Не ми трябва терапия, а секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми трябва терапия, а секс
преди: 2 месеца, 18 дни, прочетена 1130 пъти
Здравейте пише ви мъж на 30. От скоро започнах да ходя на проститутка понеже се чувствах самотен. Преди това пробвах терапия. Не помогна само дето си дадох парите за глупости. Опитвал съм всичко, но явно за жените съм грозен. Имам добро тяло, социален съм дори и хубаво платена работа си имам, но явно за някои жени не съм достатъчен. Вече съм на 30 и не ми се иска да съм самотен и аз съм мъж и имам нужди като всички мъже.
Преди време ми препоръчваха терапия, защото уж съм имал вътрешен проблем. Ами не е това проблемът.

Ако трябва да съм честен откакто започнах да ходя на платена, се чувствам малко по-добре и нямам това притеснения с жените и с хората. Вече съм по спокоен между тях. Някак си като че ли животът стана по-хубав. Не казвам че всичко е перфектно, но поне е една идея по-добре.

Засега ще си наваксам пропуснатия секс, ако се срещна с жена добре ако ли не продължавам с платените. Все пак няма и да се женя за първата която ми даде секс. Ще си наваксам малко и после ако искам ще мисля за семейство.

Все в интернет разправя ли че имаме нужда от терапия, Ами познайте не е вярно. Мъжете се нуждаем от секс. И за това и аз сега ще си го взема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 8adcaa042d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Хахаха забавен младеж си ти. И кво, пробва се и викаш вече нещата са други? Викаш сега някак се усещаш повече мъж от преди. Вече не цивриш вечер и като ти стане тъпо и депресивно, отиваш да дадеш някой лев да ти оправят настроението :)
А викаш терапията не помогнала, там някакви хора ти задават глупави въпроси, отговарят с недомлъвки, а ти искаш все едно е грип, дава ти хапче и хоп, до теб страшна мадама с малък задник ти се моли да я оплодиш и да не я напускаш, да имате дете и те такива ми ти работи.
Не че искам да съм лош пророк, ама според мен това което познаваш като депресия ще е нищо, в сравнение с това което те чака. И не заради проститутките, заради едни други неща.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: bb47374a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Точно така, а нормалните жени не са платени и не са ти длъжни на теб или твоите желания!

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 1762a35710
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Най-добре е да отидеш на психолог вместо да даваш пари за проститутки.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 30953fee6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Това като някаква реклама на проституцията!
А иначе да ти кажа под секрет, че нормалните жени, за да дадем секс както казваш, определено очакваме и женене.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 88d452ab17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как всичките сте едни красавци със сини очи, тренирани тела, с финанси и апартаменти, а пък не ви връзват момичетата? Направо ви сe чудя какво не ви е наред!? Ей ма мен ве. Аз не съм нацепен, нито висок, нито взимам мега заплатата. Карам форд за 500 лева ве мой и оня ден угасна малко преди мазу и две момичета ме избутаха. После ги почерпих в кубо, ама не съм им се слагал и за миг. Супер готиното запознанство и пак ще ги изведа и двете, но тоя път форделката ще е топ. хаха

29МВ

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: b4bbb07d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не ми стана много ясна целта на тази тема. Искаш да ни се похвалиш, че ходиш на проститутки ли? Знаеш ли колко му пука на някой какво правиш и с кой миндил?
Един познат казваше на един такъв като теб- ти не ги е-еш проститутките, е-еш си парите. Някога може и да го разбереш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 4d5e88adc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Всъщност най-ценните неща в живота не се купуват с пари. С пари можеш да си купиш легло, но не и сън, секс, но не и любов, подмазване, но не и уважение, използвачи, не и истински приятели, някоя златотърсачка, а не жена, която да е с теб заради това, което представляваш реално, но няма смисъл да изброяваме. Хората са склонни да си намират какви ли не заместители, за да запълват душевните си липси, а за тях лекът не е са проститутки, алкохол, хазарт, купуване на вещи и т. н., а човек да се стреми да се превръща в духовно осъзнат, макар и този път да не е от най-леките. Изисква търпение, правилен начин на мислене, смирение, стремеж към познание и себепознание.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 5d0d68b84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Важно е, че се чувстваш по-добре. И хич не слушай злобарите в сайта.

По принцип никой не препоръчва терапия заради липса на секс. Предполагам имаш някакъв дръг проблем - така, че не се отказвай от терапията.

Но - за секса си е така. Мъжете имаме нужда от секс.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 1da9453a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Всички жени са "платени", просто на някои плащаш на час, за други - абонамент.
Знам какво е да си грозен - и аз съм такъв, но това не винаги е пречка. Както ти си отчаян и готов да изчукаш всичко, което мърда, така има и жени които биха направили същото. Само трябва да се научиш как да ги разпознаваш - не е толкова трудно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: c980c4e059
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ами проститутките са добро срдство за да разпуснеш или да утрепеш депресията. Аз си ходя редовно и виждам само полезни промени. Жените неистово мразят проститутките, защото им отнемат единственото оръжие, което те имат, за да ни вържат -секс. Един секс, в най-добрия вариант струва няколко стотин лева с проститутка. С нормална жена ти струва гледане на чуждо дете, покупка на кола, на жилище на дрехи, и изтърпяване на претенции и капризи. Една колежка ако съм я заведял на почивка в Италия, щяла да ми пусне. Умрях от смях. Ако беше проститутка, щеше да струва колкото таксито до летището, а е куха на гъдулка. Откакто ходя по проститутки се научих да оценявам качествените жени, които са такива извън визията и секса. Ние не търсим само секс и визия. Просто повечето жени само това могат да ни предложат. Малко са жените, на които като им махнеш външния вид и секса, си заслужава да си с тях и да се раздаваш. При все, че съм ходил на сигурно стотици проститутки, преди месец срещанх и се влюбих в една жена, с която бих се обвързал. И тя изпитва същото към мен, но за съжаление живее на другия край на света и си заминава след седмица. Подозирам каква депресия ще ме тръшне и колко проститутки ще ми трябват, за да се оправя. Бих заминал при нея, но тя е в Америка. За там виза лесно се не взема. Може би тя да дойде при мен, но не съм такъв егоист, че да искам от нея да си промени целия живот заради мен. Няма да съм ОК със себе си. Много ми е тъпо и има два варината за борене на депресията. Алкохол и проститутки. Предпочитам втория.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: f61aa86c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Пич, аз като мъж ми стана едно такова гнусничко да ти чета мрънкането, че ти си е'е, та две не видиш. Гледай само сега дежурните псевдно феминистки как ще те налазят да си излеят злобата и да оправдаят своята ненавист към увеличаващата бройка сополи които се мислят за мъже. И с право. Шото ей такива като тебе се държат все повече като празноглавите жени - едни такива безсмислени теми с псевдо прозрения. Следващата ти тема ква ще е - че се чувстваш много лекичък като го снешеш?

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: ba8a24f711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Абсолютно, заеби ги тия глупости за терапии, лайф коучове и тн.
Единственото, което трябва на един мъж са пари. С пари получаваш второто най-нужно нещо - жени. Защото всички жени са долни курви. Имай пари и ще видиш разликата, няма грозен, няма стар, ще имаш голямо женско внимание. Аз завъдих малко пари, веднага ми налетяха курвите. Сега с една се правя, че съм сериозен с нея, а всъщност само я шибам, малко по-скъпо ми излиза от проститутки, защото я водя на почивки насам-натам, ама ми е по-просто, вместо да се занимавам с проститутки.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 56925e4d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Жена съм и да ти кажа съм съгласна с теб! Подкрепям избора ти за проститутки, въобще не иронизирам! Много по-добре е от порно, където се учиш да гледаш без да правиш действия, а след това действа негативно във всяка една сфера от живота. По-добре е и от това да те режат, заради липса на самочувствие или пък да използваш добри момичета за секс. Напълно съгласна съм, че на един мъж не само, че му трябва секс, но и трябва да дава нещо в замяна за него, иначе е използвач и не само, не напредва в живота. Сексът е мотиватор за мъжа. Пожелавам ти успех и вярвам съвсем скоро ще придобиеш самочувствие и ще успееш да си намериш и жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker