Любов с мъж от различна култура - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов с мъж от различна култура
преди: 2 месеца, 16 дни, прочетена 2553 пъти
Здравейте,

От чиста проба любопитство питам - какво мислите за любов с мъж от различна култура, етнос, раса, религия, националност? За да съм по-конкретна - араби, индийци, пакистанци, мюсюлмани от Азия/Близкият Изток/Северна Африка, чернокожи/африканци? Имам такива хора покрай себе си, приятели, колеги и т. н., но никога не съм се замисляла за връзка с такъв. Какво мислите вие? Още по-интересно ще ми е да чуя, ако имате реален опит от връзки/срещи/приятелства с такива хора, както и живота в тези държави.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d9a07536a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не, не, не, не, АБСОЛЮТНО НЕ! Мисля че аргумент дори не е нужен..

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 47cef487a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Че те чужденците ни уважават повече от наще си (жена съм) Била съм 5 години във връзка с арабин и мога да ти кажа, че ме е гледал като принцеса.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: f21a10e72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Афганистанците са много красиви и екзотични ( пущуните )

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b71e873b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Всичките ми познати нашенки тук, където съм, са кажи речи до една обвързани с чужденци, словак, словенец, австриец, австралиец и незнамсикакъв още. Когато ги попитам защо - казват: "Амиии, то така се получи... ", аха, а когато ги попитам - а не смятате ли, че избранникът трябва да е българин? Те - не, а не смятате ли, че трябва да има брачна хигиена? Почват да ме гледат все едно съм изял закуската и съм нагъл глупец. После ги питам - а вие нали знаете как сърбите точно това правят, как АВСТРИЙКИТЕ точно това правят, как читавите РУСКИНИ точно това правят, и изобщо, опазването на рода се пада на жената, затова при евреите е прието, че етносът се предава по майчина линия, ако нямаляваме по-бързо от ланшния сняг, не е ли по-добре да има такова нещо и за нас, все пак сме големи хора..? Мълчат и гледат тъпо. Имам и комична ситуация - работя с наследник от знатен унгарски род, човекът е с 4-5 имена, но освен имената нищо друго не им е останало.... Та, разказвам го на една нашенка, около 30те - божке ле, такова нещо не бях очаквал като реакция - ОЛЬЕЕЕЕ, АУ, АУ, АУ, К'ДЬЕ ЙЕ? Говорим за жена с висше образование от съответната държава и два езика. Аз стоя, мигам на парцали - поглеждам към кухненският бокс - прилича повече на произведение на модерното изкуство, и се чудя какво става.... отивам друг път при въпросната, запознава ме с нейна приятелка, 24-25, говорим си известно време, от приятелката изскача едно: "Аууууу, ама ти си прекалено умен за българин! " Аз вече, ама наистина, мигам като ударен с мокър парцал.... честно казано - тази ме заби, закара ме в недефинирано състояние на процесора....

Но, забелязах две интересни неща, от познатите ми, онези, които са били в България с ОНС Доктор, търсят, или са нарочно обвързани, с българи, а едно интегрирано пловдиско ромче, много голяма симпатяга каза - само да си оправя нещата, и бих го замъкнала тоя в Пловдив, да го българизираме и да не ме кара да стоя тука при тия с гумените домати. Тоест, само двете крайности на обществото имат необходимите за настоящето ни положение лични качества - останалите - тресе ги яко... трудно ми е определя какво... не се наемам. Особено жените, че темата става много щекотлива...

Междувременно, имам много познати и приятели тукашни, но и други, и с тях си говорим какво ценят у жените, и защо пък те НЕ ценят местните. Казват, че местните не се обличат така, както източноевропейките (разбирайте курвенски, задникът навън и деколтета винаги дълбоки, само прилепнали и къси дрехи), тукашните го карат да участва в семейството, а той би искал да си е истински господар вкъщи, това е цитат, и жена му да се грижи за всичко останало. Като това не са измислици, а събиратен образ от многото ми разговори с тях. Та, иска си секс робиня с афинитет към готварството и въртенето домакинството. Има си подходящата шега - татко, къде е мама? Виж в нейната пещера - т. е. кухнята.... Или "мъжете, които твърдят, че жената принадлежи на кухнята, не знаят какво могат да правят с нея в спалнята"... а за капак - ако искате да ви пошляпват любовно по задника, завършващо с едно сочно пристискване, докато ходите из центъра на една от световните столици - питайте още. За това, че много от тях бракът е една курвенско-слугинажеска сделка, в която той, Негово Величество Ханс Педер Гросбебер, е както господар, така и синдик и може да развали винаги и по негово усмотрение - за това не се говори, за това че тука хората са масово с хронични заболявания и то все някакви странни - не се говори, за това че закъсалите ходят и чак от виетнам си довеждат някаква, и съм ги слушал неведнъж как се изказват за "съпругите" им като за поръчка от амазон - това няма да ви каже почти никой, но за мен е ежедневие. Такъв ми е животът - когато човек е добре интегриран излиза от инстаграм-фейсбук филма (аз нямам от 10 години, но това е друга тема).

Мисълта ми е, от една страна всеки е свободен да се жени и омъжва за когото си иска, но ако намаляваме със 100 000 на година, редно ли е, при все че точно у желаните "самци" има брачна хигиена? При все че у българската култура, когато си е селско-християнската, а не чалгароновобългарската, е много по-разпространено задачите в брака да са разпределени и да се гледа всичко да е поравно, или винаги да се договаря, защото това тука даже и на коментар не подлежи. А повечето от вас няма да хванат маркграфове, за маркграфове има чудни тукашни моми, и те също си имат брачна хигиена. Това понятие също го чух тука. От една тукашна. Та, не е ли по-добре и при нас да се появи това понятие?

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 950aeabf9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Раса и националност нямат толкова значение, ако културата (тук влиза и религията) е много близка или еднаква, имам такива познати. Ако културата е различна, жална ти майка. Но много такива хора колкото и да са приобщени в обществото винаги се сбълкват с расизъм и това променя възгледите им.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: ea55cb46b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз съм туркиня, с никой от посочените не бих се забъркала - НИКОГА!
Особено пък пакистанци или араби- далеч!
От арабите единствено може би (ама пак надали) ако е беребер можеш да се надяваш да си добре, ако ще живеете в цивилизована страна обаче. Иначе те повечето си живеят на групи, отдалечени от другите, н трудно допускат външни хора, но пък са с огромно уважение към жените и семейството.
С турчин от Турция може би, но дори и с такъв първо ще ми е важно да знам от коя област е (различни култури дори там са) и да видя семейството. Дали е религиозен (за предпочитане е да НЕ е) и ако да, да не е фанатик като тук "православния" сектант. По-голяма част са си модерни, нормални хора, но са важни традиции и семейство, което голям плюс.
Добре е да допълня, че ако по някаква причина се разделим с настоящият ми партньор, също никога не бих рисувала с българин и няма нужда да посочвам причини, те са ясни на всички.
Хубавото е, че живея в красива чужбина с хора от цял свят, с доста хубави и интелигентни мъже наоколо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 69d5c234b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ти м кой век живееш. Ела в чужбина да видиш какви бракове и смесени вече по няколко поколения.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 3dc71b6f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Има разлика между култура и арабски/индийски племена живеещи с 10 века назад... Но е типично за българката, тя търси липсващото звено между майуната и човека. Затова и се е ориентирала натам. Повече върви мъж да си вземе жена от назаднечави кутури и да я вкара в цивилизацията. Естествено, последните години цивилизацията в Европа върви устремно надолу, та и това не е много опция...

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 26d2de3e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Пълно е с всякакви имигранти в София. Около джамията, Лъвов мост, а вече и свободно си ходят и по цялата Витошка и пред НДК. Афганистанци, иракчани, пакистанци, араби.... С мои приятелки се заглеждаме доста по тях и веднага откликват. Лошото е, че повечето от тях грам английски не говорят и се налага да комуникираме с гугъл транслейт и практически е доста сложно. Ако си от София, също може да се завъртиш около бежанския център в Овча купел. Те реално почти всичките живеят там, но излизат да се мотаят по центъра. Така че действай, не ти трябват прости и смотани българи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b71e873b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   6. и кои са "ясните на всички причини да не желаете да рискувате с българин"? Питам от любопитство, аз не живея в България и също съм се нарочно изолирал, както и всички свестни и нормални българи, но да чуя Вашите причини ми е интересно? Странно, много странно, около мене все читави млади българи, образовани, даже доста с докторски степени, работещи във фирми, за които повечето хора само си мечтаят, говорим автоконцерни, и не в завода да слагат врати... или с кариера в науката, или със собствен бизнес.... та и те се оплакват, тъй както и аз, че не попадат на свестни госпожи. Да, от една страна много хора са засегнати от чалгарско-консуматорското оскотяване, плюс захвърлянето на традиционните християнски и български ценности, които в много отношения си приличат с турските, честно казано, но какви пък са тия "ясни на всички причини да не желаете да рискувате с българин? *

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 09e1f151d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   4 ми не, защото, за да има хигиена на брака, трябва да има сносни мъже и жени. Аз загубих един куп време да търся българин, че детето ми да има чист корен. Ми няма, това е положението. И се взехме с чужденец (бял, християнин). Добре ми е, и изобщо не ме интересува за хигиената на рода.

До авторката: с никой от изброените няма да започна абсолютно нищо. Приятели/ познати и до там! Не ме привличат физически или. по друг начин, някои са ми и откровено отвратителни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 09e1f151d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   4 ми не, защото, за да има хигиена на брака, трябва да има сносни мъже и жени. Аз загубих един куп време да търся българин, че детето ми да има чист корен. Ми няма, това е положението. И се взехме с чужденец (бял, християнин). Добре ми е, и изобщо не ме интересува за хигиената на рода.

До авторката: с никой от изброените няма да започна абсолютно нищо. Приятели/ познати и до там! Не ме привличат физически или. по друг начин, някои са ми и откровено отвратителни.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 3d268b6d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 4, аз мразя тъпата ви религия и не съм длъжна на българите. Сърбите са по-високи, приятелят ми е сърбин. Виж вече с такива радикалисти и индоприличащи е искам, ако е разбран човек става. Никой няма да ти живее в Чалгария, че да искам приятел българин. Със сърбина, гаджето, живеем в трета страна по принцип и лятото посещаваме Балканите. Не виждам какъв е проблемът и ти като мъж да ходиш със сръбкини, хърватки, албанки може би, македонки (не че е различно). Нали сме такива и онакива, ами умният- хващай пътя! Никоя не ти е длъжна.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: ee500cb9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Имах 12 годишен брак с мъж от друга култура, но живеехме в България. Какво да ти кажа, всичко си е до човека, въпреки че понякога разликата в културата и възпитанието си казваше думата и се стигаше до проблеми и недоразумения, но с търпение и доста чувство за хумор, нещата се получаваха. Накрая се разведохме заради най-тривиалната причина, а именно извевери от негова страна.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 492d457730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Моят мъж е белгиец и хем ще си кажете: Голямо чудо, европеец, християнин, бял... , обаче имаме ТОЛКОВА големи култирни разлики, че няма накъде. От моя опит бих казала, че е много трудно в такава връзка, но в същото време е и много обогатяващо.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 943a26bd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Баш с тарамбук ли ве?
Няма ли българи за тебе?
Или поне някой западняк, ама бял...

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: ac67842b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   С такива не. Като ми пише някоя арабка онлайн я игнорирам, просто няма нужда да се опитваме, защото няма да се получи и ще има скандали и драми. Иначе някоя Европейка - католичка или протестантка защо не. Но уви, българите не се котираме в чужбина, та това са неосещиствими мечти и ще трябва да се задоволя с някоя цмия Балканка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 7f7120732c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До 9: С твои приятелки сте се заглеждали по мигрантите по Витошка и джамията, че даже тичате подир тях? Хахаха. Ти си трол. Отказвам да повярвам, че има чак такова женско дъно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 7f7120732c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   В изброените от теб култури, мястото на жената в социалната йерархия е под това на домашната коза. Не знам що за уважаваща себе си жена би имала имала нещо общо с такива

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 685ae1d07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   от 4. като чета какви теми се пишат и пускат тука - на 99% съм сигурен, че тече пропаганда, считано от 9.

до 11. а какво точно е нямало? Какво е "несносното"?

до 13. ще Ви помоля ако нямате какво да кажете - да си замълчите, защото иначе само се излагате - та ако мразите "тъпата ни религия" със сърбин сте на грешното място, те са доста по-религиозни и традиционалистически ориентирани от нас. И какво общо има чалгаризацията с народа, в смисъл, че едва ли 99% от хората са чалгаризирани? А не считате ли, че именно това е проблем, около който трябва да се обединим, след като толкова много ни пречи - чалгаризацията.... аз също съм за - един поляк ми говореше надменно и с надсмешка за чалгата, за Азис... умрях от срам... опитвам се да обясня, че е привнесено, че мафията го напомпа тоя процес, че... няма... но това е друга тема...

та, всичко друго, но не българин и българско, но така и не става ясно защо... нищо конкретно... само каквото е спуснал фейсбукът и редакторите на чуждите медии, свързани с партиите...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 685ae1d07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   от 4. до 15. напишете още, защото у нас нихилизъмът е по-разпространен и от чалгата - българи да мразят корена си... чудна работа... та, те си мислят, че всичко е мед и масло като скочат в леглото на някой западняк, ама редно да знаете и какво западняците мислят за това...

Аз лично съм бил с католичка и си има ред разлики, при които в крайна сметка едната култура ще надделее, коя - досещам се по статистиките...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: baaf6a19a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Без такива, и без българин. Шанса да попаднеш на свестен е нищожен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 4ece1e24dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   До Номер 2, че те и българските мъже уважават много жените, но нашенките си мислят, че чуждите са по-добри и дават шанс на тях. Има много свестни български момчета, но са невидими. Ти за тия 5 години така ли не се реши да направиш семейство с този възпросен страхотен и уникален арабин, след като те е гледал като принцеса. За 5 години той не ти е предложил брак, не е искал деца??? Защото те са много семейно ориентирани. Защо не се е случило? А и щом се хвалиш така за тогава, а в момента не споменаваш, че си отново с някой страхотен чужденец, явно си с българин. Защо си с българин? Самичка не си. Жените никога не стоят сами.

Ако човек погледне цялостно картината, ще види че успешен брак до живот с чужденец не е имало. И няма и да има. За приятни отношения до време и секс - да. Но за задомяване, семейство и дечица - не. Помислете си каква ще е ситуацията с бабите и дядовците на детето. Как ще реагират на християнка европейка. Как ще реагирате вие ако искат да възпитават детето ви в чужда култура като традиции, религия и тн.

Не съм расист и никога не съм бил. Но това са неща, които нашава празноглава българска жена не ги мисли...

Ми те хората от различни крайща на България са толкова различни и много връзки и бракове приключват именно заради различия в манталитета и начинът на възпитание бе, драги зрители...

Един от най-успешни варианти, който е и много труден обаче е човек да си хване някой от неговия си град или от квартала... От квартала най-добре. Сега.. Ако сте в Казанлък, Габрово или някой друг малък град е по-малък избора на партньор. Но ако сте от Пловдив или София, то във вашия квартал може да им едни 40-50 000 човека...

Разтегнах много поста ми. Българските жени се залъгват много, че чуждите мъже са по-добри, но шанса да попаднат на кофти човек е също толкова голям, колкото и при българите...

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 13fbb5d7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Моля ви, не се забърквайте с тези хора! Тези хора, мразят всички които не изповядват исляма! Това ги учи корана! В исляма педофилията е ПОЗВОЛЕНА! Малки момиченца, принудително стават булки, ако откажат ги убиват. В Фейсбука, има група " Ислямът - без маски и грим! Истинското лице на исляма". Там има видео, където ислямски духовни казва че жените са животни, букваално. Моля ви, одобрете коментара ми, ако искате да ги опознаете влезте в тази група. С тези хора, винаги трябва човек да внимава и по-надалеч от тях...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 13fbb5d7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Със всеки човек по- съм съгласна, САМО да не са нито един от тези които си изброила. Там където жената е по-долу от козата, там където жената няма никакви човешки права, ама НИКОГА С ТЯХ! Малки момиченца са принуждавани да се омъжват за мъже, които са им ДЯДОВЦИ, там момичетата /жените се продават точно като кози... Разкарай го, докато е време. Защото закара ли те в държавата си, трудно ще излезеш, много трудно. Блокирай го, махни го докато имаш време. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО проучи живота на Мохамет, те следват неговия начин на живот.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 7f7120732c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   До 22: Ганките освен с българин или с арабин/черен или някакъв друг изпадняк, трудно биха се хванали с някой различен от тази групичка. Не са особено котирана "стока". Обикновено като се чуе българка и първата асоциация е проститутка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 474afb6151
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   До номер 18. Номер 9 съм.
Не не съм трол, а съм една млада жена. Ами не знам защо реши, че сме дъно. А и не ме интересува те какви мигранти са. Един от тях ми каза, че е лекар, но защото не знае език и затова не работи, но иска да замине в Германия или Дания. Друг ми спомена, че е финансист до колкото разбрах от превода на гугъл транслейт. Моя приятелка преди 2 години се беше запознала един иракчанин именно в Овча купел и той е бил пилот, но няма как да работи тук. Но явно е имало нещо гнило, защото после е заминал в Германия и тя до колкото знае е екстрадиран обратно в Ирак и повече няма информация за него.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: ff32485f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Бих била с мъж от всяка националност. С българите приключих. За радост градът ми се напълни с чужденци. Има много красиви и екзотични араби. Бъдещето си със сигурност го виждам с чужденец. Или ще съм с чужденец, или ще си живея сама. С българин нямам намерение да си тровя живота.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 685ae1d07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   до 22. и на свястна също. Поне на такава, която знае къде се ползва пълен член. Не като Вас. Ами, да, важно е, все пак е много вероятно деца да гледаме заедно... Но пък неправомерно завишените претенции у жените бяха раздути здраво през последните години.... а тя - не знае елементарни неща, но пък не и пречи да сее отрова, пък да каже за нещо, че е сбъркала, или не дай си Боже да се наложи да приеме външно мнение, ако и да знае, че не е права - абсурд!

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 9922fbdf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Мисля че трябва да се отдадеш на всичките край теб и тогава пак ще размишляваме.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 0192397a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   От авторката: темата приключи, когато коментар Н23 нарече жените "празноглави български жени" и ясно показа защо българките не се хващат с български мъже. Все жените ще са ви виновни на вас. А я си представи, че се хване с добре изглеждащ, бял и с добри финансови възможности холандец, който е и християнин например? Ау, ужас. Тогава няма за какво да се хванете и пак ще правите физиономии, че предаваме българското, но вие си тичате подир латини, рускини, шведки и т. н. толкова за българския мъж. М-то е само в личната му карта, мъже не останаха читави тук и това е факт. И твърденията, че жената не остава сама е абсурдно. Статистически най-щастливи са необвързаните жени. Защо ли?

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 3d268b6d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Номер 13, аз съм. Приятелят ми в частност е върл атеист, точно сърбинът. Аз даже не съм била кръщаване или там каквото, защото и семейството ми са учени - агностици. За какво ми е българин като живея в трета страна? И буквално казах Ганьо е нагъл, не особено красив, а сърбите дебели още не съм виждала, приятелят ми се поддържа повече от мен и са високи. Имаме повече общи теми и еднаква ненавист към балканския манталитет и сходен език, като всеки от нас научи и на другия езика. И на немски също комуникираме, защото като живееш в страна с такъв говорим език. Мисля, че обясних. Защо като са българките криви, не впечатлите други? Филипинките ще ви слушат, хайде към тях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 423f18d5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   До 31: Как българките да не се хващат с българи? Че това са 99. 99 % от двойките? Да не живееш в някаква паралелна вселена? Където и да се обърнеш, двойките са българка с българин. Дори и за живеещите в чужбина това е най-честата срещана комбинация. Имаш някакъв гняв събран към българите, може би искаш да пробваш нещо чуждо, няма лошо, само не се подлъгвай по изброените от теб нации. Културните различия са твърде големи и ще превърнат живота ти в истински ад.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 423f18d5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Авторке, очевидно е, че си се хванала с арабин и сега чакаш някакво виртуално "одобрение", ама работата е там, че там, накъдето си се запътила не те чака нищо хубаво... Познавам араби, повечето от тях са даже добри хора, НО... Считат, че мъжът трябва да взима решенията в семейството, от жената не се предполага, че трябва да има мнение, професия, излизанки без тях и т. н.. Не се предполага също, че трябва да се обличат както те считат (разбирай забрадени, но дори и да не са забрадени, задължително строго консервативно облекло). Децата ще се възпитават като мюсюлмани, жената няма думата за нищо, нейната роля е вкъщи, да готви, да обслужва мъжа и децата и нищо повече. Да не говорим, че ще се сдобиеш с една сюрия от неговото семейство, които ще ти натякват "как не си истински мюсюлманска съпруга, как трябва да са нещата и как те са по-по-най" Ако така си предствяш бъдещето си, обвържи се с такъв. От моите познати българки, честно казано не мога да си предствя някоя, която да може да издържи на този цирк наречен "арабско семейство"

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: fd2db0be24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Случвало ми се е да се захласна по арменец и черногорец. В окръга ми имам един турчин, на когото изобщо не му личи, че е турчин, със светла коса и сини очи е. Като бях в Турция ми направи впечатление колко са привлекателни турците всъщност. Но въпреки това, не бих тръгнала с такъв, камо ли с някой от Близкия изток, Югозападна Азия, Африка и т. н. С мъж от славянските държави бих, както и с такъв от Западна Европа, като французин, италианец, австриец и прочее. Австралийците също са много симпатични, американците поне на мен лично не ми допадат толкова. Колкото и да ми се ще да съм с българин, не бих изключила гореспоменатите като опция. Но важен критерий е да е християнин и да е европеидна раса. Мъжете в семейството ми са големи ксенофоби, расисти също и един бог знам как ще реагират, ако домъкна вкъщи някой Ибрахим, примерно. Дори и да живеем някъде в чужбина, пак е важно да се разбират поне донякъде и да няма хладни чувства.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 7569a0bef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Връзките с чужденци са много сложни, ама много! Те просто имат друга култура, разбирания, принципи, доста е сложно и са много взискателни.
Моя приятел е арменец, по възрастен от мен, но пък много готин и разбран, истински кавалер и мъжкар, света обръща, за да съм добре, дали защото връзката ни е от скоро, или си е такъв, не мога още да определя, но ако двама души се харесват и искат да са заедно, няма значение кой каква националност е, стига да има уважение и разбиране. А все по малък процент от българите имат такова към жените.

А

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: e059409791
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Бих избрала, ако бяха необвързана, мъж, който уважава жените и не ги обижда на "празноглави". Празноглави, защото не са избрали НЕГО, разбира се.

Ами, всеки от нас има право на избор с кого да е. Има и много празноглави, меко казано, мъже. И националността, религията, височината, портфейла и каквото друго се ползва като клишета, не са причината да са нежелани от жените.

ПП. Българка. Само с българи съм била досега.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 8c02a55a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   От човек на близо 60г щастливо женен.

Аз като православен християнин никога не бих се оженил за жена, която не е православна християнка!
Защото в семейството, за да бъде добро - трябва да има духовно единомислие и живот, и да бъде положено на здрава духовна основа, която е Христос!
Също така е много важно и децата ти да се кръстят и възпитат в православното християнство!

Вариант с католичка или протестантка - не става, защото те са еретици! Единствено може, ако се съгласят да приемат православието.

Вариант с друга раса - също не бих избрал, не бих си го причинил! А и децата ми да бъдат мелези - НЕ!
Аз съм на мнение, че в семейството нещата трябва да бъдат равнопоставени!

За различна култура - ако има уважение към другия човек и към неговата култура - тогава може и няма да е проблем.

Но като цяло моето виждане е, че най-добре е всеки да се жени за своя/свой!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 4ece1e24dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

41.   Чак не е истина колко лесно може да бъде подлъгана българската простакеса. После ще се чуди на кого да натресе черното копеле или умирисаното миризливо арабче.

На всяка тръгнала с много красивия, много образования и ерудиран мюсли, искам да кажа да гледа филма "Не без дъщеря ми" - има го в Замунда. Която жена не го е гледала, да го гледа... Има много филми, които подсказват ислямския и африканския нрав и никоя бяла европейка не е готова на това. Няма абсолютно никакво значение колко е образован. Това са други хора.

А относно по-горе, където писаха че някакъв иракчанин бил в бежанския център в Овча Купел и бил много образован пилот ама избягал от Ирак... В Ирак няма война и пилотите навсякъде са добре платени. Не знам как и защо се е вързала на това. Аз залагам, че пича бил терорист. Наистина не съм чул да екстрадират бежанец досега. Дори да е извършил нещо. Предполагам става въпрос за много дебела работа... Добре че не се е забъркала въпросната жена...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 86fda5e5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   По принцип значителна част от съвременните български момичета и жени се отличават с твърде лековато поведение. За никога не е тайна, че момичета, който следват в някой от големите градове на България се занимават с така наречената временна проституция. Няколко момичета се самоорганизират обикновено две-три, наемат апартамент, поддържат го в чист и спретнат вид. Завързват връзки с възрастни обезпечени мъже, не се целят в най-високото ниво. Обикновено това са бащи и съпрузи, над 45-50 години. Като правило сеанса е с цена около 200лв.. Обикновено клиентелата е към 10-12 мъже. Колко често ги посещават и за други екстри е по договаряне. Никой не желае това да се разчува. Момичето може да работи всеки ден, разбира се всеки месец има пауза от пет дни, когато работно устройство е в технологична профилактика. Като правило повечето момичета са от така наречените хуманитарни университети, при тези свързани с математика и медицина са инцидентни такива случаи. Средно заработват бруто към 4К-6К.. , което годишно при най-скромни изчисления, със съответните паузи, това са към 50К/год. Един познат, сподели, че с такова дейност се занимават значителна част от българските момичета следващи в чужбина. Профила университетите е същият. Това се нарича временна проституция. Има и такива, които се снимат в порно филми, които се разпространяват основно в чужбина и арабските, ланито- американски и азиатски държави, разбира се със съответният макиаж.. Има един израз "няма бивши проститутки", каквито и след това позиции да заемат, колко и деца да имат, те са си проститутки.. Като млад на морето, най-вече на Златните пясъци съм имал контакти с чехословашки и "гедерейски"момичета, но наблюдение върху тях нямам, защото за 12-15 дни какво може да е научи, мислите и действията са ни заети с друго. Стимулиращо е когато "гедерейското" момиче в сюблимният момент с прекъсващ и хрипкав глас повтаря непрекъснато "йезус кристос". Чешките момичета като, че ли са по-нежни и сговорчиви. Все пак изводи върху тези случки човек няма как направи. Рускините поне тези, които съм познавал при командировки в Съветкият съюз, също са много мили, но също времето е малко, всеки се старае да се покаже от добрата и страна, не са имали и битови проблеми, така, че върху такива контакти не могат да се правят изводи. Смятам, че българската е достатъчно силна и проклета жена, за да опитомява средностатистическият български мъж.. Той -българският мъж има толкова недостатъци, че е като събирателен образ на всички негативи. Разбирам се с жените като цяло. Някога не ги разбирам в постъпките им. Веднъж една близка позната ми каза нещо, което не го разбрах пълноформатно. " Жените виждат, че ги харесваш и цениш, не се правиш на велик и на незаменим, но как го правиш, че събуждаш в тях противоречиви чувства. " На наивният ми въпрос зададен с учуден глас какво иска да каже, тя чистосърдечно сподели. "Събуждаш в жените противоречиви чувства, хем да те прегърне, хем да ти бие два шамара". Опитах се да И обясня, че това е диалектическо противоречие, даже не е оксиморон, а по -скоро нещо като нонсенс. Така, че аз от много години съм женен за българка с твърд характер, работохоличка и с успешна, но зигзакообразна кариера. Че коя друга ще ме изтърпи и ще ме обича. За последното нямам никакви съмнения, доказвала го многократно. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 423f18d5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   До 33: Аз лично определено бих предпочел филипинка, отколкото някоя като теб, без да ми се обиждаш. Просто ми действат отблъскващо хора, от които лъха такава злоба, несигурност и комплекси.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 423f18d5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   Забавно е как Ганките тук си мислят, че имат някакъв избор... Не искали с Ганьо, искали с еди какъв си... Хахах. Кой по дяволите стабилен, свестен и интелегентен човек от Запад би искал да има нещо общо с вас? Най-много да се позабавлява с вас за малко и толкоз. Шансът ви за чужденец са арабите, африканците, някой и друг изпднал западняк, с който местните жени не искат да има нищо общо и други подобни. Не сте котирана "стока", сори. Нито като външен вид, нито като човешки качества и морал. Да не говорим за "славата" на българката, заради която постоянно отнасяме обиди от всички, които мразят България. Всяко второ маке пише за прословутите "червени", за които сте си продавали задните части през 90-те. Иначе претенции големи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 4ece1e24dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Хората няма да осъзнаят колко е прав Номер 46.

България и нацията ни като развитие е между втория и третия свят. Никой от тези, които българките визират и си мечтаят като чужденец, няма да се хване с тях. Ще са само някакви изпаднали чужденци, които не могат с тамошни жени да се уредят.

Изобщо на българката като жена не се гледа с добро в Западна Европа. За Щатите е по-друго. Но повечето българи не са там като цяло. Повечето са по Европа. Нека в тези редове на мисли пък и ние като българи да си кажем... Бихме ли взели някоя много красива и уникална африканка, монголка, виетнамка, някаква от Бангладеш.. Колкото и да е красива... Ако нямаме вариант тук, ще вземем... Но подсъзнателно как гледаме на жените от тези страни? Еми като на по-долу от нас. Съжалявам, ама е така. По същия начин както ние гледаме на изброените жени от страните от третия свят, така и чужденците гледат на българските жени. Не съм ги броял ама май не са стотици хиляди българките, омъжени за чужденци. Имаше едно точно тук в сайта, която работеше с години в немска фирма - с най-добро образование от всички немци във фирмата, на висока позиция, възпитана.. Да ама не може да убеди колегите си германци, че българите са бели. Според колегите и, в България преобладават ромите. Та така за много търсените българки...

Не може ти да си най-свястната, възпитаната, страхотната, красивата и да не можеш да намериш тук. Ханс, Йохан, Гюнтер и тези високи страхотни и красиви немци от добри и образовани семейства няма да вземат кака Наташка Просташка или КараПетканка с просташко излъчване и гнусни брадавици по лицето, минал я кой ли не в селото и. Или в селската Варна и у Бургас уеее бааатЙееее...

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 523f48b972
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Не желая да обидя никой, но българските мъже не са красиви нямат черти, поне повечето я виж арабин иранец, и сравни с българин да не говорим. Друг е въпроса че българката е смятана за лека жена от тези народи и по скоро е по-вероятно да е с някой западняк, тъй като арабите иранците и подобни си избират морално чисти жени а на европееца не му пука така че ….

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: c0d33f9518
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Авторке - хващай се с който искаш, от която и националност, религия и др. да ще да е.

Не ни питай за съвети в анонимен сайт. Как да ти дадем?

Аз лично - ако реша да имам деца с някоя жена, знам със сигурност, че няма да е българка. Няма да навлизам в детайли защо, но най-общо казано "безкрайно мразя тукашния манГалитет" и "робска култура, традиции и народни песни".

Но това си е мое мнение и не търся съвети.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: a2b09751c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Отново от авторката: не, нямам връзка с такъв човек, нито интерес към конкретен. Темата е от чисто любопитство. Но ми хареса как веднага се намесиха мъже с редпил съзнание и всякакви подобни, за да ни обяснят как българките сме боклуци, хващаме се само с изпаднали мъже, никой не ни иска, всички сме проститутки и курви. Скъпи мъже, които пишете тези коментари, вашите майки са същите тези българки, за които говорите. :) Айде със здраве. За справка на тема религия - не съм религиозна и предпочитам ако някога имам деца, то те да не растат с религия. Закривай тая свинщина и този свинарник, наречен български мъж. Съжалявам, че сте нещастни и самотни, и ви топли само да обиждате сънароднички.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 63d8e780ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   До 4 от 11: единия се държеше като малко дете и очакваше от мама на мен. Никаква инициатива, нищо. Другия скри потенциална наследствена психична болест, разавита от бащата, при положение, че говорихме вече за деца. И при двамата тотален отказ за поемане на отговорност и абсолютна пасивност при изграждане на съвместен живот, т. е. много ще е хубаво да се случи, ама ако ти осигуриш, планираш и докараш всичко.
Третия просто ме гоустна, по-късно научих, че е получил бърн аут на работа. И все пак не сметна за нужно да ме уведоми, нищо, че бяхме във връзка и се готвихме да живеем заедно.
На мен това ми беше достатъчно като опит с българските мъже и се отказах. Щастливо обрързана съм със западняк, който, противно на драсканиците тук, е интелигентен, спортен, сръчен и за мен е перфектен.

Сигурна съм, че и сред българките има такива индивиди.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 3162e630ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Една рускиня, МИС, не помня на какво, се омъжи за краля на Малайзия, забременя, роди и този я изгони... хахахаха, крал, че и мюсюлманин, като не съм сигурна дали и тя не прие неговата вяра.... те ти арабин, афганистанци, индиец, и тем подобна паплач... като се сетя как смърдят, забрави...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 287248ea9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   По принцип не смея да изпозвам лош език, но да благотвориш арабите? Кажи си ако искаш да те плякат и да ти плащат стани ескорт в Дубай има ги в изобилие.
Друга подробност - в момента, в който стъпиш на арабска земя освен на съпруга си ще бъдеш и "къмдъмп" и на цялата рода и няма право да отказваш. Да не говорим, че веднъж в годината те си разменят съпругите с тези на приятелите си.
Много глупави жени. Имаме и много глупави мъже. Затова и държавата ни едва се държи на повърхността.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 423f18d5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   До 48: Споко, ние си знаем, че не сме от най-красивите. Но същото се отнася и за вас. Просто хората от този регион не сме от хубавите, какво да се прави, ген. Работата е там обаче, че глупостите и митовете за красотата на българката още от соца, не са ви излезнали от главите и си мислите как българката е по-по-най, колко хубава и желана е, ама това са пълни глупости. Трътлести, грозноватички, с асимитрични лица, това сте вие. Дори и факта, че повечето от вас се гримирате като клоуни не може да промени това нещо. И ако кажем, че външната красота не е най-важното и може да бъде компенсирана с добър характер, интелект и морал, то вече повечето от вас и там "издишате".

Между другото, за първи път виждам някоя да счита арабите и иранците за красиви, хахаха, всеки с вкусовете си, както се казва. Или може би просто се е "гаджосала" с такъв и се опитва да ни убеди каква "плячка" е уловила.

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker