Пише си с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пише си с друга
преди: 3 месеца, 13 дни, прочетена 697 пъти
Здравейте,
Случи ми се следното, тези дни разбрах, че приятелят ми си пише с негова колежка от работа през последните 20тина дни. Една вечер реших да му погледна последните чатове в телефона и видях, че си е писал с нея. Питах го дали има да ми казва нещо, той отричаше нещо подобно, но успях да му взема телефона от ръцете и да вляза в конкретния чат, тъй като преди това не погледнах какво са си писали. Видях как се мъчи да я уговаря да се видят някъде. По принцип каза, че тя му е искала приятелство и тя му е писала първа. Може е така да е, но той ми обясни, че й е отговарял заради майтапа, за да види до къде може да стигне една омъжена жена с две деца. Естествено, че няма как да е вярно. По накрая в чата тя сама му пише, че те никога не са имали никаква уговорка за място и час и това малко ме успокои. Но въпроса ми е, според вас, дали го е направил, за да си вдигне егото и просто ей така евентуално за бройката, защото иначе казва, че много ме обича и винаги се е държал добре с мен. Просто наистина не го очаквах и не знам какво да си мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 12 дни
hash: fef5901b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   20 дни е много за майтап. Харесва си я, докъде би могъл да стигне - не можем да ясновидстваме.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 7dc41a3f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Той е напирал за среща, тя го отрязва и ти си се успокоила? Ами ако и колежката се беше оказала с мерак като неговия, тогава какво? Аз лично не бих била спокойна с този човек, явно малко му трябва да прояви интерес към друга, а следващата може да е по-достъпна, знае ли се. С чиста съвест бих му била шута.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: d568928b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Имам колежка с която сме като двойка докато работим, после всеки си хваща пътя и се прибира у тях. Тя знае че си имам жена и жена ми знае за отношенията ми с нея. Секс не е имало, разговори за секс не е имало, тайни чатове няма. Бил съм с нея извън работно време да и помагам за някой неща и жена ми е знаела къде съм, с кого съм и какво правя. Нормално е човек да завърже приятелство с хора с които прекарва голяма част от ежедневието си. Нормално е да има някакъв флирт между двама души от различни полове. Не е нормално да криеш и лъжеш половинката си. Не е нормално да се опитваш да си уговаряш тайни срещи с човек, който си има семейство. Не е нормално заради едни първични чувства да разбиеш всичко. Това е! Другото са глупости породени от несигурност, от неувереност, от нечестност, от страх какво ще кажат хората...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 1831ffc696
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Щом един път е почнала тая работа, няма да спре, тая просто му е отказала, но все някоя ще му върже, ти до тогава ли ще чакаш?

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 87e6a1135b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кръшка си пичът, ти търпиш. Прати го на колежката с куфари.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: bfa5258898
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Успокоила си се, защото ТЯ му е отказала? Сериозно ли? И така до следващата, която няма да откаже среща, а може би и още нещо.. Тази била омъжена с 2 деца и това не го е спряло, а следващата може сама да няма скрупули от никого и нищо.

Пък и що за мъж ще си прави майтапи с която и да е жена, за да види докъде щяла да стигне?

Този всъщност за какво ходи на работа, да работи или да сваля колежки? Доста свободно време има ясно...

Не си мълчи и изясни какво правите заедно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: dbe6e1f8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Типичното в днешното време за повечето мъже и жени - правят се че съм в сериозна връзка, и се зарибяват зад гърба ти с други... Не се успокоявай и лъжи акъла, с такъв човек си имаш работа.

Точно защото е омъжена, той си е рекъл, ще успея да я навия да кръшкаме заедно. Като мъж ти казвам - лъжи те здраво, че си правел "майтап" не са мъжки приказки от негова страна. Що за майтап като може да разбере нейния или ти (както е станало)? Сама си реши какво да правиш. Само недей като повечето жени да се мислиш за "царица" в тая връзка и дали да му "простиш"... Дай си реална сметка какво представлява той като човек, и какво да очакваш в бъдеще. Той няма да се промени.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 8c2007c17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Майтапел се човекът, забавлявал се... много умно обяснение. И ти си много умна, щом се връзваш на подобни палаври. Следващия път шегаджията ще си пази по-добре телефона и ще трие чатовете. И ще се майтапи с тебе- колко много те обича.
Напълно се съгласявам с номер 2 и 4.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: a8f35cd5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, авторке! И ти си уцелила късата клечка. Мислиш ли, че го прави заради майтапа? Колко проста и наивна трябва да си, за да повярваш? Хванала си ги твърде рано, едва 20-тина дни, затова не е имало още среща и секс. Тоя твоя мухъл щом задява семейни жени и то с деца, значи си направи сметката колко струва. А това как те обичал и се държал добре с тебе го захвърли в кошчето. Много те обича щом зад гърба ти би опънал женена с деца.

Жените сте много зле с избора си на мъже. Едно време, когато това решение се е взимало от бащата на момичето и той я е сгодявал и омъжвал за определен момък, положението е било несравнимо по-добре. А сега всеки иска да ви мине като проститутки на магистрала и да ви захвърли като евтини парцали и да мине на следващата. Сега УБАВО ли ви е? Като сте третирани като леки женички за мъжка разтуха и за потушаване на мъжкия хормон?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 951343978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Абсолютно съм съгласна с вас. Аз също не повярвах на нито една негова дума и мнението ми за него тотално ми се промени. С времето това ще отшуми, но никога няма да го забравя. Да кажем че се разделя с него, но следващият най-вероятно ще е същия малко или много. Смисъл, че според мен всеки изневерява рано или късно и въпроса е дали половинката му ще разбере. Просто мисля вече и аз да си правя мяйтапи с други и така да му го върна и да видя той как ще се почувства.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 951343978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абсолютно съм съгласна с вас и благодаря за мненията. Ясно ми е, че търси женско внимание и имахме още един разговор на тази тема. Питах го дали го прави с цел просто да си вдига самочувствието и егото като мъж, понеже той по принцип не е особено опитен с жените, разбрах го още първите пъти, когато си легнах с него, но той не ми даде ясен отговор. Споделил е и на негов приятел за тази колежка и се е похвалил, че тя му е писала и е имала интерес към него. Казва, че му е споделил, за да види и приятеля му, че и той е харесван. Според мен това са си комплекси и в момента се мъчи да си ги избива и да доказва пред хората и пред себе си, че е голяма работа. Той самият в началото супер много ме ревнуваше и го беше страх да не ме загуби, точно защото нямаше никакво самочувствие за себе си. Според мен всеки рано или късно изневерява, особено в тези времена, въпроса е дали половинката му ще разбере и дори да си намеря друг пак ще се случи.
Така че, в крайна сметка, няма да получа адекватен отговор от него и реших да видя вашите мнения. Даже мисля и аз вече да си пиша на майтап с други и да му видя реакцията тогава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 26462e5fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   изневярата никога не почва от леглото, винаги започва с разговор

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: c4b5ba2ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз така като теб само че той има сайт за запознанства и го хванах. Почти се бяхме оставили. Първата седмица беше като ощипан, писенце, а сега гледам пак чати. И сме семейство 21 години заед но и с две деца. Аз какво да кажа.... Съжалявам, но освен ако му простиш тази агония няма да спре. Не си хаби времето и нервите. И аз така мисля че няма верен, всеки рано или късно изневерява. Но и сам човек за тоалетната не е. И аз съм много отчаяна, света ми се срути изведнъж но след толкова години заедно решението да си тръгнеш завинаги е почти невъзможно ако още обичаш. Затова колкото по рано се отървеш от такъв човек толкова по лесно ще забравиш. Успех и сили ти пожелавам

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 87e6a1135b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, не се занимавай да гадаеш защо. Не си му психоаналитик, че да го лекуваш. Направил го, за да видел приятелят му, че и той е харесван? ! Нали ти го харесваш, не му ли е достатъчно?
Оставяй го.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: a3a3492243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От един мъж очаквай всичко. За да не се напрягаш - не чети. Прави каквото си обичай, ако не става и не ти обръща внимание. Те мъжете все искат нещо странично. И какво му влиза в работата тя дали го иска, след като има мъж. Или се пробва където е кисело гроздето

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: a3a3492243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Нали знаеш лафа, не е моя работа да пазя мъжа си от други жени, а негова отговорност

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: fcdf8743da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не е вярно, че всеки изневерява! Това, че имаш опит с такъв човек нищо не значи. Ако един мъж е достоен, обича те, уважава те и имате нормален сексуален живот, има малък шанс да изневери. Дори да го направи, би било някаква спонтанна изневяра, а не 20 дена писане и лигавене с колежки.
Твоят човек не е емоционално готов за сериозна връзка, а ти си! Зарязвай го. Не си пиши с други, за да го предизвикваш. Няма никакъв смисъл. Не си губи времето, просто го остави. Кажи му, че си обидена и остани за малко сама. Ще се появи стойностен човек в живота ти, но първо изчисти боклука!

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 8c2063fb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17 e напълно прав/а. Аз лично не изневерявам, нямам нужда да изневерявам, обичам жена си, обичам децата си, обичам да прекарвам времето си с тях. Не виждам смисъл да си губя времето с някоя друга, та била тя и мис Свят /тя не е моето момиче, както би казал Десантчика:)/ Наясно съм, че хората които се обичат взаимно и са на една вълна дълги години са по-скоро екзотика, отколкото норма, но това не значи, че ги няма! Примирението също е вариант, но то определено няма да ви направи щастливи, а само малко по-спокойни...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker