Дете и разлика в годините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дете и разлика в годините
преди: 5 месеца, 9 дни, прочетена 889 пъти
Здравейте, това е моята история, моля ви за някакви съвети или ако някой е бил в моята ситуация да сподели. Момиче на 23г съм повече от половин година имам връзка с мъж с който имаме 20 години разлика. Той е разделен с жена си от която има малко дете. Та ще започна с това че в началото всичко беше наред, редовно се виждахме, 6 дни в седмицата като той виждаше детето си веднъж в седмицата. всеки уикенд бяхме заедно, даде ми ключ за дома си почти живеехме заедно. Не ми е предлагал да се запознавам с детето му, нито оък аз изявявам желание. Вметвам това, че никой не знае че имаме връзка заради разликата в годините аз не бях готова да споделя на семейството си. 4 месец от връзката ни той разбра че бившата му жена има друг мъж до себе си и те заедно живеят с детето. Оттогава всичко се промени той започна да я взима все по често, а за мен ако остане някакъв свободен ден. Вече не е същото детето е приоритет а аз съм втора цигулка. Чувствам се ужасно защото обичсм този човек, а той вече не се вълнува толкова от мен. Говорих с него относно това но той като невменяем повтаря ми само че ме обича а не разбира че аз страдам и не се чувствам вече добре. Искам да прекратя отношенията ни но не мога свикнах с него… а той като гледам няма такива намерения иска да си я караме така. Нямам решение Моля ви за съвети да продължа ли да се опитвам или да прекратя нещата …

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 8 дни
hash: ed83aceeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Губиш си времето.
Като цяло годините, нямат значение ако се чувстваш добре.
Ако човекът е свестен, в добро физическо и психическо състояние!
Важна е също финансовата стабилност. Какво може да ти предложи? Стабилни отношения, внимание, нежност и интимност. Ти очевидно ме предлагаш своята Младост и фертилност?
Отговори си и на въпроса от кой тип жени си тези едно искат дължи връзки и семейство или от онези дето търсят забавление и живеят ден за ден.
След като си изясниш ти какво искаш, задай въпроса на партньора си той какво иска?
Ако приоритетите се припокриват сте ок.
Жените на 23 години се радват на голям интерес от страна на мъжете.

Най- голямата загуба дето може да ни сполети е загубата на време.

Имай в предвид, че жените отиват подсъзнателно да живеят с някого за да имат семейство и да са защитени.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: febabd2588
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Първо, трябва сама себе си да разбереш какво искаш. Ако очакваш брак и деца, трябва да си даваш сметка, че в някаква степен бившето му семейство винаги ще присъства под някава форма и степен във вашия живот. С бившата ще има отношения, с детето- също, ще общуват, ще се чуват, ще плаща, ще отделя време. Това е един непрекъснат конфликт, където няма как ти да си единствената и непобедимата. Отделно ще имате конфлит с околните. Ако искаш да си го причиниш, натискай се още, но няма да стане на твоето. Ще си осигуриш години напред ревност и тормоз. Такива многостранни отношения са трудни за управление. Поради горните причини аз не бих си го причинявала.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 39dcb036ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Миличка, от написаното ми се струва, че този мъж не те иска достатъчно. Той е обвързан емоционално и заедно с това и материално с детето и бившата си жена. Което е разбираемо, все пак не може да ги зачеркне и забрави все едно, че никога не са съществували. Като сложим и голямата разлика в годините, става ясно, че това не е добра връзка за теб. Просто е - какво да правиш при човек, който иска друга. За него ти си едно разнообразие и повишаване на самочувствието. Това ли е ролята, която искаш да играеш? Имай по-добро мнение за себе си и не стой при него само защото си свикнала.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: addfddcf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ти какво очакваше като се хвана с чичака? Че те носи на ръце защото си млада? Естествено ще си винаги след детето му. Жени много, детето му е само едно. Като не си ок, намери си ерген.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: f43f064c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Прекратяваш. Той още воюва с жена си и нейния. Ти си за секс.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 425546b466
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Намери си по-млад мъж или поне без дете. Моя братовчедка си пропиля най-хубавите години, като се хвана с един разведен нервак с две деца.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: bdb1071841
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Може би постъпва правилно донякъде, може да има съмнения, че детето му ще расте в лоша среда заради този мъж, всеки баща се грижи за детето си нормално е. Аз имах подобна ситуация преди да се оженим с моя, понеже той има дете от една жена (макар извънбрачно и са се разделили) жената не позволяваше на мъжа ми да си види детето, което беше още по-лошо защото постоянно мислеше за детето, след водени няколко дела успя да прибори този проблем и по закон придоби правата да вижда детето и се виждаха често, но разбира се че отделяше по-често време за детето отколкото за мен. Направих следното, поисках да се запозная с детенцето той се съгласи, а детето беше толкова мило и сладко, че няма как човек да не го обича започнах да се грижа за това детенце, изградихме приятна връзка. Когато мъжът видя че ние се разбираме добре и неговите притеснения относно отношенията между мен и детето изчезнаха, понеже аз нямах дете и нямах опит да гледам дете, винаги ми казваше, не искал да ми го причини да гледам чуждо детето, но да получиха се нещата в момента сме съпруг и съпруга имаме и общо дете и неговото е с нас понякога, а аз дори искам да е по-често при нас да може да не се чувства като чужд понеже като дойде първия ден и винаги е мълчалив не знам защо е така но на втория ден вече започва да общува и да си играе с нас. Просто опитай се да се запознаеш с детето и не забравяй, че това е просто дете опитай се да го обикнеш те са невинни и имат нужда от грижа. А между нас разликата е много по-голяма от вашата цели 32 години бях на 20 когато започнахме връзка и две години бяхме във връзка след това вече решихме да бъдем едно истинско семейство. Няма не възможни неща.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: a3f832b3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като си толкова глупава да се подиграеш така с младостта си на 23 да се хванеш с 43 годишен, си заслужаваш всичките мизерии.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 5253f75d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мацка, съжалявам, че ще разочаровам, но детето му винаги ще е на първо място. Така, че или свикваш, или си търсиш мъж без деца.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 3a43203cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Излизате заедно с детето, ако си с него сериозно, трябва да свикнеш с това. Какэв ти е проблема да отидите в парка заедно, трябва да приемеш, че той има дете и браво на този мъж, защото моя баща, като се хвана с една, тя ме унижава мачкаше и ми съсипа живота и той го позволи, майка ми почина.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 7a6e07507f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Разбира се, че детето му винаги ще бъде преди теб. Казвам го от позиция на разведена с дете, и повторно омъжена за мъж с дете. А предвид разликата във възрастта и това, че отношенията ви са тайни, просто нямате общо бъдеще

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: fbdcc33403
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Защо взима детето по-често според теб, след като е разбрал, че си има мъж? За да прави проблеми на жена си и да я спъва, също и не иска новият да го играе баща на детето му и да се сближат. Още си обича бившата, тя все пак дете му е родила, а ти си просто една малка к***а за секс - това е истината, съжалявам. Остави го просто и си хвани някой на твоята възраст без багаж.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: b494c73051
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти си жена на 23, как не си разбрала, че си просто забавление? И колкото и забавления, като тебе да дойдат, НЯМА да си остави детето нито пък жена си. Аз доколкото разбирам, той се опитва да си спаси връзката. Да си спаси семейството, а ти си.. между другото. Няма ли свободни мъже за тебе, че взе точно разведен? Той още си има интерес към жена си, а детето си е дете. По-добре прекратявай, защото ще патиш повече.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: e334076ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Децата винаги са на първо място, не очаквай, че ще пренебрегва детето си заради теб.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: b1e566b736
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Зависи ако обичаш този мъж продължи, ако не дай му път.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: b1e566b736
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ех тази мода напоследък е навсякъде млади с възрастни, няма говоря за морал няма смисъл живота си е твой, опита ли да говориш тези неща с въпросния мъж, пробвай, може да те разбере да прояви емпатия все пак мъж на години има глава над раменете си който дано работи. Пробвай да говориш и кажи че не ти е приятно така сигурно ще промени отношението все пак от теб по-млада къде ще намери.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 1856e19cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката: Благодаря на всички за коментарите накарахте ме да се почувствам по-добре. Относно въпросния нямам още решение но мисля че е ясно на къде отиват нещата. Аз съм по емоционална и когато свикна с даден човек трудно се разделям.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 870b2b354c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Разбира се, че детето ще е на първо място.

Не те разбирам.

Толкова си млада, имаш избор от мъже на близка възраст, а си с 20 години по-голям, с малко дете.

Този мъж е било редно да си потърси по-зряла жена, на същия етап от живота, какво иска от "дъщеря" си? И го кара ергенски - детето не живее при него, вижда го понякога.. Така може и 5 деца да "отгледа".

Не прави добро впечатление.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 7fa2c65142
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не усещам от поста ти особена обич от теб към децата. Не си и длъжна де, а той не те обича, прави дистанция нарочно, просто сложй точката.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: d81161bf67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Отново номер 1 трябва да постави финансовата стабилност. Абе избийте си ги тези кешове от главата бе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker