В командировка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В командировка
преди: 4 месеца, 7 дни, прочетена 1225 пъти
Здравейте и от мен. Въпросът ми по-скоро е търсене на съвет! На 29 години съм, работата ми е свързана с чести пътувания в далечни градове по няколко седмици. Женен съм и имаме страхотни деца. От известно време обаче (може би 2 години) със съпругата ми все по-рядко сме интимни (в най-добрия случай 1 път месечно), което за мен е недостатъчно. Не съм някакъв секс маниак, но ми се иска по-често. Когато съм си вкъщи аз мия чинии, чистя, преспивам децата и т. н., за да може жена ми да си почине и вечерта да е само за нас, но някак си все намира оправдание.
Миналия месец бях в командировка и понеже съм млад, що годе добре изглеждащ и на ръководна позиция, една колежка ми даваше намеци да ходя в нейната стая, но аз отказва, защото ценя и обичам семейството си.
Не знам обаче ако това дърпане от интимни отношения от страна на жена ми продължава още дълго, то колко време аз щ мога да издържа, все пак и аз имам някакви нужди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 59cee5bba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Много кратко, точно и ясно изложен проблем, евала.

Това излиза, че е голям обществен въпрос, доста хора се оплакват тук. Като цяло сексуалната енергия сублимира в друго, никога не е напразно, че не ти се дава секс - инвестираш го в друго, най-често в работа. Например при мен - приятелката не ми е давала секс от седмица - което за начална връзка от под 10 месеца е ок засега, имахме периоди да сме били интимни всеки ден, че и по няколко пъти на ден. Питам се дали е от дребни неща, които не съм и угодил в емоционален план, някакви детайли в ежедневието които и развалят настроението, иначе и аз правя като теб горе-долу, отметям я от задачи.

Не знам какво да ти кажа, ако и кажеш ясно, че няма да и е приятно, но след известно време - поговори си с нея.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: d4451c967e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Кажи и за поканата от колежката. Така винаги ще се притеснява до кога ще седиш на сухо и ще си държиш инструмента в гащите. Принципно хората сме егоисти и от ревност и конкуренция има сериозен шанс да си върне желанието за да не те загуби.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 4f9bbe38e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Питай я, защо се държи така с теб, дари има вероятност за иска близост с теб, скоро, за да знаеш какво да правиш.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: e4ba3e9bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   А твоята жена изведе ли я някъде на вечеря, направи ли и подарък? Или като се връщаш от дъжд на вятър се правиш на добър мъж, отменяш я и после дим да те няма? Докато ти си вееш крачолите из други градове със седмици, жената няма почивен ден от това да е майка и домакиня. Тя е такава 24/7. Нормално е да сте чужди като се виждате 1-2 седмици в месеца. Ти си пришълецът, съквартирантът, а не мъж и партньор. За благодарност, че ти е родила и гледа децата, поддържа дома, си мислиш да си легнеш с колежка. Подла работа. Ми може и на жена ти да и трябва мъж за секс и постоянно да е вкъщи. Намери и.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 14ecfc583c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А ти защо мислиш, че твоята не ги върти същите номера и няма същите мисли? 100% е забила някой, който я кърти грубо по-често от теб.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 3d75c2f23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Говори откровено с жена ти, кажи и че ти се иска по-често, може да я отблъскваш с нещо, което дори самия ти не усещаш, тези неща трябва да се говорят, ако тя не иска да правите просто, защото тя вече е майка и не мисли за секс е това вече е друго, но опитай първо с жена ти все ще намерите начин, тя ти е родила деца, не заслужава да я изневеряваш според мен, представи си какво ще е на децата ти след време си разберат че си изневерявал, та тая колежка според теб дали те харесва или просто харесва парите ти щом си на висок пост има ги такива жени за пари всичко могат да правят не се предавай повече

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: b414fc6c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Ти може да цениш и обичаш семейството си, ама жените 5 пари не дават кво цениш батко хахха Щом миеш чинии и оправяш всичко, смятай, че вече нищо мъжко в тебе не я привлича. Станал си като домакиня-съквартирант, заел си женската позиция, а най-вероятно тя скоро ще заеме мъжката. Едно е да помогнеш и да се редувате, друго е да я отмениш напълно само и само видиш ли да си почине.
От какво па се умори толко? От нереализирани мечти нали? Щото не нейния живот не е като тоя в инстаграм....
Да беше спал с колежката, другия път ще знаеш

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 760acc2126
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   """Миналия месец бях в командировка и понеже съм млад, що годе добре изглеждащ и на ръководна позиция, една колежка ми даваше намеци да ходя в нейната стая, но аз отказва, защото ценя и обичам семейството си. "" Да така е, това е най-удобното време, особено, ако сте само двамата, а не част от по-голяма група. На Вашата възраст, вече излизах от тази игра. При нас това, което описвате се случваше на симпозиуми, които бяха ежегодни, но всичко е дълбоко тайно и прикрито. В командировка се случваше, когато бяхме в Съветският съюз, но не с колежки. Колежките като правило, в тези командировки бяха по-възрастни от нас, сериозни и отговорни, а и не ни привличаха. Имаше толкова руски момичета, които инициираха връзки, имаше и случки с момиче от смесен произход полу рускиня -полу узбечка, много е вълнуващо и бих казал екзотично. Бархетна кожа по гърдите и краката, бездънни очи. Случвало се е да се събудиш край руско момиче, в огромна масивна дървена къща, в затрупано със сняг малък град отвъд Волга. Тя е комсомолска секретарка, рожденица и работи в предприятието, в което се внедрява нашата разработка, а младият мъж, по-точно момчето е също комсомолски секретар в института разработчик. Купона е продължителен с изобилие на водка, разни соленки, сладки и черен хайвер с лъжички. Чудно как се отзовават в леглото, те двамцата. Абе, случват се внезапно такива неща, ама това не е изневяра, той си обича съпругата си. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 1e341dfe6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторът съм.
Благодаря на всички за съветите!
До номер 4 - всеки път се връщам с малък подарък за нея и децата, цветя, и т. н. По ресторанти ходим рядко, защото тя има проблеми с храната и предпочита домашно сготвената, която приготвям като съм в нас (преди работих като готвач, имам няколко курса изкарани и мога да твърдя, че готвя вкусно). За съжаление работата ми е такава, че не мога да съм вкъщи постоянно, особено летните месеци, но за сметка на това финансите, които изкарвам са добри, за да може тя да не работи вече близо 5 години. Не знам ако просто напусна работа и си намеря някоя по-нормална, за 2000 лв примерно и тя трябва да се върне на работа няма да е по-изморително за нея. Пак искам да кажа, че обичам семейството си и, въпреки че в почти всяка командировка мога да си легна с някоя колежка, никога не съм го правил!
Говорили сме си за секса, как вече е по трудно, когато имаш две деца и т. Н.,

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 8139c03ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   7 жената гледа децата, той ги гледа като се прибира, негови са. Щом и той живее в къщата, може да измие чиниите и да направи нещо вкъщи, не е на гости.
А, автора нека си каже на жената какво жената.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 503c2e5b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Жена съм, обаче не разбирам причината тази жена да не работи с години. Второто дете е още малко ли, болно ли е? Това, че мъжът изкарвал достатъчно и явно не си крие парите само за себе си, е чудесно, но не е причина здрава, права, още толкова млада жена да не работи повече от 2 години. Страшно безотговорно от нейна страна.

ОК, има 2 деца, при честите отсъствия на мъжа домът естествено пада върху нея, но.. само тя ли е така? И с риск и аз да прозвуча заядливо, но като един по-горен коментар ще попитам от какво е толкова изморена? Ясно, че при семейство и отговорности няма как да правите рекорди, обаче един път МЕСЕЧНО??? И да има здравословни проблеми, би трябвало да ги е казала.

Да оставиш мъж, който толкова се грижи за теб, да си мисли за колежки.. За мен не е нормално.

Изморени са жени, които хем работят, хем на господина му е под достойнството да върши каквото и да е вкъщи, хем и парите си скатава. Ето такива жени бих разбрала напълно. Но с нормален мъж, който или поема издръжката, или с готовност поделя всичко, няма как все да сме изморени и да живеем като съквартиранти.

Аз първо бих си поговорила сериозно с жената, че така не може да продължава. Доста изнаглява.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 56f687dfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Появи ли се "червейчето на похотта" в съзнанието, няма измъкване. Оправдания винаги ще се намерят. Относно проблема- на човека не му се говори- прави му се секс, пък която откликне. Нищо, че за сега, автора одържа фронта... Подготвил е бялото знаме.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 0722554fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Дедо Десантчик пак се изяви, на всяка манджа мерудиа....

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: bdbefceab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Млада жена да не иска секс продължително време е много съмнително. Един-два пъти е разбираемо, ама 1 път месечно... Особено ако се връщаш след командировка, когато и двамата би трябвало да сте "загорели"
Аз на твое място сериозно ще се притесня дали не го получава другаде.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 59cee5bba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Виж, аз съм пак коментар номер едно.

Това че не работи не е готино. Моята приятелка поработва, не парадира с това, но не забравя вкуса на работата - важно е това за характера.

Другото, ако си в командировки - ако има шанс да има друг (или друга! )... няма да получиш добро отразяване на притесненията ти.


Какво имам пред вид. В такава връзка двете страни са като огледала. Единият се оглежда в другия, ти оглеждаш притесненията си в нейните реакции. Много тънко може тя да не ти отразява притесненията, ако някога си ги имал, че има друга връзка, а да ги насочва обратно към теб - че ти си виновен, подозрителен - т. н.

Аз за себе си бях в сходна ситуация. Дълго време само наблюдавах. Когато добих достатъчно информация, че е възможна поне емоционална връзка на приятелката ми извън нашата - стрелях, направих прецедент. Оказа се, че не бях прав, направих стъпка назад. Но изложил веднъж ясно подозренията си, тя вече трябваше да ги приеме като част от връзката ни и да работим с тях.

Какво искам да кажа - направи прецедент. Асо нещо те притесни - не я оставяй да те замотае. Това че си добър с нея означава, че едва ли не мислиш, че тя ще отиде някъде, дала ти е представат че трябва да се грижиш за нея. Това става бавно с времето, но сега сте в тази ситуация - ти я наглеждаш. А тя очевидно не се тревожи за твоите проблеми, или поне - подсъзнателно ги омаловажава.

Изглежда, сякаш нямаш самочувствие - щом си толкова добър готвач, явно си се пробвал да спечелиш това умение с труд - да имаш добрата картина за себе си - като добър готвач - на цената на години лишения, за да се научиш да си добър. Това не е лесно. Може би идва от семейна история с някой родител (баща? ) който ти е поставял много високи изисквания, които ти си свикнал да не покриваш и това компенсираш. Или липсващ баща - сам си си измислил високите изисквания.

Няма значение от детайлите. Другото направление на работата ти е веднага да оправиш картината за себе си - да не се виждаш като недостатъчно годен, като че трябва винаги да догонваш с нещо, да се представяш добре.

Готвиш, гледаш децата, правиш подаръците, плащаш живота на жена си - е то, какво остана? Какво прави тя? Може би е самотна? Обикновено човек като няма какво да прави и си измисля проблемите. От скука.

Прекалено добър си. Силна, прекалено силна майчина любов може би и липса на някой, който да ограничи тази любов в живота ти, за да може да имаш здравословен егоизъм.

Прости упражнението върху живота ти от един непознат в мое лице. Анонимността на този сайт предлазполага към екскурзии на въображението. Може и да не съм прав. Дерзай смело!

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 47e6cea341
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз бях в подобна ситуация и три години си лягах с колежката в командировка. И двамата бяхме семейни, тя ми беше кака. Първият път тя дойде в моята стая и... Хубаво ни беше, , оже би защото тя беше много сексуална и потентна. Аз и с жена ми правех пълна програма, но колежката ми беше виртуозка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker