Въпрос и отговор, стар като света :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос и отговор, стар като света :)
преди: 3 месеца, 4 дни, прочетена 794 пъти
На въпроса-вярвате ли в любовта от пръв поглед, дори и да е едностранна?
Аз все още си вярвам, дори и да са ми минали тийнейджърските години вече-просто ми се случи неотдавна.... няма да влизам в подробности, останах разочарован от другата страна и приятно заблуден, мога да кажа и леко подведен!
Пак въпрос-защо дамите са толкова нетърпеливи в очакване на бърза развръзка на нещата т. е. "ще го бъде ли тоя или не - докога да го чакам да ме заговори или излезне с интересно предложение"?
Дами, когато един умен мъж не ви познава (но все пак ви е дал повод и ви е заинтригувал с нещо), все пак иска да подразбере по някакъв начин, нещо повече за вас, преди да направи крачката, която вие очаквате, а може би и не очаквате, зависи от обстоятелствата....
... за справка, мен ме чакаха доста дълги месеци и така и не я направих от притеснение -просто се влюбих прекалено много (незнайно защо -при положение, че е напълно непознат човек за мен).... първо визия, стойка, глас... красота.... и си глътнах езика и граматиката при всеки визуален контакт-останалото е загадка :)... гръм при ясно небе!!!
Случва се и на момчетата като мен понякога, които не се нуждаят от критики и лекций, а се базират на ж. опит, който имат, но....

Очаквам вашите мнения-случвало ли се е на зрели хора такава излагация и как са постъпвали, особенно, когато от другата страна се оказва, че на сърцето ви е легнала семейна дама( с привлечен интерес ), но възпитанието, принципите ви пречат да я ухажвате с цел сериозни взаимоотношения... уви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 63b947ad2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нищо не разбрах

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 6a81bba9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Защото сте МЪЖЕ, а не жени. Нищо, че се напъвате да ставате жени с желанието си да ви свалят, жената да прави първа крачка, пък да ви се доказва и т. н. Модерните, джендър извращения и проповеди на коучове.
Докато ти се каниш с месеци, някой по-смел ще я грабне изпод носа ти. И ти ще ревеш как добрите момчета никой не ги иска, а само топ мъжете. Топ няма, има смели мъже, които не се свенят да покажат на жена симпатии.
За семейна не се пробвай.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: a6242b9d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Хората са нетърпеливи като цяло, не само жените

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: a6242b9d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Правете крачка, ако не я правите жените си мислят, че не ги искат, че нещо не е наред с тях. Малко са наистина самоуверените, които могат майсторски да заявят, че харесват някого и да го спечелят.

Дори и да ви отхвърлят в очите на жените, ще изглеждате повече мъж и ще се сещат за вас дори и след време. Колко смел сте били да ги заговорите и да признаете нещо толкова трудно за всеки човек. Да се уязвим, което ви прави много силен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: db1422b9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Хмм.. Случва се, да! При това доволно често. Хипотезите са най-различни - от събуждане на някаква генетична памет и съвпадане с вроден стереотип, до духовни спомени и това да срещнеш сродната си душа.
Възрастен човек наистина се чувства много глупаво и неловко в подобна ситуация.
Но си е и до човек (хормони, предполагам)! Познавам такива, дето постоянно са "влюбени" в някого, а на 40 са си още сами...
Не упреквай дамите, че ти си се държал като идиот и не си действал на време! Понякога за единия нещата се случват рационално и се очаква определена схема на развитие на отношенията, а за другия се случват ирационално, както при тебе. Давайки си сметка за това обаче, си бил длъжен да уведомиш въпросната дама какво се случва с тебе, така че тя да не те посмисли за откачен, базирайки се само на найните си наблюдения върху теб и поведението ти.
Тръгвал съм с жена само от уважение към чувствата ѝ. След това съм се влюбвал, естествено, но в началото не е имало нищо друго, освен лека симпатия, която никога не би преминала в опит за връзка, ако само на мен се е разчитало. Въпросното момиче обаче, превъзмогвайки себе си и страха от отхвърляне, един ден дойде при мен цялата разтреперана и заеквайки, със сълзи на очи ми сподели какво се случва с нея. Трогна ме толкова дълбоко, че направо я прегърнах, целунах и я уверих, че нещата са взаимни (а не бяха такива тогава... ). Нямаше по-щастливо същество от нея!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 6d51d574ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не! Любов от пръв поглед няма. И това е научно доказано.
Общо взето формулата е следната: по някаква причина човек чувства някаква празнина (самотен е, огорчен е, не обича себе си и т. н. ) и вижда някой - следва взрив от хормони, така наречените пеперуди, които задействат онази част от мозъка, която отговаря за създаването на фантазии и илюзии.
Така човекът отсреща се превръща във въплъщение на тези фантазии.
Допаминът, който се отделя, пристрастява още повече.

Така стават белите )
Това е именно "влюбване"
Говори за нужда на самия влюбен индивид, която по някаква причина не е удовлетворена.

Какво обаче е любовта наистина?
Нещо изключително различно. Тя е процес на опознаване, изграждане, взаимно доверие, взаимно всепроникване... докато най-сетне не осъществи своята истинска същност, а именно свободата да нямаш нужда от стимула на фантазията. Любовта е покой, мъдрост, радост, съзидателна енергия, доброта - СВОБОДА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker