Как да откраднем чужд мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да откраднем чужд мъж?
преди: 3 месеца, 18 дни, прочетена 1812 пъти
Знам колко хейт ще отнеса, но не ми пука особено.

Първо и най-важно - НЕ МОЖЕШ да откраднеш чужд мъж, ако той не иска да бъде откраднат!
Можеш да се забавляваш с него ако му липсва морал, но НЕ МОЖЕШ да го откраднеш.

Как да разберем дали сме попаднали на просто мръсник, с който можем да си натаковаме таковата, но той гледа на нас само като на кукла за игра или срещу нас стои истински човек, който вкъщи е неразбран и опитва чрез нас да избяга от брака си (т. е. има шанс да поиска да бъде откраднат)?

Първият тип искат САМО и единствено секс. Не влага нищо във връзката си с нас. Не споделя, не се интересува от интересите ни. Не дава нищо друго освен секс.
Ако това ви е ок - супер!

Вторият тип ви търси, когато сте болна, за да пита как сте. Съобразява се с границите ви, цени ви. Не ви лъже за нищо. Но УВАЖАВА съпругата си и не говори лошо за нея, всъщност гледа изобщо да не я споменава. А в 3:00 през нощта се буди, поглежда я дали спи и ви пише: "Обичам те" Насърчава ви да търсите своята половинка, защото осъзнава, че не ви дава, каквото заслужавате. Той ви е приятел - говорите много, знаете тайните му. Вие сте екип. Чувството за екипност се поражда не само, като се криете, но и изобщо. Имате сходни виждания за почти всичко в живота. И най-важното нямате изобщо желание да го манипулирате и променяте. Осъзнавате, че може мечтите ви да не се сбъднат, но не играете нечестно.

Как да го откраднете?
Когато малко по малко, ден след ден не се отказвате от него. Подкрепяте го и му давате кураж да скъса оковите. Изслушвате го, разбирате го и го обичате без никакви предрасъдъци и драми. Гледате себе си, развивате се, за нищо не разчитате на него. Показвате възхищението си и сексуалното си влечение.
Или с други думи - ставате жена, достойна за обич.

Какво правят обаче повечето жени?
1. Гледат жена му да разбере (това е кратък път, който води след време към ада)
2. Манипулират го чрез секса. Особено за мъже, които не правят често или качествен секс вкъщи, това е перфектно.
3. Играят го жертви - беззащитни, с лош късмет. Той е героят за тях, дошъл е да ги спаси от мизерията.
(списъкът е дълъг, но да не давам идеи, защото учудващо мъжете се връзват на тях и попадат на поредната кобра)

Господа, внимавайте с тези последните. Те след време ще ви съсипят живота и ще търсите да бягате и от тях. Оттам идва онова - щом ми е изневерил с нея, ще изневери и на нея. Само ако тя е като теб.

Както казаха в Капките - Кой бяга от хубавото?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 5bc39d1b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ако човек си е свестен, няма да се налага да краде от никого. Ако си е боклук, ще гледа да открадне някой, който щом е позволил да бъде отркаднат, е същия боклук. Все боклук с боклука се привличат, свестен със свестен. Нормално е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 54a3d0e24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Дори не съм ти чела цялата история, но разбрах идеята ти. И само искам едно да кажа нищо, че нали не ти пукало за "хейта" - някой ден, ако спреш да бъдеш такава и си намериш мъж, с когото искаш да бъдеш завинаги, да не се чудиш защо историята се повтаря, само дето ти си от страната на жертвата! Гадно ли е? Определено! Има си Карма. Пък и това е глупава тема, та ние откъде да знаем кой мъж какъв е, без да го познаваме, буквално ето ти отговор на въпроса - няма как да си сигурна, без да го познаваш! Съжалявам, това НЕ е хейт, а градивна критика, има огромна разлика :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: abfe6d8f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами ако той обича жена си и не иска да скъса оковите?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: b85b16d065
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Доста робска тема. Ама писана от мъж, нормално. Ще съветва жените да коткали неверника, да го хвалили, окуражавали. И кво? Резултатът ще е един и същ-няма да я напусне, любовницата си остава любовница. Само с повече травми и липса на достойнство. Жената да му се възхищава до края на света, все тая. Пак е употребена и зарязана.
За мъжът любовницата е само секс. Ако и споделя, само и създава илюзорно усещане за близост. Нищо не значи.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 53cdeab5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много я страх да не попаднела на някой мръсник, който да я ползва за безплатна проститутка? Ами не се дръж като такава и не се подлагай на обвързан мъж тогава. Не да пишеш тук наръчник на обикновената корва.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 53f3e26bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Говориш за много редки случаи. Дори това, че ще плюе на храчки по жена си, което е признак, че един ден ще плюе и по теб е признак да се откажеш от такъв човек. Дори картинката от рая да е подобна на споменатата от теб, "защото не може да ти даде това, което искаш": ако те обича, може. На един разговор разстояние ф връзката. Ще освободи жена си да търси своя любов и ще бъде с теб. Значи не те обича. Нищо няма да го спре. Другото са оправдания, малки деца, общи имоти, фирми, каквото и да е. Просто ви се ще да мислите на такива, че сте нимфата в живота на един мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 6a3b482b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Интересно, на повечето жени и през ум не им минава да търсят свестен СВОБОДЕН мъж... Все завиждат, гледат чудото, какво са забърсали приятелките... Щом е зает, значи е много ценен!
Това е като да си купиш гащи, същия модел и номер като на комшийката, щот на нея й стоят добре...

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 3fc17b6ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Така не се бях смяла скоро...
Истината е, че един свестен мъж от леки жени, които искат да го откраднат, няма да се впечатли.
Просто, защото е направил зрял избор с жената до себе си и други не го интересуват.
На моя мъж са се слагали какви ли не. До една са били отрязвани. И то не заради мен, а защото самият той не харесва такива хора.
Има морал, има си ценности. И не на последно място - обича мен. :)
Моето мнение е, че изневеряващите просто не са нормални зрели хора и вместо да скъсат отношенията със сигурното както трябва - с уважение, те хойкат и се надяват да не са хванати.
Която и жена да открадне подобен мъж, ще направи услуга на жената до него.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 95c3a4213e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сега ми го кажи!!! Аз вече се прецаках. Откраднаха ме! Аз исках да бъда откраднат, но не от такава като тази, от която исках да избягам. Две години след като приключих брака си, осъзнавам, че всичко е било постановка. И сексът е бил само за да клъвна. Сега сексът е мираж. За сметка на това претенциите са на много високо ниво. Вечно нещо съм направил или нещо не съм направил. Трябвало да заживеем заедно и нещата щели да се оправят. Да се оправят за кого. Постоянно да ми мрънка колко е уморена, колко я боли кръста, краката, главата, колко е тежка работата и. Аз да плащам сметките защото получавам голяма заплата, а тя да дава нейната заплатата на децата си. Нямам нищо против нейните деца, но тя ги е издигнала на пиедестал и на практика те командват всичко. И от време на време да получавам секс, като изрично ми се казва, че го прави само заради мен. Самата тя нямала желание и можела да си мине без секс. И ето ме сам като някакъв вампир, чакащ да ми се обади, когато е обслужила децата, починала си е, не я боли нищо, не е уморена, има настроение. Един път в седмицата може и да се съберат всички фактори. Лошото е, че започна и да се запуска. А в начлото беше огън. Правехме секс непрекъснато, обличаше се толкова хубаво, от нея извираше някаква жажда а живот. Аз бях на седмото небе. Виждахме се постоянно. Минавал съм хиляда километра за един ден за да се видим и да правим секс. Постоянно ми казваше колко ме обича. След това ми го показваше. Явно всичко това е било театър, за да напусна съпругата си. Аз и без това щях да го направя, защото и оная беше вечно депересирана, запусната и сексът се случваше два пъти годишно на класическата поза. Всъщност тази която ме открадна не зная какво си мисли. Че вече ме е вързала ли, че може да се отпусне и да си мрънка или че съм безумно влюбен в нея. Отчаян съм и не зная накъде да тръгна. Вече съм на години и дори да опитам с друга, тя ще е с дете и ще е същата. Малък град сме и познавам всички свободни жени. Вече съм и по-наблюдателен и веднага виждам какво представляват. Колкото и да ме упреквате, напоследък започнах да ползвам услугите на платени компаньонки. С тях си прекарвам супер. Ами имам високо либидо и не мога без секс. Освен това обичам живота и приключенията и не мога да стоя, да не правя нищо и просто да лежа и да гледам телевизия.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: efe1f7eadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Е, това вече не мога да го разбера. За какъв дявол Ви е притрябвало да крадете чужд мъж. Той все пак не е някакво пуделче завързано пред магазин. Не е нужно да го крадете, ако Ви трябва за временно ползване просто го примамете. Съдейки от собственият си опит, а аз се смятам за средностатистически мъж сме доста лесни за манипулиране. Години по -късно винаги съм си правил нещо като анализ, как съм бил из-манипулиран. Та аз съм бил толкова лесен са "обработка", но като съм гледал отстрани и другите тогава млади мъже не бяха много трудни. Иначе цялата тази група наблюдавани мъже, които са ми били колеги по месторабота, по место-живеете, или следване. А бяхме високо образовани, научни сътрудници, инженери в областта на електрониката, четящи, активно спортуващи, един приятелите ми имаше второ дан джудо взет в бившото ГДР. Все от добри семейства, майки като правило или лекарки, или счетоводителки на сравнително високо позиции /визирам майка ми-главен счетоводител в външно-търговска централа/, бащи- лекари, инженери, икономисти, по -рядко юристи, административни постове до зам. министър. Така, че когато някоя колежка, някак си, смята да прави секс с някой, то той много трудно ще устои. Пак говоря от личен опит, а най-интересното е, че не разбираш как се е стигнало до този момент имаш чувството, че си "страшен" завоевател на млади женски сърца и не само сърца, а след време разбираш, че си поставен в такава ситуация, от която няма измъкване с чест и без да накърниш достойнството на жената и своето. Разбира се с годините трупаш житейски опит, започваш да усещаш когато те манипулират, но чудно защо, това ти харесва. Не смяташ, че изневеряваш, защото обичаш съпругата си, правиш се на Щирлиц /главният герой от 17-ет мига от пролетта/, толкова си примерен и добричък у дома, че никой нещо не заподозира, но вътрешно започваш да усещаш нещо като душевна пустота. Това, което се опитвам да опиша е правило при случаите за временна употреба на мъжът, за "открадване" на мъжът цел брак-за щастие не съм изпадал в такава ситуация. А още по-добре ще е съпругата ми да не прочете това, защото тя знае в какъв род войски съм служил, че съм тренирал джудо, а и двамата сме завършили факултет радио-електроника във ВМЕИ"Ленин". И най-важното знае, че съм наивен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 1e8873d174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не ми харесват такива мъже и бягам, щом е на друга не го искам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 020fb00182
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Вторият тип е страхливец :) Никога не бих се напъвала да “крада” някой си. Едва ли му е златен. Просто е адски незряло да се занимаваш с повече от 1 човек едновременно. Щом не ти изнася с партньора ти и се оглеждаш за нещо странично -> прекъсваш връзка с партньора и си търсиш щастието. Всички измислени “пречки” това да се случи са оправдания на страхливци, които искат да се хванат за друг клон преди да пуснат предишния.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: d0601dbfd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Радвам се, че този сайт съществува че вие жените сами, без никой да ви кара, да си правите брутална анти реклама всеки Божи ден

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 8af4c09fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Откровени глупости.
Единственото смислено нещо, в тия пространствени писания е, че не можеш да "откраднеш" някого, ако той самият не иска.
Без значение, дали е мъж или жена.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: d5b835bec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Как може мъж, който уважава жена си, да изневерява?
Е, това ми обяснете!
Тя олеква веднага, когато е докоснал друга. Веднага!
Поведението му говори само едно: “Не си ми важна, не ми пука за теб”
Мъжете трудно напускат жена си, защото изобщо трудно се отказват от инвестициите си - време, пари, деца, труд. Това той уважава, а не жена си.
Може да е привързан към нея, може да я обича или съжалява, но точно не я уважава.
Лъже я! Крие се от нея сякаш тя е някакво чудовище. Не му пука, че преди малко е лизал ….. на друга и я целува за Добър вечер.
Не! Това не е уважение.
Но той не уважава и любовницата си. Той опитва да се излекува с нея, да запълни пукнатините и травмите от детството.
Дали може да се открадне чужд мъж? Разбира се. Само търпение и готово.
Но въпросът е струва ли си? За какво ѝ на една жена мъж, който трябва да лекува? Който не уважава себе си и лоялността? Който е изгубен и страхлив? Който е счупен?
Какво ще ѝ предложи? Как ще я уважава, когато от началото на тяхната връзка ѝ е показал, че не знае какво е това?

Иначе яка тема-провокация. С нетърпение чакам коментарите :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 4123151ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Каква чудесна лекция, впечатлена съм много.
Моя любовник няма жена. Няма от кого да се крие. Но пази семейството ми. Обича ме, прави ми подаръци, грижи се за мен много, помага ми, мога да разчитам на него във всеки един момент, подкрепя ме, не спира да ме ухажва, гушка ме, не си рови непрестанно в телефона, когато сме заедно.
Завива ме, когато спя, гали ме, докато заспя, а сутрин ми прави кафе, без да съм го молила. И макар сексът да не е водещ в нашата връзка, когато го правим, угажда на всички мои фантазии безкомпормисно.
Не ми пише в 3. 00 през нощта. Забранила съм му да ми пише. Чуваме се и после delete от списъка с разговори. Телефонът му не е записан в контактите ми. Разпознавам го по цифри. Звънял ми е, докато съм с мъжа си. Знам как да изляза от ситуация, а той много бързо схаваща, че щом говоря глупости, значи не е моментът да говоря.
Казваме си "Обичам те" по 30 пъти на ден.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: c921302e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И какво искаш да кажеш с това че жените сте кобри и манипулирате мъжете по всякакъв начин за да ви осъществят мечтите и желанията ли? Питам понеже не прочетах цялата тема а само края и това е мисълта която ми дойде в главата след като прочетох тези редове.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: c6ab2fa8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Поредната с промит мозък. После ви гледаме самотни майки зарязани след 1-2 години за новата (В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ) или пропаднали лелки на 40, които още търкат столове и сепарета по дискотеки и барове. Модерната психология накара изтърваните и неморални жени да се мислят за всестранно развити личности, които разбират в дълбочина хората, връзките, семейните отношения, мъжете и какво ли още не. Докато нямаш семейство и деца нищо не знаеш за живота, а имаш ли не ти идват на акъла подобни тъпотии. Така е като до 35 се мислите за момиченца, а после го играете много разбрани. Парцала си е парцал, независимо от това как го играе пред другите. Хванала си се с обвързан мъж = парцал, независимо дали го изкарваш мъченик, а себе си търпеливата, добрата, умната и т. н. Нищо не знаят любовниците и парцалите за едно истинско семейство - какво е искрена любов, какво е да градиш, да правиш компромис, да дариш живот, семейни ценности. Знаят само да отварят краката и да се правят на психолози докато не се завъртят през 4-5 подобен типаж и не станат Мара общата на 35, редовната в инвитро клиниката “отчаяна и неразбрана душа”. Жалка работа. Майка ти сигурно много ще се гордее ако някоя подобна ги бръщолеви подобни за баща ти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: ff23bb4e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Не мога да разбера до там ли ви стига мозъчния капацитет да осъзнаете ти и жените като теб, че нито вие, нито съпругата имате някакво значение за подобни мъже. Използват жените си за домакини и инкубатори за деца, а любовницата за бърз адреналин, креватни изпълнения, които жените им вече не са склонни да им дават и разсейване от ежедневието. С любовницата бил приятел. Използват ви за кошчета за душевни отпадъци и минават с доброто старо оправдание "не искам да наранявам съпругата си ". Без значение мъж или жена - всеки, който изневерява, особено системно, лъже, заблуждава и си играе с живота на хората е склонен да предаде и майка си и ще е такъв и към вас, запомнете го. Тези хора са егоисти, които сами си вкарват филма, че им пука за съпругата и любовницата, за това на едната пишат как е, другата не искали да я наранят. Това го правят само, за да са чисти пред себе си, защото и те самите вътрешно знаят, че са егоисти и предатели. Малко дълго стана, но се изумявам как още има такива жени, които мислено са в турска сапунка, 1072 епизод. Не играйте по свирката на манипулатори и не се връзвайте на празни думи в пространството.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: aa2d72f2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   В жестока заблуда си, че изобщо някога ще напусне жена си.
И второ, ако се случи, ти ще спиш, а той ще звъни на бившата, защото доброто старо време не се забравя. Все пак някога я е обичал. А връзката ви ще се крепи на плаващи пясъци.
И последно, мъж, който няма топки да напусне жена си, с която не е щастлив, без да се хваща за друг клон, не е никакъв мъж, а п*тьо. Бъди сигурна, че ще ти изневерява с нея, ако изобщо някога я напусне.
Не си хаби енергията за глупости!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 560fbb1440
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Интересно как мъжете връзват на глупостите на МЪЖ, не вярвам да не сте го разбрали! Просто ви идва "одма" да си начешете комплексите.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: e05b5e5029
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Могат да бъдат "откраднати" единствено мъже, които мислят с долната си глава. 20 години съм с жена си, от 15 сме женени. Надали ще зарежа жената, с която съм преживял толкова много, която е майка на двете ми деца, заради някакъв евтин парцал на 20.

Не си търсете разни "бройкаджиики", за да не плачете после.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 4663948664
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Това може да го прави само жена, която НЯМА уважение към себе си. Да знаеш авторке съществува едно нещо наречено КАРМА и рано или късно това, което си сторила ти се връща, затова е хубаво всеки да внимава със стъпките си и да гледа своето, а не чуждото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: e7df72df15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До 20. Завиждам ти. Моят любовник, също неженен, обаче развали семейството ми и сега живеем заедно. Не мога да го гледам. Заради собствения си егоизъм го направи. Не можел да си представи вечер да си лягам с друг и др. такива глупости, а не се замисли, че имам две деца. Сега нито сексът ни е секс, нито отношенията отношения. Разводът е страшно нещо повярвай ми. Продажба на имущество, делби, деца. И момчето и момичето останаха при баща си, заминаха в друг град. Душата ми изгаря по тях. Всеки ден ги чувам. Виждам ги, затова нямам проблем, но не е същото като да си до тях, не е същото. Те са само на 13 и 15 години. Спокойна съм баща им добре ги гледа, но без майка...
На моя съм му казала, искаше ме, имаш ме, сега ще ме търсиш, в името на любовта. Това е положението.
Не се развеждай скъпа, не се развеждай. Сега си казвате по 30 пъти на ден обичам те, а като се съберете и по един път няма да си казвате. Всичко е по различно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: c92f9395b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Свършиха ли се мъжете та да ги крадец, милиони са под път и над път.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: c01bc4d3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Мда, няма мъж правил секс, свършил и да не е доволен от това, но жени правили секс, свършили и останали недоволни има много. Точно тези женички опяват във всички октави, изкарват се жертви, неразбрани, използвани и оскърбвни. Секса е прекрасна стока, но някой продавачки има много да учат!

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 53f3e26bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Изневеряващият мъж е боклук и който и да го "краде" един ден той си остава сам при мама.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 1219da9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   В този сайт са само правоверни и никой никога не е изневерявал. Реалността е друга. Хората се променят. Никой не е длъжен на някого, който го прави нещастен, само защото имат общо домакинство. Всеки човек има свободата да търси щастието си. Разводът наистина е ад, особено за хора със скромни финансови възможности. Просто единият буквално остава на улицата. Губи дом, всичко, остава с един къфар и дрехите на гърба си. Никой не дължи нищо на другия, ако другия го е предал, а предателството има много лица. Мъж, който не работи и го издържа жена му. Който пие. Зависим от хазарт. Насилник. Жена, която се е запуснала. Надебеляла, без медицински причини. Не пуска секс на мъжа си. Паразит. И още много, много. От какъв зор да се чувстваш длъжен на такова същество, вместо да си търсиш щастието. Медал няма да получиш

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 4200adda59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Коментар 31, топ.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 1a0caa0816
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   До 30


" обаче развали семейството ми и сега живеем заедно. Не мога да го гледам. "

Ххахахаха развалил и бил семейството, ще ме скъсаш от смях.
Кой ти е виновен, любовникът ли, че ти си го развалила още в момента, в който си тръгнала да търсиш любовник.
Това жената по гръб не пада, ще изпадне в немилост и пак мъжа виновен.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 8f78550e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Авторката съм.
Както и очаквах, с пълна сила важи едно правило - ако за нас човекът, който ни е дал съвет, е “лош”, значи и съветът е лош.
Повечето коментирали решиха, че съм любовница, която иска да разбие семейство.

Други решиха, че съм мъж, защото си позволявам да не проявявам женска солидарност.

Засрамете се!
Съветът беше: Жени станете достойни за обич, вдъхвайте кураж на мъжете си да се изправят срещу сраховете си. Пазете се от хора, които са негативни и користни.

А ето и моята история накратко.
Не съм ничия любовница. Подготвям сватба.
Разведена съм от две години, имам две прекрасни деца и един бивш съпруг, който ми изневеряваше. Когато разбрах - изпаднах в депресия, мразех, обвинявах. Той сега е с нея, но ѝ изневерява, а (според мен, разбира се) тя е точно от тези негативни и користни кобри, които манипулират мъжете. Аз от своя страна стигнах до терапия, възстанових се и погледнах с нови очи на живота. Станах позитивен човек. Анализирах брака си, взех си поуките и продължих. И тогава го срещнах - годеникът ми. И да, беше женен. Заради това, което преживях аз, не посмях да направя и стъпка към него. Просто го обикнах. Свързваше ни общ проект и говорехме много. Започна обаче и привличане. И когато се чудех дали пък да не му се отдам - той хвана жена си в изневяра. Опита дори да прости и да си дадат още един шанс, но така и не се случи. Няколко месеца по-късно се събрахме.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 53cdeab5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Горяла ти душата? А преди, като се търкаляше с любовника, за децата си ли мислеше? Сега като не можеш да го търпиш, хващай нов тъпкач, вече имаш опит.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 53f3e26bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Това като прочета, че жените са инкубатор и ми става смешно. По-скоро мъжете са донори за някои жени и не, че го одобрявам, но някои си намериха такива точно с тази цел и после с теб ли са или не като имат дете им е все тая. На 40 също кой ги сметнал за лелки и кой не им е все тая, стига да са им здрави децата. Някои от пишещите сте още малки и не знаете за въпросните ситуации.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker