Защо толкова много мисля за него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо толкова много мисля за него?
преди: 11 дни, 18 часа, прочетена 860 пъти
Преди няколко месеца на един купон под въздействие на много алкохол и други субстанции и на емоции изгубих контрола над себе си и се изложих пред един страшно красив мъж. Той се държеше много дружелюбно с мен и на мен нещо ми стана и го "налазих" брутално. Дори не помня всичко, което съм казала и направила, но се изложих много. Помня, че ме извика на балкона да пуша трева с него (от която губя самоконтрол и беше лоша идея) и ми показа вените на ръцете си, че е взимал хероин преди, и аз започнах да му целувам вените, казвах му че е много красив (а той наистина е много красив мъж - рус със сини очи, висок и снажен) и секси, абе ужас много ме е срам от поведението ми през цялата вечер, беше много позорно! Помня, че ми предложи да отидем у нас, за да бъдем заедно, защото там не можело (но не отидохме, аз не съм такова момиче да си ляга така с мъже, просто тогава бях много емоционална). После разбрах, че всъщност е женен. Всеки ден мисля за него, а напоследък ми излиза в "Хора, които може би познавате" във фейсбук на първа позиция, а нямаме общи приятели нито съм му гледала профила от моя профил. Възможно ли е и той да си ме спомня и да мисли за мен, дори не като за жена, ами като за човек, който също има проблеми, един вид със съчувствие? Защо не мога да си го избия от главата и възможно ли е да е вид телепатия и той да си мисли за мен? Държеше се много мило с мен, но не си правя илюзии, че ме харесва, даже и да не беше женен. Гадно ми е, че дори присъствам като спомен в съзнанието му заради поведението ми, но откакто започна да ми излиза във фейсбук ми стана любопитно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 9 часа
hash: ec8b24b2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Аз не съм такова момиче - хахахаха
Не си, не си. Нито една от вас не е такава. А след 30 сте даже монахини

 
  ...
преди: 11 дни, 8 часа
hash: 5a3098a0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Стигнах до, , рус със сини очи" и нататък някак се насилих да дочета.
Сетих се за едно момиче, което се обвърза с потресаващо жалък светлокос синеочко, за когото и две изречения ще бъдат твърде много отделено време. Жените спират да виждат очевидните липси на разни мъже, само защото имали необичайна пигментация. Онзи беше толкова тъп индивид, че не знам как жена ще иска да излезе с него. Може един мъж с кафяви очи да е по-развит, умен и привлекателен от един синеок, но жените ще обърнат внимание на синеокият. По темата ще отбележа, че този ти е интересен и защото е обвързан, това засилва повече жаждата ти. Мъжката ти казвам, че този е въздух под налягане и едва ли бъркам. :-)
Занимавай се с мъже!

 
  ...
преди: 11 дни, 7 часа
hash: 7c2c4110b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Излиза ти защото сте били заедно, не защото е гледал профила ти.
Т

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 7 часа
hash: 035dd85480
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Ей, тия наркотици съвсем ви изпържиха мозъка. Вземи си избии тия щуротии от главата, хем женен, хем наркоман, но бил красив... нямам думи до какво ниво са паднали днешните жени и какви критерии имат за качество на мъжа.
Ж. 44г.

 
  ...
преди: 11 дни, 6 часа
hash: 31f98d7e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Момиче вземи живота си в ръце!
Излиза ти, защото локацията на телефоните ви е включена.
И предвид, че сигурно имате общи приятели, Фейсбук ви таргетира като приятели, защото сте били на купона заедно.

Колко да е свестен щом си има жена а те вика да правите секс???
Доколкото разбирам от историята ти, твоето самочувстие е смазано и когато някой от противоположния пол се държи добре с теб, ти направо получаваш обсесия от него (особено когато е привлекателен).
Ще бъдеш още по наранена от него, след като спите заедно, защото той няма да зареже жена си заради теб!
Така че, запиши на един лист всичките ти положителни качества, разкарай се от кофти миналото ти, придобий самочувстие и не се оставяай на емоциите да ти контролират живота.

И задължително стой далеч от наркотици и алкохол!!!
Чети, разхождай се, тренирай, прави йога, каквото искаш, но моля те не бъди смазана душевно!

М29

 
  ...


...
преди: 11 дни, 6 часа
hash: e0305e8d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не си нормална. Сериозно ти го казвам. Да се занимаваш с наркомани, че дори и женени... Къде ти е себеуважението? За боклук ли се смяташ, та се занимаваш с отпадъка на обществото?

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 3 часа
hash: 6a1f0bc323
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Хахахаха убавец! Висок, снажен, със сини очи... Абе направо млада наркоманска версия на Долф Лундгрен. Целувала му вените... майко мила какви утайки ражда българска майка юнашка.

 
  ...
преди: 10 дни, 23 часа
hash: e41aa232ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Той живее на 200 км от мен и нямаме общи приятели във фейсбук 100%. Нито общи познати. Случайно се озовахме веднъж на едно и също място. И не съм обсебена от него и имам други момчета, които ми обръщат внимание, но точно в онази вечер бях доста емоционално уязвима. И няма да спя с него, спокойно. "Не съдете, за да не бъдете съдени. "

 
  ...
преди: 10 дни, 19 часа
hash: 28f955cc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пропаднали наркомани, пропаднала нация…

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 4 часа
hash: df8b99ff1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Още едно потвърждение, че за да съм по-харесван от жените трябва да спра с фитнеса и личностното развитие и вместо това да стана наркоман и кръшкач. И да съм висок със сини очи естествено :)

 
  ...

...
преди: 8 дни, 16 часа
hash: cc8da329ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Това, че е рус със сини очи беше описателно, просто за да си го представите. Не знам какво започнахте да избивате комплекси всички за тия сини очи.
А в съседната тема, където един е повторил 1000 пъти, че иска само красиви жени да му връзват, но "за съжаление не толкова красивите само му обръщат внимание" никой нищо не му каза. Ако жена пусне такава тема, ще я изядете с парцалите!
Та вие не можете да понесете, че жена си е харесала симпатичен мъж и ѝ казвате "да си свали малко стандартите". Стегнете се малко и спрете да избивате комплекси. Да, беше прекрасен мъж, много красив със славянски черти, висок с хубава костна структура на лице и тяло. И изглеждаше в 20-те си, въпреки че е 86 набор. И се държеше много мило и сладко с мен, и на мен ми е гузно какви съм ги говорила и за изпълненията ми. Още повече, че е голям мъж, а не е някой безразсъден келеш където да не му пука за нищо.
Онази вечер му написах във фейсбук съобщение с извинение за поведението ми в онази вечер, обясних му с няколко изречения причината, и му пожелах всичко добро. Може и да не го е прочел, защото не му изпратих покана за приятелство (няма и да му пратя), а и не изглежда много активен в социалните мрежи човек.

Авторката

 
  ...
преди: 7 дни, 18 часа
hash: c0d3410249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мила авторке,

Не се занимавай.
Красиви мъже има много, но това не значи, че трябва да имаме афера със всеки един от тях.
Такъв е животът. Повечето красиви (жени или мъже) минават през живота ни като страници на скъпо списание, виждаме ги някъде и разгръщаме следващата страница, а там друг красавец.
Все още си млада и не си достигнала етапа, в който ще виждаш и отчиташ физическата красота, но тя за теб няма да има никаква стойност, защото ще си разбрала, че стойността на хората е в постъпките и мисленето им.

В твоя случай, за съжаление, нещата не са в твоя полза - красавецът е и наркоман, тоест проблемен.
Здравомислещите хора, стъпилите здраво на земята, дрога са виждали само на филми и никога на живо. Бягат като дявол от тамян от такова нещо, не биха изхарчили и стотинка за нещо, което ще им донесе само вреда- финансова и не само. А ти едва ли не припадаш от факта, че е наркоман. Моите уважения към тях- и те са хора, но изгубили себе си. Нищо добро не може да ги очаква в дългосрочен план, дори и да са финансово обезпечени, дори и да са на лека дрога. Фактът, че се нуждаят от стимуланти показва, колко объркан е вътрешният им свят, вътрешният им диалог, както и външният с другите. Около нас има толкова вълнуващи неща, които могат и доставят на хората емоции, каквито наркоманите наваксват с изкуственото напомпване, наречено наркотици - музика на първо място, природа, спорт, приятели, хобита, за някои хора учене, лични постижения, ЛЮБОВ.
Ето това трябва да бъде истинската ''дрога'' за пълноценен живот.

Искрено се надявам да намериш себе си, да нямаш нужда от дрогата наречена ''красавец със сини очи'', нито тази, наречена ''трева''. Бъди щастлива и ако можеш, опитай да вникнеш в думите ми.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 42 мин.
hash: 17699f3ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако беше някой нормален щеше да го подминеш.

 
  ...
преди: 6 дни, 2 часа
hash: cc8da329ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14, абе майтапа настрана, май има нещо такова. Не знам защо толкова ме привличат счупени и повредени мъже, наркомани... Доколкото си спомням онази вечер, той беше наистина много красив мъж, но момента в който ми показа вените си и че е бил на хероин с години, нещо в мен "прещрака", изпитах съчувствие и много силно привличане към него. Откачена работа...

Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker