Колко е зле положението според вас, да се отказвам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко е зле положението според вас, да се отказвам ли?
преди: 4 месеца, 12 дни, прочетена 1061 пъти
Здравейте

С бившата ми приятелка се разделихме зареди мен. Твърде много се оставих да бъда подхлъзнат от "любовните схващания за жените" от тъпия ми авер. Когато си нямах приятелка бяхме 24/7 заедно с него, след това като си намерих естествено, че нямаше как да прекарвам времето с него. Е да си кажем истината предпочитах да правя секс с гаджето отколкото да стоя в бар или дискотека с него на всеки ще му е по приятно в такава ситуация, да ама той като малка путка все мрънкаше, че съм го заебал зареди една да не казвам каква... жена.
Бяхме заедно две години през последната една обаче все зареди него се карахме, защото все въртеше номера уж ще дойде за малко с нас, обаче забравя да си тръгне или ако не е това ще е корония номер идва напива се и се чудим как да го прибираме преди да го набият някъде.
Това положение й писна на момичето то и на мен ми беше писнало и 100 пъти съм разговарял с него той да добре за 2 седмици и после пак неговите изпълнения.
От една страна тогава не можех да прекъсна контакт с него приятелче ми беше от малки се знаем пък и щеше да има обвинения, че зареди една путка съм пребал приятелството ни, а не съм искал така да става.
Писна й на момичето остави ме, умолявах я тя обаче категорична не ме иска.

В последствие разбирах, че си има нов и се оказва познат на моя авер той ги е запознал.
Тя започна да се занимава с новия бях убеден, че е на пук обаче се задържаха 8 месеца което ми говори, че дори и да е било в началото на пук да ми прави вече не е.
Друго което се чудя не ме блокирала от фейсбук, но някои от приятелите ми които имаше всички до един блокирани. Е добре де мен защо ме е оставила? Да й гледам сторитата с новия ли каква е целта.
Ще питате защо пък аз не съм я блокирал не мога ще ми се да се върне... тъпо ама такова е.
Понякога се случва, ако изкарам тежко пиянство да й пиша светкавично сейнва, но отговора е винаги след няколко часа, но пък го има. Не че й пиша пак да й се умолявам, не просто едно нормално какво правиш, как си или защо не спиш. Разменяме по 1-2 изречения и толкова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 965f4595f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   То няма значение дали ти искаш да я оставяш - тя теб те е оставила. И да ти кажа - жалък си. Един истински муж не би нарекъл жената до себе си "путка" или да я поставя под аверите си. Добре е направила като си е намерила друг. Остави я на мира. Сега 100% се чувства по-добре, отколкото с теб.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: dd207232a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ти да не си би? ! Или твоят авер е? Държи се като ревниво гадже.
Мацщата с право те е зарязала. С такъв с непределени влечения и с такива авери няма нужда да се мъчи.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 9fd7842fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Аз ще ти дам съвет, ама така като те чета силно се съмнявам да ме послушаш изобщо. Моят съвет е да ги заебеш и двамата. Блокираш бившата, защото вече няма смисъл да имаш контакт с нея. Естествено, че иска да и гледаш сторитата и ще ти сийнва веднага, щото обича вниманието, обича валидацията, иска да мислиш за нея. Това и дава сила, на жените мисълта, че още си мислиш за тях им дават страшно самочувствие, че е яката мадама. Блокираш, триеш и спираш всякакъв контакт с нея. Реално тя нито ти пише, нито нищо, защо ти е да я имаш? Плюс това вече те е заебала.
Приятелчето ти също не е по-малко проблемен. Това, че се познавате от години по никакъв начин не означава, че човек не може да си промени мирогледа в живота и да надрасне същите тия приятели. Няма как да правите едно и също 30 години и да мислите по един и същи начин. Едно е да ти подхвърли 1-2 пъти на майтап - Брат, зареза ме заради една путка, друго е да ти пречи на връзката и да ти пречи и в живота.
Спираш контакт с двамата, на ония пич му обясни, че си решил да се стегнеш и ти трябва време малко насаме със себе си, а може и изобщо да не се обясняваш. Едно нещо съм разбрал в тоя живот, човек, който ти се подиграва и прави подмятания, а не те подкрепя, не ти е никакъв приятел. Аз лично съм супер драстичен в това отношение и не търпя никакви подигравки и пренебрежение. Директно трия от живота си и грам не ми пука. Дали съм напълно прав е друга тема, но няма нищо по-важно от спокойствието на ума, отколкото да слушам подигравки и да се чудя какво да правя.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 540acb765b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   От цялата история единственото хубаво нещо е, че си проумял чия е вината да се разделите. Надявам се да си тийн, защото тези уроци се учат по трудния начин. Приятелите са до време. И точно в такива моменти ще разбереш дали са ти истински приятели. Егоизмът не е приятелство. Разбирам го момичето, аз толкова време не бих изтърпяла подобни свинщини. Според мен директно я попитай, бъди честен. Другото е просто гадаене.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: df91fb333e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първо, ще ти кажа, че приятелят ти, НЕ Е ПРИЯТЕЛ. Той ти проваля любовния живот съвсем съзнателно.
Второ, много е възможно твоят " приятел" да е скрит гей.
Трето, ограничи си контактите с това момче! Блокирай го, или му отговаряй след часове, или след 1 ден, маалко да се сети да му светне лампичката.
И четвърто, когато имаш нова приятелка бъди отдаден на нея. Не позволявай, на оня да се меси.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 65316ef511
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Да наричаш приятелката си путка или трябва да си тийнейджър някакъв, или много прост човек. След този случай всичко това трябва да ти отвори очите какъв приятел си имал и просто да го зарежеш. И аз имах една "приятелка", която се мъкнеше с нас, много пиеше и знам какво е, но успяхме да се отскубнем от нея.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 33709e8874
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Това трябва да е в категория:
Лапешки истории.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 935b799285
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом си има друг от 8 месеца, спри да я гледаш и да я търсиш. Също, не си набивай вина че само заради “приятеля ти” сте се разделили. Според мен това те човърка най-много. Имало е да става, станало е. Няма как да продължил напред ако си мислиш - можеше, щеше. Ако обаче я обичаш още и ти е толкова важно и понеже в любовта имаш право и да се излагаш ако е истинска, я питай - защо се разделихме, можем ли да оправим нещата. Поне ще си имаш отговор, няма да се тормозиш и ще продължиш напред с или без нея.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 5c3ec4802e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Тоя твой приятел да не е гей? 24/7 да сте заедно, пък идва у вас и не си тръгва, запознава гаджето ти с друг мъж??? И аз имам приятели от детството, от първи клас, обаче никой не се държи така, не ми звучи нормално това. Ако така вървят нещата, не знам с коя жена ще се задържиш.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 4371875c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Тоя твой авер е гадняр и егоист. Не те те уважава и не ти е истински приятел. Просто го е било яд че не прекарваш цялото си свободно време с него и той е скучаел. И ти е завиждал че си имаш гадже пък той не. От такива злобни използвачи приятел не става.

Оплескал си работата с бившата и това е. Сега да ти е за урок. Забрави за нея, блокирай тоя авер и си потърси стойностен човек за приятел.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 2c5898e8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Еми забравяш мацката, и търсиш две нови - едната за тебе и една за авера ти. Ако той не е навит, му кажи, че пу.. ата е той... (ама не му налитай)))

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 6f0f0991f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Имал си избор, направил си го. С такъв приятел като твоя, врагове не ти трябват. Постигнал си е целта, провалил ти е връзката, дали от ревност или от завист, че ти имаш гадже, не знам, но резултатът е същият.
От цялата история си получил урок, дано да ти послужи занапред - където са двама, третият е излишен, независимо мъж или жена.
А бившата я забрави, за нея вече си просто част от миналото. Мъж без значение, както казва Оскар Уайлд.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker