Трябва ли да съм по-настоятелен с красивите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да съм по-настоятелен с красивите жени
преди: 4 месеца, 12 дни, прочетена 1679 пъти
Здравейте, мъж на около 30 съм, бих казал, че изглеждам добре и като цяло не мога да се оплача от женско внимание, въпреки че не изкарвам много пари.

Проблемът последните няколко години ми е следния - почти винаги като се запозная с красива жена в началото нещата тръгват добре, но после дори преди да се е случило нещо се дърпат и спират да отговарят или да си вдигат телефона.

От тук имам 2 варианта - или спирам да ги търся или "натискам" и съм по-настоятелен.

При варианта, в който не ги търся никога, ама подчертавам никога не се е случвало красива жена сама да ме потърси.

Като съм по-настоятелен понякога отговарят след известно време, но тук е тънката граница между да си настоятелен и да си досаден и психопат.

Въобще ще се радвам ако има красиви жени да кажат кой вариант е по-удачен, за съжаление всички жени, които проявяват интерес към мен не са кой знае колко готини, а с готините нещата не стават лесно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 1659d04a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Въпроса не е дали да си настоятелен, а защо се отдръпват, след алтов веднъж са проявили интерес. Предполагам, че комуникацията ти куца.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 62f1aa3e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз блокирам по-настоятелните. Щом спират да се занимават с теб значи не те харесват. Кое не разбираш? Аман от психовци.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: ec596d4c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ами най-вероятно разковничето е в това, че не изкарваш много пари. И ако предположим, че под готини жени разбираш турбо-кифли, които си търсят спонсори, нормално като преценят финансовата ти ситуация да си бият камшика и да губят интерес

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 62fd0c2193
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

4.   Ако жена пусне такава тема, в която във всяко изречение да набляга на "красив мъж", щяхте да я изядете с парцалите колко е повърхностна. В съседна тема момиче си е харесало симпатично момче на улицата и иска да го открие, изкарахте я лош и повърхностен човек, който трябвало да си свали стандартите. А на този въздухар нищо няма да кажете, въпреки че е мега повърхностен, само защото е мъж, а не жена???

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 97b594ec45
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Отдръпват се, защото си мислят, че могат да си намерят по-готин. Прави се на тежкар и лошо момче, и нахалствай, няма да можеш да се отървеш от жени с ниско самочувствие каквито са повечето женски. Може би простите им мозъци си мислят подсъзнателно, че могат да "опитомят" или променят такъв човек, може би така си вдигат егото, не че реално някоя е успяла да промени истински бандит.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 7a6833bd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Аз лично смятам, че единствената причина е, не защото не си някакъв богаташ, а защото не си с брутална физика, татуси, брада и т. н. Може да си супер отворен и харизматичен, може да винаги усмихнат, да си симпатичен мъж, но ако до теб застане един тъп като гьон, неможещ да свърже думи в изречение, намръщен, но нацепен, татуиран и т. н., ти губиш всички шансове с жените. Жените дори да няма какво да си кажат с такъв, пак ще предпочетат него. И тук не става на въпрос само за разни простовати чалгаджийки, а за абсолютно всички жени в България.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: f643b01575
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Ей виж какво е написала номер 2
Следвайки изкривено-папагалскара женска психика, следва да се каже, че трябва да бъдеш средно настоятелен.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: c8ec53daa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Може и да те иска, но поради други причини да е прекратила комуникацията!

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: f1d5e9e01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Ако е красива жена от "магазина" - закупена красота- си е жена с възможности, какво да те прави теб? Не можеш да следваш стандарта и, да те носи и на гръб ли?
Ако е натурално красива е свикнала на натегачи всякакви, лесно и бързо засича тези, които са за графа "Никога" и нямаш никакви шансове ако влезеш в тази графа.

Извод: не си за красива жена, голяма лъжица са за твоята уста, пробвай с тези от твоята черга - финансово, интелектуално и на визия.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: c6e3404540
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   До номер 3, затова е време малко да се опитаме да променим нещата. Няма да стане от днес за утре, но да се опитаме да им променим мисленете, където всичко, което представлява човек да се ограничава до това дали е с пари или не.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 618bfc88f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Хората семейства имат вече, той още се прави на сваляч. Че и чака да го свалят, все едно той е жената.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 1e736351af
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Няма как да ти се отговори, защото нито те познаваме, нито познаваме жените, с които си излизал. Но все пак, за да загубят интерес към теб, нещо не им харесва или просто не си ги заинтригувал и развълнувал достатъчно. Жените са емоционални същества и харесват енергични, забавни мъже, с които да им е готино. Ако срещите ви преминават в смях, закачки и ви е готино и забавно, ще има и нови срещи и вероятно ще се загаджите. Ако срещите ви преминават скучно, монотонно и без особени емоции, вероятно няма да има следваща среща. Това е.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 39589ccaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Не изкарваш достатъчно пари. Би ли се хванала манекенка с някой, който изкарва два бона на месец? Никакъв шанс. Затова жените постоянно казват, че търсят "амбициозни" или "успели" мъже, като тука амбиция и успял са код за заможен мъж, за да не кажат хората, че е златотърсачка, а няма значение дали той е амбициран да открие лек за рак или може да решава тройни интеграли по алгебра. Тя ти дава красотата и младостта си, ти му даваш лъскав начин на живот и нужните средства за този лукс. В края на краищата, всичко е просто бизнес.

Опитай късмета си с по-възрастните красиви жени, макар да са изключителна рядкост. Тези жени са с изтичащ срок на годност и са готови на компромиси. Другият ти вариант е да търсиш красива жена от друга култура, която да не е Западна или повлияна от Запада. В посткомунистически клоаки като бг, обаче, на почит винаги ще са амбициозните и успели мъже, да не говорим пък, че българките са най-големите коври и златотърсачки.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 10bee051ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Не, не трябва. Всъщност изобщо не си струва да се занимаваш с тях. Те са едни обсебващи боклуци, които ще ти стъжнят живота със скандали, крясъци и изневери, а и отгоре на това няма да получаваш никакъв секс. Ходи при проститутки, ако имаш пари и да ти е мирна главата без скандали, ревове и крясъци. На "нормалните" курвета им тегли майната и изобщо не им прави удоволствието да ги удостояваш с вниманието си, те не го заслужават, защото са боклуци. Остави ги да си ходят там при другите боклуци като тях, където им е мястото. Те губят от това, не ти. Все пак те ще ядат бой от тях, ще бъдат забременявани и зарязвани от тях, а не ти. :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: d915e265ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Не мисля, че има особена разлика в това, дали жената е красива или не. Всичките се държат горе-долу по един и също начин.
Това, дли някоя жена ще те хареса или не, зависи до голяма степен от теб - начин на държание, начин на обличане, визия и т. н.
Ако се дърпат след като вече сте се запознали - значи има нещо в теб, което ги кара да бягат - може да е нещо във външния ти вид, може да е в начина ти на държание към тях. Пробвай да смениш подхода, може да имаш късмет. Може да се пробваш и да смениш типа жени, които харесваш. Това също има значение.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 78bd4797b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   От това, което си написал, нищо особено не може да се извлече за сериозен анализ. Красива жена за тебе може да е отвратителна за мен. Привличането става на база множество фактори, повечето от тях възприемани субективно - лице, тяло, поведение, глас, и пр.
Тези, които прекъсват контакта с теб какви са по-точно, може би с различни възгледи за живота, ти как ги зарибяваш, какво си говориш с тях? От тези, които искат подаръци, ексурзии и аванта ли са? Сигурно има и такива, които ти пускат, ами избирай си от тях, какво не им харесваш?
№6, гледам, че постовете ти се повтарят с едни същи думи във всеки пост, свързан с жени. Но нали и нацепения батка с бруталната физира също трябва да има пари, щото мускулите се правят или с ядене, или с препарати, но и двете неща струват доста пари? Или още на бионабол от старите запаси я караме, и после хуя става само са отвес? Откакто си нацепен батка с татуси и брада, какви ебеш, 18-20 г. курвета от Люлин, Дружба и Обеля ли?

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: bb8bd3e30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

17.   Поредният Ганьо, който търси "красива жена", а не може да предложи нищо в замяна. Според мен жените, с които общуваш, в даден момент виждат това, което аз прозрях от написаното - че не си заслужаваш времето и нямаш потенциал за нормални отношения и всичко при теб е на повърхностно ниво. Затова и спират да се занимават с теб. Не си единственият мъж на планетата и може би трябва да се позамислиш за това как общуваш с жените и какво можеш да им предложиш (отвъд материалното, естествено).

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: ec915d82ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Много ме кефи как жените говорят за потенциал на мъжа и за развитие, за различни интереси, за не знам си какво...
А в същото време жените предлагат буквално едно и също насреща... общо взето точно това целят жените, да хванат мъж, който има интересен живот, че да им направи интересен и техния. Иначе горките едни и същи глупости. Йоги, food lover, travel тъпотии... буквално едно и също.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 8aeb670e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Изглеждаш лесен за това, лапваш въдицата бързо и не си интересен.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: f7d7173750
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторът съм. Пак повтарям, че искам някаква малко по-готина жена, знам, че е глупав пример, но жените, които харесвам са да речем с по 100-200 харесвания на снимките в социалните мрежи.

Тоест не са нито от най-оборотните с хиляди харесвания, нито от най-невзрачните.

А пък винаги ме харесват съвсем обикновени момичета, които мен не ме кефят!

Да, действително нямам много пари, но компенсирам с други неща - спортувам от малък, научил съм се да се шегувам с тях и да създавам атмосфера.

Проблемът е, че просто се 'дърпат', не знам по каква причина, даже последните няколко години съм имал 2-3 случая да се целуваме и дори след това да спрат да вдигат/отговарят.

Нямам никакво обяснение. Сега се занимавам с една, която съм 100% сигурен, че минава пред нас нарочно заради мен, понеже въобще не й е от там пътя, главната улица е на 100 метра, тя минава пред нас непрекъснато, но всеки път като я заговоря все или 'бързам', 'сужалявам нямам време' или нарочно си вади телефона и почва да говори по него като ме види.

А реално просто може да не ми минава пред очите нон-стоп и да си върви по главната улица. Знае, че я харесвам и мисля, че нарочно ме дразни!

Но това не е единичен случай. Вече доста пъти ми се случва да проявят интерес и после резачка. Не знам къде е проблемът.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 20f49f3a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Красивите жени, търсят "чичко паричко", който да ги издържа, да ги глези, да ги води на скъпи ресторанти, да им купува дамски чанти по 500 лева., да ги води на екскурзии в чужбина, на почивки в Малдивите, да им угажда на всякакви капризи... искам е ди какво са кученце, ама то струва 5000 лв. и т. н.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 35fc27f4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Здравей. Както вече са ти споменали, формулирал си запитването използвайки термини които са твърде субективни. Какво разбираш под "красива жена"? Тунингована кифла или естествено атрактивна по-скромна девойка? Какъв ти е стандарта? Защото ако се заглеждаш по тези с естестетични корекции, забрави за всякакъв шанс с тях имайки предвид скромните ти доходи. Такива жени са като автомобилите: щом искаш скъпа кола, трябва да имаш пари за да я поддържаш.
Ако определяш като "готини" момичетата с естествена красота, парите не са от такова значение, но пък трябва да успееш да им грабнеш вниманието. И явно там нещо грешиш. Предполагам си наясно че колкото по-красива е една жена, толкова повече претенденти има и толкова по-голяма конкуренция за теб. Щом спират да ти отговарят, явно някой друг им се е сторил по-интересен. С две думи, не си им харесал достатъчно. А ако не харесваш особено, колкото и да си настоятелен, едва ли ще постигнеш нещо. Евентуално някоя да се хване да излезе с теб за да те използва да я заведеш на обяд или вечеря гратис.

Има и друг момент. От написаното разбирам че с тези жени никога не се стига до среща. Съветът ми е щом се запознаеш с жена която ти харесва, да не разтакаваш нещата и да не пропиляваш ценно време в писане по вайбър и прочие, а да я поканиш на среща. Не може да и пращаш съобщения в продължение на 2 седмици и да очакваш после тя да избере теб. Ако има още 5 кандидата, щом някой от тях я покани на среща и тя е минимално заинтригувана от него, ти автоматично отпадаш. Естествено че нищо няма да се случи с теб след като вече се е случило с друг, защото ти си се мотал.
Не се бави с поканата за среща. Няма какво толкова да си пишете онлайн. Нещата се решават лице в лице. Тръпката и химията (ако има) ще се появят в разговор на живо. И така няма да се чудиш дали те харесва или не. Защото ако след среща не ти обръща внимание, всичко е пределно ясно.

Ж33

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: cee24032ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Аз не съм имал проблем с красивите жени - имал съм няколко приятелки, преди жена ми, всички от които бяха красиви. Даже едната беше толкова красива, че по улиците постоянно се обръщаха след нея и където влезем обираше всички погледи. И какво от това - като се оказа "куха" в главата!

Виж сега, не разбирам защо делиш красивите жени от останалите?

Те са си жени като всички други, единствено обичайно са малко по-разглезени, защото са свикнали да получават някои неща без усилие.

А и красотата е относително понятие - виж преди два три века - какви са били идеалите за красота, и ще видиш че има разлика.

Освен това, запомни следното: НЕ ТИ ТРЯБВА КРАСИВА ЖЕНА ЗА ТВОЯ СЪПРУГА!

Така, че спри да се стремиш към красиви, а си търси добра и свястна жена за своя съпруга!

Руснаците имат една много добра поговорка: "С лице вода не пиеш! " - има се предвид за отношенията в брака, че няма никакво значение колко е красив даден човек, а важните са вътрешните качества!

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 5778cfcbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   С настояване не става. Надушили са, че нямаш какво да предложиш и първоначалното харесване се е изпарило. Оставам с впечатлението, че си много наивен и глупав. Мислиш си, че млада и красива жена ще спи с теб заради едната любов. Това е нереалистично. Хубавичките си знаят цената.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: b53b1ba588
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Пич, прочети внимателно написаното от дамата в 22. Общо взето това е ситуацията, трябва да действаш, а да не си губиш времето в мрежата. Конкуренцията за красивите, а и въобще за читавите жени е голяма, често разни отворковци, макар и неособено умни, имат успех, просто защото действат смело и акъл им не пречи.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 0a96c9fdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Красивите жени, дори и да са не дотам умни, много добре съзнават предимствата си, знаят и че красотата не е вечна и гледат да си намерят качествен, реализиран и успешен мъж. Имат и самочувствие и достатъчен избор на мъже. Знаят си цената, както се казва. Не са самотни и отчаяно търсещи мъжко внимание, че те да ти се обаждат. Пишеш, че спортуваш, шегуваш се, създаваш атмосфера. Честно казано не е нещо уникално, има го в стотици мъже. И да имаш някаква приятна външност за да дойдат на среща, явно не можеш да задържиш вниманието им за повече от веднъж.
А пък с това, че някаква всеки ден минала нарочно покрай вас, ме разсмя. Занимавал си се с нея. Как по-точно? Като я зяпаш? Излез от филма, няма да ти се получи и с нея.
Като искаш жена, смени таргета, ясно че при красивите не вървиш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 0a96c9fdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Най-вероятно не си толкова привлекателен, нито интересен колкото си мислиш. Въобще нужно ти е изтрезняване, но с тези грешни изводи, които си правиш, поне за сега няма да ти се случи.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: bd75e0e544
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Не 20, авторе, сам казваш, че обикновените момичета не те кефят. Но, може би в очите на красавиците, и ти изглеждаш съвсем обикновен, и не ги кефиш.
Сега помисли върху това- какво ще се случи, ако тези обикновени момичета започнат да стават настоятелни с теб, да искат да се запознават, да излизаш с тях, и т. н. Дали ще започнат да ти харесват, или ще изпиташ досада, и ще бягаш от тях!
Е, така е и с красавиците, колкото и да настояваш, няма да стане по-лесно, и изведнъж да хукнат подир теб, ако по начало им се струваше обикновен. Не винаги става въпрос за пари.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 38d954ae47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не, трябва да се правиш че не ти пука какво си мисли тя. Жената избира мъж, който си има свой живот. Ти си супер, но не прекалява с ухажването. Като прекалиш има обратен ефект. Намери си хубава компания и жените ще дойдат сами при теб.
От жена

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: e5e39f3588
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз не мога да си намеря жена, защото жените харесват само такива мъже, които са с брутална физика

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 3db6cd7232
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Трябва да натискаш. Повечето красиви жени не могат да отказват. На една и се обаждах всяка сряда в продължение на 5 месеца и най-накрая се пусна.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: ecdf6bb8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Здравей, авторе, позволявам си да коментирам, защото смятам от историята и коментарите ти, че влизам в категорията, от която се интересуваш а. к. а. Имам по 200 харесвания на снимките по глупавият ти критерий :Д Не те познавам, както и не мога да отговоря от името на всички жени, но като цяло хората, не само жените, се отдръпват от прекалено настоятелни хора. На мен също ми се е случвало да съм настоятелна с някой мъж, който съм си харесала, и в отговор ми бяга. Просто така стоят нещата.
И другото, което е лично за мен - не мога да погледна сериозно на мъж, който ме зарибява онлайн, защото обикновено излиза накрая, че не го прави на живо, понеже е неуверен и комплексиран. Хората, не само жените, не харесват неуверени хора.
Аз съм си намирала гаджетата чрез общи приятели, компании и т. н.
Бъди забавен, уверен, имай теми на разговор и личен живот извън това да зарибяваш жени, и ще почнеш да привличаш хората към себе си. Това дали изглеждаш добре, както сам си споменал, не играе толкова важна роля дали една жена ще те хареса или не. Да, някакъв плюс е, но нищо повече. Сегашният ми приятел, с който съм от години, има хубави черти, но е с наднормено тегло и пак е успял да ме “върже” (около твоите години е).
Ако искаш хубава и умна, там вече трябва да се постараеш повече и да я накараш да види, че имаш потенциал за развитие, амбициозен си, отговорен, father material, и т. н. Изкарването на малко пари обикновено говори за липса на амбиция, а това изключително много тригърва една целеустремена жена, и я кара да гледа на теб като на вибратор за краткосрочни забавления, а не нещо сериозно.
Ж25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker