Майката на приятеля ми ме мрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майката на приятеля ми ме мрази
преди: 2 месеца, 10 дни, прочетена 579 пъти
Та семейството на приятеля ми го е тормозило от малък, а сега се опитват да ми навредят и на мен. Те са използвали физическо насилие и цял живот са контролирали живота му.

Майка му особено, тя вечно се е месила във връзките му и винаги му е казвала, че ТЯ иска да одобри приятелката му, че не иска той да избира. Вече го раздели с бившата му приятелка.
И обича да го заплашва, някак си й прави удоволствие да го плаши. Веднъж му каза "Ако не направиш това и това, ще загубиш семейството си и ще направя така че да си изгубиш и работата си! "

И аз много се учудих ЗАЩО някой би казал на детето си такова нещо? ! Някак си въобще не ми се вярваше, за това посъветвах гаджето ми ако това е вярно, повече да не я търпи и да не й позволява да говори така.

А бащата? Той постоянно пие и е същият като нея, един дол дренки. Само бабата е по- мила и състрадателна, тя наистина е показала обич. Лелята и тя е малко по- добре.

Не се налага да споменавам сигурно, че неговите постоянно искат на приятеля ми и пари, особено баща му и той. Като цяло семейството се е обърнало срещу приятеля ми и мен.

Приятелят ми има братя, те често му се подиграват, копират поведението на майка му и баща му. Та майка му видя, че откакто ме познава мен взе да им се отговаря и да не им дава пари, и реши че на всяка цена трябва да ни раздели

Два пъти отиде при майка ми на работата й, за да говори лъжи и да казва да го оставя намира. Наговори лъжи срещу мен. Нищо че и двамата сме пълнолетни и големи хора. Тя създава проблеми и ни третира КАТО МАЛКИ ДЕЦА.

И на мен вече взе да ми писва. Казах хиляди пъти на приятеля ми да се махне от тях и да иде на квартира, и той знае че трябва, но тъкмо започна работа и му е много трудно все още да се махне. Лошото е, че сега и нашите не искат да съм с него, защото майка му ходи при тях и създава проблеми. Дори ми писа от непознат профил да заплашва.

Наистина не съм сигурна какво да правя! С приятеля ми бяхме много щастливи и той ме обича, но родителите му са много проблемни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 9 дни
hash: d2006421a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Защо се месиш в чуждите семейства? Защо се бъркаш в неща, които не те засягат? Всяко семейство си има дрязги. Той бърка ли се във вашите семейни отношения?
Ти хубаво го съветваш да не им помага, да им се отваря, да живее на квартира, ама май и ги го манипулираш като тях. Че и повече. Примерно се разделите след месец-година и той трябва да живее с последствията от твоето вмешателство. Тези хора пак ще са му роднини, а ти ще си бившата. Ще му досъсипеш още живота и той ще обира пешкира от твоите дела.
Тази майка може да не е стока, ама май и ти не си. Затова те и мразят, защото гледаш да го настроиш против тях. Уж за негово добро, ама май за свое.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: ef9ce1bf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ами имай предвид следното - той носи техните гени, и един ден, рано или късно, ще или не ще, ще стане като тях!
Искаш ли да си го причиниш? На себе си и на евентуалните ви деца?

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: fce583ae90
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ако е мъж - да събере сили, покажете му тази тема и да офейква, докато не се е събудил като брат ми - на 45, без жена, без деца, спящ без завивки на леглото и върху полупрогнил матрак, в непочиствана от 3 години стая, пиещ редовно и с паркет, който е направил половин метър корем. И внимание - в къща за половин милион евро, строена след 2000г, в един от големите български градове. Точно така. А бившата му приятелка и единствената му любов отгледа дете от друг, тогава ни къща е имало, ни гявол, само чиста любов, та въпреки че беше с друг случвало се е да се виждат, даже и аз съм ги возил зад тъмните стъкла - брат ми се променя за секунди и става онзи батко, когото винаги съм познавал и обичам. Родителите му няма да се променят и само спазването на санитарна дистанция И ДОБРО ОТНОШЕНИЕ помага. НИЩО ДРУГО! Майка ми не прави никакъв проблем, че брат ми е в такова окаяно положение - та нали е до нея, нали е здрав, е... пие малко, ама нали е кротък... работи без осигуровки - ами.... той си има спестявания... ама майко, раздира го депресията, животът му минава нахалост - е, то неговите приятели нали ги знаеш.... майко, вие го сгазихте волско стадо - росна ливада - ама как смееш да говориш така? !?

Който не го е преживял това - той не знае какво е, на днешно време всеки втори лигльо и лигла се оплакват от токсични родители, приятели, любовници, кучета и пеперуди, но Ви казвам, че ето точно Вие сте попаднала на кристален пример за такива.

В моят случай никой не вярваше какво се случваше зад вратите на къщата, и също така - аз съм много по-малък от него и виждах отдалеч какво ме чака, затова направих и непосилното за едно дете и отидох да живея далеч от родителите ми още на 14 годишна възраст, а после и заминах по чужбините.

Покажете му темата, нека прочете какво Ви пиша и ако трябва и още ще напиша, на него волята му е прекършена толкова финно, че и самият той не се усеща в какво се намира и какво му се случва, защото то се е случвало отпреди да проговори, така да се каже - той друго не познава, това е неговата норма, и докато не го отскубнете и дълбоките деруги в съзнанието да заздравеят - няма да повярва, че може и по друг начин.

Ако наистина го обичате - аз имах една приятелка преди време, излъга ме, че щели сме да ходим на психолог за нейната ревност - подари ми едно нещо тогава. Та, във Вашият случай - направете си среща с психолог, обяснете в какво се намирате, подлъжете го, така че да дойде на следващата консултация, сякаш ще се срещнете с някого просто - нека и човекът обясни в какво се намира, и евентуално така, от любов, да инициирате оправянето му. Ако успеете - той това никога няма да го забрави, ако е нормален човек, а сигурно е. Обикновено чувствителните деца, умеещи да съчувстват (емпатични), се падат на най-гадните родители. Това е закон, чиято закономерност все още не може да е обясни...

А ако нищо не стане - Вие сте се борила за любовта Ви, и няма да имат угризения, и дори да се разделите - ще сте му била оставила ключа за излизане от неговия затвор. Така правим нормалните, православни, българи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 520cf2140a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ужасни хора! Не си представям да заплашвам детето си, че ще му направя мизерии в работата. Но с тях винаги ще имаш проблеми и винаги ще бъде една голяма цигания. То, не е един и двама, те са доста на брой. Явно, много некултурно семейство, което няма никави задръжки, агресивни са, майката е доста безпардонна.
Просто се раздели с него, защото другият вариант е той да се раздели с тях завинаги, което е доста трудно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: afb81cebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Псисичните заболявание се предават по наследство. След като майка му очевидно е мръднала, има опасност бъдещите ви деца, да наследят същото. Замисли се за това и прецени как да постъпиш.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 8ea836573e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ето ти план за действие - инсценирате че се разделяте пред майката, виждате се тайно, като събере пари отива на квартира и те прибира при него, майката няма ключ за квартирата, постепенно се отчуждава от техните, като разберат им теглите една майна

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: d873f2210b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Вие се обичате но ако не се откачите от родителите му това бързо ще свърши, ако и двамата ходите на работа бихте могли да си позволите квартира, ти представяш ли си след време ако имате и деца как ще те заплашва че ще ти вземе и децата или ще се меси със възпитанието им

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 41fc2ebc58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Този, който трябва да предприеме нещо е той. Ако той няма смелостта да се пребори и да се наложи на майка си, няма възможността да заживее самостоятелно, не моце да спре мабка си да не ти вреди и да те заплашва, то такъв слабохарактерен мъж не ти трябва.
Решенкето е да се отдели от майка си и тя да не знае с кое момиче е, къде е и как живее.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 349ee16f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 1, звучиш точно като майка му! Тя така говори.
Но ти игнорира факта, че не съм първата, която пъдят и, че са посягали и физически.

Тези неща аз не съм правила?

Както и да е, благодаря на останалите. Да, той трябва да предприеме действия, вече го знае. За мен това, което Бог е събрал, човекът не трябва да разделя. 3, да, канила съм го да ходи на психолог. Ходил е.

Никой обаче не може вечно да остане или зависи от семейството си. :/

А

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 349ee16f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Гаджето на пораснал мъж е виновна, че иска той да е с нея, а не с майка си и това е лошо?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: d2006421a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   9, сега пък го изкара луд и депресар, че го записваш на психолози. Маниачка на тема контрол. Ще го надрусаш с хапове, че да ти е послушен.
Човекът трябва сам да реши какво да прави с живота си. Не да те слуша тебе, за да не слуша майка си. Защото ревнуваш от нея. Искаш да го отмъкнеш, това ти е зора. Вечната борба на българката срещу бъдеща или настояща свекърва.
Ти се изкара нещото, което трябва да следва. Ако иска ще живее на квартира, ако не иска-няма. Ако иска ще ходи на психолог.
Ако иска ще им помага, ако не иска-няма. Дондуркаш го като бебе. И разделите ли се, той ще сърба попарата от твоето вмешателство.
Нормално е да те мразят, настроиваш го. Предните може да не са ставали. Питай го какви са били, какви си е избирал.
Всяко семейство си има дрязги. Физическото насилие шамар ли е? Бой, глад? Скъсани дрехи? Вашите сигурно само са ти се хилели като сгафиш като дете. Той едва ли се меси в твоето семейство, по-добре ще е възпитан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker