Мъж без приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж без приятели
преди: 13 дни, 2 часа, прочетена 1236 пъти
Темата е насочена към жените. Във вашите очи как ви изглежда един мъж, който по традиционните разбирания е неустоим - добра работа (4-5к на месец) както и отговорна позиция, уважан от почти всеки там, характерите ви си пасват, кара ви да се чувствате женствено, спокойно, сигурно, щастливо, не ви съди, не ви изтощава и като черешка - привлечени сте към него сексуално всеки път като го видите. Обаче има един минус - няма приятели. Да, на работа се разбира с колегите си и го уважават за работата, която върши, но са си само колеги. Не излиза никъде, освен ако не е със семейството или с вас, не контактува с никого, освен последните, извън работата и т. н. Би ли ви отблъснало?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 15 часа
hash: 5a84362b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Супер! Такъв мъж искам, но ми се струва нереално.

 
  ...
преди: 12 дни, 12 часа
hash: b8d2e03227
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не би ме отблъснало, няма проблем. Ако нещата между нас са ок, няма да му търся излишно кусури. Ако е такъв тип човек, не му се излиза наляво-надясно с други хора, просто ще искам от него свободата аз да излизам с мойте приятели поне. Ако пък му допаднат, да идва с нас, само да не ме дели от моите близки.

 
  ...
преди: 12 дни, 12 часа
hash: 90dd7de8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти обрисува мъжът ми.
В началото ми беше странно това, че не излизаше с приятели. Подтиквала съм го, да излязат по мъжки някой уикенд, да се събира с приятели за мач или формула 1 т. н
Той предпочита с мен да си гледа мачовете, живеехме в Мадрид тогава и ако не на стадиона, то на бар.
Казвала съм, че не са ми забавни неговите хобита и интереси и няма нищо лошо всеки да си се занимава с тях без другият.
Но не, той предпочиташе ако не е с мен, да е сам общо взето. Имаше 2- 3 души негови приятели, с които от време на време излизахме заедно, но сам не ходеше с тях.
На една такава среща заедно на бар един негов "приятел" пробва да ми се сложи когато мъжът ми отиде до тоалетната. Така приключи и с малкото "приятелства". Не му казах на момента какво е станало, той е малко "див петел" и щеше да се вкара в сериозна беля ако бях казала там на място.
Иначе е веселяк, усмихнат, шегаджия, леко и лесно се говори с него. Не е саможив. Мислех си тогава, че като сме още "пресни" предпочита да си е с мен. Но вече сме заедно почти 20 г и е същият.
Обичаме да пътуваме и го правим когато можем. Но сега например живеем на остров, аз пътувам без него понякога до съседни острови когато той не може. Той уж обожава морето и да пътува с кораби, но един път само пътува без мен и се върна сърдит. Не му харесало, било прекалено шумно, прекалено много хора, прекалено вятър на палубата на кораба- глупости на търкалета, просто не му харесва да е сам, а не иска и с приятели. Накрая си го каза: заедно ще си ходим.
Не е обаче зависим в от присъствието ми, уважава личното ми пространство.
Аз съм човек творец, имам нужда да оставам сама, имам си моите моменти на "атакувана от музи" в които никой за нищо да не ме притеснява, той няма проблем с това.

Та не, не ме е отблъсквало никога. Нали уважава моите пък нужди, не настоява да съм част от него и да бъда като него, имам пълната свобода на човек в доброволна връзка, не сме си сянката на другият.
А аз съм изключително свободолюбива, нямаше да сме заедно толкова години ако не беше уважавал това.

Ако и ти уважаваш чуждата личност не би трябвало да е никакъв проблем. Ако не изискваш да променя себе си за да бъде част от теб, най-вероятно ще имаш здраво, дългогодишно семейство.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 12 часа
hash: 43e5c45577
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Аз съм такъв човек. Това винаги е действало като магнит за жените. Колкото и да си падат по баровци и лошо момчета, мъжете с характер винаги са на мода.

 
  ...
преди: 12 дни, 11 часа
hash: 5a825cfa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А бе ти с тези описания CV за работа ли пускаш? Ако жена не те хареса външно, знаеш ли колко ѝ дреме дали си уважаван и какъв шеф си? И не си ли ѝ симпатичен ще я привлечеш сексуално, ама друг път. За да нямаш приятели и да стоиш у вас с вашите, значи, че имаш проблем с общуването, саможив и затворен си. Че коя млада нормална жена ще иска да стои след работа само в къщи с теб и родителите ти? С това ли ще я правиш щастлива, сигурна и каквото си изредил там? Абсолютна скука. За мен е отблъскващо.

 
  ...


...
преди: 12 дни, 11 часа
hash: be182200e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Предпочитам да си има познати. Да не е залепен за мен 24/7. В събота като излеза през деня на кафе и разходка с приятелки да си излиза с негови приятели.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 11 часа
hash: 0a7769d1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   За нея няма ли да е по-добре така? Цената няма "приятелки" и аз не държа да имам. Трябват ли ти?

 
  ...
преди: 12 дни, 10 часа
hash: 128e16f7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отблъскващо едва ли, но не е зле да се помисли дали няма някакви скрити причини човекът да няма поне неколцина приятели.
Може да се окаже, че е скрита лимонка и под повърхността се крие някаква друга негова същност и благовидната му фасада е маска.

 
  ...
преди: 12 дни, 10 часа
hash: 67a1ecbc3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Това изглежда като типичното поведение на жените - да търсят кусири на всеки. Описала си мъж, който според теб е перфектен, обаче няма как да не му намериш някакъв недостатък, така че да имаш извинение за себе си, защо ще избереш някой пълен боклук, вместо него.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 10 часа
hash: e41168d6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Все по-масово е това, особено интелигентни хора, ако има приятели пак ще ти е проблем защо излиза. И аз почти с никого не общувам чувамхсе рядко с този онзи, на Великден се чух с една приятелка тя ви казва само с мен се е чула днес. Друг приятел ми казва с кой да общуваме в работата колеги и до там, аз и със семейството ми не общувам, защото съм имала ужасно детство, много болка, обаждам се за празници и до там, през другото време е агония комуникацията и няма смисъл.

 
  ...

...
преди: 12 дни, 9 часа
hash: ec0d8e7dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нямате угодия. Навремето като бях по-млад, почти не се прибирах, движех се в голяма компания, някак мислех че имам много “приятели” и тогава жените искаха повече време само за тях, извън компанията, моето не било нормално.
Минаха от тогава 10-Ина години, отсях 3-4ма приятели, тези от детинство, другите изпаднаха от схемата защото там си беше интерес. Тия 3-4ма са заети също колкото мен, което значи че не е като преди 10 години да сме безгрижни и няма как ей така даже да излезем. Та всичко наред, ама ти се хващаш за някакви безумия и аз се питам, това нормално ли е.

 
  ...
преди: 12 дни, 9 часа
hash: fd7d4147e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Да, бих се позамислила. Ако човек няма приятели значи е вълк единак и няма способност да се социализира. Ако няма приятели, очевидно има нравствен проблем - срамежлив, комплексиран, високомерен, арогантен, самовлюбен или просто не обича хора. Това би ме накарало да се запитам способен ли е да създава трайни отношения с хора извън неговото семейство по рождение, какъвто би била потенциалната му жена. Ако не е успял да изгради една трайна връзка с поне един човек, различен от семейството и роднините му, способен ли да изгради трайна и дълбока връзка с партньорката му или просто ще иска да я използва и ако нещо не му е по ''нрава'' дали безкромисно и егоистично ще я зареже? Както навярно е зарязвал приятелите от детството, съучениците си. Способен ли е да гради, а не само да руши? В случай че не е успявал да се впише в нито една компания, какво е причината? Дали се мисли за нещо повече от тях или има друго нещо гнило в характера му? Дали, дали... Прекалено много въпроси още в началото, това утежнява. Тихите води са най-дълбоки. От скрити лимонки бягам. Предпочитам хора, с които се общува лесно. Проблемните хора натоварват. Човек трябва да дава, за да получава. Ако няма приятели, трябва да се замисли какво не дава от себе си и защо не получава насреща приятелско отношение. Безценно е човек да има приятели - зареждат го, дават му различни гледни точки, прекарват приятно време заедно - пътешестват или просто излизат в парка, помогат му при нужда - смяна на гуми, качване, сваляне на мебели, учат го! Всеки човек ни дава някакъв урок (добър или лош) и ни прави по-добри и развити хора. Но за да учим тези уроци, не трябва да сме затворени в нашата капсула, а трябва да излезем и да протегнем ръка, за да има кой да ни я хване и да ни научи.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 9 часа
hash: da975de498
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз проблем не виждам в ситуацията, хората са различни. Ако някой е интроверт и затворен, за него шумни компании и събирания с хора са си мъка. Прекрасно може да си изкара една двойка пътувайки и в собствената си компания ако има любов и взаимно разбирателство.
Излизането с приятели и компании си е едно нон-стоп съобразяване с други хора. И по естествен път често си оставате само двамата накрая.

 
  ...
преди: 12 дни, 7 часа
hash: f7bc6b2dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не, всяка жена иска мъж дето да бъде за нея и да не е постоянно с приятелите си. Идеален е. Моят мъж също няма приятели с които да излиза.

 
  ...
преди: 12 дни, 6 часа
hash: 10a4249cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мъж-мечта. :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 дни, 5 часа
hash: 0369af2f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Кога ще спреш да пишеш теми с цел проучване какъв мъж харесвали жените:)?
Ако си неприятен, нечистоплътен и с говорен дефект, който обича да говори без да си поеме дъх, заплатата ти е без значение.!!!

 
  ...
преди: 12 дни, 5 часа
hash: b9c91539f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Братле, извинявай за критиката, но това не е правилния въпрос. Въпроса който трябва да си задаваш е харесва ли ми на мен да съм добре уважаван на работа и да нямам приятели. Ако ти харесва и това е твоето нещо си живей живота, жените ще дойдат. Ако не ти харесва, работи по нещата които не ти харесват. Повечето жени не вадят ексела и да слагат check-box-чета в колонките "има ли пари", "има ли приятели", "има ли жилище". Те просто търсят усещане за сигурност и приемане. Ако ти се чустваш сигурен и добре ти ще го предадеш това чуство и на партньора си и той също ще е щастлив. Погледни навътре, разбери от къде идват съмненията ти, разбери какво искаш и работи да го постигнеш(не непременно сам, искай помощ, съвет от хора които харесваш и смяташ за авторитет). Вероятноста да дойде жена която да запълни и задоволи нуждата ти от приятел е възможна но малко вероятна. Така че според мен ако търсиш приятели, опитай се да си намериш(и паралелно с това може да се оглеждаш за жени които ти харесват)

Грам не трябва да ти пука за жените и техните желания, искания и т. н. Ти си определи какво ти искаш, построй си живота около това и правилните жени които отговарят на ценностите в които вярваш ще дойдат. И без това обикновено те са много по умели в социално отношение и знаят как да ти привлекат вниманието ако те харесат. Build it and they will come.

 
  ...
преди: 12 дни, 2 часа
hash: 63566c4837
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   На днешно време всички са се овълчили и всеки гледа да те пре*бе, къде ги намирате тези приятели, не знам..? !

Или ви използват и са ви добре прикрити врагове, които ще ви забият нож в удобен момент, а вие ги мислите за "приятели"...

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 22 часа
hash: a08e877afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ако нямаш приятели, значи си
1. Антисоциален
2. Потенциален психопат
3. Имаш някакъв психологическо проблем
4. Супер ревнив
5. Неспособен да поддържа и задържа отношения..

Такава връзка е обречена на капсулиране и много бързо изтощаване. Ще се гледате в очичките 2 месеца и ще пръснете панаира. Дръж си парите и "уважението" в работата - живота ти е тотално безсмислен

 
  ...
преди: 11 дни, 22 часа
hash: 63566c4837
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Има няколко стотин фирми за бързи кредити, замислете се кои са им клиенти и взимат 1000лв, който след това да върнат 3500лв разсрочено.

Клиентите на бързи кредити са хора с 1000 "приятели" в социални мрежи, които приятели в действителност няма да ти дадат на заем и 20лв в ежедневието и ще прибегнеш до кредит от небанкова институция.
За това има пари на заем, превоз като услуга, частна линейка и много други услуги.

А тези с многото приятели са някакви 10-12 годишни, именно когато реално човек има приятели, след това всичко е интереси и използвачество.

 
  ...

...
преди: 11 дни, 18 часа
hash: 3a79cd7430
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И аз нямам приятели, защото точно така се получава както ти каза номер 3. Един ще поиска жена ти, втори работа ти. И жена ми няма приятелки и понякога виждам, че това и тежи. Но съм и казавал, че когато губи нещо, не знае какво печели. Според мен човек трябва да има някакви хора, на кокто да разчита, но да не ги допуска близо до ядрото.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 13 часа
hash: 047c623e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Общо взето и аз съм такъв.
Не съм чувал жена ми да се оплаква... вече 20 години....

 
  ...
преди: 11 дни, 11 часа
hash: 43e5c45577
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Виждам, че някой се правят на големи психолози. Изобщо не е задължително за един човек да има някой от изброените проблеми за да няма приятели. Аз съм харесван и уважаван човек. Имам страшно много познати във всякакви сфери. Вършил съм им какви ли не услуги. Тоест аз съм им приятел. Когато съм имал нужда от услуга никой почти не се е сещал да каже "чакай ще ударим едно рамо". Тоест тези хора не са ми приятели. Нещата трябва да са взаимни, ако единия все дава, а другият все взима това не е приятелство. Хората с които ядете и пиете не дойдат ли когато имате нужда и те не са ви приятели. Такъв е живота всеки иска да получава и никой не иска да дава. Слабите първо казват моля те помогни и ти им помагаш, а после разправят мъжки приказки, как всеки трябвало да се справя сам в живота, никой на никого не бил длъжен и за това ли си им помагал, та после да им искаш услуга... Е за това разумните хора нямат приятели, а само познати.

 
  ...
преди: 11 дни, 11 часа
hash: d66fc21316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   19. Забрави живеещ в неприятелска обстановка.
Аз в някои градове създавам приятели лесно, в София например не ми се получава.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 10 часа
hash: e41168d6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   В живота няма приятели, аз съм много социална, но и много съобразителна и тактична, но забелязвам, че общуването с масата е много тежко, особено българския манталитет. Винаги има заяждане, грубост, ирония в стил: ти как се уреди, кой те уреди, е пак ли си си купила нова чанта, е пак ли ще ходиш някъде, е щом имаш пари... в простотия в този стил. Истината е, че всеки си има своя живот и вярвания, но малоумните коментари ми идват вповече. Някак си няма лека и приятна комуникация, без делене ти аз, просто време на приказки.

 
  ...

...
преди: 11 дни, 10 часа
hash: 5ecbaf09bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Бившата ми нямаше никакви приятелки. Беше ад.

 
  ...
преди: 11 дни, 7 часа
hash: 1999e449c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   За мен лично е идеално, защото самата аз съм такава. Да си се задушаваме взаимно :)
Ж25

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 3 часа
hash: cc43b15958
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Много е важно дали по принцип даден човек няма приятели или просто няма в момента, защото е разкарал паразитите, както други вече добре са описали по-горе. Аз примерно към днешна дата имам само двама приятели, за които знам, че като ми звънят не е за да искат нещо. И двамата обаче не живеят в моя град, така че на практика около мен приятели нямам. Всички останали, които смятах за приятели се оказаха пълни използвали, като за част от тях научих впоследствие, че са ми правили и различни мръсотии. Има хора обаче, които по принцип нямат приятели. С такива човек трябва да бъде много внимателен. Например имам познат, който няма приятели. Завързва някакви контакти само, ако има изгода. Няма ли изгода от определен човек, за него той не съществува. Жена му е същата. Тя дори няма приятели от детинство, от училище или от университет. Имат ли полза от някого, стават много "социални", докато отсрещната страна не ги усети или пък те не успеят да изтърмъчат каквото са си наумили. През останалото време не излизат почти никъде и никъде не ходят, а стандартът им е много добър. Познавам и други като тях, където движещата сила е интереса. Това просто да се видиш с някой да пиете кафе само ей така е пълен абсурд. Но имат ли полза, не можеш да се отървеш от покани за почивки, излизания и т. н. Затова е много важно какви са причините за нямането на приятели.

 
  ...
преди: 10 дни, 23 часа
hash: 63566c4837
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Трябва да има услуга "Приятел под наем" - срещу месечна такса някой да го играе че ти е приятел и да проявява емпатия към клиента на услугата, да му звъни да пиете кафе, да ходите на разходка заедно и за нови дрешки от мола...

 
  ...
преди: 10 дни, 10 часа
hash: 56396dd8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Какви приятели, общувала съм с много хора и съм излизала, никога не съм ги наричала приятели, а познати.
Имах 3 приятелки по-близки, едната е в чужбина, аз също, а останалите 2 в БГ и се видя какви приятелки са отлично, били сме заедно в трудни моменти, разговори, спомени и накрая се оказа какви приятелки са...
Хората завиждат, а аз такива не желая до себе си, предпочитам да нямам приятели, отколкото такива, които да те използват само, когато те имат нужда да излязат, да говорят за себе си или нещо друго и да си кош за душевен отпадък.
Някои хора не са антисоциални, а избирателно социални.
Колкото по-добър си, хората все повече изнагляват и се държат така все едно, че си им длъжен или тяхна собственост, ти, къщата, колата ти, айде у лево от такива "приятели". :))
Аз такива отношения не харесвам, или си искрен с мен или няма да ти обърна внимание, да се обадя, пиша, нищо, това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker