От такива мъже нищо няма да видите! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От такива мъже нищо няма да видите!
преди: 2 месеца, 25 дни, прочетена 2356 пъти
Много ми е странно, че жените се нахвърлят на мъже, които не се интересуват цялостно от връзки или тях конкретно, но те разчитат на нещо, а в същото време разни мъже ги свалят и те им се дърпат. Това е кривня и не трябва да е така, каква работа имате с такива мъже? Имам един приятел дето всяка втора му налита, а той е толкова апатичен, че направо нищо интересно няма в него. Да, изглежда добре и е пълен темерут, и? Какво ви даваа? Ами тоя дето има нужда и наистина ви харесва? Нима той няма да ви даде това което трябва? Това, че един мъж не обръща внимание на мацките и не иска връзка, не значи готин!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 24 дни
hash: f046bda86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Жените са много не зрели и започват все по-късно да си вадят тия изводи и да искат да settle-ват. Много малко са тия които на 22-23 си казват, че е време да оставят топ батките и филмарите и да влязат в сериозни отношения за връзка и семейство. Сещат се на 26-27.

Една позната така на 26 тепърва си каза, че проблема бил в нея. После взе да се сеща "аааа ма то тва момче било много симпатично, аз що съм го отрязала"... Започна да вижда, че топ мъжагите, батките и останалите ще я забавляват, ще и правят всякакви тъпотии, но няма да и дадат връзка и семейство.

Жените много добре знаят кой ще е сериозен към тях и кой не. Пределно ясно им е кой е свестен и кой става за семейство и дълга връзка и кой не... Съответно съвсем съзнателно отиват при разни отрепки, забавляват се с тях и понеже съществата от женски пол са объркани по природа, после им е гадно, че са зарязани от топ мъжагите... И реват къде са свестните мъже...

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: cb8e855991
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Сам каза защо му налитат - изглежда добре. Жените са достатъчно тъпи, че да се навият да си делят един хубав или богат мъж пред това да си хванат средностатистически, защото всяка една, която не е дебела или деформирана, се има за специална, красавица и за нещо повече от другите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 727c80283b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   А какво да правим като нуждаещите не са ни симпатични. То по- добре сама отколкото с нуждаещ се хленчо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 0fcd3f948d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Аз поне съм рязал доста също, съм чувал по мой адреса неща от рода че съм гей, че съм срамежлив, че съм объркан. И общото между тези неща е, че после е крайното озлобление към мен, че съм си позволил подобно нещо. Така че жени по-не можете да бъдат е отхвърляни, също както теб и въпросите ти.
А защо отхвърлям е повече от ясно. Никой не бяга от хубавото. Избягвам онези имали много мъже, избягвам посредствените, избягвам фриволните, на които в главата да им само почивки и разходки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 453692a11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Пак ли темичка за топове? Пак ли ще се изкаже онзи за брадите, физиката и татусите?
Няма как жена да разбере. Всички привидно искат връзки, а само симулират. Този твоя приятел може да е на другия бряг, ако бяга от жени. Ти откъде знаеш какво интересно има в него, ти уж си мъж, откъде знаеш какво една жена гледа и търси?

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 4d789f1494
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Завиждаш нищожество. Колко несправедливо а.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: ddff3b0ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Ето, авторе. Поредното доказателство, че жените на първо място гледат външния вид. Т. е. имаш познат пълен темерут, който явно гледа като теле в железница, не може 2 думи да каже, но пък ходи да блъска във фитнеса, има брутална физика, татуси, брада, ръбеста челюст и т. н. и е харесван и желан от всяка. Бих дал и пример със своя позната, която работи в медицинските среди. Тя е на 32 години - определено вече не е тийнейджърка, нито пък девойка. Около нея е пълно с интелигентни и хич не глупави мъже. Аз по външен вид не мога да определя един мъж, но тези около нея са доста прилично изглеждащи - стегнати, изправени, усмихнати... Но тя си стои сама и обяснява как за нея трябва топ мъж с брутална физика и т. н. и не била правила компромиси със себе си. Е, все с такива се занимава, но се оказва, че все са много под интелектуалното и емоционалното и ниво и после друг и бил виновен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 92058dfb3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Какво ще видим или няма да видим си е наш проблем. Всеки си преценява и си поема рисковете. Нуждаещите най-често са досаднои обсебващи лепки. Има един такъв тук, който редовно пише че иска приятелката му да се занимава само с него, ама не намира такава. Пред такъв много ясно че ще избера незаинтересования. Много загрижени тия "свЯСНИ" бе...

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: c6c2d7f68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Странно ти е, защото не разбираш еволюционна психология.

Женската я привлича "доминантно поведение". Това са мъже:
- с други жени.
- на които не им пука
- държат се като "лоши момчта"
- не позволяват да им се качват на главата
- изглеждат физически добре (т. е. показват хубави гени)
- показват охолен живот (пък дори и реално да са бедни)

Женската не харесва мъже:
- с възпитание
- които ги обичат и искат да се грижат за тях.
- изглеждат свити, интровертни
- чувствителни
- прекалено интелигентни (за жената интелигенотност значи държание към нея и способност да правиш пари)
- скромни

Това всичко тя го вижда като слабости в един мъж. Не толкова "тя" колкото нейната природа. Женската е проявление на природата. Един мъж с много усилия може да се превърне в индивид, в човек, но женската - почти невъзможно, особено в днешното време на свободия. За да се изгради един човек трябват ограничения. Затова като деца ни налагат ограниения. Модерната женска иска да е "свободна" и да прави каквото си иска. Затова не може да схване, че това я лишава от потенциала да стане жена.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 54af555073
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

10.   Отново поредната тема целяща да оплюе женското съсловие. "Мъже" стига вече, моля ви. Престанете да плюете по жените. Те не са виновни, че искат най-доброто за себе си. Нима вие не искате същото?
Задайте си следният въпрос: "Аз ако бях жена, щях ли да бъда с мъж като мен? " Ако отговорът е "ДА" най-вероятно нямаше да пишете такива теми, а щяхте да си гушкате вашето момиче. Това е реалността, просто я приемете.
Моят съвет е да спрете да се нуждаете и да се самосъжалявате, и да вините другите хора за вашите решения. Започнете да живеете! Бачкайте здраво, заживейте сами, поемете отговорност, грижете се за себе си, обличайте се добре, купете си някоя "тупалка", живейте си живота бе хора... на вас да ви е кеф.
Жените сами ще започнат да идват. Тогава ще дойде вашият ред да избирате. Избирайте мъдро и като попаднете на правилната не забравяйте да я обичате такава каквато е. Не се опитвайте да я променяте, ценете я, уважавайте я, обичайте я, дарявайте я със секс, грижете се за нея, поемайте грижите за децата. Не спирайте да бъдете мъжът с който тя ще иска да остарее.

М30

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: c3ca87b644
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Налитат на тъпкачи дето си плащат или забиват по нещо за една вечер. Те, , Топ мъжете" са си повечето абонати на компаньонки, ама това не е много очевидно за разни кухарки, като тая смешка дето е писала за завист. Много ясно, че един претръпнал мъж ще дава вид на серииозен, когато е имал всяка от алото.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 2f0c233425
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   А защо ти не обръщаш внимание на грозните и тези, които те първи те харесват? Никой не ти е длъжен, Ганьо!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: ae24c80d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   6, справедливо е на 100%. Генетичен детерминизъм. Раждаш се със щастието си - да си харесван и обичан или не. Ето затова топ мъжете чукат всички жени още от 17г възраст, а лошите гени трябва да трупат ресурс до 35-40г докато някоя изместена от по-младите момичета в харема на алфите се прежали да им пусне, срещу солидно индиректно заплащане (брак). Невзрачните мухльовци са прецакани от всякъде. Да го духат, ние ще чукаме безплатно докато те си плащат цял живот с време, нерви и усилия. Да си се родил с губещ ген СТРУВА НАЙ-СКЪПО В ЖИВОТА.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 1d8d7e60b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Да допълня, че и от скръндзи нищо добро не се вижда.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 10bb62586b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   Много хора са ми казвали " Не знам какво намират жените в теб? Аз съм къде повече, а те се редят на опашка при тебе. " Казвали са ми и по-лоши неща, като " Не се обиждай, но си пълен боклук не знам защо избра теб". Избират мен защото съм мъж. Избират мен защото ако им кажа, ще оправя нещата, оправям нещата. Избират мен защото се чувстват сигурни. Избират мен защото не се оправдавам, не се крия и не лъжа. Избират мен защото сам си изкарвам парите, сам си оправям всичко, сам си плащам сметките, мога да готвя, да чистя и пера и знаят че мога и без тях, но с тях светът ми е по-хубав. Всички дето се мислят за нещо по имат грешна самооценка. Масово това са мъже без нищо мъжко в тях, които карат на чикии от както се помнят и си мислят, че като си купят висок клас автомобил на 20 години на кредит и правят някой друг подарък всяка ще е тяхна и ще им е длъжна с нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: ddc5cbc58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Че аз да не съм благотворителна кампания за "нуждаещи се мъже". Ще си харесвам и преследвам когото аз искам и който ме привлича. Всеки си харесва и преследва това, което му е таргет, а не мисли от съжаление да пусне на такива, които не го привличат. Никоя няма да ти пусне от съжаление.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 24cc8a43e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   До 15. Хахаха аз съм мъж и се смея откровено на тия простотии, които си написал. Готвел си и чистил, за това 100% си желан, ако си даваш и всички пари на някоя, тогава ще си незаменим хахахаха.
Я кажи сега ти защо се огледа в мъжете с 20 годишни коли на лизинг?
И какво общо има това с жените, ти не описа нищо за тях, те какво искат, как го мислят? Нали си големия осеменител, хахахаха. От това което си описал, виждам как едно момче напада мъж, който вероятно е забил я гаджето му, я някоя която си е харесал. В противен случай мъж не би седнал да коментира други мъже, няма за какво да го прави, ама иначе си желан, а пък желаните не ги бъркат другите мъже, те си гледат кефа хахаха.
До 16. Бе ти може да искаш онзи, ама той да не те иска.

Фактически нека обособим какво е топ 5% за мъж да се знае. Това е мъж който сам покрива нуждите си, който изглежда добре, който е достатъчно опитен да не се натресе на някоя, която ще му скъса нервите.
Какво търси? То е много трудно баси? На първо място прочита какво иска жената. Иска пари, иска да го чука до припадане или иска всичко. След това гледа едни други неща, как тя се отнася към близките си, уважава ли ги или не може да ги гледа. Ако е второто бяга с 200 и не се обръща. Щом най-близките си не може да уважава къде са я отгледали и направили всичко за нея, как ще уважава друг. После гледа как близките се отнасят с нея, ако е неуважително, то тази жена ще има комплекс за малоценност, който трябва да се набавя от партньора, което е много трудоемко и никога не завършва добре и заради това пак бяга с 200.
На последно място може да разбере с какво мъже е била. Щом мъжа ще е от топ 5, то определено тя трябва да е красива. После гледа предишните и партньори, не е кой знае каква философия да получи тази информация и без да пита. Като тази е имала връзка с някой дебелак, грозник или друг вид мъж от по-долна категория, който не много жени биха избрали, бяга с 200. Тази жена може да е с някой не заради емоция, а заради интерес, готова е над нея да се потят всякакви шопари без да я е гнус, стига да си и плаща по някаква причина, което би отвратило всеки един мъж от най-горната категория и хване ли се с нея, то автоматично значи че той ще се съревновава и ще бъде сравняван с някакви отрепки, което не би си го причинил.
Ако е скачала от клон на клон постоянно, значи пак пълен игнор без обяснения. Няма как почтена жена да причини подобно нещо на себе си, а още по-малко може мъж от топ 5% да се задоволи с някоя, която познава цял град отблизо. Или както се казваше във вица “ Скъпи не ми бъркай в дупето с пръстен, че ме драска” и нашия отговориш “ Аз пръстен не нося, това ми е часовника”. Та никой мъж със самочувствие, опит и знания не би си причинил отношения с нещо подобно. Топ 5% често се бърка с типове като Благо Джизъса и Валерио Божинов, но те не са, просто защото ако ще да извъртят всички общи, пак ще са си същите глупаци. Мъж който се уважава няма да си легне с някоя просто така, няма да се хвали че си ляга с такива смърделници, той ще иска онази, на която да е верен до гроб, но няма да е просто някоя.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: bf5c2e3fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Като правило добре се разбирам с жените. Винаги съм ги харесвал, въпреки, че като ученик даже не смеех да говоря с тях-бях комплексиран и този комплекс си го нося, и до днес, толкова години по-късно. Когато коментирам със съпругата ми този въпрос, тя не вярва и ехидничи, и изважда някакви доводи от сорта "Е, как така, винаги около теб има жени, какво толкова си говориш с тях като ги познавах от десет минути. " Тя като млада беше инроверт, вижда се, че е център на една групичка от 5-6 момичета, те непрекъснато говорят, а те стои мълчалива, но някак с възрастта стана по комуникативна. И каква е тази неолиберална перверзия, момчето и момичето да си делят сметката-е това вече ми идва в повече. Толкова ли е трудно да се разбере, че мъжът/момчето/ винаги трябва да плаща и това е въпрос на достойнство. Срещу това той не трябва да очаква някакво по -особено отношение-Това, моето поколение трудно го разбира, по точно не го разбира. Има едно правило, тъпите мъже налитат на посредствени в интелектуално отношение жени. Трябва да се знае, че с възрастта обвивката старее и никакъв тунинг, не оказва дълготраен ефект, докато умните жени трупат знания и професионален опит с течение на годините. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: fa1bb7e0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   1. Какъв човек си ти, след като говориш така за някого, когото наричаш приятел?
2. Той не давал нищо. Ами ти какво даваш? С какво превъзхождаш приятеля си? (Той може и да ти е приятел, но ти за него не си такъв. )
Ами ето заради това не те искат жените. Мрънкало, което гледа в чуждата купичка, а не се замисля върху себе си.
Ж

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: ba22a1b563
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Авторът явно счита себе си за "добро момче", което просто не е било оценено от жените. Има и такива, за съжаление. Както има и добри момичета, които пък мъжете не оценяват.

НО, в същото време, от тона му лъха на токсичност. Злоба, реваншизъм към жените. Към жените изобщо - което е безумно, защото няма мъже и жени, има добри, разбрани хора и.. да кажем по-деликатно, лоши хора. Няма как, просто не е възможно, от няколко милиарда жени или мъже по земята ти да опознал/а в детайли всичките, че да слагаш под общ знаменател. А авторът, както и много други писали не само в този форум, звучат така: "Е, като не ни искате нас, добрите момчета, страдайте, нека ви бият и нараняват! " Грозно и недостойно!

От друга страна, не може да не уважаваш и правото на избор на човека. Ти може да си всякакъв и пак да не те искат - било, защото повърхностните търсят външност и пари, било, защото не те срещнали в точния момент, просто няма "химия", не им е до връзки сега и т. н. Причини много. Продължи с достойнство напред и стига вече с тези глупости "Мъжете (всичките) такива, жените (всичките) такива". Ето и аз, жена съм, съм се дивила след какви жени мъже тичат да им угаждат, докато аз, в същото време, деля сметки, работя, уча, повишавам квалификации, за да има за двама ни и да се гордее с мен, правя подаръци, не изневерявам, дори не съм и ревнива, ще му гледам родители, деца и прочие, нали..

Но не съм си помислила да обявя ВСИЧКИ мъже за глупаци, защото един или двама не са ме разпознали като половинка и след години ме молят да се върна. Не е имало: "Видя ли сега, като не ме оцени, от лошите момичета нищо не видя! "

Та, като иска някоя "лошо момче" или просто друго момче - прав ѝ път. Ти си гледай твоите неща, твоя живот, твоето бъдеще. ТЯ няма да те подмине. Може пък да е било за добро да не сте заедно, не можеш да знаеш.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 0c00abb2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Бил съм и от двете страни!
Никой не е длъжен на никого.
Харесвали са ме доста жени, като за около 30 съм сигурен, тъй като го показаха явно. От тези 30 жени ми допаднаха само няколко, и реално съм ила нещо общо само с 3-4, като последната жена е съпругата ми.
Другите ги игнорирах, а те първоначално искаха само мен и най-вероятно можех да правя секс с всички.
Жените не знам какво ги привлича, но явно е нещо на подсъзнатилно ниво и имам чувството, че са ме преценявали само с един поглед и то най-вече в лице.
И аз съм харесвал няколко жени, които съм свалял, но те не са ме харесвали и са ме игнорирали.
Няма ли привличане, става за единия секс, но явно не е за мен...
Ако имах и пари щях да съм от така митичните топ 5%... :)
п. с.
Ако имах брутална физика, брада и татуси, направо щях да къртя... хаха, това беше шега.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 26aa4c8621
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Ако ставаше въпрос за генетичен детерминизъм, трябваше две трети от въпросните предпочитани да са на чекии сега. Просто номер 13 е филмар

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: cb8e855991
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Номер 19, делят сметката, защото доста жени излизат на срещи заради безплатното ядене и от скука, а не защото си търсят партньор. Ти би ли давал по неколкостотин лева на месец да черпиш непознати (при положение, че излизаш на срещи редовно), които няма и да видиш втори път? Ако да - то ти си глупак или не знаеш как се изкарват пари с труд.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: eeb0c894bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Аз не знам теб лично какво те вълнува кой кого и защо харесва. Всеки е свободен да си прави изборите и ще си носи последствията си. Теб нито ти пука за едните, нито ти пука за другите. Единственото нещо което показваш с тази тема, е завист, че приятелчето ти се радва на женско внимание, а ти не. И се ласкаеш, че видиш ли, ти може и да не си толкова хубав като него, ама "можеш да дадеш на една жена много повече". Не се ласкай, не е чак толкова много. Не е мъжко да казваш в прав текст, че "имаш нужда от внимание". Малко путченско поведение, според мен.

Уравновесеният мъж е наясно със себе си и своите качества и не се унизява с такива дребнави трепети. И отдавна е приел сам за себе си, че не всички може да са като Брад Пит. И в това няма нищо лошо. В крайна сметка не всичко се върти покрай оная ни работа. Ама пусти му хормони и "нужди"....

Чисто приятелски съвет - насочи енергията си към нещо по креативно и самостоятелно. Нещо което ще ти помогне да надрастнеш недостатъците си.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: a55289f4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   15, избират, но говорим за връзки, които са в миналото, значи с нещо са се "счупили" вашите взаимоотношения.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: ef720bf355
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   "Ами тоя дето има нужда"
Жените не сме благотворително дружество.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 643f1103ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Естествено, че жените ще избират хубави, стройни и обезпечени мъже. Те ще са бащи на децата им.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: a53cc096d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 28. Естествено че изброените изобщо не са толкова много, да не говорим че за да са добре обезпечени говорим за семейни пари, от родители, а добре знаем как завършват такива с готови пари, предимно шмъркащи по кръчмите.
Дори да приемем че не са такива, за този> 1% от мъжете добре, какво правим с другите жени и какъв е техният избор?
Обезпечен ама не точно красив, не точно атлетичен, имал корем, някакви 60 кила наднормено тегло, е голям праз, ще го преживеем. Може секса да липсва или да е гадост, абе нали е добър по душа, е пие, не е точно умен ама е добър. Или не ни харесва, ама кво от това, то емоцията ще дойде после, с времето. Защо е задължително да е добър и каква е дефиницията и тълкуването? Защото осигурява нужното и си трае, защото не знае коя ще е следващата която ще му пусне.

И по същата логика: Естествено че мъж обезпечен, красив и умен няма да избере нито една хванала се с горния или поне ще възлага общи надежди и общ път, докато не разбере че е имало такъв. После ще се светне, ще и отвори широко вратата и ще и пожелае попътен вятър или просто ще си я чука и после ще я подметне.
И естествено че красива, стройна, умна и морална жена няма да се хване с провал, грозник, дебелак, нищо излизащо от нормите заради пари.
И естествено че има много красиви, стройни и глупави жени, които ще се хванат за всякакъв с пари, сякаш от това ще излезе нещо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 248e1c58ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Така наречените топ мъже са бръснатите глави ходещи с анцузи на които им се е случило да са високи примерно. Това е. Една жена не е толкова интелигентна да прецени какво е топ мъж, даже много от тях нарочно избягват истинския каймак на обществото тъй като такива мъже никога не биха изпаднали дотам да ги вземат за жени.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: def2b955e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   За да има интерес някой, трябва да го оставяш леееко "гладен", ако ме разбираш :)))

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 8d515b43d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   В пост 11 е написано много точно и ме подсеща за един палячо, на когото всяка втора му се усмихва и въздиша по него, а онзи само се чуди в кой стриптийз клуб да отиде или да си поръча две за тройка. Но понеже ходи с очилца и ризки, изправен като патерица и с маниери на американски колежанин(Живял е три години в Калифорния и ако влезе тук ще се познае), внушава че е някакъв много надежден и вярно му връзва. Той е супер неподходящ избор и с дефицит на мъжка характеристика

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker