Гадже без приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гадже без приятели
преди: 3 месеца, 2 дни, прочетена 739 пъти
Здравейте, имам въпрос към момичетата. Ако вашия партньор няма приятели, това за вас би ли било проблем. Не говорим да е загубеняк - даже точно обратното, кадърно и готино момче, просто без социален живот извън работата. Моля да споделите мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 3ef6f80ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Бях писал подобна тема преди време, обобщение - за повечето жени не е проблем, стига да ги караш да се чувстват както трябва и да не скучаете

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 часа
hash: 0eacda652b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Интелигентните хора, особено в по-млада възраст, трудно си намират или създават среда, просто защото такива като тях са силно ограничена част от населението.
В началното училище, където бяхме събрани на квартален принцип, 90% ги смятах а пълни лумпени, простаци и олигофрени. След това чак в гимназията (далеч по-селектирана среда) имах чувството, че попадам на "нормални хора" и от там са ми първите истински приятели. В университета пък още повече. Но чак на 50 срещнах едни от най-стойностните си приятели.
Ако погледна назад - животът е отсял не повече от 10-ина-15 души!
И това беше... навремето, когато все още имаше истински хора. Не мога да си представя какво е сега - в тая въпиюща посредственост и масова простотия...
Преди няколко години бях започнал да се сближавам във фирмата с един доста по-млад колега (можеше да ми бъде син) - паснахме си и за много неща му станах нещо като ментор. Той, от своя страна, пишеше фантастични разкази, при това доста добре, с което ме беше възхитил и грабнал. Какво си мислиш стана? Жена му (тогава още гадже), без да ме познава лично и без да сме се срещали дори, такава ревност я затресе, такива номера започна да му върти и да го манипулира, че... в един момент "по-умният отстъпи" (т. е. аз). Много посредствено, неуверено в себе си и просто момиче, но... нашият човек явно беше решил да се репродуцира чрез нея и нищо друго не го интересуваше. А можехме да бъдем семейни приятели и т. н.
Та какво да ти кажа... Не упреквай човека! Тепърва ще се сблъскваш в живота си с изроди и мотики! Той вече може да се е отвратил от неговите "попадения".

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 часа
hash: 2a193f7982
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   То истинско приятелство вече няма, всеки гледа да използва.
За мен няма да е проблем, стига да не е много обсебващ.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 часа
hash: f883afade0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ако няма приятели, значи нещо му има. Може да е просто загубеняк и глупак или пък социопат. В живота човек трябва да има приятели, те могат да ти помогнат в много ситуации, в които сам ще е много по-трудно да се справиш. Оставяй го, не се занимавай с такъв.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 часа
hash: b5a7f9acbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Тъпото е че ако има много приятели, ще кажеш, че отделя повече време на тях. Сега като няма, това отново е повод за крайно разочарование. в същото време неговите приятели изобщо не те интересуват, а драмата ти е че скучаеш и се чудиш какво оправдание да намериш за това. В същото време ако ще 100 човека да се ангажират с твоята особа, ще ти е интересно ден-два, после пак ще ти е скучно, та даже шумно.
В общи линии нищо ново, стандартните женски глупости, които няма да завършат добре за бъдещият ти съпруг, който хем ще ти трябва, хем ще е виновен за всичко.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 8 часа
hash: 5b95c2695d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В днешно времена приятели няма, а само интереси. Не ти трябва хорското мнение за да бъдеш щаслива. Ако момчето става да не ти пука. И аз нямам приятели. Жена ми също. Не ни и трябват. Често приятелите могат да бъдат раздора в една връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 7bd2cda974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Подкрепям номер 6! Страничните хора извън семейството могат само да навредят! А що се отнася до колегите на работното място-отношенията се поддържат единствено и само там! Поне при мен е така!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker