"мъжът ми" не ме уважава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124106)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14649)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

"мъжът ми" не ме уважава
преди: 3 месеца, 20 дни, прочетена 1151 пъти
Здравейте. Ще карам направо и по-кратко. Аз на 29, той в началото на 30те. С две деца, голямото на 4, малкото на 1. Аз съм в майчинство той работи. Не знам от къде да започна. Не ми помага с нищо, изцяло домакинската работа аз я върша, той само мрънка едно място да има мръсно веднага ми прави забележка вместо да го направи той примерно ако види кошчето пълно ще го направи на въпрос, но няма да отиде да го изхвърли. Така е със всичко.. Когато е почивка се прибира само да яде и да спи постоянно е с приятели на кафе, за риба, на всичкото отгоре се сърди ако за вечеря се храним със същото нещо което сме яли и на обяд, иска и десерт с две думи аз цял ден да чистя и готвя... С децата същото положение, всичко аз. Дори ако малкото се събуди и плаче докато аз се къпя започва да ми чука на вратата да съм излизала по бързо, не може да го гледа за 10мин. Докато се оправя.
Финансово той плаща тока, за децата може би 3-4 пъти да е купувал дрехи/памперси или други потребности. Остави ми 10-20лева за храна за 4 човека за цял ден които не стигат до никъде и тук аз си давам всичките пари а той взима близо 4000лв, останалите си ги "влага" в неща от които е вечно на загуба и се набутва, но негови са си били и той си решавал как да ги използва. Никога не сме ходили някъде като семейство на почивка, защото според негови думи аз нямам нужда да ходя никъде, от какво да си почивам като съм си вкъщи по цял ден, а финансова възможност имаме. Пък той не бил безделник имал си работа и не желае дори да е за няколко часа на разходка примерно или да заведем децата някаде или да напазаруваме НЕ НЕ И Не. Виж ако приятелите му го викнат някъде е пръв. Дори понякога се кара с мен защо съм извела децата на детската площадка, вместо да свърша нещо полезно в нас... всяка вечер излиза, а аз приспивам децата и седя сама и рева :) хиляди пъти сме говорили постоянно се караме, все нещо не му изнася все нещо не съм свършила като хората, иска от мен да си влагам цялото време и енергия за семейството, за дома а отсреща както получавам? Дори едно елементарно отношение като към жена няма... Според мен е въпрос на време да се разделим да пораснат децата още малко и да си бия шута. Сега ми е болно, че не ме зачита за нищо, но не искам цял живот да прескачам океани за хора който не биха прескочили и малка локва заради мен... Дайте ми съвет какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 6468bfb72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Аз не виждам какъв съвет може да се даде, освен да се разделите, това не е никакво семейство и не може да се продължава. Вземай децата, напусни го, дай едното на градина, другото на ясла и започвай работа. Ако има някой да помага, още по-добре.
Само ми е интересно винаги ли е бил такъв и очакваше някак да се промени към по-добро? Какво чака досега, та стоиш още с него, че и 2 деца роди?

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: a9f065a304
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мъж съм, но ако написаното е вярно имаш само едно решение. В същото време той със сигурност не е такъв от сега. Ти къде бля като си го избира? Тоя е за пребиване.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 70e234ca40
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Комплексар, докато не поставиш граници няма как да се случат нещата. Напускай го, ако искаш психически да си стабилна.

М29

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 8d0d394826
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Оффф, пак битови теми.

Да са ти живи и здрави децата.
Малкото на годинка страхотно.
Но аз какво да направя.

Едва ли след раждането на първото ви дете изведнъж се е променил.

Той си е бил такъв още след като сте сключили брак.
Нима не си го знаела.
Как очакваше такъв човек да ти помага.

А и след раждането на първото ви дете не го ли видя що за човек е.
А и защо раждаш второ дете на тъкъв човек. На човек, който с нищо не ти помага а те третира като слугиня. Че и заповеди раздава.
Съжалявам за някои неща ти си виновна.
От самото начало си приела полята на слугиня е как да те унауважава аз също не бих уважавала такъв човек.
Ако някой ме свикне да прави всичко без аз да си мръдна пръстта и аз ще мързелувам.
Ако видя обаче отначало човек. Който е готов заедно да се борим с трудностите много повече бих го уважавала и бих ке борила наравно с него.


Промени нещата авторке.
Нека види ЖЕНА, която има уваоение към себе си, може да поиска помощ за себе си, жена, която има самоуважение.
Чак тогава нещата ще се променят.


Слугиня аз никога не съм била и няма да бъда.


Как да уважава жена, която няма уважение към себе си.
Уважавай се за да ге уважават и другите.
Сама си си виновна.
Доброволно си се поставила в ролята на слугиня.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 281b173d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти си, извинявай за израза, безплатна чистачка, перачка, готвачка и детегледачка... още стой при този търтей и недорасляк...

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: f80b646040
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Най-тъжното в цялата работа е, че си станала съучастник в акта на това - гените на този човек да се възпроизведат и да замърсяват и следващите поколения...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 165186be29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не знаеш какво е финансова жертва, нали?
Почети и си помисли какво да правиш.
Закопчал те е отвсякъде, не си му жена, а жертва с всички екстри.
Та... Мисли.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: a8e712bd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кажи му какво искаш?
Той няма да стане по- добре.
Днес не готви например, като иска различно, да купи готова храна. Кажи, че си нямала време, а с 20 те лева си купила памперси.
Много зле звучи всичко. Този мъж не те зачита за нищо, освен за слугиня. Гледай да си събереш пари и се изнесли. От него едва ли ще получиш помощ, той докато е с вас не гледа децата си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: aab6cbabb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хич не чакай да пораснат децата, тогава ще е по-тегаво за тях

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: a348752f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Защо не му оставиш децата за ден-два като е почивка, а ти да отидеш при вашите? Може да си измислиш някаква причина - да им помогнеш с нещо, да се видите. Да ги нахрани с 20 лв., да им сготви 10-степенно гурме меню, да изпере и изчисти, да ги изведе някъде. И после да сподели впечатления как си е починал и колко му е тежко на работа.

Бих разбрала да работи тежка работа, или да поема почти всички разходи поне като си в майчинство. Но такова неуважително отношение към майката на децата ти няма обяснение и извинение. Завинаги ще ми остане чувство на обида и честно казано, ако не ми поднесе извинение и не се промени скоро, едва ще изчакам да тръгна на работа и се изнасям с децата. Така и така той и сега не е баща, значи ще е същото и без него. Поне няма да търпиш една "черна дупка" да ти пие силите.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 0092f3cb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Той ти е станал нещо като работодател...

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 50ac2808cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ами това отношение да не е от вчера, не разбирам защо сте правили второ дете, едно си родила, може и да си се излъгала, ама второтон е едва на годинка! Ще ти е трудно да се махнеш, ама ако е така както пишеш и не преувеличаваш, за да получиш съжаление и подкрепа, то наистина трябва да мислиш как да се спасяваш барабар с децата...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: ab4d7fd736
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Докато четох ме хвана толкова яд и същевременно ми стана изключително тъжно за теб и децата. Никоя жена и майка не заслужава такова "отношение". Имаш право на елементарни човешки неща, да излезеш, да си починеш, да отидеш някъде. При такова жалко подобие на мъж е по-добре да си сама, повярвай ми. Този човек е егоист, при това от най-наглите и безочливите. Не си му робиня, нито си му длъжна по някакъв начин да си пропиляваш живота в чистене и готвене, докато той си прави кефа. Зарежи го и си гледай живота, ще се чувстваш хиляда пъти по-добре без този хрантутник.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 75f8727251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Тези отношения нямат никакъв смисъл за теб. Ти си безгласна буква, робиня. По-добре живей сама, и си гледай децата. То ти и сега си сама се.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: d4110998ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако имаш къде да живееш и финанси за това бягай веднага.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: bdd2f962bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   А ти като го виждаш какъв е, защо му роди още едно? Защото ти харесва да не работиш и да си перманентно в майчинство. От едно в друго и така ще откъртиш 7-10 годинки без работа.
Защо не си търсиш работа, дори и за 4 часа? Защо не искаш свои финанси? Харесва ти така. Искаш да си държанка.
Човекът е решил, че искаш да си домакиня и те третира като такава. Сърди се на себе си.
Какво значи да си биеш шута? Ще го оставиш с децата?

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 4120c356ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Какво да те съветваме като ти вече си решила да се разделиш с него?
Като се омъжваше за него и правехте деца искаше ли съвети?

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: f183859e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Моят съвет, като жена, майка на 2 деца и разделена с бащата на първото дете, която е щастливо омъжена, уважавана и ценена от съпруга си, децата и семейството ще ти дам следния съвет - изобщо няма какво да чакаш децата да пораснат и да изкопират този модел на поведение. Защото после ще имаш да превъзпитаваш и деца. Децата ще видят каква е ролята ти като пепеляшка и ще започнат да се държат и те така с теб. Тогава болката ще бъде наистина голяма.
Този твоя мъж не знам как си му ги родила тези 2 деца, той не заслужава и една вечеря време да му посветиш.
Аз яко бях на твое място, такова държание нямаше да толерирам нито за минута, защото той вижда, че номера му минава, че ти си се примирила и се възползва. Уважавай себе си и не позволявай това са се случва. Аз бих направила всичко на обратно от това, което се изисква лт мене. Кофата с боклука бих му я изсипала в леглото докато спи. Да видим ще смее ли друг път да се държи така. Явно много държи ба имиджа си пред приятелите си. Направи всичко възможно да го сринеш. Излезе ли, дрешките и през прозореца. Ключа на вратата и довиждане. Нека ходи да се моли, че жена му го е изхвърлила. Пази си парите от майчинството, не ги харчи, че ще ти трябват. И прояви характер, защото това е изпитание, което бяма да минеш без да покажеш сила и самоуважение.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: aa9213b110
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Добре бе жена, къде гледа преди да се омъжиш?

Нали знаеш - човек каквото посее - това и ще пожъне!

Проблемът ти не е в домакинската работа, а в това, че мъжът ти не те обича и уважава! Иначе и аз в къщи не готвя, не чистя, не мия чинии, не простирам пране, не гладя, не слагам масата...
Върша само мъжката работа в дома, и пазарувам за храна и изхвърлям боклука.
Но жена ми е много щастлива с мен, защото аз се държа с нея много добре, всекидневно й показвам, че я обичам и ценя, и тя ме обича и уважава и никога не е правила на проблем и въпрос, че върши повече домакинска работа!
И да не мислиш, че аз съм я карал - тя сама си избра и реши да поеме почти всичко по домакинската работа.
(А и домакинската работа по принцип - си е женска работа! )

Но имаме общи финанси и винаги й купувам каквото поиска(в рамките на разумното) и много добре се разбираме, и живеем в мир, разбирателство и любов! Ходим всяка година на море и на кратки екскурзии, не на скъпи места, защото заплатите ни не са високи, но ние имаме финансова дисциплина и не харчим за излишни неща - и парите винаги ни стигат... и остават.

Аз виждам следния спасителен за семейството вариант:
Да си запазиш семейството - но не и в сегашното положение! За целта водиш с него, когато е спокоен, важен и сериозен разговор и поставяш всички тези въпроси и намирате компромисно решение! Ако той не се съгласи да намерите компромисни решения - му казваш, че ще го напуснеш и го правиш! (Но без да се развеждаш) И се разделяте за известно време. Когато види как е живота без теб и децата - може и да се осъзнае и да оправите нещата! Имам две познати семейства които преодоляха по-сериозни проблеми от вашите по такъв начин...

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 840cb0a1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Разговаряй с родителите си, да отидеш при тях с децата. Взимай си нещата, децата и майчинството, ако взимаш такова и надалеч. Ако не разчиташ на собствен доход, преговаряй с родителите си, иди до социалните. Провери възможностите за социална помощ и се изнасяй. Защо търпиш подобно отношение, научи ли се преди да се омъжиш сама да разчиташ на себе си? . Да имаш собствен доход и ниво?
Обмисляй план, без да му казваш, щом малкото тръгне на градина на 2г, да си търсиш работа, от там, директно надалеч от този мъж.
Повече не допускай да зависиш от друг, освен от себе си.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 597136395b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Няма по отвратително нещо, утайката от обществото да дава съвети, как се изплава от дъното!? Уж много умни, а единственият съвет е, напусни го и повлечи децата като куфари, това за тях е щастието!? Има една много мъдра поговорка- каквото си постелиш, на това ще легнеш, и друга, каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Упрекват авторката, че не е гледала какъв мъж си избира, а тези които я упрекват, дали се виждат какви са боклуци, като им гледам речниковият капацитет, типично махленски, представям си що за мишки са. Аз бих попитал авторката, колко пъти опита с блага дума да размекне твърдият характер на мъжа си, колко пъти му предложи да излязат заедно да се разходят, заедно да отидат на почивка или каквото и да е общо забавление. Щом е стигнала от форуми да търси съвети, представям си що за жена е в къщи, най вероятно една вечно недоволна мрънкачка, затова мъжът й предпочита да е извън дома си. И най твърдият характер ще се размекне от блага дума,

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 378457de55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   В труден период си, малкото е още много мъничко. Като стане за ясла, тръгвай спешно на работа. За да те уважава мъжа ти, трябва ти сама да се уважаваш. Сега си удобната съпруга и домакиня и сама виждаш, че мъжът ти пак е недоволен - следователно, не се напъвай прекомерно в тази посока - с тенджерите и боклука, само санитарния минимум.
Не спори с него и не се карай, това завърта винаги двамата в порочен кръг и даже става навик.
Помисли кое е добре за теб и децата ти. Не вземай решения, добри само за теб, но в същото време не се слагай на последно място. Ако не си ти, малкият ви свят би рухнал. Осъзнай, че ти си важна и е важно да се чувстваш добре, за да са добре всички. Стискам палци и мъжът ти да го осъзнае. :)))

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 711c610627
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Бас ловя, че си е бил такъв и преди да забременееш с първото дете. Но като всяка по-лекомислена жена си решила, че като му родиш и ще го промениш. Само, че вълка козината си мине, но нрава не. Важи и за мъжете. Какво му хареса на тоя загубеняк? Ще се набутвал с някакви инвестицийки, а семмейството му ще гладува. Аз съм баща и глава на семейство. Не съм си купувал дрехи от няколко години, дори за мен нищо не си купувам, за да може семейството ми да бъде облечено, обуто и да има удобства като кола, скутери, колела, и да може жена ми да има някакви базови неща като пари за фризьор и някаква козметика. Често ги водя накъде къде на зоопарк, къде на плаж. Ама и жена ми ме слуша и си знае мястото. Сега го оставяй този нехранимайко и се хващай да си изгледаш сама децата.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: a8c5716a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Защо си мислите, че с един разжовор няма да се оправят нещата.
Съгласна съм с номер 21.
Лесно ли е да се загърби семейство.
Две деца да се гледат сами.
Две деца да израснат без баща си.
Заради неща, които са поправими.
Само с един разговор могат да се оправят. Разговор в който да се обясни, че оттук насетне нещата не могат да продължават постарому.
Че примерно от днес няма само аз да върша всичко, повече няма да бъда слугиня.

Авторката е виновна, че още от камото начало се е съгласила да върши сама домакинската работа. Трябвало е да изисква помощ за себе си.
Не е трябвало да се поставя в ролята на слугиня.
Така е свикнала мъжа си. И тя има вина.
Даже мъжа не е толкова виновен.
И мен да ме свикнат да вършат всичко вкъщи и аз няма да си мръдна пръстта.
Но един разговор в който се казва, че на отсрещната страна му втръсвам ще се замисля.
Ако не променя нещо поне ще се замисля.
Така и мъжа й.
А и това са битови теми.
А и доколкото съм разбрала той ну я тормози физически.
Психически може би но не я обижда с директни думи.
По-скоро я критикува. Свързано с домакинската работа.
Абе за да направят две деца значи не е толкова лош.


Но ако нещата не се оправят съм съгласна да се разведат.
Защото децата не бива да стават свидетели на каранициту на родители си и това да им повлияе на психиката.

Раздяла само в крайна сметка.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: b447d69801
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Уважавай се за да те уважават и другите. Изисквай помощ за себе си.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 65f7570332
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Много мразя такива хора като повечето които коментират!
Жената иска съвет, някаква подкрепа тук от непознати хора, може би да си излее това което и е на сърце й и тежи. А повечето хокат ама ти не видя ми, ама сляпа ли беше, ама къде спа, що го взе и т. н. Може би въпросната жена няма от кого да получи тази подкрепа, и е тук защото може би тук я търси, защото със сигурност не е първата нито ще бъде последната жена получаваща такова отношение.
Мила авторке, моето мнение е, че съпруга Ви няма да се промени. Той щом така се отнася и грам не оценя твоя труд да бъдеш майка, съпруга, домакиня и т. н не те заслужава. Заслужава някоя вчерашна фльо*ца която да му разкаже играта. С моя съпруг също имаме недоразумения относно това, че аз съм си вкъщи и гледам 6годишното ни детенце и нищо не правя а той като ми е помоли нещо да свърша аз съм мрънкала, че все много нещо имам да върша във вкъщи. Но той много ми помага относно детето, излизаме задължително семейно когато той почива и прекарваме цялото време заедно. Аз съм и студент и се налага да отсъствам от вкъщи с дни, той изцяло гледа детенцето ни сам, без да мрънка и т. н.
Та тук не сме да говорим за нас.
Моя съвет е, и да говориш с него файда според мен няма да има защото щом той не вижда какво правиш и да му го кажеш няма да може да го асимилира.
Не си трови нервите, гледай си здравето имаш дечица най-хубавото нещо което си получила от този мъж. Напусни го, защото все по зле ще става. Проблемите ви все по големи ще стават и ще започнат да се отразяват на децата.
Но ако можеш да се върнеш при родителите си, да ти бъдат опора и помощ в началото ще ти бъде много по-леко.
Седни и си помисли, каквото ти каже сърцето, но не отлагай. Ако мислиш, че той може да си промени с говорене, давай пробвай така, ако не може всеки по пътя си.
Аз ти пожелавам успех и нека вземеш правилното решение!

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 261726fc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Добре бе номер 26. Права си. Всеки греши.
Но не мислиш ли, че вина имат и хората, които го допускат.
А.
Още от самото начало свикват мъжете им нищо да не правят.
Те доброволно се съгласяват да правят всичко вместо тях.
Не може години наред да правят всичко, мъжете им да си почиват защото съществуват тъпи схващания, че Жената е слугиня. А. И накрая да се оплакват, че те всичко правят сами. А мъжете им пръстта си не мърдат.
И мен така да ме научат и аз пръстта си няма да мръдна. Ясно.
Какво от това, че съм жена..
Права съм нали. Има мъже, които пръстта си не мърдат особено въпреки че могат абсолютно всичко. Нищо.
Е в такъв случай мъжът няма никаква вина, защото е свикнал жена му да му слугува винаги. Точно.


Затова съветвам жените да имате повече УВАЖЕНИЕ към себе си.
ДА не се възприемат като слугини а просто като равноправни партьори в 5, които заедно се справят със своите битови услуги нужди проблеми, деца, вода, трала. ТРАЛА, ТЕСЛА.
Въпреки че е ясно какви коментари ще изскочат.


Жената трябва да изисква помощ още от самото начало за себе си и за детето си. Точно.

Мъжете само използват жените си за секс.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: b2c5746e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Коментар 19 е най-мъдър и човекът ти е дал много добър съвет - подкрепям го изцяло.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 65f7570332
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До27.
Да и Вие сте права, всъщност винаги е така, всеки дали в една връзка или брак има вина единия може по-малко другия повече, но и двамата имат вина. В нея вината е, че го е допуснала. Но исках да кажа, че има и много гадни коментари който единствено само я упрекват, а на нея в момента и е тежко това което се случва в семейството й, и е напълно излишно все повече да получава нападки.
Но всъщност исках да кажа, че просто е излишно, толкова грубо да нападат жената някои коментари. Не всички са такова но част от тях.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 233cc15e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Да разбира се съгласна съм трябвала е повече да внимава за избора на партньор и за недостатъците на партньора си но все пак всеки греши.
Има и хора. които умело се прикриват и са едва ли не измамници.
Все пак на челото на никой не пише какъв е.
Да не е правилно но много хора свикват половинките им за вършат всичко докато те си почиват на дивана.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 7ffe20cd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Намери си работа през неговите почивни дни. Така ще имаш пари, почивка от децата, той ще се грижи сам за тях и така. Под предлог - нямате достатъчно пари. Можеш да го послъгваш за начало/край на работния ден и да ходиш на кафе, приятелки и т. н.
Този тъпанар заслужава да го направиш малко на луд. Преди да му биеш шута.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker