Как да се измъкна тактично от ситуацията? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се измъкна тактично от ситуацията?
преди: 2 месеца, 16 дни, прочетена 930 пъти
Здравейте жена съм!
Запознах с един мъж от обща компания, обаче проблема идва от това че той дава много зор да излезем само двамата, а аз не че не искам, но имам ангажименти и трудно се организират нещата отделно почивам само два дена и кое по напред да свърша.
Бяхме се разбрали с този да се видим тази седмица, обаче ми дойде цикъла и сега жените тук ще ме разберат, че ходенето на срещи в цикъл не е на оферта изобщо, гърченето от болки е най-добре вкъщи да си го изживяваш.
Казах му, че ми излезнал неотложен ангажимент и няма да се видим, при което той не спира да ме притиска за среща и постоянно ме пита всеки ден кога та кога... Знам, че гадно така в последния момент да ти откажат уговорка, но се случват такива неща, извиних му се, че така е станало, но не ми е удобно да му се обяснявам как съм в цикъл и за това съм му отказала срещата, а той не спира да ме пита.... кажете ми какво да му кажа без да навлизам в подробности.
Сега си мисли, че го размотавам и постоянно ме спами с романи колко несериозно е моето отношение към него.... Пробвах се леко да му намекна, като му казах че ме боли корема, а той ме пита от какво и да пия някакво хапче, после ме разпитва какво съм яла и т. н.... но изобщо не предположи главната причина.
За това ви моля за алиби за да не се налага да навлизам в такива подробности, може да ви се строи глупаво, че питам такова нещо, но на мен изобщо не ми удобно да споделям с мъж за това.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 0c19cf8c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   ти да не си някакъв people pleaser? И само да ти кажа, че щом не ти уважава личните граници и след като си му казала, че не можеш, той би трябвало да се примири и да разбере, че не ти е добре и да те остави на мира. Това, че продължава да настоява да се видите, дори и взела хапче и че не се досеща, че може да е цикъла ти, след като си му казала, че те боли корема е голям червен флаг, който показва, че няма емпатия, че винаги ще иска да става на неговото, независимо ти в какво състояние си, и че изобщо няма да се съобразява с теб. Няма смисъл до си губиш времето с такъв.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: ff7b4b5118
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Можеше просто да му кажеш да дойде пред блока или там където живееш за малко.... и да слезеш за едни 15-20 мин лаф... А не да го режеш за пореден път. Какво искаш да си мисли след това поведение.

Той не бил предположил главната причина. Ми откъде да предположи бе човек. Мъжете не сме като вас. Не ги разбираме тия неща...

Нямаш алиби за тия ситуации. Пожелавам ти от сърце тоя пич да спре да се занимава с такава като теб. Искаш от него да се държи адекватно, да е разбран и да знае какво ти е в главата, а там е пълна каша.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 7f8d33682c
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Мисля че ситуацията е комична.
Говориш за един мъж, с то всъщност бе било мъж, а нетърпеливо и побъркано дете. Аз като мъж съзнавам, че ако ми кажат не, няма да повторя въпроса, евентуално ако в разумен срок получа обратното като покана бих се съгласил, но всеки ден да давам зор, нито е логично, нито мъжко.
Ти от своя страна цикъл, ангажименти, толкова объркано и толкова писане за нищо, че даже не схващам логиката.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 3c23049f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   "постоянно ме спами с романи колко несериозно е моето отношение към него... "
Сериозно ли не виждаш огромният червен флаг?
Моме, имаш чудесна възможност а си направиш много сериозни изводи ПРЕДИ, а не след, а ти продължаваш като жертва да се чудиш кка да се извиниш.
Директно му кажи, че имаш женски проблем и няма да излезеш! Без извинения, без да му позволяваш на ревльо да ти дава съвети какво да правиш т. н
И ако така продължи с настоявания да знае, да обвинява, да се прави и на лекар като те разпитва какво и колко те боли и тем подобни... Абе за какво ти е този?? !
Научете се да разпознавате поне толкова ясните знаци, че крещят дори!
Или се приготви да го гледаш и кърмиш, да ти виси на врата, да му обясняваш дори какво дефекираш....

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: eddab539d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нищо няма нужда да му обясняваш за цикъла. Кажи му, че нямаш интерес за срещи с него и не искаш. Може да се засегне, но по-добре така и да не си губи и той времето.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b77b4195e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз ако съм при все че е толкова нахален директно ще си му кажа какво ми е че дажеи детайлно ще го опиша.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d46b577097
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Цикълът е тъпо оправдание, казвам ти го като жена. И съм излизала с гаджета, и съм пътувала с цикъл и т. н. Това не е оправдание. Хапчета, превръзки, тампони и резервен чифт бельо, по-тъмно облекло и нямаш проблеми.
Как живееш в останалото време? Как ходиш на работа? Или си смятала, че ще спите заедно, затова е това тъпо оправдание? Просто щеше да му кажеш, ако нещата стигнеха дотам. Ама да не изпиеш едно кафе с някого, защото ще ти върви, е тъпичко.
Човекът те е усетил, че не го искаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b5869e719e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе просто му кажи, че ти е дошло. Какво толкова пък? Човек си..

Не виждам срамно в това да кажеш истината.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 554cf2b976
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ако искаш излиза, ако не искаш не. Ти не знаеш какво 3скаш. 2 дни имаш свободни ако не излизаш сега кога? Не е нужно да се оправдаваш и да си шзмисляш причина, не и толкова.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 4acf604d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Мъж съм и ти казвам, че твоя човек в една хипотетична връзка само ще те притиска да стане на неговото. Явно е и нервак. Още не е стигнал до зрялост

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: e0cbfb49c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Как го търпиш тоя закъсляк? Аз да съм го блокирала досега. Страшно антипатични ми стават такива досадници. Имаше един досадник който като не му отговоря почва да ми пише името с 20 а-та след това. След третото подобно съобщение без обяснения му дадох блока. Някои индивиди не знаят граница и не се сещат колко жалки стават. Толкова ли няма други кандидатки, други занимания че така се е обсебил. и треперука да не те изтърве? Ти си последният му шанс. Така излиза. Пълен психопат. Бягай докато е време.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: e14abde68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Само оправдания и размотаване, ти ако имаше реален интерес щеше много бързо да намериш време да излезете. Единствено и само му губиш времето, много работа и ангажименти, два дни почивни и няма 1 час да намериш за едно кафе. Нямаш интерес.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b4cde91606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Жена съм и разбирам напълно деликатността на ситуацията. Има жени с НАИСТИНА тежък цикъл, или пък ПМС. Изобщо не е само до хигиеничната страна на въпроса, която е най-малкият проблем.

Но точно, защото сме жени и го преживяваме не веднъж или два пъти в живота си, а всеки месец много години, се свиква и с това, стискаме зъби и минаваме някак през тези дни. И работим, и пазаруваме, и по срещи ходим, и деца гледаме. И не сме умрели.

Та, можеше просто да му кажеш истината - не се чувстваш добре тези дни, но другата седмица ще си на линия за среща. И следващия път ти да поемеш инициативата. Толкова, не е нужно да влизаш в детайли с все още чужд за теб човек. Уважителна причина имаш. Пък и да се досети - все е общувал с жени този мъж и едва ли не знае една жена каква физиология има, та би разбрал.

Това, ако си сигурна, че искаш да се видите. Ако ли не, по-добре не увъртай и не лъжи човека, защото после много мъже остават с грешни впечатления от жените като цяло и постъпват лошо с други жени.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 84018c1f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ти май не знаеш какво искаш.
Ако искаш да ходиш на среща, но не можеш сега - просто му кажи кога можеш.

Ако не искаш да го виждаш - кажи му, че не искаш и това е.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: fa388d2642
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Може да кажеш, че имаш болки в корема, но не му казвай цикъл, щото ще реши, че мислиш за секс на първа среща и затова се опрявдаваш, че не можеш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 5f7f4aee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Смехотворен разказ, като от детски рожден ден.
Това момченце никой ли не го е научил на тактичност.
Какви стихове и глупости в тези нови времена.
Този малчуган да не си въобразява, че живее в някой късен ренесанс.
Виждал съм деца на 9 които се десетки пъти по съобразотелни.
Не може ли просто да му кажеш директно, че си неразположена за да не му са налага да се прави на загрижен.
Тази тема не е ли за тинейджърски разкази?

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: a67b443fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И какъв е проблема като си отказала предишната среща, да вземеш нещата в свои ръце сега и да предлагаш ти следващата? Или не може, щото си жена и трябва да стоиш с ръце в г**а и да чакаш да те ухажват и гонят. Много бързо се губят точки - участвай!

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 56b96b7ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Научи се да казваш не и бягай от мъже, които не приемат не за отговор - as simple as that. Иначе коментари 1, 4, 10 и 11 са ти го казали много точно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker