Мъжът ми изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми изневерява
преди: 3 месеца, 26 дни, прочетена 1970 пъти
Със сигурност нито съм първата или последната на която мъжа й изневерява....
Разбрах случайно...
Имах час при нова маникюрска докато търсех място за паркиране видях мъжа си в компанията на една жена, звънах му, а той ми каза, че е в среща и ще се обади после бях много озадачена, защото не беше в офиса, а на пейка в градинка, това беше първата лъжа, която ме усъмни. Стоях в колата през цялото време докато той беше отсреща на пръв поглед не изглеждаха интимни. Прибрах се прибра се и той в обичайното време питах го защо не ми се обадил, отново излъга че имал много работа и нямал време.

Странното беше, че в личен план отношенията ни не са се променили, не е студен или дръпнат от към любовни ласки също нищо не се променило.
Започнах да си мисля, че аз прекалявам, но ден по-късно намерих ново доказателство. Втори телефон в колата му, никога до този момент не го бях виждала, а често взимам неговата кола, но явно като не е имало повод и не ми се налагало да ровя как да го намеря? !? И знаете ли беше на най съмнителното място под седалката. В телефона намирам чатове по Вайбър с дамата, която се оказва моя позната, която също е омъжена...
В чатовете нямаше нищо толкова фрапатно освен място и час за срещи. Проследих го на една тяхна среща наистина се надявах да няма нищо, но надеждата умря, имаше си доста целувки и милувки... Не мога да ви опиша чувството... Място не можех да си намеря исках да отида и да ошамаря и двамата, но реших да не падам до това ниво.
С дни не можех да си намеря място, но иначе всичко си продължаше той се среща с нея лъже ме, че е на бизнес среща пък той всъщност е на любовна...
Редовно му проверявах вторият телефон чатовете продължаваха.
Малко след като разбрах наближаваше рождения ми ден реших да му направя един незабравим подарък, както той на мен така и аз... да му го върна.
Понеже той си беше споделил с новата любов, как мисли да ме изненада с прекрасен подарък с мили видео спомени, та и аз да му върна жеста за дето една седмица им ходих по гъзовете да ги снимам как се лигавят по градинките.
Идва деня събрали сме семейство и приятели "подарява ми подаръка" пуска видео записи всички са във възторг какъв скъпоценен мъж си имам. След това пускам моя запис първо бяха нащи общи снимки всички щастливи и след секунди на всички им замръзнаха усмивките като видяха снимките и клиповете на новата му + чатовете във Вайбъра. Гнидата се препоти 100 пъти още толкова смени физиономиите стои като застрелян, родата и тя в ступур. Подадох му куфарите и си го изхвърлих.
8 години брак на вятъра отидоха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 25 дни
hash: f115681ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Само така!!!! Запазила си достойнството си!!!!

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: e39d193a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Е, върнала си му го. Това и си заслужава той и такива като него.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: cdc4f2b0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Фантазиите на някоя пенсионирана леля...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: d858add295
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Хахахаха, не те слуша главата, искрено ме разсмя разказа ти :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: fd6c7ffc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Малко ми е фейк, даже не малко.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: f6957908de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   8 години не ми се виждат толкова много, но някои хора искат да имат много и от всичко.
А деца имате ли?
Като не си цени семейството така му се пада.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: cf4fbcdcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Съжалявам, че си преминала през това.
Опитай да простиш пред себе си, за да не си тровиш душата с негативни емоции.
Пожелавам ти следващия човек в живота ти да бъде смислен и лоялен, да бъде на твоята вълна.

Поздравявам те за решението. Сега публичното унижение ми идва прекалено, но какво пък - това си е твоето право да отмъстиш за обидата.
Браво, момиче!
Чака те нещо хубаво

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 8702925202
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Нека първоначално направим едно малко уточнение, че това което е допустимо и приемливо за мъжът като действие, за жената не е допустимо, по една много основна причина. Мъжът не може да забременее и да промени генетичната линия на родът. Всяка жена трябва да изпитва чувство на гордост и бих казал щастие, че мъжът И и изневерява. Ако съпругът И се е представил добре, нека другата види, че тя може да го има само от време на време с хиляди предпазни мерки, а тя законната съпруга само ръка да протегне може го има всяка минута от денонощието. Е, това ако не повод за гордост. Може и в по негативен вариант, но пак с елемент, но този път на злорадство. Мъжът се е представил доста зле, е пак повод за злорадство, нека и другата се помъчи с такъв несретник. Така е било от край време, още от великото преселение на народите. Мъжът става сутрин, изпикава се до юртата, може и да подпръцне и увлечен от общият поток на диви конници потегля на запад /както сега/ да търси щастие и богатство, за да зарадва милата съпруга. Може и да го срещне вража стрела, ами такъв е живота Може да го приласкае германка жена, на която той е уби съпругът, но наближава зима, покрива на къщичката на германката тече, а тя е толкова самотна. Дивият и миризлив конник, оправя покрива, ходи на лов гората, а през нощта германката му показва, че има и други техники в любовта. Настава пролет пак грабеж, пак жени, но се връща при обичната съпруга с разни дарове от плячката, показва И нови техники в любовта, пак повод за доволство от страна на дивата конничка/съпругата/. Тръгват заедно с другите към красив и богат град. След битки, кървища най-сетне се установяват край голяма река и голяма плодородна равнина. Мъжът пак тръгва на поход, преминават балкана, съсичат всичко мъжко де що видят, а хубавите, бели ромейки, облечени в пъстри ленени дрехи мятат на седлото на коня. Прибира се в къщи, жена му гледа злобно и кисело, хич не харесва натрапницата, не харесва, че мъжът И често е край нея, но нещо по женски я кара да И подражава. Дивата конничка започва да се къпе, започва да носи пъстри дрехи, не иска вече коженото облекло, наблюдава движенията на бялата ромейка и подсъзнателно ги копира. По този начин се формират хигиенните навици на дивите номади, чрез женска грижа. Мъжът И започва и по нея да се заглежда. Може пък да настане такъв момент, в който и двете жени чисто по женски се разбират, тихо и потайно и в един прекрасен момент, мъжът започва нещо да боледува и скоро се преселва при Тангра. Двете жени си живеят в мир, разбирателство и пълно взаимно щастие. Има и такъв вариант. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 097b799005
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Съжалявам, че си извадила лош късмет и си разбрала случайно.

Ако не се беше случило това - щеше да си си щастлива. Мъжа ти явно си те обича и цялата афера е била за секс и тръпка, ама то така става - разкрие ли се изневярата - няма връщане назад.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 5f2bee483f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Вероятно не е получавал достатъчно любов вкъщи. Липсата на секс, на близост, на подкрепа го е тласнала към изневяра. Не си го разбирала, не си му осигурявала спокойствие. Вероятно и си била скучна. Проявявала ли си интерес към негови хобита? Участвала ли си активно в разговори по теми, които го вълнуват и му носят щастие?

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: b540779139
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   И какво, много ли ти е гот сега?

Не, че оправдавам изневерите, напротив!

Но и ти не си права!

Преди да му стягаш куфарите е можело да седнете, да го обсъдите да поговорите и евентуално да му дадеш втори шанс - при разкаяние от негова страна!

Ще съжаляваш за това твое решение, ако не го промениш! Помни ми думите!

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: b0bc86b375
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Затова никаква вяра да нямаш на никой мъж. Нито да му слугуваш, да му се мазниш и прочие задълбочавания. Ползваш го по предназначение и така. Сама виждаш, че тези 8 години грам нищо не значат за него.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 165e7e51be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Евала мацка! Браво!

Стискам палци от тук нататък да намериш истински мъж, на когото една жена му е достатъчна и да бъдете много щастливи!

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: d290d99962
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   А е трябвало да го ошамариш на място

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 8e373ec76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Много филми гледаш. Измисли нещо по-различно. Историята е твърде банална.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: c6aa7a1f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И после като се събуди, какво стана?

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 316632d9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Човек се учи докато е жив. Правилно си постъпила.


В. А. М.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 063996aa36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Е, как така се е оказала твоя позната, па в първия миг, като си ги видяла, не си я познала?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: f6a366630c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много кофти. Развод и това е. Доста напомня на сериала Мрежа от лъжи, но за съжаление доста често се случва. Моята приятелка ме изостави в края на март. Усъмних се, че има друг доста често влизаше във вайбър, който преди не ползваше толкова много. Скъсахме и след 2 дни каза, че имало друг. Не знам дали е имало изневяра, но ме изостави в много труден за мен момент. 100 % е натресен от майка й... попитах я харесваш ли този човек, тя клати глава, вика ще свиквам. Ще свиква да обича някои друг, който не обича в действителност. Както да е. Болката винаги ще си я има, правих доста неща за нея...

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 6af9a4111b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Наистина го разказа като на филм! Знаеш ли, че така като разказа историята ти, напълно ми напомни на филма "Мрежа от лъжи" Много силен турски филм! Трябва да го гледаш. Ако историята ти е истинска, съжалявам, никак не е лесно да откриеш такова нещо за човека който си обичала, вярвай ми напълно е възможно да ти се моли за прошка, не го приемай.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: bc299da292
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Измислена история. Сори. :)

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 609f0e7334
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Мен ме интересува от къде го изхвърли, жилището общо ли беше или твое?

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 5b59021b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Жена съм.
Клипчето, което си показала на всички, бих определила като купер тъпанарско поведение от твоя страна.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 3a78d66407
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Евала за действието. Така трябва да постъпват всички на които им изневеряват, и жените но и мъжете.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 96985bd930
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Браво, мацка! Една най-после да покаже достойнство и категорично "не разрешавам"!
Така е когато човек обича и уважава себе си, колкото и другият да мишкува!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: adf170a33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Хубаво е човек да сподели анонимно в нета, олеква му.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: db4d145e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Това е такава простотия и ПОКАЗНОСТ от твоя страна, че няма до къде. Тя връзката отдавна се е скъсала и връзката с проблемите е между вас двамата. Героиня чувстваш ли се? Победителка? Направи панаир пред всички, колко си силна? Остави низабровим спомен на ТВОЯ рожден ден. Сега си гневна, озлобена, в организма ти какво ли става? Емоции гготвещи тежки заболявания, но си победителка, рождения ти ден, пардон панаира ще се помни и разказва на колеги, познати, съседи. Браво! Сега ако имате дете отдалечи го от мъжът ти, срини му психиката за цял живот, та утре да повтори същия модел. Вместо всичкия този цирк, попитай мъжът ти какво стана, къде се разминахме, какво му липсва и го търси друдате. Хората изневерява там където се чувстват ценени и разбрани. Не подкрепям изневярата, е върха на много други проблеми. Мъж изневерява не при жена, която крещи, вика, прави скандали и постоянно е нацупена, а масата жени в България са такива, обсебена от детето, забравили, че са жени, изискващи само. Не можем да контролираме какво правят другите, вино можем да контролираме нашето поведение и особено примитивно и показно поведение целящо за погалим егото и панаир да се издигнем пред всички.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: e66c07ea7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Повече ми прилича на филмов сценарий, но в живота се случват неща, пред които филмите бледнеят. Всъщност, каквото и да е, финалът ми харесва. Аз бих изпратила компромата на мъжа на онази. Нека си получи и тя изненадата.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 6b1eb848a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Тия къде се чувстват длъжни да защитават мръстника нямам думи... какво очаквате бе хора да стои да реве за него да му прощава дори той ИЗНЕВЕРЯВА а тя да го МОЛИ ай сиктир...
Евалата ти правя!

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 295e5a06be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Съжалявам, много кофти. Дано нямате общи деца за да не се усложни ситуацията ако ме разбираш. Честно казано аз съм мъж и не съм си позволил да загледам нито да флиртувам с друга жена. С жена си имаме две здрави прави деца и през ум не ми минава да се подиграя с чувствата и и семейството ни. От известно време има един колега който все при нея виси, все някви неща и много се изнервям. Няколко пъти отивам изненадващо да я взема за обяд и оня там нещо да питал. Като ме види и направо бяга. Няколко пъти я питах има ли нещо , отрича казва ми че си самовнушавам. Не ми се иска да изпадам до там да се следим и така нататък но тези мисли не ми дават мира.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 96985bd930
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Защо обвиняват авторката че го "унижила" публично? !
А той нея не ли? !
И така вместо да обяснява на роднините после какво как и защо, без да му даде възможност и на него а лъже, прас видеото и куфрааите готови, кратко, точно и ясно!
И така трябва да бъде! Като иска "гаджилъци" с други, нека сси е сам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 9199a06a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   По Диема Фемили или Кино Нова го даваха този филм?

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: acf8842498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Намали филмите. Първо е била "някакво" момиче, после се оказа, че ти си я познавала.... Хахахха.. Само това като прочетох и надолу ми стана ясно в каква измислена посока ще се развие тази исто... Аааа измислица...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 4a8bed0ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Филма е развод по френски. И аз ги гледам по някога когато имам настроение. Харесва ми сюжетната линия натрий носа на кръшкача, че пък и с позната за по- емоционален ефект. Ето я и разликата. Ние, мъжете горим за голи сцени, вие, жените за батални. Но мечтите са безплатни.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: c39ef6cc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Хахахахахах. Преди няколко дни четох статия в някакъв сайт, ама то не е едно към едно с твоята история, ами не знам даже как да го нарека.... я кажи, те ли се свързаха с теб да им разкажеш "премеждията си" или ти си попаднала на същата статия и реши да ни я споделиш? Всъщност, не ми отговаряй, аз вече знам. Хубав ден!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 6e39a65a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Десантчик "Нека първоначално направим едно малко уточнение, че това което е допустимо и приемливо за мъжът като действие, за жената не е допустимо"
Мъжете докато си фантазират и мечтаят да нормализират мишкуването си, жените им избягаха под носовете, а те с пръст в гъз... търсят даже други мъже да им го подържат малко. Жените вече само при мисълта за българин първата им асоциация е- бягай, никакво доверие, далеч от такива--генерализиращ образ на Ганьо.
Толкова сте кухи, че...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 468831ba75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Аз се сещам за изневяра, но забременя и той говори с жена си, жбясни й всичко и останаха заедно, но пое и грижата за детето. Колко от вас ще го направят? Иначе сцени и скандали няма проблем, реалната комуникация и отношения на цивилизовано ниво се чудя къде са, каквото и да е станало.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 8702925202
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   До уважаемата №36. Един уточняващ въпрос "Аз ли съм събирателният образ , на Ганьо или Ганчо, който все повече се налага в коментари на представителките на прекрасният пол? " Просто ми е любопитно, как с лекота вкарвате хората в някакъв шаблон. Може ли и аз на направя за Вас едно уточнение, което не претендира за пълна изчерпателност. Години под 30, завършила или завършва някаква специалност, което е свързана с "алабалистиката", нещо като пийпълметрия, социология, политология, сексология в някой от така наречените "порнографски" университети като "Библиотекарският", НБУ, Югозападния, или пък не дай боже в Американският, е възможно и в СУ. Старателно избягване на образование свързано с математиката, физиката, химията, биология, всякакви инженерни специалности. Може да не се изразявам, коректно в писмен вид и никога не съм бил добър в тази насока. Около мен само инженери и инженерки. Съпругата ми, дъщеря ми, балдъзата ми, аз- всичките завършили елитни столични гимназии. Съпругата ми, балдъзата ми и аз сме завършили Факултет радио-електроника към ВМЕИ "Ленин", дъщеря ми същият факултет, но вече в ТУ. Аз и дъщеря ни със степен доктор, моята к. т. н., а нейната Ph. D. Винаги съм помагал на жените, били те колежки, случайни непознати попаднали в неловка ситуация или съседки. Служил съм като старшина -школник като ПКВ в парашутно -десантен батальон, повече от десетилетие преди банановата революция. Дълги години тренирал джудо, а в казармата бойно самбо. Консервативен. За мен има само два пола прекрасният пол /казвам го без ирония/ и мъжкия /Ганчовците, към които съм причислен и аз/. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: a74e62565e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Н 8, тия фантазии във всяка история ли ще ги пишеш? Не живеем в петнайсти век. Сега и жените си се праскат с когото си искат, даже повече от мъжете, и пет пари не дават! А ти седиш и разправяш, че на жените не било позволено да изневеряват! Като че ли, някоя теб ще те пита, преди да си вдигне полата!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 6b5583aacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Единствено не ми допадна, че сте замесили и родата в личните си семейни проблеми с видеото на празника.

Такива панаири трябва да се избягват, защото са грозни и недостойни, а и не е работа на странични хора какво се случва в една двойка.

Много често роднините не съчувстват искрено, а гледат сеир, разнасят мръсните чаршафи на хората къде и не с клюки и се излагаш ти накрая.

Говорите, разделяте се, а на другите - нещо по-общо като несходство в характерите, непреодолими различия и т. н. И без плюене на вече бившия съпруг/а, особено, ако има и деца.

Аз лично не бих клечала по храстите седмица като детектив, за да вадя компромати. Не бих и крила какво съм видяла. Не бих и отмъщавала, защото това нищо няма да промени, нито ще ме зарадва. За мен просто такъв човек вече не съществува.

Интересен е коментарът по-горе, предполагам от мъж, че явно нещо му липсвало на мъжа, затова изневерил. Ако жената изневери, я изкарват каква ли не и никой мъж не се пита дали ѝ е липсвало нещо. Пак двойни стандарти... Всеки трябва да си дава сметка като се жени, че с този човек ще живее с години. И ако не можеш да си го представиш - не се жени.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 8702925202
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До №41. Предполагам, че сте американогейско, неолиберално, глобалистично демократче. Нарочно използвам среден род, защото те нямат полова принадлежност. Те бродят някъде там в не детерминираното от природата междуполово пространство. Като правило, на хранилка в някаква анти българска, анти човешка, анти консервативна, финансирана отвън структура. Такава булка, която описвате, може една прекрасна утрин да "установи", че се е сдобила с втора уста под брадичката или случайно докато са били на излет, край безимен язовир, се е "подхлъзнала" и е паднала във водите, с камък вързан със синджир през кръста. Какви нещастни случаи. "Жалко" за жената, ами случват се. А колкото за жените, за тях да им берат грижа мъжете край тях, за имам грижата за една жена и контрол върху втора. Всеки мъж си копае собствената градинка и много внимателно избира каква е, и от къде е. "Така, че всеки му своето. "" Предполагам, че знаете къде е този надпис. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: beb73e4e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Книгата на Демиан Букай "Изневярата" помага за осмисляне на ситуацията. Проблем има обикновенно при този които е търсил друг партньор, обаче това е и проблем в двойката.
Има и друг момент, изначално хората сме полигамни, добавяйки и това, че може да има травми от по -рано периоди изразяващи се в липси, нещата са на лице.
Няма непоправими неща, винаги имаме избор как да отреагираме в дадена ситуация
Не е геройство постъпката ви

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: f1226979e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Ти си велика! Евала! Жена с достойнство!!! Брсво!
Трябваше да поканиш и въпросната двойка, но не е късно да изпратиш снимките и на мъжа на тази пачавра, за да не живее в заблуда човекът.
Номер 8 да вземе и да се телепортира в Средновековието с това мислене.
А номер 27 да се скрие някъде. Същият като неверния боклук
Явно разпозна себе си в подобна роля и го хвана шубето какво може да му се случи.
8 години може да са отишли някъде, но по-ценното е, че още 2 пъти по 8 няма да преминат в лъжи, скука и интриги.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: f1226979e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Номер 8, 10, 11, 23, 27 - вие сте морално деградирали.
27 е объркан неграмотен човечец, който или е от малцинствата или от арабски произход. Съвсем нелогично звучи изказването му, а ввроятно в едно от изреченията е трябвало да напише "не", но дотолкова владее български език.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 8702925202
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   До автори №№ 45, 46. Ако обичате да не демонизирате №8. Нормален, вече възрастен мъж, който вече е извън тази игра наречена секс и любов. Държа да подчертая, че винаги съм обичал съпругата си. На никоя жена не съм казал "обичам те", казвал съм желая те, привличаш ме, влюбвам се, но никога обичам те. Имам две странни случки. Веднъж една близка приятелка, гушка ме, галим се, изследваме интимните зони на телата си и изведнъж заявява "Обичаш ли ме". Все едно ме заляха с ледена вода, чак дишането ми спря. Не искам да я обидя, тя е добро и доверчиво, леко глуповато другарче, но се налага да И кажа истината, че мъжът обича следните жени :Дъщеря си, съпругата си, сестра си/майка си и бабите си. Останалите жени той ги желае, може и да се влюбва, но чак пък обич-не. Другият случай беше в сходна ситуация. С една много близка и умна приятелка и тя доктор, по електроника, късен, летен следобед. Не се безпокоим, защото мъжът И е в чужбина, но аз трябва да се прибирам. Взел съм душ, за да няма чужди женски миризми и биологични следи, познатата леко полегна на свитата ръка ми заявява. "Много ме привлича твоето тяло, приличаш на древногръцки атлет, а и тази момчешка физиономия ми действа много еротично, но аз не те обичам, а само желая да те притежавам. " Заявих И, че това е нонсенс, но не се впуснах в обяснения въпреки, че нещо ме "жегна"-може пък да е било за добро, да не се увличам към "дълбокото", там вече е опасно. Погледнато от разстоянието на времето, май съм бил гадинка, ама какво да правя, като жените ме привличаха неудържимо. Държа да подчертая, че никога не съм бил нахален и груб. Така, че не ми отваряйте времеви -пространствения континиуум и не ме пращайте в ранното средновековие. Кротнал съм се. Веднъж една приятелка, в по-специален момент, използва един цитат на Момо Капор " Някои хора остаряват като катедрали, а други като цървули"- ти си от първите и не ме питай защо, но ти благодаря, че те познавам". //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker