Сериозна връзка без любов като първата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозна връзка без любов като първата
преди: 3 месеца, 13 дни, прочетена 603 пъти
Здравейте, мъж съм на 31 години.

Преди около 2 години момичето, което смятах за любовта на живота ми и с което мислех, че ще прекарам остатъка от живота си скъса с мен. Много зле ми подейства и изпитвах доста болка. Нека да я наречем К.

От тогава съм бил с няколко момичета, като с нито едно от тях не успях да изпитам същото както със К и съответно приключвах взаимотношения с тях.

В момента съм във връзка отново с едно момиче от няколко месеца, като нещата вървят добре и ми е приятно с нея и се разбираме и е много красива. И изглежда читаво момиче, не прилича да е лека жена с много бройки. Имала е 2-ма сериозни приятеля преди мен по думите и.

Аз обаче, пак не изпитвам същите чувства, каквито изпитвах със К. Чувствам се приятно и добре с нея, но не е както беше със К. Все пак вече съм но годинки и обмислям, това да е момичето с което да прекарам живота си.

Не се знае, дали изобщо ще намеря момиче, в което да се влюба така силно както във К, а и да намеря, то трябва и тя да ме хареса, времето си минава, а аз искам семейство и деца.

Мислите ли, че това решение е добро?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 12 дни
hash: ed52e6dec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Като жена винаги ме е било страх да не се окажа на мястото на новата ти приятелка...
Млад си за мъж, имаш още време за семейство. Поживей с новата година-две, виж дали с времето няма да я обикнеш истински, но ако това не се случи, не правете семейство. Никой не заслужава да прекара живота си в заблуда. Не я лишавай от възможността да срещне мъж, който ще я обича. Семейният живот е тежък - трябва много да се обичате, за да минавате през трудностите и да опазите отношенията си. Ако така и не си я обикнал, за теб нещата ще станат непоносими в даден момент.
Ако обаче самата тя бърза за деца и не й пука особено от кого само и само да е скоро (може би сте набори и 31г. за жена си е време), може да реализираш плана си с чиста съвест.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: afce552635
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Добро за кого? Ти би ли бил с момиче, което въздиша по предишна любов и не е изцяло отдадена на теб?
Добре ще бъде, ако спреш да я сравняваш вечно с предишната, ако тази предишната, я оставиш в миналото, ако се осъзнаеш и вземеш решение да започнеш на чисто с новото момиче. Ако новото момиче е добро и скромно, ако е като теб семейно ориентирано и искате едни и същи неща от живота- действай! Не смей да я лъжеш или да се насилваш да си мил, посмали егото и спри с илюзиите. Ако ти си готов за сериозна връзка и видиш нейните качества- да, добре ще бъде, успех!

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 792aefcaa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Виж сега, авторе, важните неща за твоята бъдеща съпруга не са външния вид и дали е красива, а са следните:

1. Да имате духовна близост

2. Да имате еднакви(или поне сходни) възгледи, цели, приоритети и виждания за най-важните неща в живота

3. Да се обичате и уважавате

Като външен вид - достатъчно е да ти е приятна и да ти е хубаво заедно с нея

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: b8794eda68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Остани с момичето с което си в момента. Явно “К” е била първата ти любов или поне първата ти истинска любов. А тези чувства като първите, никога няма как да изпиташ втори път за съжаление… За напред виж как се чувстваш и още повече помисли над нещата в напредване на годините. Дали си представяш бъдеще с това момиче? Не съм била в подобна ситуация, защото още съм с първата ми любов, но ти пожелавам късмет!

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 11b32c2107
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това се казва зрялост. Остави любовта на учениците, вече си мъж и тези пеперуди в корема не ти отиват. Важното е момичето да е по - влюбено в теб.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 4313410b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Прочети подобни женски теми. Нищо, че си "мъж на 31", там е отговорът за което питаш. Търси пИпИруди, несподелени любови, драми... За съжаление всичко изписано там ще е най-вероятно вярно и за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: a76e2febcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Лъжеш най-нагло някаква млада жена, докато още въздишаш по бивша от преди 2-3 години. Като ти е толкоз скъпа защо не си я намериш и не спиш пред вратата и? Защо искаш да баламосваш друга жена? Ми стой си сам, никоя не е длъжна да е заместител на Любовта на живота ти. Пусни я да си намери мъж, за който ще е тази любов. Ти още пъшкай за К.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 026b1ea680
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не си ученик, за да вярваш във вечната, единствената, незабравимата любов. Може би си започнал скоро след раздялата новата си връзка преди да си се отърсил от старата. А пък и бившата те е зарязала - напомняй си го по-често и продължи напред. Сегашната ти приятелка не заслужава да бъде заместител.

Ж.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 9f6ea1d94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   живей в настоящето и спри да мислиш за човек, който пет пари не дава за теб!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: d862a80d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Моята К след 20 години се завърна в живота ми. И разбрах, че тя трябваше да е.
Разликата е, че аз я зарязах. Тъпанар! Тъпанар! Тогава си мислех, че толкова силни чувства не са нормални, че тя е малка, че един ден ще поиска друг. Бях ѝ първи. Просто не повярвах в любовта ѝ
Сега и двамата сме женени. И, ей Богу грях не грях опитах да я имам… та било и така.
Но тя ми отказа. И такива ми ги наговори, че като се сетя и пффф
Седя, гледам жена си, обичам я уж и си казвам, че е подходяща.
Даже външно прилича на другата. сънувам другата, мисля всеки ден за нея. Искам я. Съжалявам
И все тая.

Ако можеш - върни си я!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 851910c815
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моята драма е подобна. Голяма любов имахме с бившата си. Това става преди 13 години. Имахме си нашите моменти за които да се сещаме. Нашите и техните се разбираха идеално както и ние с тях. Всичко беше шест докато тя не стана на 18 и започна работа. От там разни дърти нейни колежки започнаха да и пълнят главата с глупости как живота бил пред нея и не трябвало да се задомява още сега да си живеела. Започнах да я усещам как се отдръпва малко по малко и накрая реших да я оставя да подиша малко при което тя просто се съгласи и не се противи. Минаха няколко месеца при което се видяхме няколко пъти само за секс. Аз и бях все още ядосан, за всичко което се случи и спрях да я търся за един период. После научих, че е тръгнала с някакъв индивид, но не се е получило за около седмица. По него време не исках никаква връзка. Болеше ме още и нямах никакво намерение да си търся друга. На едно парти обаче ме запознаха със сегашната ми приятелка с която имаме 2 деца вече. Нямаше любов от моя страна и така е и до днес. Тя беше много настоятелна. 3 месеца ходи след мен и настоява да излизаме, а аз се дърпах и накрая реших просто да опитам без да влагам някакви чувства. Водовъртежа ни засмука и така дом, семейство, но любов няма и до днес. 13 години по-късно съдбата отново ме срещна с бившата и от чисто любопитство се заговорихме как е живота при нас при което разбрах, че нещата при нея са били по същия начин както при мен. И тя се е дърпала 3 месеца докато тръгне с нейния. И тя има 2 деца на същата възраст и тя още ме обича което ме шокира. Мислех, че не ме обича вече и бях заровил всякакви чувства на дълбоко и когато разбрах това изпаднах 3 месеца в депресия. Не можем да си оставим семействата. Не можем да се съберем. И двамата живеем без любов и със сегашните си половинки само се караме за какви ли не глупости. Моята е много ревнива както и нейния което създава само негативи. Бях спрял да се храня, да работя. Нямах желание за нищо. Тя от своя страна е човек който таи всичко в себе си и търпи много. Аз не съм толкова търпелив и все пак и двамата не бихме причинили нищо такова на децата си на този етап докато са малки. Съдбата ще си покаже, но любовта ни беше голяма, а я съсипахме от лапешки глупости. Или ще си живеем с тази болка или ще се съберем на по 45-50

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker