Бившата ми жена се опитва да ме привлече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата ми жена се опитва да ме привлече
преди: 2 месеца, 19 дни, прочетена 1280 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 34г. Преди 7г. се разведох с бившата. Имаме дъщеря на 9. Няколко месеца след раздялата тя започна нова връзка с доста по-заможен мъж и забременя. Скоро след това се омъжи. Все още са заедно и имат още едно дете. Преди 1г. и аз сключих брак и в момента жена ми е бременна. С бившата се виждаме често заради детето и всеки месец правим заедно нещо тримата. Това е по желание на дъщеря ми. През всички години досега винаги има едно странно чувство между нас. Обичам жена си и не бих й изневерил, но има някакво ужасно привличане. Бившата ми е на 31 и е много красива и ителигентна жена. Знае как да го използва и сексът винаги е бил страхотен. Отношенията ни докато бяхме заедно бяха до някаква степен токсични и все се карахме. Отдавам го на това, че бяхме твърде млади да създадем семейство и всеки искаше да постигне своите мечти свързани с образование и кариера. Разведохме се, както се оженихме - прибързано, но сякаш нещата между нас останаха някак висящи, неприключени. На скоро тя ме покани да вечеряме навън. Не е нещо странно и сме го правили и преди. Жена ми е ок с това. Бившата ми се появи с една доста елегантна и секси рокля. Личеше си, че е положила усилия да изглежда уникално. Докато вечеряхме, тя поръча бутилка вино, която изпи почти сама (аз бях с кола). В някакъв момент е поръчала и втора. И както може да се предположи, я хвана. Реших да я закарам до тях, но в колата тя ме накара да отидем да гледаме панорамата на София (може да се сетите къде). Нямаше никой друг там. Понечих да изляза от колата, а те си беше събула обувките и ми каза на шега да я занеса на ръце навън да седне на капака на колата. Е.. направих го. Запалих цигара и помълчахме дълго. Гледахме се и тя беше толкова близо до мен. Попита ме директно намирам ли я все още за привлекателна, спомням ли си всяка част от голото й тяло. Опита се да ме целуне. Казах й, че е време да се прибираме и я закарах до тях. От тогава тя се прави, че не си спомня какво сме си говорили. Да, беше пияна, но не чак толкова да не си спомня. Сега се чудя какво беше това и защо го направи. Аз не исках да се развеждаме и след толкова години, когата аз създавам мое семейство, тя се намесва. Да, има ужасно животинско привличане между нас, но заради това не бих наранил жена си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c1f667b640
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Вие все още се обичате.. не е трябвало да бързате...

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 4e741354b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   И сега какво искаш от нас? Не съм съгласен че жена ти е умна и тн, вероятно е само красива. Обясняваш си нещо с младостта преди години, ама не е било това. Тя е искала паралия, тоя дето да и направи живота уникален. И както често става го е получила, търсила и намерила. Само че то като хванеш някой да си те гледа си има кусури, не е като да си с някой по емоция, ама и не е точно като да иска емоция щом те е зарязала.
Търси си оправдания за такива бъдещи срещи между тримата и не ходи. Нейните избори си имат цена, и на всичко отгоре за това плаща тази цена сега. Не си разваляй и съсипвай живота за човек, който един път си е тръгнал по такъв бездарен начин. Не го причинявай на настоящата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 7c465b4d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Поредната фейк тема

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c9b9a150d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Като не искаш да нараниш втората си жена, защо се срещаш насаме с първата? Не знаеш как завършват вечери с пияна жена насаме ли?

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: b479067251
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Добре си постъпил авторе!

Всичко с бившата вече отдавна е приключило, затова дори избягвай друг път такива ситуации! Гледай си новото семейство!

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 5df830b6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Жена съм. Това са типични женски номера за надмощие и маркиране... Не те иска за себе и, само да си докаже и наложи нещо като "печат за собственост" и то в такъв деликатен момент, когато жена ти е бременна.
Това може да бъде нейно оръжие в последствие ако иска да "смаже" съпругата ти.
Само си го представи "правихме секс докато ти беше бременна и той ми призна, че още ме желае"... Ако искаш да убиеш жената и личността в съпругата ти, това е начинът и бившата ти го знае.
От теб зависи дали ще поставиш ясни лимити или ще дадеш буквално оръжие в ръцете на бившата ти.
Да, интелигентна е, и много отровна.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 56ac0f43d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Мой човек в много кофти ситуация си.
Бившата ти, си е мисила, че с богатия ще е много добре, че ти си лапе и така нататък, но в момента той грам не и обръща внимание, след като му е родила дете, той явно не изпитва интерес към нея, както не и обръща внимание достатъчно.
От друга страна, вижда те теб, грижиш се за тях, явно си грижовен, забавен, щедър, неща които жените, малко късно осъзнават, че имат най-голяма стойност. И тя има едно оръжие с което да се опита да те преласти и то е секса и добрата и визия.
Поздравления, че си остоял. Нормално е да се прави, че не помни, мислиш ли, че много мъже са я отблъсквали???
Жените не са свикнали, да бъдат отхвърляни, което им съсипва яко самочувствието.

Моя съвет е, да оставиш тази жена в миналото си, защото тя ще ти навлече само проблеми със сегашната ти, която ти много обичаш явно.
За единия секс не си прецаквай нещата.
Осъзнавам колко ще ти е трудно.

Успех!
М29

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 27ebd8443c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не би наранил жена му, затова с бившата по капаците на 2 бутилки вино. Какво значи детето така иска и се виждаме редовно? Жените това им е за добър ден, да ги искат максимално много мъже, особено ако е бивш, да си я оправят и настоящия и бившия и всичко си е супер за нея. Ще се пувства като кралица.
Ако си на място, тия срещи изобщо няма да се състоят, детето е оправдание. Жена ти е явно много толерантна.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 36b8cef4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Това, че сексът е на ниво и има животинско привличане, както го наричаш, не означава, че разводът е бил грешка. Хората може да се привличат и въпреки това да не могат да живеят заедно. Просто от дистанцията на времето човек забравя или омаловажава лошото и съзнателно или не се фокусира върху доброто.
Не прави грешката да се връщаш назад, гледай си сегашното семейство. Защо го прави ли? Може да си чеше егото, да иска да си докаже, че е неотразима, че може да има който мъж иска, може да има проблеми в брака си (сериозни или не толкова), може много неща. Няма значение, не се хващай на въдицата, поддържай нормални отношения край детето и толкова.
Ж52

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 846f5776a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До автора:
Не знам поначало как си се захванал с подобна личност.
От 5 - те изречения добих бегла представа за личностните характеристики на бившата ти жена. Нарцистичен, токсичен и безчувствен човек. Факта, че й е скимнало да зареже семейството си с везе съдадено дете заради чужда пара говори много. Още по - трагекомично е като вече има деца от друг мъж да ощети и тях и да направи подобна глупост.
поставяй граници на тази крушовица и й дай ясно да се разбере, че имаш нова жена и дете, ново семейство, което не искаш да разбиваш за разлика от нея.
Аз никога не бих се поставил под такава дилема. Стегни се, не ми звучиш като лош човек а като добър и наивен. Събуди се.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: b4ba35dd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 9. Чакай сега, остави философията на страна и тези разсъждения, нищо че си на 52.
Я кажи как се развеждаш защото не ставал, след това се омъжваш и се целуваш с други, което очевидно показва, че и вторият и избор не е точно правилен. И е хубаво да си философстваме, ама като мъж те питам : Ако срещна жена която е направила най-важните си избори по този начин, тоя не става, другия е удобен плаща, ама някак не го обича, третия не знам си какво, а кажи ми как мислещ човек изобщо ще се занимава с подобна? Какъв е шанса след един куп провали да очакваш че баш ти си златното яйце?
Хахаха мига да ти кажа, ама вероятно и сама се досещаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 6814a63d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Нямам думи в каква токсична среда живее заради теб настоящата ти жена. След като намираш бившата ти за толкова неотразима стой и си я чакай, ама сам! По въпроса колко е уникална бившата ти жена е много субективно мнението ти. За теб може да е, но настоящия и е да е лигава, вятърничева, ненадеждна, и нищо особено като цяло и да не и обръща много внимание. Тя пък да си го търси при теб, защото си удобен и лесен, а и вече те познава добре и е правила с теб секс, и съответно си безопасна игла в нейните очи. След като очевидно изпитваш нещо към нея имаш 2 варианта. Първият е да се дистанцираш максимално много от нея, тоест разговори само за детето и нищо встрани от това, както и срещи само в присъствието на детето, мислите ти да не са в посока колко е секси, а как е съсипала семейството ви и сега е на път да съсипе и второто ти семейство. Моли се настоящата да не разбере, че ще ви се объркат перманентно отношенията, защото някои неща не се забравят, дори и да се простят. Просто се дръж като мъж на място! Вторият е да си останеш сам и да я чакаш, но според мен ще получиш единствено интимност, при това рядко и само тогава, когато мъжът и е бил непослушен. Въобще това, което си написал звучи инфантилно и явно ти е останала травма от раздялата. Сега се опитваш ти да си този, който ще я отблъсне, ама не ти се получава, защото ти липсва нещо... напр решителност или пък нещо друго

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 37e3801f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да допълня, че с тези тийнейджърски изпълнения вече си я наранил, просто още не е разбрала.
За да е честно спрямо нея и кажи да се вижда с някоя нейна стара тръпка или нова, няма значение. Някой с който е имала животинско привличане и страстен секс, за да си поддържат и те пламъка на... похотта. А пък срещите за пред себе си приеми, че са заради доброто старо време или както си прецениш, все пак и тя е човек и тя си има минало, нали така? ! Как ти се струва?

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 31e1af5f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не разбирам наистина, защо млад, трениращ, юрист, ходи от форум на форум да пита едно и също нещо. Какво очакваш? И, още по-важното- защо нямаш собствена мъжка, жизнена позиция? Жена ти е бременна, досега е толерантна да се виждаш с бившето семейство. Докато се чудиш дали искате да се изчукате с бившата, тя може да направи избора да не бъде с мухлю, който не знае какво иска.
Съветът ми е, да си регулираш отношенията с бившата единствено до детето, без общи прекарваници. С изключение само тържества на детето. Ако сами с нея си създавате непрекъснато неопределени условия с ресторанти, алкохол, пътувания и подобни, ще се вкараш в беля.
Темата ти трябваше да бъде " какво аз искам", а не " ма, тя защо ми се подмилква". Това е прословутата липса на емоционална интелигентност.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c002428184
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нормално е да има, все пак трябва привличане за да сте заедно. Тя също те е харесвала

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: df10e65ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 5, перфектен коментар.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 0b5eecdf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   По- важното е че не таите лоши чувства. Ти си бил вече там- не се връщай, токсично е. Бившата явно има проблеми и с чичко паричко. Проявленията са на лице - спретнала се е и проверява става ли още, а ти си й най- удибен за експеримента. Дръж позицията и дистанцията.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 36b8cef4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   11, не знам защо се обръщаш точно към мен и дали си авторът, но ще отговоря. Няма защо да се занимаваш с такава жена, мисля че е очевидно. Тя ще бъде с теб ако/докато й е удобно и докато намери по-перспективния в нейните очи
номер 9

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 69ea65416d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторе, постъпката ти е кофти спрямо жена ти. Изобщо не е трябвало да излизате. За привличането разбирам и на мен ми се е случвало и дори омразата към човека не помага да убие химията. Отвори си очите. Бившата ти е токсична и недорасла. Чичагата с парата не я възбужда и сега иска да дои от две крави - с теб да се въргаля по колите пък мъжа да дава пари. Би ти пуснала но няма да е щото още те обича. Преценявай си сам дали за едното… си струва да се прецакаш така. Според мен нямаш какво да спечелиш от секса с нея освен проблеми

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: c819f328ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Убедила съм се от личен опит и наблюдения върху приятелки, че връзките, базирани на страст, химия и силно привличане не продължават дълго. Случаят на автора потвърждава тезата ми.
А бившата иска да се убеди, че още има власт над теб и може да те върти на пръста си, защото мислиш с долната си глава.
Помисли ли си как би се чувствала настоящата ти съпруга, ако разбере?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 58c1ce7044
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   До 21. Точно така е и за това жените сте станали това което сте и то се вижда и не е никак приятна гледка.
Като една връзка е без страст и най-малкото харесване е избрана по интерес. Там хванали сте някой да го има, не се карате щото той прави всичко за вас и е супер яко, докато не ви се наложи да си набавите допамин, защото е ясно че от този няма как да го набавите. Та тръгвате по чуждо и то като цяло не ви е проблем, Шото тоя до вас няма много да разбере, а и да разбере ще ви прости. Ама при това положение и изневярата не е много изневяра и тя не ви донесла толкова високи нива на емоция колкото се очаква.

Този по “химия” и страст е друг тип. Не е случайно че този с химията не е някой мухльо мълчащ както се очаква. Той е мъж с позиция и казва това които мисли и нищо че не ви лъже, за вас е супер напрягащо да не стане на вашето. С него щото го обичате има емоции, някой път боли от тях, от мислите около това също и понеже сега жените са по-слаби от всякога, решават че това е адът и точно затова после си намират някой послушко. Ама и това не е живот и си го знаете и от там от глупост в глупост. Отделно тия женски приятелски сборища са ужасно вредни. Уж приятелки пък се дават съвети от злоба и завист. Единия да има красив мъж, другите ще кажат че не става, щото техните я дебели, я грозни, с уж приятелки.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 3acfcf9fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Много жалко и за двамата ви, ако ще се искате отново, защо разваляте живота на други двама човека, които най-вероятно ви обичат и уважават от всичко на горе си играете и с живота на децата. Защо пишеш тази тема, чакаш някой да те подкрепи и да каже да братле хвани се с бившата ли, луда работа. Нямате грам уважение първо към себе си второ към човека до вас. Явно си мислите, че семейството е някаква игра за възрастни и въртите на воля.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 3acfcf9fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не разбирам, защо се виждате насаме, да се виждате заради детето докато детето е с вас няма проблем и да сте разделени все пак сте майка и баща на това детенце, но насаме просто няма смисъл тя не ти е приятел от казармата, а бивша жена. Първо си оправи поведението и спри да се виждаш с тази жена насаме, представи се на мястото на съпругата ти, ако тя се вижда с бившия си насаме и прекара нощ с нея, как ще се почувстваш надали ще ти бъде приятно, горката жена може би мълчи, защото те уважава и не иска да те наранява и да влиза между теб и детето ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker