре да се виждате, значи не те обича. К'ви са тия ваши "връзки" и приятели, които си заминават за чужбина сами без вас. То по-добре да си сам, отколкото в такъв фарс.

 
  ...
преди: 11 дни, 16 часа
hash: 9fd4e1bcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Приятелят ти отдавна се е възползвал неведнъж от теб сексуално, вече си му омръзнала и сега отива да изкарва парички. Нещо неясно има ли? Или да повторя?

 
  ...
преди: 11 дни, 15 часа
hash: a4e8fb9393
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Наивно, чисто момиче, потърси си забавления-книги, кино, театър, приятелки и започни да ментализираш, че е минало и там трябва да остане.
Поне е опитал накрая да те опази чиста и наивна, а не като други Ганьовци..

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 15 часа
hash: eac0843467
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Извинявай, но не можехте ли двамата да заминете? Защо той прехвърля вината за неговото заминаване върху твоето нечакане?

 
  ...
преди: 11 дни, 15 часа
hash: 1c3ee2ecd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ох, горката! Съжалявам, че се е случило така при теб! Щом казваш, че си на 20 години, значи си родена или 2003-та или 2004-та година, съответно и в двата случая си късметлийка, защото всичко живо, родено след 2004-та година насам просто е лудо отвсякъде. Възрастовата ви граница определено е големичка, така че и тя оказва влияние в случая.

 
  ...


...
преди: 11 дни, 15 часа
hash: 852097429b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Пичът не те цени. Хуква и не взема теб. Само това може да те убеди, че не значиш нищо за него. Какво чак толкова става, че не може да седи тук?
Смятай колко му дреме. Тези глупости как те пази, ще се мъчи без теб са си чиста лъжа и захаросани глупости от някой роман. Я е забърсал някоя там, я тя го е чакала. Хвърлил ти е прах в очите с тези жестове преди да замине. Разделил се е по свое желание, уж за твое добро, без излишни обяснения. Трябвало да замине. Бие ли се, животи ли спасява, ракети ли строи? ! Това е страхлива раздяла, подплатена с лицемерни жестове.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 14 часа
hash: cd2be5041e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   И вие звучите толкова абсурдно като режете някое момче.

 
  ...
преди: 11 дни, 14 часа
hash: 48f5ebd595
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Пиши го бегал.

 
  ...
преди: 11 дни, 13 часа
hash: 3471f33194
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Този човек няма намерение да продължава връзката си с теб. Щом е заминал просто ей така за чужбина, без план как и кога ще се виждате, без да ти каже колко време планира да бъде извън страната, без да поддържа редовен контакт с теб... всичко е ясно. Не те приема сериозно.
Не бъди глупава и не си губи времето да го чакаш. Такъв човек не заслужава да пропиляваш месеци и години от живота си заради него.
Постъпил е крайно гадно с теб. Трябвало е да скъса връзката при положение че заминава, не да те мотае и да храни праз и надежди.
Това каква зодия е няма никакво значение в случая.
Забрави за него, просто прекрати всякакъв контакт с него. Уверявам те че ще намериш някой читав. Човек който заминава без да го е грижа че има приятел или приятелка, не приема връзката сериозно. Дори да не му провърви в чужбина и да се върне, не си заслужава да си губиш времето с него

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 4 часа
hash: 63d516c27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Няма такова нещо като да пази теб и себе си, че чак да го е страх. Успокоява гузната си съвест като ти замазва очите с това имитиране на страдание и повишено внимание преди заминаването. Някои хора са страшни актьори и не искат да изглеждат като the bad ones.
Успокоява си съвестта така. - "Не съм чак толкова лош и зъл, видя ме да рева, водих я на ресторанти, гушках я. Постарах се да намаля удара. Разделихме се с добро. Не ми вдига панаири, не ме моли да остана. Дадох и надежда и тя ще ме чака. "
Нещо подобно му се върти. Лицемерие. Забрави, че е съществувал.

 
  ...

...
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 751291a637
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не знам, с жена ми ходехме 3 г., докато аз учех на 200 км от нея. Знаех, че това е моя човек и дори за момент не съм си мислил да се разделим. Виждахме се максимум събота и неделя, а понякога и цял месец не се виждахме. Дори да бях заминал в чужбина, нямаше да скъсаме, дори да се наложи цяла година да не се видим и при първа възможност щях да я взема при мен. Според мен той не вярва, че си неговия човек и че цял живот може да сте заедно, за да не помисли да те вземе при себе си.

 
  ...
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 748e0234ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   И аз не знам, но шапка му свалям за едно- добър манипулатор е.
Очевидно е, че гледа собствения си интерес, а ти търсиш в това “знаци”, че държи на теб и седиш и се тормозиш месеци наред. Покрай теб и майка ти умува върху ситуацията.

Сладко :)

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 1 час
hash: 07dd0c2839
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Човекът си е намерил най-лесния възможен аргумент, чрез който да те зареже — изключително директна съм, но това е положението.

Бягай от хора, които вземат решения вместо теб — в края на краищата, това как би продължила връзката ви при подобни обстоятелства би било редно да бъде общо взето решение, а не лично негово персонално, като уж „гледа твоя интерес“.
Твоят интерес отдавна не го касае — заинтересован е единствено от своя собствен, който е да бъде необвързан и вероятно да се среща спокойно с други на нова територия. Поставяйки ти така „фактите“, той излиза милосърден и добър, все пак с чист имидж; определено става дума за незрял човек, който не е открит с почти никого и му харесва да бъде смятан отвън (от другите) за спасител, а вътрешно да смята себе си самостоятелно за жертва. Играейки го „състрадателен“, се опитва и да запази някакъв контакт с теб — за резервната скамейка, ако евентуално не му провърви другаде. Така го виждам аз, имала съм опит с подобни лица и ми е ясно за какво става дума.

Изкусен манипулатор и изпечен лъжец (с много ниска самооценка) според мен се крие зад маската му. Радвай се, че е паднала навреме! Моят съвет е да не се занимаваш с него повече.

 
  ...
преди: 11 дни, 1 час
hash: 07dd0c2839
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И още един допълнителен коментар от мен — провери какво означава терминът „проекция“ в психологически план; според мен „страхът“ му, че ще го замениш с друг, докато го няма, е абсолютно фиктивен и именно една огромна проекция. Т. е. знае вътрешно в себе си какво е готов да направи (да изневери и да намери друга), не го приема (защото няма да пасне на моралната му и доброжелателна маска), та затова го „хвърля“ върху теб. Обвинява те индиректно за нещо, което не се е случило (и не знаем дали някога ще се случи изобщо) не защото го е страх, а защото знае той самият какво би искал да направи, а в емоционален план нещата са винаги ясни — да си намери друга бързо-бързо.

Ще се повторя — направи всичко възможно, за да се разкара от мислите ти, от живота ти, от всичко. С този господин не те чака нищо добро, не бъди наивна, умно момиче си.

 
  ...
преди: 10 дни, 19 часа
hash: c1b148cb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Той е направил своя избор да не е с теб. Няма смисъл да умуваш защо, как и така нататък. Фактите са, че има ли желание - има и начин, при него явно липсва това желание да работи в посока да останете заедно. Това явно не е твоят човек и съдбата го премахва от живота ти, за да можеш след време да срещнеш правилният. Дали те манипулира, дали лъже, това няма значение и не го мисли, за да не се тормозиш. Просто приеми, че с този човек бъдеще нямаш.

 
  ... горе^

...
преди: 10 дни, 19 часа
hash: 5ca060c42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   [От авторката] Здравейте! Искам да благодаря на всеки, отделил от времето си, за да прочете всичко написано! Наистина имах нужда някой да ме изслуша.
Искам да обсъдя последно две неща.

Първо - относно това, че ако ме обичаше достатъчно щеше да ме вземе със себе си. Според мен не го направи, защото тъкмо започнах висшето си образование (все още съм едва първи курс, втори семестър). Той самият има 3 висши и за него образованието винаги е било приоритет, затова и ме е подкрепял изключително много и се е радвал от желанието ми да се изуча. Дори когато някой път много е искал да се видим и съм му отказвала, защото имам да уча, се е радвал, вместо да се сърди. Дори ми помагаше с реферати.
Друг фактор мисля, че е семейството ми. Имам изключително силна връзка с тях, много сме си близки, особено с по-малкият ми брат. Никога не съм се отделяла от тях и той знае това. Винаги се е притеснявал от мнението им-какво ще кажат за възрастта му, ще бъде ли проблем ако тази нощ си остана с него и не ме връща, това, пък онова... Както споменах винаги е бил страшно съобразителен и познавайки го предполагам, че е това. (Това разбира се не отрича и вашите гледни точки. Но имайте предвид, че той оставя тук не само мен, но и по-малката си сестра, старите си баба и дядо, които си остават сами, както и най-близките си приятели. Затова не знам какво да мисля. )

Второ - В момента преминавам през изключително тежък период, опитвам се, но не мога да го забравя. Та той ми беше първият във всичко. За първи път изпитвам такива чувства към някого. Не съм се влюбвала толкова силно преди. Държа на себе си, имам морали и вярвания, затова толкова дълги години се пазих и бях сама. Знаех, че моя човек ме чака там зад ъгъла и наистина мислех, че съм го открила. Той единствен постъпи различно с мен. Изчака ме да стана готова, да се науча. Опозна ме и ме прие каквато съм. Научи ме да готвя разни неща, да шофирам дори! Затова сега не мога толкова лесно да премина напред. Дори не знам как мога да го направя. Не си представям никой друг на негово място. Въпреки, че знам, че не заслужавам това. Твърде много се раздадох емоционално. Не искам целия процес да се повтаря наново с някой друг. Извинете ме, знам, че има хора по света с къде-къде по-големи проблеми от моите, но съм много емоционален човек и приемам всичко навътре и имам нуждата да си го излея. Тази сайт ми дава свободата да го направя пред непознати.

Благодаря ви пак за съветите! Много са ценни за мен!

 
  ...
преди: 10 дни, 11 часа
hash: 5b2636068b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   За съжаление ги има такива мъже. Не искал да те нарани, заслужаваш по-добро, той има планове и да свикваш, че го няма... но винаги го казват и осъзнават, след като са спали с теб. Дърпат се в началото, въздишки, красиви думи, комплименти и после... все едно не е същият човек. И чакат ти да ги гониш, искат да гледат как страдаш за тях.

Някои мъже просто нямат чувства, нито съвест. Въобще не им пука, че жената се оценява на нещо повече от летен флирт и не може ей така да захвърлиш отношения, защото си имал други планове. Не се отива в чужбина ей така, това е мислено и решавано отдавна. Въпросът е защо започна нещо с теб, защо уж, докато нямаше да те нарани, те нарани и защо докато той си гледа неговия живот, приоритетите, работата, новите впечатления и прочие, хем ти подава по малко внимание, хем не сте заедно.. Ами, гавра си е!

И не, от нищо не го е страх. Нито му пука особено за чуждите чувства и очаквания. Ако искаше да е с теб, би съгласувал плановете така, че да сте заедно. Не е добър човек.

 
  ...
преди: 10 дни, 6 часа
hash: 42d82c8309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това, което описва авторката, преди много години го изживяха някои момчета. Завършваш, кандидатстваш, родителите ти те водят на курорт, а на есен път към родната казарма. В краят на септември, всичка влакове, във всички посоки бяха препълнени с остригани момчета, пътуващи към съответните поделения. Момчетата бяха на възрастта на авторката на 18-19 години. Много от малко от тях бяха целували момиче, а нещо по -дълбоко бяха единици. Това, че момчета нямаха приятелки беше добре за тях, защото не мислеха за никого, не мислеха за момичето, не мислеха какво прави любимото момиче, с кого е, мисли ли за него, ще му пише ли. В казармата по няколко пъти на ден звучеше песента на Емил Димитров -"Сбогом Мария" и нейният рефрен, аз ще се върна след 700 дни. Дните никога не са 700, а 730 и повече, а когато има сериозна задръжка достигаха до 800 дни. Тези, които имаха приятелки ходеха по плаца, някак унили и "сплескани", като, че ли нямаше живец в тях, все едно нямат никаква енергия и това не беше все още толкова проблемно. Проблемите с тези момчета наставаха тогава когато се получаваше писмото, с което тяхното "любимо" момиче, съобщаваше, че всичко е свършено е тогава наставаха проблемите. Най-влюбените, най-лабилните посягаха съм автоматите и както се казваше "лапваха "цевта. Добре, че това е случваше рядко. Един друг "фазан", като мен старшина -школник, извел взвода си на тактика, извън поделението, всичко върви по одобреният план, дава почивка, всеки се разсейва, някои ядат вафли, други си приказват и си разправят разни спомени и в един такъв момент се чува изстрел и едно момче, за което мислели, че "пуска една вода " е легнало на земята, от устата му тече кръв. При разследването се установява, че е получил писмо от "любимото" момиче, което му казва, че тяхното било детска работа, а не истинско и тя е срещнала истинската любов. Така, че в описаният случай, момичето /авторката/ е попаднало на поредният егоист и егоцентрик. Ще срещне истинско момче, но да знае, че някои момчета не издържат на емоционално натоварване и въпреки "стойките", те вътрешно го преживяват много силно. Е, все пак аз не съм Фройд. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 5 часа
hash: 852097429b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   16, авторке, млада си, но се научи да не оправдаваш злите мъже, които ще срещнеш. Научи се, че някои хора просто постъпват долно с теб, без оправдания. Не развивай Стокхолмски синдроми. Не мисли много-много като жена в този живот, защото така само си пълниш главата с романтични илюзии и оправдаваш гаднярите. А те не заслужават прошка, нито да ги оправдаваш.
Това, което ти си мислиш, че е причина да не те е взел, е лъжа. Не ти го е казал, нали? Едно е да ти каже, че е защото учиш и не е добре да прекъсваш. Но не ти е казал да го посетиш след края на уч. година, нали? Доколкото помня годината свършва юни-юли. Тоест можеше да ти каже да го посетиш след това, да изкарате лятото заедно и наесен да се върнеш. Можеше сезонно да се хванеш там на работа, или просто да се видите. Но щом не е казал нищо такова, а се е изпарил от лицето на Земята, значи не смята изобщо да се виждате повече. Това не е любов и загриженост.
Семейството ти донякъде може да е фактор. Но това си мислиш ти. Той не ти е изтъкнал такава причина. Би трябвало да е привързан и към теб. Да иска да сте заедно. Да правите планове. Да ти даде срок, в който ще се върне. Да правите планове за живеене. Да поеме инициатива като мъж.
Не оправдавай лошите мъже. Не им търси оправдания. Не им слагай думи в устата, които не са казали.
Този е постъпил бая страхливо, ужким зад маската на Доброто момче. Духнал в чужбина я заради друга, я просто да започне на чисто. Но си има гадже, което трябва да разкара. Започнал е да се дистанцира, уж за нейно добро. Тя си мисли:"Брей, колко мил мъж! Колко ме обича и страда! " Няма такива филми, момиче. Няма. Преструвал се е преди да тръгне, за да си успокои съвестта и да излезе пич в своите си очи. Да излезе сух и чист. Вместо да му вдигаш панаири, той се е опитал да се изкара многострадалник и добряк. Защото му е пукало за имиджа, а не за теб. Всичките жестове са били само за него.
Плачи колкото ти трябва. И продължи. Не слагай думи в устата на мъж, които не е казал. Трябва да ги чуеш сама, и пак може да не са истина.

 
  ...
преди: 10 дни, 4 часа
hash: c776125090
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Жените обичаме да се самозалъгваме и да търсим сложни обяснения, за да изглежда по-драматично. Нещата са прости: пичът е решил да замине за чужбина, за да работи там и смята, че връзката ви няма бъдеще от разстояние. Дали не те смята за чак толкова важна, колкото ти смяташ него, дали мисли, че там може да срещне друга, дали нещо друго, ние няма как да знаем.
Във всеки случай обаче е решил, че нямате бъдеще заедно и ти нищо не можеш да направиш. Ясно е, че ти е трудно, че ти е мъчно, че мислиш че светът свършва. Всички сме минали през това, сигурно няма човек на планетата, който не е бил зарязван. Преживява се и човек продължава, колкото и невероятно да ти изглежда сега. Дай си време и ще видиш, че и след него има живот.

 
  ...

...
преди: 9 дни, 5 часа
hash: 10e0f2a005
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не е проблемът в разликата в годините!

Аз съм 10 години по голям от жена ми, но това не ни създава проблеми, защото духовно сме много близки, имаме сходни възгледи, цели, приоритети.

Но, когато се влюбихме и решихме да сключим брак и да създадем семейство, жена ми напусна хубавата си работа и родния си град, за да дойде при мен! (Понеже сме от различни градове и то отдалечени доста)

Разбираш ли, защо ти го казвам това, авторке?

Защото, когато хората се обичат истински - за тях най-важното е да създадат семейство и да бъдат заедно!

Защото когато, човек обича силно - не заминава по свое желание за чужбина и не оставя бъдещата си съпруга сама! (Може да го направи само при извънредни обстоятелства, ако е призован на война, в армията, примерно)

Това, че твоят приятел е постъпил така - означава, че той не те обича достатъчно силно - иначе не би се разделил доброволно с теб!

А пък това да не се виждате последния месец, за да свиквате - направо си е извращение и мазохизъм, според мен!
Вместо да използвате всеки миг, за да сте заедно, той ще иска да не се виждате, че да си свиквала? ! - на твое място още тук щях да прекратя отношенията ни тотално!

Но каквото и да ти напишем - вижда се, че ти си много силно влюбена в този човек, и няма да ни обърнеш внимание!

Моето лично мнение е да се разделяш с този, и да останеш засега сама, докато се появи наистина подходящ човек за теб, който ще те обича и ще те цени! И ти него!

Имай предвид, че ако се омъжиш за такъв човек, ще бъдеш нещастна, защото той не те обича силно, не те цени и не държи на теб! И това ще дава отражение върху всичките му решения и върху целия ви живот.

п. с. Ако не искаш да се разделяш с него и смяташ, че той е твоят бъдещ съпруг, смяташ да го чакаш - поне можеш да го изпиташ - напиши му, че искаш да сключите брак и да създадете семейство, но при условие, че се върне веднага(в най-близкия възможен срок, защото може да е сключил договор). И по реакцията му - наистина ще разбереш какво означаваш за него и доколко държи на теб!

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 23 часа
hash: d331ff97b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   За моите почти 40 години съм научила, че ако един мъж иска да бъде с теб, ще обърне земята, за да бъде с теб. Всичко останало е просто извинение.

 
  ...
преди: 8 дни, 20 часа
hash: 7195686dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Заминавам с него.

 
  ...
преди: 7 дни, 18 часа
hash: aa1b81a6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Можеше да му напишеш, че си бременна, в 5 месец, че детето не можеш да го махнеш и щеше да му видиш реакцията и че детето като се роди, е длъжен да изплаща издръжката. Аз на твое място бих му изкривила физиономията и бих му резнала квитанциите на момента.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker