На приливи и отливи спрямо бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На приливи и отливи спрямо бившия
преди: 2 месеца, 23 дни, прочетена 473 пъти
С бившия ми бяхме заедно повече от 4 години и точно преди една година се разделихме. Връзката ни беше здравословна, бяхме щастливи, рядко се е случвало да се скараме, никога не се бяхме разделяли. Но краят беше отвратителен - имаше намесен трети човек от негова страна. Не ми е изневерявал физически докато сме били заедно, но ме е предал - 2 седмици преди да скъсаме е казал на това момиче, че е необвързан и всъщност са тръгнали 2 седмици след като сме се разделили, при положение, че аз все още живеех при него и спяхме още на едно легло. Доста тежко преживях тази раздяла, много ме болеше. Изневери и на новата си приятелка няколко пъти с мен (беше ми казал, че са скъсали), тя тогава като разбра наистина го заряза и после пак се върна след няма и седмица. Но му вгорчава живота в момента. Държала се е адски токсично с него и като цяло той изобщо не бил щастлив с нея и съжалявал, че ме е загубил. Така ми казаха общи приятели преди 2-3 месеца. Само да вметна, че момичето така или иначе се е държало кофти с него още преди да разбере за изневярата му. То си мисли, че сме били интимни 1 път, а всъщност бяха няколко.

Донякъде съм благодарна на нея, че ме е спасила, макар че те в момента демонстрират нонстоп връзката си, за което не ми е особено приятно в интерес на истината, нищо че всички знаят, че той ѝ е сложил рога. Докато бяхме заедно имахме 3-4 качени снимки общо в Инстаграм и Фб, а сега откакто тя разбра за изневерите му, качват сравнително често, виждала съм 2-3 сторита още тогава, на снимки наистина изглеждат доста щастливи.

След него се бях хванала с друг, но след 2 месеца той започна да си показва токсичната си природа - ревност, скандали за нищо и т. н. след няколко месеци приключих тази връзка, защото изобщо не ми се занимаваше с такива нездравословни отношения. Заради това му се чудя какво още прави с нея, но щом я търпи толкова време значи най-вероятно наистина я обича и то сигурно повече отколкото е обичал мен, защото, ако аз бях такава, бързо щеше да ми бие шута. Онзи ден го видях и поговорихме малко и изобщо не ми изглеждаше щастлив, беше доста унил. Много хора са ми казвали, че вече не е същият. Странно ми стана, че знаеше, че си имам приятел, но като му казах, че съм скъсала с него очите му сякаш светнаха. Сменихме темата, но след това пак се върна на нея и тръгна да ме разпитва колко време сме били заедно, защо съм решила да скъсам с него и т. н., а той изобщо не е такъв човек, който ще се рови в личните работи на хората, най-вече на бившата си. Аз нищо не го питах, свързано с новата му. Моите въпроси бяха общи. Попитах го дали е съжалявал, че сме се разделили и каза да. Като му казах, че ме е предал той ми отговори, че не бил. В крайна сметка като започнал връзката си с нея бил вече приключил с мен. За него това, че беше дългогодишна връзка и че раздялата ни беше адски прясна и аз още живеех при него тогава (скъса с мен дни преди началото на наистина сериозна и тежка сесия, нямаше как да тръгна да се изнасям тогава), няма абсолютно никакво значение. Всеки път отрича, че е предател, което ме вбесява, защото все едно се има за света вода ненапита. Според него е постъпил спрямо мен напълно коректно.

След всичко преживяно аз вече съм наистина много по-добре, чувствам се щастлива и гледам напред, но, уви, имам такива моменти, в които той ми липсва или може би по-скоро спомените. Трудно ми е и да определя дали все още изпитвам някаква любов към него. Нормално ли е след 1 година да съм на приливи и отливи? Дни наред да ми е все тая, да се чувствам щастлива, да ми е спокойно и след това 2-3 дена да ми е кофти, да ми липсва, да изпитвам разочарование, даже и в някои моменти да ми се иска да се върне, все едно съм способна абсолютно всичко да му простя. После да си казвам за какво ми е тоя? Нито съвест има, нито стабилна ценностна система. Новата му приятелка е третата, на която е изневерил. Но като знам, че тия дни правят една година ми е малко болно. Въпреки че за тази 1 година много пъти са се разделяли и са се събирали и напълно осъзнавам, че щом той все още е с нея, значи има нещо, което да го държи.
Вие чувствали ли сте се така след дълга връзка, която е завършила с огромно разочарование? Аз лично, когато съм в тия "отливи", се чувствам адски жалка, че искам подобен човек до себе си, при положение че светът е пълен със свестни мъже.

П. С. забравих да кажа, че няколко дни след като се разделихме ми беше казал, че е обмислял да ми предложи брак след 3-4 месеца и тогава това много ме заболя, защото наистина го обичах и исках да създам семейство с него. Също така той винаги ми е казвал, че не е скъсал с мен заради нея, но причините, които ми изброи, не бяха чак за раздяла. Можеха да се оправят нещата с разговор просто, ако не е искал да ме загуби. С него ми беше първата връзка, като тръгнахме бяхме и двамата на 19, сега сме на 24.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 22 дни
hash: d4d2d25318
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ей такива отношения мразя най-много и такива нестабилни хора, дето не знаят дали ги боли или ги сърби. Разделили се, ама се плющяли, после седнали да се изясняват, не били заедно, пък си ровят фейсбуците и инстаграмите, коментират се с приятелите си (които им гледат сеира). Четири години си играли на семейство, той таман решил да ѝ предлага брак и взел, че я зарязал...
Определено не искам в живота си такива - като него и като теб.
За мен каже ли се край, значи край и точка. Този вече го няма в моя свят. не ми дреме с коя е, какво прави, щастлив ли е или не. Ти си се докарала в това никакво положение щом продължаваш да се ровиш в умрялата си връзка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 421c6289fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Акъла ти е на приливи и отливи.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 95f76bd170
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Защо ти казва, че е имал намерение да ти предлага брак, след като вече сте разделени. Искал е да ти внуши, че причините заради които се разделяте са сериозни и да мислиш колко е ценен той! :(
Повтаряй си : всяко зло за добро!
Ако пак го срещнеш, бившия, ще кажеш че си обвързана. ( Не го жали, не заслужава! )

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: d797e52c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   До 3. Просто кукичка. Имам 10-Ина жени в живота, на които бия пълен игнор. Общото между тях е като това дето прави тоя, хвърля кукичката за да му е интересно. Иначе от такива хора като цяло няма какво да излезе, няма да се получи нещо помпозно и дори задоволително. Семейни или само загаджени, някои хора не могат без драми, защото по друг начин не могат да си добавят допамин. Общото между тия хора е че колкото повече се занимаваш с тях, толкова по-зле си и толкова си по малоценен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 1fbb00902d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хубаво е да си подбира човек мъдро партньорите в живота, а не да се хваща със Сульо и Пульо, ще и да се връща при бивши. Ти се въртиш в омагьосан кръг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker