Разбрах всичко за него и въпреки всичко продължавам да го искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбрах всичко за него и въпреки всичко продължавам да го искам
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2731 пъти
Здравейте :)
Моята история започна преди 8 месеца, и от тогава до сега, мина много време, което не е много но мисълта за Него ме кара да се натъжавам. Никога до сега не бях срещала човек който може да те гледа в очите и в същото време да те лъже!

Запознах се с А покрай бравчед ми, излезнахме на дискотека прекарахме си хубаво цяла вечер танцувахме, забавявахме се до сутринта. Седмица по късно получих покана за приятелство от А (разбирасе в фб) ахнах като я видях защото не го очаквах.. и така писахме си в продължение на седмици в един прекрасен ден той реши да дойде в града в който живея. Видяхме се, вечеряхме, разхождахме се, прекараните часове с него бяха като приказка :) така няколко пъти идва при мен всяка неделя до момента в който започна да ми казва че ще дойде но така и не идваше.. казах си край до тук.... Но всъщност не беше така! Той продължи да ме търси по телефона, продължи с смс-те, и аз неможах да го отблъсна и да го изгоня от живота ми. В един слънчев ден ми се наложи да пътувам до близкото градче където живее той. Разбрахме се да се видим и то така стана. Излезнахме, забавлявахме се вечерта беше специална за мен (да се надявам че и за него беше така ) прибрахме се в хотела (от там се сещате не е нужно да го казвам).. На сутринта разбрах паролата му за фб... от тогава започна мойта мъка. Казвах си нетрябва да влизам не всичко трябва да се знае, но не успях да удържа на любопитството. Влязох в неговият свят, разбрах че почти с всички момичета се виждат, дори и с женени жени.. не ми стана никак приятно почувствах се унижена! Но въпреки това продулжавам да го искам, продължавам да искам да го чувам и видя :( (той не знае че толкова съм му навлезнала в личното пространство). Минасе месец нямах и вест от него той не ме търсеше, аз не го търсех беше ми много тъжно не прилиах на себе си. Опитах се да го забравя почти и успях, но дойде денят в който той отново ме потърси. Започна се всичко от начало но с единствената разлика, че сега само той праща смс-те, обажданията. Иска отново да се видим, казва ми че хората се променят но хора който се виждат веднъж в седмицата могат ли да запазат огъня цял :(

Едната половина на сърцето ми казва да продължавам да седя дори и настрана до него и да му припомням за хубавите ни моменти, но другата полочина ми казва да продължа живота си без него. Но как да го направя? Как да му кажа, че знам всичко което е правел когато не сме се виждали, как да му кажа че само тъга ми навява.... Много съм объркана и много тежко изживявам всичко това, защото тайничко се надявам че един ден ще бъдем заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: b5d3923205
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този е бройкаджия, намери си друг. Не си съсипвай живота с него.
***Кървавата роза***

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2cb5d8c569
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм, не е било добре да се ровиш така в личния му живот. Не може да очакваш, че от едно любене с теб, той ще изличи миналото си. Не става така. Ако имате сериозна връзка, ОК, но ти си преспала веднъж с някого и мислиш, че ти принадлежи

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 74bb523582
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това е секс с чувства. Ти не си някоя безчувствена кифла, както обичат да се изразяват някои. Но не съм сигурна дали той е правилният. Ако една връзка ти носи тъга, дори и в начален етап, има ли смисъл да се задълбочава? Това да те търсят през месец-два си е направо наказание.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d89c89b3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много драма създаваш. Бъди силна и стабилна. Това, че си жена, не е оправдание да си толкова безхарактерна, слаба и глупава.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 20c685c7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абе все се изказвате много морално за това, че не бива да се рови в ''личния живот'' на някой, но не се замисляте, че ако вие имахте такава възможност едва ли щяхте да я пропуснете! Да, всеки човек си има едно лично негово, интимно пространство и т. н., което не е нужно да става достояние на кой да е, но в случая авторката и въпросния мъж нямат сериозна връзка, отдала и се е възможност да хвърли едно око, и за щастие е видяла що за стока е този. Ако не беше така и сега щеше да си седи на розовия облак и да си прави илюзии.
Моето мнение е категорично, че нямаш работа с такъв женкар, мила. Всичко зависи от теб, аз бих те посъветвала да спреш да му отговаряш на обажданията, смс-ите, съобщенията във фб, дори направо го махни от приятелите си, смени си номера на тел. ако трябва, за да няма контакт с теб и съответно ти да не се изкушаваш ;) Всичко е до желание :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ac54919817
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пристрастеността към секса е като всяка друга пристрастеност. И няма място за морал, нито за съобразяване с нечии чувства. Хората с пристрастености нямат власт над влеченията си. За това се иска лечение, макар че общото преобладаващо мнение е, че нито женкарите, нито алкохолиците например са толкова зле. Освен да бъдеш наранявана още известно време, нищо друго няма да се случи от цялата история. И тук вече стигаме до типичната женска склонност към мазохизъм. Ти си решаваш и няма кой вместо теб да се откаже или да страда.
Поздрави!
Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a91f597c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, никога не бих се ровила във фейсбука, скайпа, телефона, разпечатките от кредитни и дебитни карти и т. н. на партньора си, защото му имам доверие.
Когато е в дълга командировка си позволявам да му отварям пощата, за да плащам сметки и разни фишове от КАТ, данъчните и т. н., но НИКОГА не бих отворила лична поща.
Една връзка, дори интимна да е, има своите граници. Знам, че моят партньор не ми рови по нещата, няма и аз да постъпвам така с него. Един ден, ако Бог ме дари с деца, и тях не бих следяла. Човек в крайна сметка сам отговаря за себе си - да родиш един човек, или да бъдеш интимен с някого - това не ти дава право да го шпионираш, да го съдиш и да го следиш! Ако не ти харесва такъв, какъвто е - ами прав ти път! Няма смисъл да го следиш и да се стремиш да го промениш, да го изкараш едва ли не чудовище и прстъпник. Имаш право да бъдеш с един човек или да не бъдеш, но нямаш право да му се бъркаш в личните вещи, профили и изобщо - да нарушаваш личното му пространство.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f046a59fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Остави го. Това е най-правилното решение, което можеш да вземеш. Живей си живота.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d95585a7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5 мислиш ли, че става въпрос за възможност? Всеки може да ти провери sms-ите като си оставиш телефона или да ти разбие паролата. Кое му е трудното или невъзможното?
Изобщо не става въпрос за възможности - мъжете, с които съм била не са си крили телефони и когато съм поискала съм можела да видя. Пък за пароли и компютри да не говорим - всеки ден като съм на компа му може да изровя нещо, което да ме подразни или да се скараме. И едва ли съм само аз, която съм имала възможности. Въпроса е кой ще си позволи да го направи или така нареченото уважение към личното пространство на другия.
И какво означава сериозна връзка? Ако за теб е сериозно да познаваш някой от 3-4 месеца и да заживееш с него и да "ходите" още толкова, не за всички дефиницията за сериозна връзка е такава.

Към авторката и това за двете половини на сърцето. Мила, това не са две половини, а цялото ти сърце и разума. Сърцето ти говори да му повярваш и простиш, а разума да приключиш напълно. Послушай разума си, за да си спасиш сърцето.

Успех
Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e3dd879af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ееее номер 7 и 9 много се впрегнахте с това за ''ровенето'' в личното пространство ;) Само, че аз говоря за конкретната ситуация, в която е попаднала авторката, и си мисля, че ако бяхте на нейно място ще предпочетете все пак да проверите по някакъв начин с какъв човек се занимавате, отколкото да си загубите акъла по него, а той да си ви лъже както си иска. Специално за доверието, моля ви, дами :) Всяка една жена рано или късно изпитва някакво съмнение към човека до себе си независимо по каква причина. И не, това не значи денонощно да ровите в телефоните и компютрите на мъжете си, но съм убедена на 101% че ако почувствате несигурност и вие ще го направите :)
Номер 9: къде видя моята дефиниция за сериозна връзка? ! Истина е, че всеки си го разбира както си иска, но описаното от авторката прилича ли ти изобщо на някаква връзка? ! Изобщо странно ми е как се хващате за неща, които не са ви угодни, четете написаните преди вас коментари и вместо първо да си кажете мнението по въпроса, джафкате по този, който не мисли като вас.... ами нали за това са тези сайтове, хората да чуят разнообразни мнения и те ще си преценят кое им е от полза и кое не. Пък и всеки човек е различен, съответно и начина на мислене и вижданията за нещата също... така, че е нормално моето и вашите да се разминават ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: eaaeb89d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 10 аз само не разбирам защо говориш от името на всички жени? Еми да, и аз имам съмнения и притеснения ( по природа съм много мнителна ), но все пак не се ровя в телефони и компютри. И точно това ти обяснявам, че съм имала възможност. Всеки в някакъв момент е почувствал несигурност, но не всеки би тръгнал да шпионира. И аз не я нападам в никакъв случай, просто исках да ти кажа конкретно на теб да не бъдеш толкова убедена, че всеки би го направил. Още повече, че в други теми 1-2 пъти съм давала съвети да проследят нещо..

Относно дефиницията ти за връзка, права си, обърках темите. Преди това писах в подобна тема.

А относно другото - сама каза, че тук е място да си споделяме свободно мнението. Това и направих. Ако за теб спора и изразяването е джафкане, на мен това ми е 70 процента от ежедневието - имено така опознавам и други гледни точки. И точно, защото всички сме различни не говори от името на всички друг път.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e758e0f446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Забрави го не си заслужава да страдаш за него. А това за личното пространство от една страна не е вярно, защото ако те обича истински ще ти каже цялата истина дори да знае, че може да му кажеш " Край ".
Намери си някой с който любовта ще е споделена и няма да страдаш за нищо.

От : Бодливо цвете

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 803a14e2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравейте.. Първо искам да ви честитя новата година бъдете все така разговорливи, усмихнати, щастливи! Също така искам и да ви благодаря за вашето внимание към моята история. Резултатът от това какво се случи, не е много сполучлив. Той продължи с търсенето, смених си телефонният номер но уви.. намери го. И всичко започна отначало! Сега разбрах че той си има приятелка и въпреки това ме търси да разбере как съм, какво правя :( тъжна история.. аз се отдадох на почивка изчезнах за известно време.. но и това не помогна.. Гадна история, сега вече съжалявам че познавам такъв човек и че съм била някога с него. Опитвам се да го изтрия да го игнорирам... но ми е много трудно!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d9d861724a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе вие жените сте странни същества :)))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker