Евтиното евтино привлича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Евтиното евтино привлича
преди: 2 месеца, 18 дни, прочетена 1168 пъти
Жена съм, но забелязвам, че много често жените около мен казват "всичките мъже са еднакви" или "това мъжете са страшни боклуци" и тн.. Дори няма и да коментирам колко глупави и неверни са тези твърдения, затова ще се придържа към темата. От моя опит тези жени, които ги казват тези неща, са супер злобни и арогантни и се държат много лошо с хората. Моето мнение е, че евтиното привлича евтиното, и ако една жена попада само на некачествени мъже, значи тя самата е некачествена и не прави нещо като хората (разбира се, може да има и изключения).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 5bfab1d475
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Общата винаги е привличала балъците. Мъжемразката винаги е привличала лековерните, а глупавата привлича всички вече изброени.
Най-лошото е самочувствието и мисълта че има невероятни умствени възможности, че тя знае, че е достатъчно умна и накрая все се оказва че сметките са и криви и всичко винаги завършва с провал, от там после мъжете са ебаси боклуците, за нейните провали разбира се.
А ти внимавай, че жена на жена да скача, смятай че са ти сложили поне 10 клетви.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 7d51448640
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   И това е така. Но и огромната част от наистина добри, културни, интелигентни и възпитани млади жени харесват основно не особено културни мъже, понякога дори тотални гьонове неможещи да кажат 2 думи на кръст, но за сметка на това с нацепени тела, татуировки, бради, прически, лош поглед и прочие...

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 309f730764
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Аз попадах на некачествени българи постоянно, ами смених народността и цак, намерих перфектен за мен мъж. И преди да почнете с предположенията: не, не е арабин или черен и не, не е богат, и не, не е дебел и неподдържан.

Колкото до тезата на авторката: интересно ми е защо се събира с (по неините думи) "злобни и арогантни и се държат много лошо с хората. "?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 253e6ccfb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Основно май е така....
Обикновено човек никога не вижда проблема в себе си или по е И в себе си, освен в другите...

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 336d4dc70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Робска и мъжка психика имаш. Ако изобщо си жена. Сигурно привличаш мамините синчета, батките и прочие комплексари. Плюеш своят си пол и възхваляваш другия. Явно във връзки им вървиш подир задните части и си по-ниска от тревата.
Доброто привлича лошото. Вечната битка между добро и зло. То по твоята логика кифлите ходят само с кифльовци. Ама реалността е друга- добрите момчета залитат по кифли и за тях реват.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 4acc89a87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Тези жени често имат модел на мислене, който привлича едни и същи типажи. Радвам се, че си го видяла.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 240dddbb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Ох, миличката ми... я кажи: от кога мъж не си виждала както си трябва, че тук ти се налага да търсиш малко мъжко внимание.
"другите жени гаднярки, пък аз по-по-най. Аз, макакус вижда други жени лоши, мъже добри, аз добра, макакус иска мъж да пляска, тогава макакус щастлива".

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 5ee28facd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами естествено.. Ако си проста инстаграм кифла, златотърсачка с джуки, силион и мозък на кокошка, какво друго да привличаш освен олигофрени с остригани първи номер свински тикви, с брада като на арабин, ходещи с въображаеми дини под мишниците, 5 думи в речника и тъп поглед като на хлебарка?

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 7e1b648fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   А според мен ти си просто комплексирана жена, която страда от липса на мъжко внимание... или просто си мъж, който има зъб на някоя жена.
И все пак ще отговоря.
Не, невинаги евтиното привлича евтиното.
Много често "скъпите" хора привличат "евтините" хора, защото изглеждат като нещо недостижимо и божествено за тях.
Преди година се разделих с бившия си приятел, с когото бяхме около 10 години заедно. Прекрасен мъж, много точен, просто в даден момент се изчерпахме и преценихме, че няма защо да затъваме в рутината и да се превръщаме от онези двойки, които са просто съквартиранти. Пробвахме няколко пъти да оправим нещата - не стана. В даден момент преценихме, че ще сме просто приятели и откакто взехме решението всичко е прекрасно. Това определено беше най-добрият вариант.
Та тази година реших да започна пак да излизам по срещи и попаднах на един мъж, който първоначално беше супер галантен, на пръв поглед имахме общи интереси и така нататък, но в даден момент комплексите му започнаха да се показват на повърхността и си позволи дори да ми отправя заядливи коментари и хейтърски подмятания.
Игнорирах това до един етап, в който просто си казах, че не е нормално да позволявам на такъв мъж да ми се лепи, и спрях да общувам с него.
След като спрях комуникацията, се започна с цирковете - обиди пред кой ли не, разпространяване на слухове, спане с всяка срещната и др.
Затова, автор(к)е, не е така.
"Евтиното" не привлича "евтиното" НИКОГА.
Просто понякога "евтиното" само "евтино" може да си позволи, защото не успява да залъже добре "скъпото".

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 317db1cd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Доста съм съгласна. На 35 г. съм и как пък веднъж не попаднах на "боклук" - ами избирам си ги и сме се обичали много!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 68c19b087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Няма общо, всичко си е късмет в живота, и най - важното е да искаш, което е твоето, така успехът е сигурен, ако си на позитивната гама естествено.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 6a94d550b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Има доза истина, но доза. В други случаи е друго. Дори точно противоположното.
От своя страна мисля, че темата не е писана от жена, а от мъж, който отдавна се подвизава тук, за да поучава жените.
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 3bfceb0a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хареса ми написаното. Браво! Най- накрая да видя по оригинални и типни разсъждения от жена.
Между другото тук много се оплакват как разни жени се хващали с утрепки, разбира се вярно е и аз все по често виждам да ходят и с мангали.
Ами тези жени са прогнила мърша и долен боклук.
Те са същия отпадък щом са привлечени от подобни и не заслужават нищо повече от това.
Каквото повикало, такова се обадило!

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 150740a1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До 12. Да срещнеш Мара общата, минала през цяло село, съсипала всичко до което се докосне и въпреки това да се изненадваш и страдаш, че по случайност и с теб е станало така, не е липса на късмет :)
Позитивната гама и успехът са често срещани думи на лековерните и глупавите. Позитивна гама не е реално направление, а спасение за безхарактерни балъци, независимо от пола. Защо? Защото ако ти си реалист не стъпваш на това кое е положително и кое е отрицателно, няма добро и лошо, животът не е нито едното нито другото. Не може да се случи нещо лошо, ти да се правиш на позитивен и да пропуснеш времето в което трябва да ти е зле, убеждавайки се че е добре или в този момент да мислиш позитивно, да се абстрахираш от шитните и да чакаш някой друг да го направи по-добре. Семинарите на Юли Токин са хубаво нещо, ама само за него, не за балъците дето си дават парите. Пък никой не се е запитал, че ако човека е имал толкова пари колкото твърди и има стандарта за който претендира, няма да му се налага да подскача и пее по тия семинари колко трябва да си позитивен, а ще е на яхта с няколко красиви момичета и ще си прави кефа.
Успехът поне в България масово се изразява в моткане. Колкото си по-успешен, толкова повече екскурзии правиш в годината, толкова повече снимки, толкова повече казваш че си по-добре. Нищо че зад кадър нещата не изглеждат толкова успешни, че няма как цяла една нация запалила се по този “спорт” да има възможност да го прави или ако има, за да го прави какво друго се загърбва и пренебрегва, в името на това да докажеш на всички че си успешен. Мерната единица на глупака по нашите ширини е, да те види и да ти каже, че тази година цели 20 пъти е пътувал, какво е видял, къде е бил, пък то ако е толкова хубаво няма да ти е за говорене и показване.
Пък тези които познавам и са що годе успешни, имат бизнеси, имат отговорности и повече от 20 дена в годината не могат да си позволят да почиват, ако почиват и толкова. От тях зависят други хора, семейство, деца, изкарване на пари, поддържане на стандарт, разрастване на бизнес, все неща за които трябва да се мисли, не е като да мислиш само за глупости. И всъщност тия хора не говорят толкова за успех, колкото за надграждането на нещо вече налично и често такива хора се усъвършенстват и в напреднала възраст, защото това е характер, това е начин на живот. Да си лъв не е толкова лесно колкото изглежда, а е постоянна борба. Не е това широко разпространено пиене, ядене, сране и да лежиш на една кълка. Това не работи и често предимно консуматорите го правят.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 2a27af218e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Права си. По моите наблюдения тези жени обикновено са абсолютно посредствени и заобиколени само и единствено от посредствени хора и за това си мислят, че това е всичко което нашият свят предлага. Или пък си падат само по определен тип мъже - играчи и к*урвари и всички останали за тях не съществуват и за това когато говорят за "всички мъже" това са едни 20% може би които те харесват, обикновено простовати като тях самите.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: bef7b29f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Много странно мислиш. Какво значи евтино и скъпо. Но хората се делят на интелигентни и прости, но за жалост интелигентният винаги си пати от простака: груб, циничен, нахален. А стане ли връзка между двамата простака винаги ще гледа да смаже интелигентният и да се самоутвърждава чрез него, никога да се радва на талантите му и личността му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker