Отново го видях след 10 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново го видях след 10 години
преди: 2 месеца, 14 дни, прочетена 1505 пъти
Здравейте, на 30год съм имам дете на 8 години и любящ съпруг, с който сме заедно от 15год /буквално от деца/
Честно казано не знам дали някога съм била влюбена в мъжа си, защото какво ли разбираме от любов на такава крехка възраст. Когато бях на 20год започнах нова работа и там просто съвсем случайно … без да го търся, без да го искам ГО ВИДЯХ … голямата ми любов!
Казвам ви никога ама никога не съм вярвала в любов от пръв поглед, но ето че ми се случи. Бяхме колеги и просто и на двама ни ни беше хубаво да си общуваме, да се гледаме, да си споделяме … абсолютно всичките ни колеги го виждаха и се шегуваха с нас, че сме един за друг, което наистина беше така…. толкова се допълвахме, но аз имах приятел, с който бях буквално от дете. С въпросното момче сме излизали на срещи, никога не е искал от мен само с*кс.. всъщност така и не го направихме! Толкова бяхме влюбени един я друг, че не мога дори с думи да Ви опиша. Реших да споделя на приятеля си, признах му всичко, при което той започна да ме убеждава, че много ме обича и той ще иска от мен само да получи и ще ме остави.. аз как съм щяла да захвърля с лекота 5год.. какво ще кажат хората и разбираа се се отказах от мисълта да сме заедно! Но не се минаха и 2 седмици и отношенията ни отново продължиха, всичко започна от начало, той ме уверяваше, че иска да е с мен и няма да ме нарани…вярвах му наистина, исках много ама много всичко това да се случи и така за 2ри път седнах и споделих с приятелят ми, че не мога да продължавам така, че трябва да се разделим, че трябва да опитам, но той отново започна да ми промива главата, да ме уверява, че нищо няма да излезе от това, как ние сме били свързани до живот и какво ли още не, дори се срещна с него и му каза да не ме търси повече, че е било просто зъбешка и всичко приключва. Какво да Ви кажа.. бях малка, наивна, глупава и страхлива! Страхлива за това, че не знаех как ще съм, дали няма да съм по-зле просто послушах главата си, като се уверявах, че това е правилното за мен! Всеки ден го виждах и сърцето ми се разкъсваше, той се отдръпна страшно много от мен и думите му бяха …. А МОЖЕШЕ ВСИЧКО ДА Е МНОГО РАЗЛИЧНО, НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ!
След няколко месеца той си намери приятелка, с която бяха заедно 5 месеца и тя забременя… просто бях съсипана! Буквално 3-4 месеца след това и аз забременях, мъжа ми ме уверяваше, че ни е време и сало така ще заздравим връзката си…! Родих прекрасно момиченце, през годините съм била много щастлива покрай детето си, купихме си жилище, намерих си мечтаната работа и си мислех, че така е било правилно, че така живота ми е по-добре! ТОЙ също има момиченце на една възраст са, не сме се засичали често през годините, защото живееха в съседен град, но се гледахме в соц. мрежи, радвах се за него, че е щастлив, ноо отвътре имаше нещо, което не ми даде мира толкова години, не можех да се примиря с това чувство! С мъжа ми започнахме да имаме разбогласия, битови проблеми, скандали и в един момент аз започнах са се озлобявам адски много към него…ВСЕКИ ПЪТ си казвах Господи защо не опитах, защо…. ЖИВЕЯ, усмихвам се, а отвътре гния! Започнах да осъзнавам все повече, че вече не го обичам и че никога не съм го обичала, просто с него имам една сигурност о комфорт / той пък твърди, че адски много ме обича и иска да прекара живота си с мен/, но при мен нещата не са същите!
И така преди 7мес излязохме на бар по женски и там го видях… ТОЧНО СЛЕД 10год беше със жена си.
Поздравихме се, но той цяла вечер не отделяше очи от мен, аз също, на всяко минаване покрай мен ме галеше по ръката… не мога с думи да Ви опиша какво почуствах,
просто си мислех, че това е някакъв сън, не го бях виждала толкова години.. малко след това на шега харесах негова снимка и той ми писа…общо взето си разказахме всичко, което през годините ни се е случило, за нас, за децата, за работата и след това стигнахме до въпроса ВИЕ КАК СТЕ?
При което и двамата отговорихме по едно и също време… “амии как да сме търпи се заради детето” …. Хораа казвам Ви огън пламна отново в сърцето ми, толкова много години съм си мечтала за този човек, толкова години се обяинявах, защо мамка му не опитах и дойде деня, в който отново започнахме да си пишем и аз започнах най-накрая отново да дишам и да мечтая. Той пожела да се срещнем, но след това просто изчезна и почти 2мес спряхме да комуникираме, да си пишем и т. н Аз просто незнаех какво да си мисля. Аз ли съм проблема, друга забежка ли, жена му в бременна ли… всякакви въпроси имаше в моята глава, които не ми даваха мира! През това време моят мъж не спираше да ми обяснява как трябвало вече да имаме 2ро дете, закъснели сме и т. н
И така след близо 2мес той отново ме потърси и ми каза, че е имал нужда да не ми пише, да помисли какво иска и дали има някакъв шанс за него и жена му, но нещата са ескалирали и просто са решили, че за тях е по-добре да се разделят и продължи с това, че ще ме чака, че още ме мисли, че това нашето просто е СЪДБА и явно е било писано отново да се срещнем след толкова години!!
Между мен и мъжа ми нещата изобщо не вървяха и си казах сега е моментаа, но лошото е, че детето многоо го обича, страшно е привързана към баща си и той много и говори и много и влияе и когато отново след 10год му споделих, че не съм щастлива, че живея друг живот, а не не този, който искам той ми каза, че ще се опита да промени нещата, които дразнят и че адски много ме обича и иска да си спасим семейството! Аз знам, че е искрен в думите си и наистина много ме обича, много добър човек е… грижи се за мен и детето, но проблема е в това, че аз ОБИЧАМ ДРУГ!
Незнам съдба ли е, какво е, но след толкова години да се срещнеш отново с голямата си любов не вярвам, че е случайност наистина! В момента съм адски объркана какво да правя с живота си.. да продължа да водя “перфектния си живот”, в който всичко ми е наред и нямам никакви проблеми, имаме и страхотни прители или да избягам при човека, който истински желая и /поне така мисля/ от години обичам… и да съсипя перфектното си семейство!!! Казвам Ви честно, когато затворя очи си представям само и единствено живота си с момчето, което обичам, представям си как сме щастливи, как се женим, как създаваме заедно дете и как се радваме на нашите дечица, които са на една възраст, ще са в едно училище, дори съвсем случайно се засякохме с парка с децата и без никаква намеса от наша страна се запознаха и толкова много се харесаха, че просто… може би наистина има съдба и има неща, които не можеш да спреш колкото и да искаш! Междо другото все още не сме се виждали насаме … той има нужда от време, както и повече време прекарано с детето му аз също … но просто незнам какво да правя, много ме е страх да не направя грешка и да лиша детето си от сплотено семейство, заради моето лично щастие! В същото време ме е страх и да не изпусна момента, защото 3ти шанс за нас надали ще има.. просто нещата са много объркани!
Ще Ви помоля за съвет или някой имал ли е подобна история като моята, ще съм благодарна да споделите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 13 дни
hash: af89f18f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Такава история като твоята едва ли някой има, моме. Едно ще ти кажа, в този живот няма нищо сигурно. Ако отидеш при този тип и не си щастлива, а само си го идеализирала? Хем ще си с разбито "перфектно" семейство, хем с него няма да се е получило. Ако е трябвало да правите нещо, е трябвало да е преди да имате деца. Вече е късно. Ще разбиеш сърцето не само на бащата на детето ти, но и на дъщеря си, ако се разделиш с таткото.

Моято съвет е, забрави за другия и се реванширай на мъжа си, че толкова дълго време си мечтала за друг, вместо да оцениш неговата обич и вярност. Изгладете си отношенията и му покажи, че държиш на него. Над половината си животи сте заедно. Това са моите съвети.

Ж, 31.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 3abce590f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз също срещнах голямата си любов, но чувствата не от негова страна, не бяха точно като моите. Приливи и отливи вече 12 години и знам, че нищо няма да се получи, но ако се случи невъзможното, не бих се колебала и миг. Да живееш с човек, когото не обичаш, е същинска мъка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: dcb8671477
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ако се беше хванала с другия, щеше сега да съжаляваш за сегашния си мъж, защото фантазиите са по-хубави от реалността, а хората във времето се отчуждават и си омръзват. И да го напуснеш, нямаш гаранция, че ще ви върви семейно, прецени си дали искаш да рискуваш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 07f8da43b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Може да направиш какво си решиш, ти си голям човек със свободна воля. Но не забравяй, че всяко нещо си има цена и рано или късно ти ще я платиш. И знай също, че пълно щастие няма така е устроен живота.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 708366ae8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това което е сигурно е, че ще направиш няколко човека нещастни - детето и съпруга си, но пък има някаква вероятност ти поне временно да изпиташ някакви позитивни емоции и да си мислиш, че си щастлива, да изживееш пропуснатото в миналото. Направи го, то ако не го направиш, все някой ще ти е виновен, че не си го направила, направи го и си понеси последиците, добри или лоши.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: f9d3a4ac0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Твоя ако е искал да се промени все е щял да го направи за 10г.
Детето пак може да си го обича колкото си иска.
Такива слабаци само на приказки са силни, но на дела изобщо. Слушай сърцето си

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 392dada29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   „Перфектният живот” е перфектен според всеки друг, но не и според теб… ти си с настоящия си партньор не поради лично желание, а заради едно криворазбрано социално „трябва”. Някой някога някъде е казал, че „трябва” да си с един човек цял живот; че „трябва” да останеш доживот с някого, ако ви свързват деца и имущество. Че „трябва” да си примерна и лоялна на всяка цена. И ти си се измъчила, опитвайки се да вярваш, че това е най-доброто за теб. Самозалъгвала си се в продължение на години, като това е било подкрепено от допълнителните манипулации на мъжа ти, който е патологично вкопчен в теб от ден 1. Човек, емоционално зрял и с достойнство, е щял доброволно да си тръгне, след като е чул думите, че си влюбена в друг. Вас двамата не ви свързва нищо друго освен една добре прикрита травматична компонента; та, в този ред на мисли, ако имаш възможност, посети психотерапевт — смятам, че би било от полза, за да разгледаш какво точно се е случило, какво наистина искаш и как да действаш по-нататък.

Иначе, ако имаш нужда от съвет — за мен има едно единствено решение. Всеки заслужава да бъде щастлив! Абсолютно всеки, това не изключва теб. Избери желаното, живееш един живот и няма да си го върнеш повече. Всички тук имаме един шанс да живеем; изживей го този живот, така че да не съжаляваш накрая, че не си. Живей своя живот, а не нечий друг! :)

Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 13fe280f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Да, то като не ти е в къщата е лесно да го обичаш. Я живейте две-три заедно да ви налегнат битовизмите и ела пак пиши колко е готин.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: ea2440656f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не успях да го изчета, признавам си. Пълна обърквация.
Схванах основното-флирт с колега, който е лъгал и мазал, за да бодне колежката. Тя пък си втълпила от скука романтики. Гаджето ти страшно мекушав, да беше те пуснал да търчиш при колегата. Онзи пък веднага те е прежалил с друга, толкова му е била Голямата любов. Минали се 10 години и нашата мисли още за Него. Видели се случайно и си повярвала на една от най-разпространените лъжи:"заради децата сме заедно. " Нали, той не спи с нея, не я целува, не и купува неща, а се мъчи ужасно много. Как жените още вярват в подобна глупост? !
Напуснал ли е жена си? Не, нали?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: fcf1204a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Прочетох го в един сайт и веднага ти го поствам тук като апел, напълно подходящ за ситуацията, в която се намираш: "Не забравяй, че ще е трудно да се въздържиш, ако веднъж престъпиш границата. Всичко с мярка – това е най-доброто правило в живота. "

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: d4c78152d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Когато някой описва нещата така, много често се е самозалъгвал с години, до степен самия той да повярва че това което си въобразява е реалността. От там и този кошмар. Човек честен към себе си, никога не би се поставил в тази ситуация. Няма как да имаш перфектно семейство, всичко да е наред, да имате приятели, всичко да е перфектно и ти да си в това положение. По-често се случва самонавиване какъв хубав живот водиш, а то всъщност ако си водила такъв, няма да се запитваш колко е хубаво, защото ще ти е супер кеф и ще е последното за което се сещаш. За детето също, мъжа ти те бил убедил, как това било нещо си, очевидно ти не си мислела така тогава, иначе не би имало нужда изобщо да говорите по темата. Отделно че той забременил някакво момиче малко преди това, направо си говори за поведение, с което си заела защитна реакция на болката. И не го казваш, обаче ми се струва че всеки ден си се будила с мисълта за този човек, което няма нищо общо с написаното, което говори пак за тази защитна стена на млади неосъзнати хора, останала дори вече в зряла възраст. При така описани те неща, аз лично не виждам любов към партньора ти, за съжаление даже не виждам уважение към него. Виждам как години си страдала по този човек, но си се самозалъгвала че това което имаш е същото, което ти е докарали големи проблеми.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 74490633a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Сигурно няма да ти хареса това, което ще ти напиша, но понякога, човек е заслепен и не разсъждава адекватно. Гледаш доста илюзорно на нещата и вярваш на празни приказки. Лошото е, че заради едно кухо увлечение можеш съвсем реално да загубиш нещо много повече, отколкото предполагаш.
Бих те разбрала, ако с въпросния човек сте имали някаква връзка, живели сте заедно, познавате се до болка, но по стечение на обстоятелствата сте се разминали. А то какво? Колеги, приятно им било да си говорят, пък той като му опрял ножа до кокала (разговорът с приятеля ти) се е дръпнал като госпожица с възможно най-голямото клише "А МОЖЕШЕ ВСИЧКО ДА Е МНОГО РАЗЛИЧНО, НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ! ". Или както се казва "Никой не може да ти даде онова, което аз мога да ти обещая". А в едни други времена мъжете са отивали на битки заради жена, знаейки, че може да не се завърнат...
Ок, представи си хипотетично, че мъжът ти ти казва мирно и кротко - добре, отивай при другия и бъдете щастливи. Събирате се, заживявате, и какво? Няма да ви застигнат битовизмите, рутината, проблемите? Та, вие и секс дори не сте правили - ами ако хич го няма по тая част, ако не си пасвате, ако е извратен или обича неща, които за теб не са допустими? Да не говорим за това, че ти реално не го познаваш. Нямаш представа как би реагирал в различни ситуации, как ще се отнася с твоето дете.
На следващо място реакцията “амии как да сме търпи се заради детето” - буквално отговор, който ти искаш да чуеш и той го знае. Видели сте се след толкова години в заведение. С всяко минаване те галел по ръката - първи червен флаг, както се казва. Подобни изпълнения са типични за 4-5 клас, един зрял мъж не би посмял да действа така, първо защото би било обидно за жената и не знае тя как ще реагира (но той явно е наясно, че ти ще литнеш в облаците) и второ - абе, мамка му, той е там с жена си!!! Отвратително и унизително е! После, харесала си му снимка в последствие (тоест той е пуснал въдичката и ти си клъвнала) но е наясно, че ако ти отговори "ами жена ми е супер, много съм щастлив" вероятността ти да го отсвириш е голяма.
Не си мисли, че каквото е при теб, такова е и при него!
От мен като жена запомни едно - мъж иска ли една жена, света ще обърне, за да е с нея. Няма да чака десет години, че случайно да се срещнат и да са главни герои в измисления си филм.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 1541e9e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Това ви е проблемът на жените - че винаги тичате след сигурността и комфорта и потъпквате поривите на сърцето си. А всъщност тези две неща могат да се съчетаят чудесно, но трябва смелост и щипка безразсъдство в началото.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 089c770cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Явно те хапят гащите и си мислиш само за себе си! Пита ли детето дали иска да живее с друг, не с баща си? Не си! И няма да го питаш! Аз ти предлагам, както пишат по-горе, да напавиш каквото искаш и да си понесеш последиците. Остави детето на мъжа си, събуй си гашите да те не хапят и върви при другия! Да видим какво ще правиш когато и тримата: детето, мъжа то и голямата любов ти бият шута, както заслужаваш!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 2bffc3a21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   За мен ти имаш една основна и генерална грешка, а именно, че още навремето си се навила да бъдеш с човек, който НЕ обичаш!

Кой те би през ръцете толкова време да си с него? Насила хубост не става хората са казали. Не мога да разбера хората, които с години живеят с даден човек. Който не им харесва не го обичат, обаче просто искат да са с "някой" нямат сили да са сами, предпочитат да са зле придружени отколкото сами.

Другото, което е че въпросната ти голяма любов както го наричаш, нито сте живяли заедно, нито секс сте правили, всичко е един голям филм в твоята глава

Ще сте заедно 6 месеца, година, две и какво мислиш, че няма да си писнете ли?

Едно е с някой да си разменял романтични съобщения и да те е докосвал по ръката, друго е да живеете заедно да го виждаш във всякакви ситуации, изнервен. Спокоен, даже как е ходил до тоалетна и други такива битовизми!

"Да избягам ли с него? " - какви бягства, жена си на 30 години, с дете, а говориш като някоя десетокласничка. Напълно безотговорно поведение имаш

За мен правилното решение е да говориш с мъжа ти, да му обясниш ситуацията и да решите дали да се разведете/разделите и какво правите за по-натам като отношения и отглеждане на детето. б

За мен щом не си щастлива е въпрос на време дали сега, дали след две, три, пет години да се разделите.

От друга страна въобще не се знае твоят възлюбен(голямата любов) дали наистина се е разделил с жена си, дали не иска просто да те бройка и дали не те лъже.

Пак ти казвам - правилното решение е да говориш с мъжа ти, да му кажеш истината и да се разделите. Щом не си щастлива е грозно да го лъжеш с години н.

Като се разделите вече и всичко е ясно като отговорности по отглеждането на детето прави каквото си искаш. Нито ще си първата, нито последната разведена. н

Но да си лягаш до някой и дс го лъжеш, че го обичаш с години е грозно, а желанието ти да "избягаш" е детинско и безотговорно

Т. Т.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 9f6a8b3638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Винаги във фантазиите човека е идеален.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: e68f70a619
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Питай дъщеря си дали иска да живее с друг човек, а не с баща си. Жено, семейна си, майка си, слушай разума си. Ситуацията подсказва, че живееш добре, но имаш емоционални липси. Оцени това, което имаш, а което ти липсва го коментирай с мъжа ти. Късно е, либе, за китка. Голяма си, не прави глупости, за които със сигурност ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 39407b9dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Според мен това, което наричаш съдба си е чиста случайност, нищо необикновено няма в това да се засечете някъде поне веднъж за 10 години. Децата ви са момичета на една възраст, нормално е да се сприятелят на детската площадка, то и моите се заиграват по площадките с връстниците им. Просто ти се иска да е толкова специален контакта с колегата, защото от 10 години скучаеш с мъж, когото не обичаш. От това, което прочетох фантазиите ти не са само за "съдбовната" ви среща след 10 години, ами и напред вече си измислила нещата с деца, училища и тн. Успокой се малко, голяма жена с дете си, не си тийнейджър. Седни и помисли за себе си и детето си, какво е най-добре за вас. Не си фантазирай за човек, който някога ти е бил Просто колега, за 10 год той е променен и реално ти не го познаваш, а вече мислиш за деца, не е сериозно това. Детето ти влиза в пубертета, по и прилича на нея да е хлътнала по някой непознат, а и в тази трудна възраст ще ти е по-лесно баща и да е до теб, казваш че не е лош човек. Каквото и да решиш, според мен трябва да е с мисъл за теб и дъщеря ти, а не заради трети, пак повтарям почти непознат мъж. Лошо впечатление ми направи, че е изчезнал без да ти каже нищо, също и че не уважава брака ти, още в бара го е показал с незрялото си поведение. По-горе са го написали мн точно-ако те искаше щеше да действа преди 10 год. Не казвам да останеш с мъжа си цял живот, щом не го обичаш... но мисли, а не фантазирай!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 9ad3a3aa72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Чукайте се спешно и тоя път пропусни обясненията с мъжа ти, защото се излагаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: ddc0a924af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Една тема която показва как една жена и на 30 да стане, реално е на 13... Ама и ти не на мъж, а на мекотело си попаднала да те търпи и умолява да останеш. И той бил млад, хормона го е ударил, ще те разбере що за стока си.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: b4954c7858
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   аз съм М на 31, говоря 3 езика, имам 2 висши, мога да готвя, чистя, пера, изкарвам 60к евро без зор при наем 6к годишно. От такива истории, като горната, стигнах до това, че не съм женен и вече и лек страх се появява, откакто чета тоя форум, че няма да я бъде работата както са ме учили бабите ми - с любов, уважение, без меркантилност, с равнопостовеност... а защо това да е така?

Нали бракът е мястото където 2 остри камъка се изглаждат взаимно, до такова положение, че единият без другият не пасва никому повече?

Що помия изчетох тука, не че при всичките ми бройки и опити, не съм виждал и чувал помийни неща, ама... защо бе, защо ще имаш всичко на тоя свят и заради едното тъпо психосоматично усещане ще го пратиш на майната му, а детето ти ще дамгосаш завинаги? !? От чий зор????

Госпожо, стягайте се, и намерете начин - щом това сте била направила дотук, то може да се намери и път напред с бащата на детето Ви, или той Ви е изнасилил? И също е нещастен изшкембен простак, който по цял ден кърка бира, не работи и ви тормози вас двете? Не е, нали? А Вас не Ви ли стига това, че да го обичате? Нали за да дойде обичта трябва да премине влюбеността?

Препоръчвам Ви да прочетете "веднъж за цял живот, бракът, семейството, децата" на Протойерей Илия Шугаев. Звучи като проповядване, но си е една прекрасна философска беседа, написана е, наистина, от духовен човек, но почти не се говори за Православие в нея. Прочетете я, поговорете с мъжа Ви, поискайте му прошка, нека и той се активира... най-лесно е да прецакате всичко заради някакви ученически фантазииииии...

Горкият мъжага, сигурно си мисли, че женицата му е ок и в брака им също...

А после мене по срещи ме питат защо не съм женен-обвързан.... еми... що... случайно.... срещнах една оня ден, не я бях виждал отдавна, от детската градина, та ся си викам - за кво да се женя, дай да си мисля глупости за нея... бляк!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 8226bf8a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Настоящето ти семейство хич не ми изглежда перфектно... Отвън може би, но отвътре? От друга страна, не те съветвам да се хвърляш с новата връзка. Човекът може би е имал нужда да си вземе два месеца да помисли какво да прави между себе си и жена си. Но какво ще става между теб и него - според мен това трябва изключително подробно да се обсъди. Трябва много да говорите, за да видите дали гледате в една посока. Не прочетох в крайна сметка правили ли сте секс - трябва да го направите, за да видите пасвате ли си... Всичко ми мирише към ГОЛЯМАТА любов, но аз самата съм голям авантюрист и съм имала вече няколко ГОЛЕМИ любови... Всяка любов има радости и проблеми, реално най-важното е дали сте СЪВМЕСТИМИ такива, каквито наистина сте на най-дълбоко ниво, но за да установите това, трябва да сте брутално честни. Успех <3
Ж 37

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 6a126a042e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Това което нямаш, това искаш! Нали се сещаш че този "идеалния" може да поживеете заедно и битието да ви "смаже" образно казано и пеперудите да изхвърчат след година две. Накрая ще си от 2 стола на земята. Компромисен вариант според мене е да си станете любовници да си го изживеете и да не съсипвате семейството си

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 8a301703d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Като ви чета в този сайт, и темите и коментарите, стигам до заключението, че мисловната дейност към причинно-следствените развития на даден казус липсват.

Авторке, няма да ти хареса коментара ми, ама като си се хванала на хорото, ще го играеш до край. Никой не те е принуждава нито да се жени, нито деца да ражда, още по-малко пък с и от човек, който не обичаш. Но пък цялата ситуация е перфектна възможност да си упражниш каузалното мислене. Пишеш различни развития на ситуацията с изходна точка сега и решаваш какво най-добре работи за теб.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 4dd820b837
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Отивай при другия. И не заради това, че си мислиш, че е идеален и префектният за теб, а защото ти със сегашния ти съпруг не си щастлива и трябваше да сте се разделили дори и да нямаше втори. Разделете се като зрели хора, защото иначе ще живееш потисната завинаги, а след това прави каквото искаш. Отивай при лпбовта, шом така го усещаш и просто се остави по течението. Ако не стане, друг ще се появи и т. н. Но за мен колкото по-рано приключиш тази връзка, толкова по-добре. Ще се съживиш и ще заживееш отново. Относно детето, моите родители се разделиха, когато бях на 10 и бях много щастлива от този факт. Огромно облекчение, защото напрежението между родителите се усеща от децата. Но каквото и да правиш след това, тази връзка е изчерпана, започни от там...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 00ab603c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   И как си го спомни след 10 години?

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 13fe280f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Най-хубавия мъж е този, си можела да имаш, ама не е станало.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 27d654c20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   "А МОЖЕШЕ ВСИЧКО ДА Е МНОГО РАЗЛИЧНО, НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ". Не те излъгал според мен. Казвал е истината.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 1d7ed0faf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Поредният сценарий за турски сериал. Мелодрама и незадоволени страсти.
Семейство вече нямаш, само някакво формално съжителство. Ако онзи се разведе, върви при него. Имай отговорност поне към детето си и го остави при баща му, да не последва примера ти един ден.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 85cdac67fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Един извод си направих и той е - благодаря на господ, че не съм женен и нямам отношения с жена като теб. Пълно е с такива с деца, които винаги мисят за друг. В това отношение съм се справил перфектно в живота си и не си правя илюзии, че имам семейство и ме обичат

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 817fdb26d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Съгласна с 25. Който не е живял в нерадостен брак, той няма да го разбере. Сграбчвай живота, докато е време.
Посещавам близък човек в един хоспис. Там живее, ако може да се нарече живот, един мъж, не повече от 60 годишен, възможно и по-млад. Попитах сестрата каква е историята му. Инсулт преди 7 години, оттогава е в хосписа. Този мъж никога повече няма да изпита любов, да прави секс, да се радва на живота. Животът е един, кратък е и трябва да се живее, а не вегетира.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: d811d6a88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Аха... А ако бяхте "консумирали" връзката си навремето, сега той щеше да е на мястото на съпруга ти, а ти да въздишаш по някой трети...
Известни са ми такива персони като тебе, дето все нещо "малко" в живота не им достига! Все пълното щастие ги дебне "ей-там, зад оня ъгъл! "...
Вярвай ми - така ще си и умреш с въздишките, ами я си налягай парцалите и си гледай семейството, че то ще се окаже единственото смислено нещо, което си оставила след себе си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 39407b9dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторката не отговаря, може и да е взела вече решение.
Ако не е решила, да се замисли защо ще оставя питомното, за да гони дивото? Добър съпруг и баща за стар колега, който е разделен с жена си, но все още не е разведен. Дали ще ви бъде като двойка никой не знае със стара тръпка.
Сега ти е скучно със съпруга, ама се замисли ако създадеш семейство с колегата дали няма пък да ти е прекалено сложно? ще можеш да разчиташ на него за детето ти? Дали неговата дъщеря ще ви приеме в семейството си? Той ще контактува с бившата си покрай дъщеря им, тя как ще приеме ситуацията и ти дали няма да се дразниш на контакта им? А бабите и дядовците от двете страни как ще приемат доведените
внучета? Празниците как ще прекарвате, парите как ще делите? Дори собствените ви внучета един ден как ще обгрижвате? Не е лесно на практика да имаш пълноценно семейство с него, има много хора намесени в ситуацията. Не знам, може и да ти се получат нещата, така както ги искаш. Аз просто си разсъждавам, понеже нс мен ми харесва да виждам сплотени и здрави семейства с щастливи деца.
Спри да говориш на мъжа ти за раздяла, ако не си сигурна, че накрая да не се появи друга и да те зареже той. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 9990363823
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Защо не си послушала сърцето си? Ти си искала да бъдеш с другия, но си оставила друг да те убеждават кое е добро за теб и сега ако пак го послушаш те чакат още 10 години нерадост. 10 години не ти ли стигнаха да осъзнаеш грешката си ами искаш още да затъваш. Детето ти ще порасне, а навярно знае, че вие с баща му не се обичате. Това ли е примера който искаш да му дадеш, като стоиш в нерадостен брак?

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: d3cac7d80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До 35. Не бъди толкова наивен-наивна. Тя не е послушала друг, просто оправданието сега е такова, за по-добра визия на жертва, което пък си е изградила през годините поради обстоятелствата-липса на задоволителен начин на живот, още по сигурно емоционален такъв.
Сега разбира се нещата са други, вероятно този от преди 10 години е финансово по-добре от преди, тя вижда вече перспектива в главата си как всичко се подрежда, не както преди. Преди не е виждала как тоя ще я храни и набързо се е самозалъгвала че те нещата няма да се получат, имах си аз той без пари, тя на 20-20 и кусур мечтаеща като повечето днешни за страхотен живот, ама по възможност без да учи и работи, ей така поднесено. И те ти го настоящия съпруг в схемата, давал и и все пак неудобен и преходен, ще бъде изхвърлен нищо че я е дондуркал и си я е гледал. Разбира се всичко това с условието, че този новия поеме ангажимент. И сега тя понеже не знае, ама и се иска и ни занимава всички с няколкото хипотези и възможности и ако можем да я насърчим като жертва, и ако някак знаем начин как да хлъзне бившия беден красив момък възкръснал вече като принц.
Пък някои вече споменаха, много хаотично и неразбираемо написано, от там същия айрян в главата и.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker