Дали и той ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали и той ме харесва?
преди: 11 дни, 11 часа, прочетена 499 пъти
Здравейте на всички! На 22 години съм и бих искала да ви споделя своята история. Наскоро харесах един мой колега, който е на около 19. Някои ще кажат как съм забелязала някой по-малък от мен, но в интерес на истината според някои годините не ми личат особено и ме смятат за по-малка, въпреки че от части не съм особено съгласна, но от друга страна съм склонна да се съглася, а и в крайна сметка сърцето не пита в кой да се влюби, тези неща са непредсказуеми, нали? Тази възрастова разлика не е някаква голяма, без значение дали е в полза на мъжа или жената. Та нека карам по същество. Няколко пъти забелязах, че сякаш ме гледа, по принцип ми се струва до някаква степен срамежлив, поне това ми беше още първото впечатление. Сам, без да съм го помолила, и то около 3 пъти, понечи да ми помогне с неща, които трябваше да свърша, но нямах тази възможност, тъй като имах и други задачи, т. е., бяхме заедно на работа. Когато карам втори смени, винаги сме заедно на работа и постепенно започвах да го харесвам. Доста пъти, когато се обърна назад, забелязвам че ме гледа, а и както казах, когато върша някаква друга работа - също! Една колежка, не знам на шега или не, искаше да ме сватоса с него, дори го попита дали си има приятелка, а той каза, че си няма. Тя ме беше попитала какво мисля за него и й казах, че нищо, тъй като ми е безразличен, тогава приемах всичко това не на сериозно и безгрижно, но в крайна сметка какво стана след това... започнах изведнъж да го харесвам, тогава направо бях удивена. Снощи се случи да мина през него да ми маркира покупките, т. е. както се подразбира, и двамата работим в хранителен магазин. Тогава ми се струваше някак притеснен, не знам как да се изразя точно, но сякаш си личеше, че по някакъв начин се притесняваше. Не можеше сякаш да подбира думите си, а дори накрая гледаше надолу и се усмихваше. Май колкото е срамежлив, сякаш беше станал още повече, когато бях близо до него...
Та вие какво смятате по въпроса, според вас има ли някакъв интерес или си въобразявам и си е просто такъв? Ще съм ви благодарна да кажете вашето мнение! Лека и прекрасна вечер ви желая на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 дни, 23 часа
hash: 64197e41eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Пропуснах да сажа някои неща. Гласът му е изключително въздействащ и нежен, направо като го слушам да говори и забравям за всичко. Освен това се чудя за подходящ момент и начин да му се отблагодаря за помощта, която ми беше дал не един път, и то дори без аз да я поискам, както казах, той ми я даде сам, инициативата беше негова. Та според вас какъв е подходящия начин, тъй като е по-срамежлив, искам да бъда по-внимателна с него и не толкова настъпателна, за да не се уплаши по някакъв начин.

От авторката

 
  ...
преди: 10 дни, 19 часа
hash: aaeeea63f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Възможно е да се случи нещо

 
  ...
преди: 10 дни, 11 часа
hash: 9fc06abb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намери си момче на твоите години поне или малко по- голям. На 22 би трябвало да не пишеш като тийнейджърка.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 6 часа
hash: 861e377c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Харесва те, действай знаеш какво да правиш сигурен съм, че няма да ти откаже. А това, че си какичка за него те издига още повече. Пиши после какво е станало. Успех!

 
  ...
преди: 9 дни, 22 часа
hash: 64197e41eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 3 - кое всъщност от написаното от мен звучи по този начин, по какъв начин искаш да споделя историята си? Не мисля, че има нещо нередно в нея, нито че звуча като тийнейджърка. На който не му харесва нещо, нека го подмине, вместо да напряга себе си и другия, споделил историята, който има нужда от съвет!

До номер 2 и 4 - благодаря за разбирането и за адекватното мнение!

От авторката

 
  ...


...
преди: 9 дни, 15 часа
hash: 34235e87b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До номер 3 : Къде пише, че трябва непременно момчето да е по-голямо на възраст от момичето? При любовта няма граници. Щом може момък на 28 години да се хваща със старица на 65, значи няма проблем при авторката на поста и този, когото си харесва.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 7 часа
hash: d317abb13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като искаш мнение и уж си благодарна, защо отговаряш толкова неучтиво, когато мнението нещо не ти харесва?
В такъв случай не заслужаваш никакви съвети и мнения.

 
  ...
преди: 6 дни, 21 часа
hash: 1dbdde9507
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 7 - как би искал/а да отговоря на такива коментари, които не съвпадат с реалноста и как точно прецени, че не заслужавам съвети? Това ми звучи прекалено крайно. Да изразяваш мнение за някой на сляпо не е много нормално. Лек ден ти желая и бъди по смирен/а по време на предстоящите празници ;)

От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker