Полигамия/Моногамия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Полигамия/Моногамия
преди: 3 месеца, 27 дни, прочетена 910 пъти
Здравейте, дори не знам как да започна темата, но ще опитам.

Влюбвала съм се няколко пъти, отношенията са били трудни, защото аз като цяло съм труден човек, всеки път си казвам по-хубаво да остана сама да се изясня със себе си и какво наистина желая, но аз влизам в някакви взаимоотношения, губя се напълно в тях, т. е привързвам се към човека, отдавам се, давам всичко всичко от себе си, дали ще е домакинство, пари, секс, любов, разговори и т. н. , както и човека с който съм, но това е началото, после отново го има това, заедно плюс куп скандали, битовизми и т. н. и накрая аз все изневерявам....
Свикнала съм с този човек, опитали сме разговори, много неща, но и раздяла не става, не мога да го обясня, сега някой ще каже няма как да имаш чувства към някого и да си лягаш с друг и въпросът ми е..
Това всъщност възможно ли е?
Или аз съм просто полигамна не знам, т. е какъвто и да е човекът до мен, на мен все ще ми омръзне в даден момент.
Най-гадното е, че ми е неприятно да е така, не ми пука кой какво говори, какво трябва да направя да приема себе си, такава каквато съм, може би друг вариант няма.
Нито съм нимфоман. ка, нищо подобно, дори не е за секса..
Явно в един момент преставам да се чувствам желана знам ли, може би защото омръзвам и на човека до мен и виждам интерес към мен и ако е взаимен от моя страна... после уж съжалявам, тъпо ми е, да не се беше случвало си казвам, а като се видим пак натам отиват нещата, напоследък се спирам, нищо не съм правила, защото искам да разбера какво става с мен и как да постъпя.
Дали да разкажа за изневерите и да си тръгна, защото дори и да останем заедно с този човек, аз не съм сигурна пак дали ще постъпя така и представяте ли си ние сме цял живот заедно и аз накрая му казвам "Обичам те, ти си смисълът на живота ми, но ще ти призная, че ти изневерих 10пъти", сигурно ще съм щастлива ако получа същият отговор в замяна. :D
Сигурно не сте се сблъсквали досега с такава откачена история знам ли... Благодаря за четенето
П. С. да, мислих си дали да се обърна към психолог, но там е дълга и широка предполагам, да разказвам за детството си, семейството си и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 27 дни
hash: bffdb7551b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ти не си полигамна, ти си просто лека. Все търсене на оправдания за лекотота. Истината е, че ако наистина ти пука за някой, очи, устни, ръце и т. н за друг нямаш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 29c7731242
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Държиш се като некачествен човек, остави другото. Не си търси извинения, а се опитай да се промвниш, ако не би исклаа и с теб да постъпвст ткаа. Или поне бъди честна...

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 1c1d74ee44
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Аман от теми "кукички"...

Каква "полигамия" бре авторе/ке?

Ти да не си случайно Султана на Бруней?

На такива "полигамни" елементи по тези ширини, хората им викат просто "Курва", демек по-низшото на "подлец" Родът на термина е женски само, а полът на приносителя му е друго нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 4b3bdce85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Масата хората не са моногамни по природа, търси мъж като теб

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: f9707fdd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много хаотично ти върви мисълта и не съм сигурен какво каза. С две думи хващаш се с един, той бързо ти писва и после му изневеряваш, така ли?

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 8d7d65bf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   До авторката: Интересно ми е след като имаш приятел, и се чукаш и с други, ако забременееш, какво би направила? Може би ще кажеш, че детето е от него и ще искаш да се ожените ли?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 1a25a9784b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Полигамна била, пък се хваща да живее с някой си, вкарва се в разни филми и мелодрами, не е за секса, ама прескача от х0й на х0й, защото не била наясно със себе си и не знае какво иска. Хем боли, хем сърби. И това все ще се повтаря, докато одъртее и никой няма да я погледне. Тогава вече може да намери себе си и да и се избистри кашата в главата. Или ако се намери по-голям хахо от нея да я изтърпи, да и направи две-три чавета и да си седне на г-за, което е по-малко вероятно.
А пък на кого какво ще разказваш, си е твоя работа, решавай си сама.
Само ми е чудно такива полигамни (да не кажа друга дума), защо не си живеете сами и да се плющите както си искате, ами се лепвате за някого да му обърквате живота?

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 392613485d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Автора:
Все съм си мислила, че повечето мъже харесват и обичат "леките жени", може би една част обиждат, защото тази жена не принадлежи на никого, но когато вие се гаврите с жените е различно.

Няма как да забременея, аз имам диагноза, която няма да споделям тук, човекът с мен също не може да има деца, имаше опции, които отказах, както и да е, дали ще имам деца или не си е моя работа.
И не, не желая да се женя, отказвала съм и ще продължавам да го правя

Просто не мога да разбера, това се случва, защото не е точният човек, както и предишните, защото все пак да, и аз съм мечтаела за сватба, семейство, вярно е, че ще има трудни моменти отново, но тук повече са лошите като че ли и другото, което е аз правя глупости, когато някой тотално ме разочарова, не е оправдание, не е за отмъщение, просто се случва и на мен спира да ми пука, защото не се чувствам оценена.
Аз бих споделила всичко с човек, който ме подкрепя и е до мен и сега го правя, но нещата не вървят.
Аз тук споделям моята си част само, не ми се изпада в подробности другият какъв е и какво прави и т. н., това си е мой проблем.
За няколко години сме преминали през много неща заедно.

И до друг коментирал -това не е тема кукичка, а точно за това става въпрос, но ако желаеш дай обяснение и примери по темата Моногамия/Полигамия.

Предполагам, темата ми не е адекватна, за да очаквам подобни отговори по нея, но ще помоля за 1 нещо поне.
Хора, които не познават подобни случаи или няма какво просто да кажат, освен някакви обиди или да съдят, могат спокойно да подминат и да не се затормозяват.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: d0f83f9c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Най-вероятно си полигамна.

Малко отклонение, но тук има група мъже, които си мечтаят за уговорени бракове и брачно робство, защото или не могат да си намерят жена или не могат да я задържат.

Мъж съм между другото. И аз също съм полигамен. Това, което си написала важи и за мен. Само, че аз съм по-голям и отдавна се научих да живея със себе си. За нас - мъжете е по-лесно - няма какво да се лъжем, защото я няма моралната стигма, че сме курви :)

Истината е, че няма как да "победиш" нито себе си, нито обществото, затова единсвения вариант, който ти остава е да си дискретна.

Разбира се, че никога няма да си признаваш. Изневярата не се прощава, затова каквото и да правиш трябва да е между теб и другия участник. Нито приятелки, нито сестри, нито родители, и най-малко пък мъжа ти не трябва да знаят за това.

И - не виждам защо да не се омъжиш. Изневярата е само емоция, секс, адреналин, но живота не е само в това и човек си има нужда от другар.

Накрая - понеже се сещам за реакциите ще кажа, че съм бил от всички страни на триъгълника.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 45b7f49df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Все оставам с впечатление, че тази изповед е по-скоро провокация, с цел изследване на общественото мнение за лично ползване. Друг вариант е авторката да е просто стандартна курва, има ги в изобилие, те по нищо не се различават от другите жени, разликата се установява по-късно и тогава започва купона. Лично аз не съм човека, който ще Ви съди, защото и аз съм правил неприемливи постъпки. Просто като ученик бях грозен или поне като такъв се възприемах. Спортувах -джудо, отличен ученик в елита столична гимназия, много четящ и с комплекс за малоценност. РВС отбих като десантчик и чак при следването започнах да усещам внимание от страна на колежките, но не го разбирах, смятах го ирония, но секса ме влечеше неудържимо. Завърших, ожених се за умно момиче от нашият факултет по-малко по-години от мен. Спортна фигура, отлична математичка, отлична студентка, много умна и умерено амбициозна, интроверт. Имах случайни връзки, даже се чудех как се случват, . В лице не съм "писан" красавец, в тялото изявено атлетичен, къде от спорта, къде от казармата, къде от генетичното смесване на двата рода, не съм и висок някъде към 183см. Доброжелателен и до болка наивно -доверчив, вярващ в хората. Бях потаен, какво ми харесваха жените нямам представа, колкото и да е обидно са ми казвали, че за мъж като мен не биха е омъжили, но много ми харесват детската наивност и тялото. Това беше през 80-те години на миналият век. Бях потаен, защото освен достойнствата си, съпругата ми беше патологично ревнива в онези години и в такива пристъпи посягаше към нож или отвертка, има белег, но пък джудото и бойното самбо помагаха, най-вече тя да не се самонарани. Вече от много години съм се кротнал, вече сме възрастни, но се чудя как съпругата ми ме изтърпя, а и много успешна кариера направи. Тя е тип работохоличка, високо организирана , все едно в нея има източник на непозната енергия. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 89d0ea8f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, много е объркан разказът ти, но ще се опитам да ти помогна!

Това, което правиш се дължи на това, че не си срещнала подходящият човек за твой съпруг, за сключване на брак(и църковен също)и създаване на семейство!

Съветът ми е да се обърнеш към Бога, да повярваш в Него от цялата си душа и сърце и постепенно да се въцърковиш в православната църква!

Като на първо време - започни да посещаваш Богослуженията в православен храм, особено в неделя сутринта - Светата Литургия!

Следваща стъпка е да отидеш и да говориш с някой по-опитен православен свещеник за твоята ситуация, и да следваш съветите и препоръките му!

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: f474e4f90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке напълно те разбирам, и аз съм така. Недей да взимаш под внимание масовите злобни и прости коментари, хората обичат да съдят, защото са зли, и културата все по негативна става за съжаление. Хората всъщност сме полигамни, но не всички са отприщили своята полигамност, повечето са я подтиснали. За мен свободата е на първо място, и ти ако имаш потребност да търсиш разнообразие и нови преживявания в нови интимни контакти, не се спирай от хорското мнение. И Исус Христос да дойде пак на земята, хората пак биха го оплюли и осъдили, просто защото са лоши. Най добре е въобще да не се засягаме от чуждите обиди, понеже те се отнасят за тези, които ги изричат

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 6cc657264c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ааа ясно. Чувстваш се зле затова, че не можеш да имаш деца. Имаш нужда от психотерапия.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 8d7d65bf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Какъвто и мъж да имаш до теб, ти ще му изневериш в даден момент. Ако ще и най-добрия любящия, красивия, богатия и тн. да е той. Просто защото си такава, обичаш разнообразието, полигамна. И пак ще си намериш някакви причини, за да е чиста съвестта ти. Има много, като теб. Просто си намери другар в живота, който да е като теб. С лъжи и манипулации ще страдат много хора включително и ти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 6c9d6d7170
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До номер 14: Съгласен съм, че свободата е на първо място и всеки може да спи и да излиза с, който си иска, но при положение, че няма постоянен партньор или партньорът няма нищо против забежките.. Ако трябва да лъжеш и заблуждаваш човека до теб, то защо си с него? Ти толерираш ли лъжата?

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 3e8eeafc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Автора:
Мога да имам деца, ще бъде по-трудно, но не и когато нещата стоят по този начин, затова сега не е момента, не искам да постъпвам безразсъдно разбира се и да обричам бъдещите си деца на нещастие.
Благодаря Ви за всички мнения все пак, а тези работи за църква, свещеник ми дойдоха в повече наистина.
Чела съм и Библията, и в църква съм ходила, но моята "религия" е агностицизъм.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 89d0ea8f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторке, то е ясно че като водиш такъв порочен и развратен начин на живот си далеч от Бога, иначе не би живяла така!

Аз просто съм ти написал. кое е правилното решение на твоя проблем!

А ти дали ще го направиш - си е твоя работа! Ти си вземаш решенията и си носиш последствията от това!

Всъщност сега не си готова, но (запомни ми думите) имам чувство, че ще дойде момент, в който ще се осъзнаеш и ще се покаеш!

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 325fc7021b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Съжелявам, ние не можем да ти помогнем, защото само ти си знаеш какво е вътре в теб. Опитай се да изолираш момента преди действителната изневяра. Как се чувастваш? Какво си мислиш в него момент? За да изневеряваш, нещо не ти достига, нещо не ти е ок. Какво е то точно? В момента, в който разберев как се чувстваш, можеш да започнеш с причината. Човекът до теб ли те е накарал да се чувстваш така? Ако да, тогава как е успял да го постигне? Сигурна ли си, че това не е нещо, касаещо някаква твоя травма и за това го приемаш така?
Това са въпрси, чиито отговори знаеш само ти. Тук хората ти дават отговори, базирани на техния опит или същност, т. е. неприложими на 100% за теб. Помисли дали наистинане ти трябва помощ, както някой предложи тук. Няма нищо лошо да преодоллеш травма с чужда помощ.
Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker