Как да намеря любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да намеря любовта?
преди: 3 месеца, 27 дни, прочетена 1004 пъти
Здравейте! Пише ви едно отчаяно, самотно момиче на 19, което просто не може да си намери мястото в живота... Никога не съм имала приятел, всички момчета ме отбягват, не ме поздравяват и даже не ме поглеждат на улицата. Не знам дали проблемът е в мен... Какво ми е, какво ми има, че всички момчета ме избягват и никое момче не иска да бъде с мен и съм вечно сама? Не се смятам за много грозна, всъщност много хора са ми казвали, че съм много красива. Бяла, руса, синеока, с тънки устни и фино, стройно тяло. Интелигентна, интровертна, срамежлива, четяща много книги, добронамерена, винаги желаеща да помогне на някого в беда... Наистина, не схващам какъв ми е проблемът, че никое момче да не иска да бъде с мен. Аз не мисля злото на никого, напротив, винаги подхождам с добър умисъл към всички хора, дори и към тези, които не харесвам и мразя. Като своя отрицателна черта бих посочила това, че съм много наивна. Хлътвам безрезервно по някое момче като наивна хлапачка, а после то ми разбива сърцето на милиони парченца, и побягва от мен, и аз оставам самотна и разочарована... Отново, отново и отново, до безкрай... Не мога повече, изморих се да търся любовта, да я чакам, а тя вечно да не идва. Понякога си мисля, че любовта е просто един мит, един несъществуващ мираж, една измишльотина, в която аз вярвам и преследвам цял живот, и колкото и да я гоня, никога няма да я достигна. Понякога си мисля, че не ми е било писано да намеря тази, неповторимата, единствената Любов, с която да изживея щастливо остатъка от живота си. Лутаща се измежду моя личен, мечтателен, романтичен свят, изпълнен с идеализъм и реалния, сив, скучен, еднообразен свят, в който всички сме принудени да живеем, аз никога не мога да намеря мир, спокойствие и хармония с душата и тялото си, и да постигна истинското щастие с главно Щ, за което съм мечтала цял живот. Изморих се да плача сама под възглавницата, самотна, забравена от Бога и от целия свят, вече нямам повече сълзи за изплакване... Как мислите вие, не заслужавам ли и аз щастие в живота, няма ли съвсем никаква надежда, изобщо някога Слънцето да изгрее и на моята алея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 27 дни
hash: c5fca573ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ами колкото повече се вглъбяваш в " любовта" толкова по-лошо. А има неща, които можеш да правиш, да развиваш. Любовта е ала бала. Не си единствена. 19 дори е малко. Всъщност това е инстинкт, да се гали егото. Свиквай, че живота не е само галене на его. Те тези, които имат любов не са застраховани.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: adc2401399
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Наистина толкоз изписано за поредната фалшива тема "Бяла, руса, синеока, с тънки устни и фино, стройно тяло. " и вече имаш блуждаещи инцели и симпъри готови да... абе сещате се

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: eb0f1cfe0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   И аз съм така. Защо не пробваш някой полускъпоценен камък като цитрин или розов кварц?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 79e07d124e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   На първо място това, което Бог иска от нас, е да сме напълно готови и чак тогава ще ни сполетят най-щастливите дни. Всяко едно твое нещастие сега е просто негов инструмент за тази цел, проведи диалог с него под формата на молитва и ще разбереш, макар и малко, какво той планува за теб. Представи си, че твоя човек изживява същите терзания като теб. Намерите ли се ще се чувствате като у дома си по тази причина - ще си приличате

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: a41a2c7ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   E... Аз съм на 33 и при мен крайния резултат е като твоя... Просто като ни пия, ни пуша, ни по дискотеки ходя.... за пред другите си някакъв откачалник... Нали това е модата. Ама се разсейвам с работа. Е, не те разсейва винаги на 100 %, ама пак е по-добре, отколкото да си седя вкъщи и да го мисля. :)

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 3639cfb337
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Заслужаваш, ама в тая държава е илюзия. Трябва да си натокана чалгадива с 200 бройки, че да си оценена жена.
Търси чужденец, съхрани си психиката.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 000579b1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Начина по който се описваш си идеала ми за жена за цял живот. Ако има свят след земния искам те отново и отново. Жените, като теб винаги съм ги смятал за богини и недостижими. Искам те, желая те, но никога няма да мога да достигна до теб. Жени, като теб ги боготворя.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 14459fc93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На 19 си все пак. Огледай се за някое симпатично момче наблизо около вас.
Има време за всичко.
Мъжете харесват наперени жени, дори да не са много красиви.
Няма да умреш самотна не се притеснявай.
Живей, прави нещата които обичаш, мъжа ще дойде.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 71560e784d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами бъди по-комуникативна и да бъдеш отворена към нови хора (естествено не да се хвърлиш на първяите срещнати, а да подбираш). Или пък ако си студентка или мислиш да следваш там определено ще срещнеш готини хора.

Иначе и аз съм като теб, само че съм момче и съм по-малък от теб (на 17 съм) и си нямам приятелка и ми беше много кофти, но вече не го мисля толкова. Вярвам, че аз, както и ти и много други като нас ще срещнем правилния човек, просто не трябва да спираме да търсим (но не да търсим целеустремено и фиксирано) и да се отказваме/отчайваме, както и да се оглеждаме - защото човекът за нас може да е навсякъде.

Дано съм бил полезен с коментара си! Успех :)

Н. К.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 94a46f6edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Отношенията се изграждат във времето, намери си нормален мъж или момче на твоята връзка (ама едва ли ще излезе нещо трайно с него, защото просто едва ли ще има възможност за семейство на 19... ) и създайте здрава връзка. Никой няма да се влюби без причина току-така в теб като от романтичен филм, пробвай с приятелство и ако се харесате, преминете на реална връзка.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: aafee980aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Казваш, че винаги подхождаш с добър умисъл дори и към тези които не харесваш и мразиш. Противоречиш си. Как подхождаш добре към хора които мразиш. Аз дори не искам да видя хората които мразя а ти казваш че си ок с тях. Излагаш се с такова изразяване. Жалко ти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 3a7625f6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   И как така хем си нямала приятел, всички бягат от теб, не те искат, нямаш нищо с никого, обаче ти разбиват сърцето- отново и отново? Разбирам да си тръгнала с някой, да те е излъгал, че те обича, да те прекара и да те зареже или да ти изневери с друга, ей това е "разбиване на сърцето". А за това, че ти си се филмирала, че си хлътнала по някой си, който не те отразява изобщо (не е и длъжен), не са виновни мъжете. Не можеш да накараш никой насила да те хареса и да бъде с теб.
Вместо да се жалваш по сайтовете, да ревеш и да се изживяваш като мъченица и жертва, изкарай си главата из под възглавницата и излез с някоя компания. Сдухани и ревливи жени никой не иска.
Търсела и преследвала любовта... И къде я търсиш? У вас? Чакаш да ти почука на вратата? Забрави простотиите от женските романи и холивудските бози и заживей в реалността!
Животът е такъв, какъвто си го направиш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: a2bdabc135
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До номер 12: Нещо си противоречиш!? Този сайт нали е за подобна цел, един вид споделяне...!? В този случай ти какво правиш в този сайт, щом си против? Реално и ти мрънкаш....

"Сдухани и ревливи жени никой не иска. " Нали... а, тези кифли, които не си знаят бройките хич не са мрънкачки... Въртят такива като тебе на малкия им пръст. :D

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 3b402a496c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторке, темата ти изглежда нереална, защото около всяка хубава жена в България принципно се въртят десетки ухажори!

Така, че или ти нещо нямаш реална преценка за себе си, или наистина темата е измислена!

Но дори да не си хубава - при нас в България ухажори имат дори и невзрачните на външен вид жени, така че темата ти пак изглежда нереална!

ОК. Аз ще приема, че темата е реална и ще се опитам да ти помогна:

1. Не се отчайвай!
Отчаянието е най-лошото нещо! Винаги мисли положително и гледай и се радвай на това, което имаш, и го цени! А не мисли и не се тормози за това, което нямаш!

2. Бог не забравя никого! - а човек сам забравя за Бога!
Бог и Божият промисъл се грижи за всеки човек и го води по най-добрия път към спасението на душата му! Да, понякога това е свързано с болки и скърби, но това са необходими изпитания, за да може човек да презре материалното и да започне да търси Бога!

3. Бъди търпелива!
Аз почти 12 години си търсих подходяща жена за своя съпруга! 12 години - разбираш ли? А ти се жалваш за няколко месеца, че си сама!
В свое време нещата ще се получат и ще срещнеш подходящия човек за теб! Само не се съмнявай - а се уповавай на Бога!

Имаше една много добра тема по този проблем, която би трябвало да помогне и на теб, и която аз съм си запазил. Тя е в раздела Любов и Изневяра и е със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

(за да се отвори от връзката - махни интервалите в нея, защото сайтът автоматично създава два интервала,
или напиши заглавието й в Гугъла - и ще ти излезе)

Прочети я многократно като обърнеш внимание на съветите на автора, а не на хората, които спорят с него!

Там са дадени добри съвети на хората в подобно на твоето положение, ще ти копирам някои от тях и тук:

--------------------

За хората, които са сами и искат да срещнат сродната си душа:

1. Трябва да търсите човек с еднакви(или поне със сходни) с вашите интереси, цели, ценности, възгледи и приоритети!

2. Трябва да бъдете много търпеливи, постоянни и упорити!

3. В никакъв случай не трябва да се обезкуражавате или отказвате, дори дълги години да няма резултат!

4. Трябва да влезете в такава среда, където има хора с близки до вашите интереси!

5. И не се отчайвайте, ако не се получава, а продължавайте да опитвате и да търсите, и да се молите на Бога за това - щом много го искате и полагате усилия, Бог накрая ще ви го даде!
(С едно изключение - ако това няма да бъде полезно за спасението на душата ви. Само в този случай Бог не изпълнява нашите молитви! )

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: a41c18f50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Това е истинския въпрос който трябва да се задава от тези които си търсят съпруг/а. А не колко са числата на този който ме е харесал (кг, см, пари, брой имоти, коли, екскурзии, излизания).
Лошото е че може би тази тема е измислена от представителите на сайта, гледайки коментарите под наличните теми, за да предизвикват коментари, които евентуално да са полезни на повече хора, за да има посещаемост.

Да дам все пак своето мнение.
Просто като общувате с някое момче или мъж питайте и слушайте какви са неговите мечти, цели и просто ги сравнете с вашите мечти и цели. Ако те съвпаднат на 90%, той ще бъде вашата любов. Ако не съвпадат, тогава явно няма да е той, независимо какви са му числата, или колко вие искате да са му те.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 672816f676
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Бъди по самоуверена и опитай да не си толкова интровертна и срамежлива защото и това не е твърде добре. Хубаво е едно момиче да е срамежливо някои мъже харесват така, но ако е прекалено става отблъскващо бъди по самоуверена и показвай наслада към самата себе си. Също спри да се самосъжеляваш, никой мъж не обича криви и разтроени, вечно мрънкащи жени и повярвай ми усеща се когато човек не е доволен от живота и не се кефи на себе си.
До колкото това с любовта - ТЯ СЪЩЕСТВУВА просто работи по себе си и първо дай любов на себе си, ще си намериш правилния човек за теб повярвай. Но най - големия ти проблем дококоло прочетох е че се самосъжеляваш и влизаш в ролята на някаква страдалица, мнооого голяма грешка недей така :)))))

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 407fafbffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Имаш време, момиче, почти на 20 ми беше първото гадже, имам и една приятелка, която на 21 и беше първото гадже. Така че съвсем скоро очаквай :) Според мен. И недей да бързаш и да се хванеш с някой олигофрен, че се нагледах на какво ли не в тези си години. Изчакай някое свестно момче, което ще те обича истински <3

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 0f32efa40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До номер 5 - хайде да се намерим тогава, и аз съм в същата позиция като теб, но мъж.

До авторката - рано ти е още да обмисляш дали нещо не ти е наред. Не си завършила още висшето си даже. Много е вероятно точно там да си намериш твоя човек, все пак толкова много игнорират ученето в полза на социализацията. Социализирай когато си избереш бъдещето и къде искаш то да се случи. Жените почти не остават сами.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 3a7625f6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   13 - Никакви кифли не ме въртят, жена съм, омъжена.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 71560e784d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Н. 9 до 19: авторката не е писала дали следва в университет или не, но иначе си прав.

Авторке, надявам се следиш темата - всичко ще бъде наред, просто трябва да си търпелива!

Н. К.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker