Приятелят ми вече ме ядосва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми вече ме ядосва
преди: 2 месеца, 22 дни, прочетена 1308 пъти
Не искам да звуча арогантно, но приятелят ми взе да взема нещата за даденост, а съм хубаво момиче, наистина. И много отслабнах, много се глася. Винаги съм искала приятелят ми да е горд да бъде с мен, да му завиждат. И така и стана.

С приятелят ми сме заедно от година и половина. Приятелите му често му казват, че съм красива. Завиждат му, че е с мен и те самите са ме питали защо съм с него. Аз винаги им казвах, че ми дава много внимание и много ласки, а това не мога да заменя

Аз много държа на него и го обичам. Но той всъщност беше много по-обичлив, когато бях пълничка, отколкото сега като отслабнах. Сексът си ни е все още страхотен, но не ме целува или прегръща толкова много както преди.

Все още прекарваме много време заедно, но не ме докосва чак толкова, защото вече фелациото и сексът за него са си достатъчни

Той се наслаждава и вика като кон, но откъм моите физически нужди е дръпнал назад и леко ми се плаче.

Разбирам, че за един мъж сексът е достатъчен, но една жена си иска целувки и прегръдки. Иска и някаква хубава дума.

Той спря да ми казва като ме види, че съм красива, когато се глася за него, а аз полагам грижи и хората навсякъде ми правят комплименти, а той му е малко все тази. Не знам дали не го прави нарочно. Иначе е ревнив, аБе той ЗНАЕ че съм красива и не ме пуска никъде да отивам сама, не иска.

Не знам дали прави нещата нарочно или не, не мога да преценя. Но и аз ще дръпна вече назад, защото без комплименти и без целувки, въобще нямам дори желание за секс.

Сега аз съм честна съжалявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 22 дни
hash: dd8e454981
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Тоест ти някак очакваш, че като си трофейна риба по твое описание, той трябва да е клоун когато поискаш и както поискаш.
Това че ти правиш всичко изброено, просто защото нямаш други ангажименти и цял ден си мислиш че живота е розово огледало, където ти си най-красивата и всички са длъжни да се съобразяват с това.
Имах една като теб, уникална красавица. Беше ми супер кеф с нея до към 6-тия месец, даже си виках как може да е толкова хубаво. После нещата рязко дръпнаха назад, защото нашата мързел и само мели кво дала, кво желание имала, а аз какъв непукист съм бил. Постоянно вторачена къде ще сгреша и как да ми го натяква. А аз работех не лека работа, имах не малко проблеми и като се прибера бях като парцал с нужда да си почина или да се занимавам с нещо разсейващо. Ама тя самата хобита няма, няма интереси освен Фейсбук, онлайн шопинг и други подобни. И така това писна и всичко това защото тя имала много обожатели и аз значи за да не кривне трябва да направя всичко което тя иска, колкото и ирационално да е това. След раздялата изпитах мега облекчението че вече не съм виновен и длъжен постоянно за нейната невъзможност да се занимава с нещо градивно.
Разбира се не сме заедно, но тъй като сме и комшии и виждам че явно проблемът не е в мен. Смени 5-10 пича, все някакви драми, все нещо не са и угодни, хем някои от тях бяха доста заможни. Сега тоя с който я виждам даже не е за приказване как изглежда. Гледам я се хвали пред познати че уцелила мъжа най-накрая, отношението било страхотно. Е как няма да е страхотно, като никоя жена със здрава психика няма да си легне с тоя провал.
Това ти го разказах, за да разбереш простата истина, че никой не ти е длъжен, дори да изглеждаш добре и ако продължаваш така ще се докараш като моята бивша в комично ситуации заради едно отношение, което ти трябва защото с кухата си кратуна не разбираш, че трябва да се занимаваш с нещо. Учи, развивай се.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 63effdb536
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Щом е и ревнив, чувства се несигурен и те "смъква" един вид.
Смъкни го малко и ти и дано му се изясни навреме.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 9c19ea338d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Звучиш ми много малка и незряла. Поведението му е естествено. При всички с времето е така. Кажи му директно какво искаш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: cbcac988f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Хайде хайде, понеже и вие жените не правите същите номерца, ама както и да е! Сега не е приятно от другата страна, нали така?
А иначе по същество - говориш с него и го принизяваш на земята или се махаш от него. Ти избираш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: a7a0c5241a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   След като си отслабнала ти се е покачило самочувствието и вече не го виждаш по начина, по който преди си го виждала. И той го усеща. Няма я сексуалната енергия като от преди, защото се имаш за нещо повече от него и нямаш уважението. Самата ти в момента се чувстваш като трофей, както ти каза Номер 1.

Аз също бях в подобна гадна връзка и беше мъчение. Чувствах се постоянно манипулиран и принизяван от "принцесата". Вечно недоволна, вечно крива, вечно нещо не и стига... Накрая си толкова изпит и изморен от всичко, че хем ти е кофти за раздялата, хем си спокоен вече, че няма такова напрежение.

Убеден съм, че присъствието ти не е приятно, заради твоята арогантност и самозабравяне. На него не му е готино да е около теб, няма я страстта от преди. Няма го женственото поведение. Ето затова вече няма нежност и ласки.

Съвсем скоро очаквам да тръгнеш да изневеряваш, или да съботираш връзката...

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 9ce873d966
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Звучиш толкова надменно и грозно.. и незряло. Ти така се изказа, все едно си мис свят. Само като те прочетох се раздразних. Не понасям, толкова суетни жени, и все искащи внимание. Ако продължаваш така, ще бъдеш оставена. Не бъди токсична!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 9ce873d966
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ти какво искаш? За сутрин, обед, вечер да ти казва " БЛАГОДАРЯ, че се гласиш за мен"? Ами повярвай ми с никой мъж, няма да се получи това. И никой не ти е длъжен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 6ac04e5c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Нарочно е детско поведение, за зрял мъж е смешно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: d877fa6f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Моят приятел може да се оправи ама тези коне в коментарите където си мислят че вАжат за нещо и се уплашиха от уверена красива жена- никога пфф Боже.

Такива като вас под път и над път, на малкия пръст не можете да ми стъпите и хич не ми пука за вас честно да ви кажа

Колкото повече съскате като змии толкова повече осъзнавам своето превъзходство над вас :) Имам си хора които да ме съветват и не сте вие в този сайт старчета

А

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: faefd29fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 14. Уверена и красива жена, някак винаги ми е синоним на глупост, пошлост и празноглавие.
Често точно описаното ви докарва до нечовешки страдания и падение. Самочувствие без покритие, красота без акъл, мания за величие на гол гъз, лош характер и невъзможност да си замълчите = на липса на възпитание.
Какво мислиш че те чака в живота? Все хубави работи?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 2de9e0e9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   14, след този коментар вече се убедих на 100%, че не само си супер екстра грозна, ами и нямаш никакъв приятел и си измисляш всичките тия глупости, за да си избиваш комплексите. И нищо чудно, че нямаш. Никой мъж не харесва злобни, надути, самовлюбени простакеси, мислещи се за богини и, че вечно всички са длъжни да им се кланят заради едното опикано, вмирисано парче месо между краката, с което са се родили. Май напоследък жените започнахте да възприемате мъжете за даденост от целия този безкраен избор, с който сте затрупани отвсякъде, и сте забравили къде ви е мястото. Трябва да ви се спре интернета, телевизията и телефонът поне за 1 месец, за да осъзнаете, че мъжете НЕ са даденост и НЕ са "под път и над път", както вие обичате да си повтаряте, а са привилегия и лукс, която заслужават само истинските, стойностни жени, а не боклуците като теб.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 904f2897ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Цялата деградация на нашето общество в една кратка страничка, като се започне от темата, премине се през някои от коментарите и се стигне до 14, където авторката отново ни показва своят умствено-душевен блясък, несравним с нищо чувано и виждано по своята естетика, финност, с дълбочината на нейната душевност... Божке, въздай им по заслугите и делата, че иначе ще се наложи да хващаме сопата, прекариатът става прекалено много... и после защо българофонните чужденци ни се подиграват, включително и в сайта? :D Ами, защото сме много хубави, сигурно, като авторката....

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 67b11f2822
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мъже изплешевяли, когато се ядосват на уверени жени са ми най-смешни :Д Май сбъркахте адреса. Никой не ви е искал и вас.

Никога няма да успеете да ми промиете мозъка да ви послушам. Всичките от цирка


А

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 8845550098
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 18, усещам, че и ти ще изплешивееш, ама не се знае дали ще е естествено или неестествено xD.

Отивай да злобееш на родителите си, задето са те заченали на 6 ти месец, 6-ти ден, в 6 часа.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: db15a758d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Нека да ви е яд, имам си хора, които са интелигентни и ми дават мнението си:) Слушам тях, защото имат класа, а не някакви бирници онлайн.

Като нямате капчица култура и не можете да сте съпричастни, скрийте си езика зад зъбите!

Никой не ви е канил тук! Много да ви е яд :)

А

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 1030c426e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Научете се, че и хубавите жени могат да хапят. Ще си намерите майстора

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: db15a758d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Благодаря на номер 2 за интелигентния коментар. Единственият тръгнал без нападки и обиди

А

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 904f2897ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До 15, ами какво може да я очаква - очакват я:

"Мъже изплешевяли, когато се ядосват на уверени жени са ми най-смешни :Д Май сбъркахте адреса. Никой не ви е искал и вас.

Никога няма да успеете да ми промиете мозъка да ви послушам. Всичките от цирка"

и още много теми в Сподели. нет, както и само хубави работи, Вие даже и питате.... :D

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 4c3d402e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не си влезнала да търсиш отговори, а да потърсиш хранене и обиждане на човека, който сама си си избрала. Опитваш се да намериш проблем, с който да прекратиш връзката ти, но тук сме най-честни с теб и сме много по-полезни дори от майка ти. Защото сме честни и безпристрастни. Как разбра, че някой е плешив и е бирник ми е много интересно? От къде знаеш, че оттатък коментарите не стоим добре изглеждащи мъже с опции?

Поредното доказателство колко са зле жените в днешно време. Няма никаква идея за какво става въпрос, ама е проста, устата, невъзпитана... Връзката ти ще приключи с изневяра от твоя страна на това свястно момче... накрая ще те направят барлива и ще влезнеше да ревеш в друга тема какви са лоши мъжете.

Като имаш много интелигентни и уникални и страхотни хора около себе си какво правиш в този анонимен сайт. Тук наистина пишат хора с проблеми в нужда. За да стигнеш до тук, значи наистина положението при теб е зле, но то е такова, защото сама си го усложнила... Не ни занимавай с глупостите си, щом ще приемаш така абсолютно неутрални мнения.

На грешното място търсиш валидация :)!

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 4c3d402e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Кой те знае и теб какво буре си била преди... Сега може и да не си, но душата ти е останала дебела и вместо да се оправиш като характер си като останалите дебели хора - злоба, комплексарщина, самозабравяне...

Всички хора от мъжки пол, които ти промиват мозъка около теб като приятели и познати го правят с една единствена цел, и тя е за да спят с теб, после обаче не е ясно кой ще иска да е във връзка с теб. Така, че не се надувай много, щото секс лесна работа, ма после връзка ако искаш може и да не стане.

Тая арогантност ще ти изиграе много лоша шега в един момент.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 4c3d402e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Кой знае какво ти е отровно присъствието и как дразниш пича до теб...

Ти какво си очаквала... да ти кажем колко си страхотна..? Много коментари бяха интелигентни и на място, но нямаш капацитета да ги оцениш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: d877fa6f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Така, достатъчно сте джафкали в коментарите :)

Имам лоша новина за ВАС. С приятеля ми вчера се извинихме и поговорихме, оправихме се :) И се обичаме, той не е злобар и комплексар като вас. И още по- лоша новина, не ме третира като слугиня нито ми изисква деца :)

Така че за мен темата е затворена:) А най- лошото? Че всичко това е истина!

Но продължавайте да джафкате ако искате де, знаете ли колкото повече лаете, толкова повече се чувствам като скъпа тортичка от която на всички ви се яде, но не можете да си позволите :Д Пхахаха!

А

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: d877fa6f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Свикнали сте да тъпчете жени и да ви мълчат на насилието и грозното поведение. Именно за това такива като мен съществуват.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: d877fa6f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   И така де, след като с моя приятел се сдобрихме и се подкрепяме, тези в коментарите могат само да духат супата.

А

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 33c295e210
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   И като си красива какво? Красиви жени много, глупави още повече. Освен да се "гласиш" за приятеля си (всъщност за себе си) нещо друго можеш ли?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 33c295e210
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Авторкее, авторке, голяма бяла птицо (но не лебед), след няколко години живота ще те отрезви.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: d877fa6f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   32, не е до красотата. Всеки човек е красив по своему, но тук няма тема, в която да не е писала жена и 100 патриарха да не са започнали да я нападат.

Те ме обвиняват, но не знаят през какви ужасни неща приятелят ми е преминавал преди заради семейството му и само аз съм била до него. Вчера ми се обади разстроен отново и аз го успокоих. Че до скоро тичаше по адвокати заради един иди** който го нарани. И аз винаги останах до него. Толкова грижи полагам. Той също и не ме третира като слугиня. За това той се извини и тези дни всичко ми е дал.

Така че няма начин да позволя зверове онлайн да ми плямпат глупости

А

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker