За “връзките” с женени/семейни мъже. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За “връзките” с женени/семейни мъже.
преди: 3 месеца, 4 дни, прочетена 1742 пъти
Каква беше Вашата ситуация, аз успях да излезна от моята след година и половина, но беше много мъчително и тежко, защото бяхме и колеги. Вие как го преживяхте, смятате ли, че пораснахте, как излязохте от “омагьосания кръг”? Аз буквално месеци не знаех къде се намирах, не ми се живееше дори. Извадихте ли си житейски уроци? Аз със сигурност знам, че никога повече няма да се поставя в тази ситуация. За съжаление, човек докато не преживее нещо лично, не вярва колко лошо може да е. След това успяхте ли да продължите напред?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 47bcfb2106
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мъжа по дефолт е виновен за всичко, а пък семейните са направо за затвора.
Я сега кажи, ти какво очакваше да се случи? Да си зареже семейството заради теб? Някак лековерно си решила че ще е мимолетна авантюра без последствия? А то какво излезе.
Следващия път мисли с главата си в какви схеми се забъркваш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 110a72b417
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Много се радвам като чета колко много опарени любовници пишат в този форум. Надявам се и любовницата на мъжа ми да се чувства така. Моят въпрос е как изобщо съвестта ви позволява да започнете нещо с женен мъж? Мислите ли как са се венчали пред десетки близки, които ги обичат, как майките им плачат от щастие, а те двамата се гледат със светнали очи? Мислите ли как жена му е казала, че е бременна, как той вероятно се е разплакал, как е поел детето си в ръце в болницата, как му чете приказка, за да заспи, докато жена му ги гледа от прага на детската стая усмихната? Как делят едно легло от години, как тя разпознава, че той се разболява по дишането му нощем. Мислите ли как докато се криете по дупките, за да се е*ете, детето му пита "тати кога ще се прибере? "

Не. Вие избирате да си чешате егото, да се чувствате много специални, че ви чукат зад гърба на онова чудовище "жена му", че явно сте много по-хубави, по-сексуални, по-по-по от нея. Разбира се, че вината е изцяло на семейния, но ако нямаше комплексарки, семейните нямаше да има с кого да изневеряват. Та ближи си сега раните и бъди сигурна, че 99% от нещата, които ти е говорил както за жена си и отношенията им, така и за чувствата му към теб не са истина. Аз щях да припадна като четох какви глупости пише моя - цели съчинени истории за измислени скандали между нас, измислени проблеми, за да оправдае сам себе си, че изневерява, защото му е тежък живота, а не защото е боклук. Лъже, че няма желание да спи с мен, а ме оправяше сутрин и вечер всеки ден и молеше за още. Едно е да се подхлъзнеш веднъж, но да имаш афера не е грешка, а избор. Носи си последствията и дано ти държи влага по-дълго, преди да нараниш още хора. Дори жена му още да не е разбрала, рано или късно ще разбере.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 82fc4c6b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Аз съм мъж и имах задявка с омъжена колежка. Не съм я търсил, не съм я свалял, тя сама започна всичко. Бурна страст, страхотен секс (от дъжд на вятър за 40 минути) като махнеш това че се крия като плъх в собственото си жилище. Накрая разбрах че не съм само аз на работа, ами има още един или двама. Следват криви погледи от тези двамата, интриги, приказки от колегите, защото всичко виждат. Едвам излезнах от ситуацията. Като цяло не си струва. Загубих почти 2 години от живота си. Добре че не останах без работа!!! Към ден днешен още сме колеги с нея и я усещам че пак иска, но само и подавам по една трохичка и се бъзикам с нея както тя се бъзикаше с мен и ме лъжеше. Нали знаеш, колелото се върти. Повече не бих го направил, не и с жена с която работим заедно и се виждаме всеки ден! Ако е някоя еднократна забежка може да се замисля, но по скоро НЕ!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: c5b2236b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Никога не казвай "никога" - това е страшно дълго време!

Да, докато не му се случи на човек изобщо не може да го разбере.

Аз пораснах най-вече с това, че престанах да съдя хората/

Дали бих повторила? Умишлено едва ли.. , но то и преди не бих "за нищо на света! " :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: e8bb756831
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не те ли е срам? Със семеен ще се занимавала тя, после страд. Това е отвратително. Страдай, сама си се насадила така.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: f6d2807c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Боклуци са подобни жени и мъже.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 11b8eafbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Леле, номер 2
Човек… иди поговори със специалист.
Ще се съсипеш… като приятелски съвет ти го казвам.
Даже май те разпознах от една друга тема, в която влязохме в сблъсък.
Мъжът ТИ изневерява. На него къде му е съвестта? Как се прибира и по устните му има сокове на другата, а целува детето ти? Как целува теб? Барем презерватив ползва ли?

Аз не съм от хората, които съдят. Била съм и от трите страни на подобен триъгълник. Разбирам всяка страна.
Но, моля те, поговори с професионалист. Изместваш фокуса върху другата жена. Живееш в постоянно съмнение и цинизъм. Ще те боли много, довери ми се!

Хвани се в ръце и помисли реално къде е проблемът? Защо ти изневерява? Не се сравнявай с нея. Не мисли за нея. Мисли за себе си.

Много жал ми стана за теб. Прегръщам те.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 11b8eafbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До авторката

Разбира се, че ще успееш. Светът не е свършил. Наранено ти е егото в момента. Ще има друга любов, също красива.
Запази хубавите спомени, усмихни се и продължавай.

Изпитано! Нищо страшно. Като боли - оставяш болката да си свърши нейното. Тя ще те направи по-добър човек.

Ето едно упражнение - на мен ми помогна много
Направи списък на идеалния партньор.
Всичко, което искаш от един мъж.
Ако щеш ми вярваш - всички безумни точки от списъка ми ги получих в реалността. И той се появи на рождения ми ден.
Беше си ми подарък.

Няма толкова верен, лоялен, открит и любвеобилен мъж. Онзи, по когото някога въздиш не може да му стъпи на малкото пръстче.

И още нещо. Когато аз вече не бях фактор в семейството му - то се разпадна. Сякаш бях поддържаща система. Когато той се разведе ме потърси веднага. Но аз вече не го исках

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 11b8eafbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Коментирам относно включването на номер 2

По-скоро питам и се надявам на честни отговори от мъже

Защо щастливите мъже изневеряват (не говорим за еднократно забаление, а е така за странична връзка) Ето мъжът на номер две има редовен секс, вижда се умна жена, дете, семейство.
Защото мъж, който твърди, че е щастлив, иска да поддържа връзка встрани?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 0214fb15ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Съгласен съм с почти всичко каквото е написали №2. Да тя е права, огромна част от средностатистическите мъже са пълзящи гадини. Защо го правят еднозначен, логичен и аргументиран отговор никоя жена няма да получи. Както съм казвал, мъжът обича с онова дълбоко идващо от сърцето чувство следните жени :дъщеря, съпруга, сестра/майка и бабите си. В големият процент от случаите, самият мъж няма рационално обяснение как са се случили. Има толкова много емоционални и странични фактори, които влияят на неговите постъпки. Всичко може да започне съвсем случайно като на шега и никой от двамата да не е предполагал до къде ще доведе това. Но има и осъзнати и целенасочени постъпки. Първите могат да започната ката на шега от един блус, от един аромат, от едно топло, гъвкаво тяло притиснато до твоето, от една мелодия, от едно съвсем другарско изпращане, от едно посещение на вилата И, от един купон. Никой от двамата не е знаел предварително до къде ще стигната, не знаят колко време ще продължи, не знаят как ще завърши, просто има едни моменти когато всичко изглежда лесно, красиво. Другият вариант е продължението и развитието на първият, действията са съвсем осъзнати и целенасочени, наемат се квартири, или се подсигурява такава, дали ще е на колега или на роднина, дали ще е за месец, дали ще е за половин година, но е свързано с логистика и съзнателно "замитане" на следите. След това настъпва отрезвяването, до следващото подобно събитие. Правят го почти всички мъже, някои по -интензивно, други не толкова, даже най-скромните и стеснителните като мен. Някъде прочетох някакъв коментар за мъжете като цяла, леко комично, че даже на мъжът, да не му става, да му е отрязан езика, да няма пръсти, да няма крака, той /мъжът/ пак ще измисли как да изневери. Е, това е силно хиперболизирано и цели демонизация на средностатистическият мъж. Говоря за този, който харесва жените. Тези постъпки на мъжът имат значението на другарско потупване по рамото, те не влияят върху отношенията със съпругата му, тя е бисера в короната на обичта му //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 85b4d506ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Аз съм жена, но не мога да приема как с лека ръка други жени охулиха авторката. Ако някой има ангажимент и съвест в едно семейство, то това са единствено мъжът и жената в него. Тя е външен човек на това семейство и няма отговорност да е вярна или не, той е имал. Не тя, а той изневерява. На някои жени не им отърва просто да прогледнат какво представляват мъжете им и им е по-удобно да сатанизират любовницата, защото обратното би означавало да признаят пред себе си, че мъжът не става и ще трябва да вземат тежкото решение да се разделят. Дали една жена или мъж има морални задръжки да се впусне във връзка с обвързан си е решение на самия човек, ако жененият обаче е читав човек той нямаше да влезе в такива взаимоотношения. Да не говорим как разни обиграни мъже, лъжат и мажат и представят нещата в съвсем изкривена представа, така, че едно младо момиче лесно може да добие съвсем друга представа и да си мисли, че горкият Мунчо, е жертва на лошата си жена и е въпрос на време да се раздели. Да не говорим, че в повечето случаи мъжете са провокирали такава връзка, като по-активна страна в свалките. Н 2 хем добре е описала мъжът й какъв е лъжец и боклук, хем изкарва любовниците виновни. Че той като е такъв, няма какво да го спре. Една, втора, трета морална и ненаивна ще го отреже и все някога като си е женкар ще подлъже някоя. А и не знам мъж ако не иска секс, някоя да го изнасили. Да се очаква, че целият свят ще се грижи вместо него да не шавне, е доста елементарно.. Жена съм и винаги съм резала такива хитреци-кръшкачи, но това не значи, че ще обвинявам някоя друга жена за това, тъкмо защото единствено двама души, които са във връзка, носят отговорност дали ще си останат верни.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: d024a11711
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Към 12: Жени със здрава самооценка не стават любовници, или ако се случи, не е за дълго. Това, че мъжът не е читав, щом изневерява, е вярно... донякъде. Мъжката природа е такава, че мъж може да се грижи за жената и семейството и да има забежки, които да не го спират да изпълнява криво-ляво семейните задължения. Но въпреки това подлъгва друга жена, което е лоша постъпка, а и ощетява семейството си, като влага време и ресурси другаде.
Та така, мъжът си носи вината, но и любовницата си носи нейната. В момента, в който съзнателно влезе във връзка с женен мъж, тя сама се поставя по-долу и показва, че не вярва, че заслужава повече. Самата тя страда от избора си и освен на семейството на мъжа, вреди най-вече на себе си - аз не съм чула за щастлива любовница. Единици са онези, които успяват да разведат мъжа... А после как се живее с мъж, който е зарязал семейството си заради друга и с мисълта, че утре може пак да го направи, не знам.
Но както е казано, който е безгрешен, той да хвърли пръв камъкът. Всеки си избира съдбата.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 3f081e99c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 13. Значи любовницата е жертва? ! Горната тя, наивна и глупава, опряла до хуя на женен мъж.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: f225cc5c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И според мен любовницата / любовникът нямат никаква винапв случая. Не са обещавали нищо на никого, че да си престъпят клетвите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: a904fe507c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   9 - Защото е боклук. Мъжка к–рва неначесана. Защото има такива, на които каквото и да дадеш, все му е малко и иска нещо ново и друго. Ама не мисли той какво дава. А дава неприятности на всяка, имала глупостта да е с него. Същото важи и за жените.
Честен отговор едва ли ще получиш. Ще ти кажат, че са мъжкари, ловци, полигамни по природа, мъжът като изневерява нямало да забременее и тем подобни палаври. Или че жените им са виновни.
А пък върхът на подлостта и лицемерието е да твърди, че обича жена си и да мишкува. Абе, миндил, как кратуната ти не проумя, че като обичаш не причиняваш болка на любимата, не я лъжеш и не се търкаляш с друга?
Колкото до авторката, която страдала - получила е каквото е заслужила. Както и останалите глупачки, които си мислят, че като се плющят с женен, той лъже само жена си, а не и тях.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: d024a11711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   14: Къде казвам, че любовницата е жертва? Жертва е доколкото сама е избрала да бъде, никой не я е вкарал в отношенията насила. Отговорна е за собствения си избор да вярва на семейния мъж и си носи последствията. Но той я лъже, че ще се разведе, и я заблуждава, и я използва - невинен ли е според теб? И двамата са виновни: тя, че е с него, той, че е с нея. Толкова.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: b2b3c2faad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Към 12 от 13 От това, което съм наблюдавала за такива отношения, мога да кажа, че в 90 % от случаите на жената, която е станала любовница, ситуацията й е представена по коренно различен начин от мъжа. Когато човек е млад и не е минал през такава ситуация и другият отсреща е много убедителен и готов да изговори куп лъжи, за да й приспи несигурността, се получават такива заблуди. Неслучайно такива жени като асимилират цялата лъжа, се осъзнават като авторката и не искат и да чуят повече за такова нещо. Броят се на пръсти откровени мъже, които ще искат да свалят някоя и същевременно ще й кажат още м началото "Виж сега, аз съм женен, нямам намерение да се развеждам, спя и с жена ми, но искам да спя и с теб. Ако те устройва това положение ще е ок" Тогава мога да приема, че и тази която е станала любовница, няма за какво да се оплаква, след като е била наяснао с нещата и ги е приела. Но за някоя жена, която е била обект на фини манипулации и умишлено е била заблуждавана и размотавана, за да си осигури мъжът " Ем душата в рая, ем кура до края", няма как да го приема. Не всички хора имат нужната емоционална зрялост, на млада възраст, за да асимилират реалната ситуация.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: e019bb8c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не е така 12. Една жена може да остави мъжа да си чупи главата с друга, без точно тя да е повод за развалянето на семейството им. И много жени научат ли, че си имат работа с женен, той д крил и прочие, прекратяват отношения. Другият тип жени са леки и си вдигат себестойността с женен. Това да си отвориш краката не те прави харесвана и желана, но те са в илюзия, че защото са леки, са много желани. Не. Лесни са.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: e8bb756831
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 12. Ти си поредната любовница.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: a1b7afbede
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До всички жени, които винаги скачат срещу “любовниците”. Вие сигурни ли сте, че Вашият мъж никога не е правил нещо подобно? Моля Ви, човек никога не знае какво ще го сполети. Моя приятелка се кълнеше в нейния, а се оказа, че цели 12 години е имал не една, а две любовници едновременно (даже едната жена на негов приятел). Никога не съм била любовница, няма и как да бъда, но е твърде смешно да правите квалификации и оценки при положение, че в доста от случаите дори не знаете какво се случва в собствения Ви дом.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 17 часа
hash: d024a11711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   18: Ама дори и да си манипулиран, ти пак си отговорен за ситуацията, в която си влязъл. Винаги, в 100% от случаите, има знаци, за които жената си затваря очите. Пълнолетните хора носят отговорност за действията си и да се оставиш да те лъжат и да те баламосват не те прави неотговорен. Да, наистина често се касае за неосъзнати, неопитни млади жени, които никой не ги е научил как да се пазят. В живота на такава жена се появява един опитен женен Казанова, който знае какво да каже и как да и завърти главата. Тя не е виновна, че става жертва на манипулация, защото няма капацитета да разбере какво се случва (ако приемем, че наистина е младо, неопитно момиче, което лети в облаците). Не може да я обвиняваме, именно защото не разполага с нужния арсенал от умения и знания за човешките отношения. НО - и то е голямо но - това, че не няма опит и е наивна, не снема нейната отговорност. Сама избира да повярва и да участва в това и после си носи последиците.
Ето ти един хубав пример: ако отидеш късно вечер в емигрантския квартал със съмнителните типове, и някой те заплаши с нож и те ограби, виновен ли си? Не, разбира се. Но си отговорен: сам си избрал да отидеш там. Дали си знаел или не за опасностите няма значение, бил си длъжен да провериш и да направиш информиран избор. Та така с връзките с женени мъже...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 часа
hash: 69ea9d9bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От 12 Не съм любовница на никого и както споменах в преден пост, никога не съм и била. Но за сметка на това още докато бях по-млада е имало редица случаи, в които обвързани мъже са се пробвали да имат нещо с мен и съм ги отрязвала. А най-противни са ми били тези, на които жените са им били бременни през това време или наскоро родили и понеже явно психологически не издържат на напрежението или на жените им не им е до секс в този период, вместо да проявят съпричастност и подкрепа, те дай "разрешават" въпроса по най-дебилния начин-разтушавайки се с някоя друга. И съвсем не съм единствената, която е била обект на това, в годините и приятелки, и познати са ми споделяли, че са били обект на такива долнопробни прояви. Такова неадекватно мъжко поведение, да се оневинява, стоварвайки вината върху третия човек, който няма отговорност към връзката, е незряло. Повечето мъже даже не изневеряват с любовници, а с проститутки. По тази логика дай да ги обвиняваме проститутките, че съществуват. И тях можем да ги определим за неморални, но какво от това? За да ги има откакто свят светува, има търсене и то хич не е малко. Аз съм женена с дете и ако някой ден разбера, че мъжът ми си има любовница или е ходил на проститутки, няма да обвинявам тях, а него, и ако не мога да го преодолея, ще се разделя. Те, за разлика от него, не са ми никакви, че да очаквам да не ме предават.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 часа
hash: 69ea9d9bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   И да се обвинява любовницата/ка, от това какво по-смислено произтича за излъгания? Нещо по-леко ли му става, изневерилият става по-чист ли? Проблемът съществува вътре в семейството и се разрешава или неразрешава поради причини вътре в него. Има един филм много добър с Моника Белучи - "Малена", третира точно това. Всички жени в едно италианско градче се бяха нахъсали с неимоверна злоба срещу нея красавицата, по която мъжете им въздишаха и желаеха. И те понеже нямаха смелост и воля да възроптаят по мъжете си, заклеймяваха нея. В живота винаги ще има провокации и изкушения под някаква форма и за какво ли не /алкохол, хазарт, храни, телефони, порно, наркотици, жени и т. н. / и тъкмо те са лакмуса кой на какво и колко може да устои, кой е слаб морално и психически. Всеки носи глава на раменете си, въпросът е какво има в нея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 часа
hash: 3f300d4d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Странно нещо е женската логика. Най-малко мъжко можеш да видиш у мъж, който има жена и деца и е готов да се занимава с друга жена, какво толкова привлекателно има в такива мъже? Според мен жените си мислят, че такъв мъж е постигнал нещо повече от другите мъже и с нещо е по-интересен, Ама то реално да се ожениш и да имаш деца е нещо съвсем лесно и постижимо. Истинските мъже не робуват и не се женят за жени, на които имат намерения да изневеряват. Истинските мъже са ергени повечето и са свободни, с тях се занимавайте.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 часа
hash: 110a72b417
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   23 - напротив, никой не твърди, че любовницата е виновва, а семейният не. И двамата имат вина кой по-голяма, кой по-малка. От това, което разказвате самата Вие сте жена с висок морал. Представете си как един ден научавате, че дъщеря Ви спи с мъжа на Ваша колежка или съседка. Най-вероятно ще сте потресена и ще се чудите къде сте сбъркала във възпитанието. Няма да й кажете "Нищо, маме, то това си е между тях". Защо тогава оневинявате безпринципните жени?
Вярно е, че има и случаи като тези, които вие описвате с млади неопитни момичета, но масово любовниците много добре знаят какво правят и често дори първата крачка е от тях.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 часа
hash: 6532763738
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   26 аз ще Ви отговоря от името на доста младо момиче, човекът, който с месеци ме преследваше и искаше да ме убеди в нещо беше точно семейният мъж 12 години по-голям от мен мъж с две деца :) вероятно ги има, но досега не съм чувала или виждала в обкръжението ми необвързаната жена да скача към заетия мъж, винаги ама винаги е било обратното, една приятелка всеки път казва, че ако този тип мъж не я заговори или попита нещо, тя няма как да му обърне дори внимание, та повярвайте ми сами си го търсят, никой не им разваля семействата :) (изключвам жените, на които това им е цел номер 1 в живота)

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: c9d689708d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Нещата гледани отстрани не винаги са каквито изглеждат. В офиса всички знаят че с една по-възрастна колежка сме любовници. Всички говорят колко отвратително било и как не ни е срам. Нея я нападаха с обиди не веднъж да не ми разваляла семейството. Истината обаче е съвсем друга. Всички познават жена ми. От никого не съм крил че съм семеен. Жена ми често идва да се видим, тъй като почивните ни дни се разминават. Никога не съм я лъгал за отношенията ми с колежката и тя винаги е знаела какво става. Никога не е била против защото няма нищо противно и лошо в цялата работа. Колежката ми също се познава със жена ми, знае че не крия нищо от нея и е спокойна въпреки погледите и шушукането на околните. В действителност с колежката сме просто приятели. Помагам и с каквото мога. Прегръщам я когато има нужда. Държа ръката и докато си излива мъката, карам я до тях за да не чака по спирките в дъжда и това е. Няма секс, няма тайни срещи, няма тайни чатове или обарване, криене и тъй нататък. Никога не си е позволявала да ми се предлага или да забрави че имам жена, но всички я изкараха каква ли не. А тя е просто човек и като всеки човек има нужда от някого. За нищо не е виновна че съдбата я е наказала така жестоко. И по-лошото е че повечето моралистки всъщност и завиждат. Че въпреки всичко има сили да се усмихва, че въпреки всичко един млад и хубав мъж прави за нея неща които много от тях не получават от мъжете си. Колкото до жена ми обичам я повече от всичко. И за нищо на света не бих предал доверието и.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 6c0a1d1614
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До 28 от 26 - дискусията сякаш остава неразбрана от част от коментиращите. Никой не твърди, че само любовницата е виновна за разрушаването на семейства. Напротив жененият носи товара, той е лъжец. Но не приемам оневиняването на любовницата била тя млада и зелена или обиграна. Аз пък мога да ви кажа, че покрай себе си имам примери основно за жени, които свалят семейни. Имам две колежки от тази порода, жени в 30те си години. Дори една от най- близките ми приятелки /когато беше на 22г/ си нави на пръста, че ще спи с женен и го направи. Имаше го за уникален и си внушаваше как с жена му не се разбират, защото тя си стоеше сама в чужбина, а той постоянно си идваше. Аз самата цял живжт съм обект на свалки на женени и простете, но не разбирам как не правите разлика между собствения си морал и този на жени поставени при равни на вашите условия, които избират да са безпринципни парцали. Всички сме били млади и неопитни. Само дето някои от нас имат възпитание и ценности.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 1d992cd763
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   2 a, си още с твоят мъж, защото...?

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 252c59208d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ето какво съм разбрала аз от опита си. А вече имам доста години, както житейски стаж, така и консултации с любовници, с предадени съпруги, с мъже.
Без да искам, и без да съм учила за това станах нещо като лайф коуч.
И съм категорична в това, което ще ви кажа.

Изневярата никога не е свързана с външния човек или с партньора. Те са само хората, които натискат бутончетата. Тя винаги е свързана с теб самия. Когато човек изневерява търси ЛЕСНО решение на проблем със себе си, който не е в състояние да разреши.
Една завършена, хармонична личност НЯМА да изневери. Изневярата разгледана в най-общ план. Хора, алкохолизмът също е вид изневяра. Видео игрите, порното... всяко бягство от проблема Е изневяра.
Но този проблем е вътре в човека. Било чувство за ниска оценка, било липса на самолюбов, било стремеж да се научиш да рискуваш.

Ние винаги имаме само себе си. Само ние на себе си сме си гарантирани.

Защо съпругата намразва любовницата? Защото това е лесното решение. Другата е заплаха за реалността ѝ, за вярванията ѝ.
Всички съпруги, на които изневеряват, моля ви, разберете едно - този мъж не ви е гарантиран! Докато четете това той може да умре. Пресилено? Да! Идеята за смъртта обаче винаги е много отрезвяваща. Кого ще намразите ако смъртта отнеме любимия? Кого? За какво ще съжалявате тогава? За нещата, които НЕ сте му дали, за нещата, в които не сте го подкрепили, за времето, в което не сте били заедно, за думите на любов и признателност, които не сте му казали.
И това е така, това е истината.
Е, защото когато любовница заплашва да го отнеме не съжалите за същото? Защото сте обидени, защото Егото ви е наранено, защото сте на вълната на съдници.

Никой в този живот не е ваш, дори децата, които са плът от плътта ви. Никой не ви гарантира утрешния ден.

Към любовниците. Избрали са да останат в семейството си. Добре! Имат ли право на това? Имат! Но още ходят по тази земя, още дишат и във ВСЕКИ един момент вие можете да ги видите. Дори само на снимка в социалните мрежи. Те са живи.
Най-жестоката раздяла е да лежиш на нечий гроб и това да е всичко, което можеш да направиш.

Изключете чувството за притежание от любовта и ще имате любов. Просто го разкарайте. Какво ви пречи да обичате женен - обичайте го! Обичайте го с великата любов. Онази, която ви озарява. Която желае само щастие на обичания. Но не вашата представа за щастие, а неговата. Обичайте го, радвайте се, че е жив и здрав, че се развива, че му се случват разни неща.

Как изобщо някой може да говори, че има мъка в любовта? ! Няма. Ако има мъка - няма любов. Има сърце, пълно с щастие. Точка!

Към мъжете, които изневеряват. Седнете и помислете какво ви липсва. Не в партньора ви, не в децата ви, не в дома ви, не в другите. Какво липсва на вас. И после си го дайте. Липсва ви смелост - запишете се на курс за парашутисти. Липсва ви стрмеж към приключения - напълнете резервоара и си позволете да се изгубите. Липсва ви любов - обикнете се. Липсва ви признание и положителна оценка - дайте си ги.

И към трите ъгъла - НИКОГА не стойте свързани с някого, който ви изтощава. Ако се изчерпате как ще се погрижите за себе си? За децата си? За кариерата си?
Изберете щастието, изберете себе си - винаги, навсякъде, всеки път.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker